- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
Canlarım sayfalara bakmadım tek tek ama inş Rabbim yüzümüze gülsün. Sıralamam 645.Geçen yıl 3000 alım yaptılar bizden 8000 ihtiyaca .Bu yıl 16000 ihtiyaç var güzel de bir alım olursa gidiciyiz çok şükür.
canım sıralaman çok iyi gerçekten hayırlısıyla atanacaksın inşallahcanım benim ya ne olucak sanki asıl ben seni kaçırdığım için kusura bakma
sıralamam 250 kızlar fenciler çook iyi yapmış sözel branşlara yaramış ama 80 puandan aşağısıda sayısalcılara yaramış arkadaşım 79 puan ile 6binlerdeydi şimdi sıralamada bininci ben bindeydim anca 250ye düşebildim aradaki farka bakın yanihayırlısı olsun inşallah
inşallah olur tubişim onun için de burda halay çekebiliriz
keşke olsa canım benim ama görünen köy kılavuz istemezinşallah olur tubişim onun için de burda halay çekebiliriz
aayy kuzum inşallah ya çok sağol
sizin kontenjanlar bu yıl iyi olur inşallah canım sende giderisn
Kızlar sıralamam 1902. gecen sene ki gbi bi alım olursa galiba gdiyorum:) ama bi yandanda korkum var hayirlisi artık:))
inşallah gidersin canım
Kızlar sıralamam 1902. gecen sene ki gbi bi alım olursa galiba gdiyorum:) ama bi yandanda korkum var hayirlisi artık:))
keşke olsa canım benim ama görünen köy kılavuz istemez
inşallah gidersin canım
canım bölüm neydi kusura bakma unutmuşum:26:
gidersin canım kafana takmaılkogretm matematik canim
2500-3300 arası gelmiştir diye tahmin ediyorum canım:26:
çok teşekkür ediyorum:)
gidersin canım kafana takmabenim erkek arkadaşımda ilk. matçı sıralaması 3814.geçen sene ek atama dahil sizden 4074 kişi almışlar inşallah bu senede öyle olur ama şunu deyim en kötü ihtimal 2500 alırlar
Canım 3500 atamada onunda şansı var aslinda. beklenende 3500:) olur insallah erkek arkadasininda:)
tesekkurler kızlar
p10 sıralamam 172
p121 ise 2298
şaka gibi yaaa geçen yıllarda olsa gül gibi atanıyordum
hiç bir zaman branşımda bu kadar kötü bir sıraya düşmemiştim
78 aldığım zaman bile sıralamam 1300 dü
bu nasıl bir sınav bu kadar tarihçi sırf şu alan sınavıyla mı geçti önüme
inanamıyorum yaaa valla sonucuma bu kadar üzülmemiştim ama bu sıralama yıktı beni
kpsshayali sen bizim avuntumuzsun bari, gidiceksin senn hazırla babanun bavulunu kuzummm
leylas ve gelinimizin de iyidir inşallah
inşallah canım daha güzel duaları ben senin için ediyorum:)canım sıralaman çok iyi gerçekten hayırlısıyla atanacaksın inşallah
leylas jane kpss hayali halayı hakettiniz :118::129::119:
beyazanneeeee gel hadi yaz şuraya merak ettik sen gelene kadar sana halay yok
kpsshayali kullanıcı adını değiştir, müstakbel öğretmen yap, hatta direk öğretmen yap yahu kpss adını duymak istemiyorum. hepimiz öğretmeniz neticede dimi ama, sistem bizi eziyo diye biz de kendimizi ezmeyelim
halayda bende varım kızlar inş. alandan 650.sıradayım.
inş hakkımda hayırlı olan yerler gelir....
çok karışığım bu aralar o yüzden yazamıyorum burdan....
beyazannede 250 civarı bi sıradaymış kızlar
ben geldiiiiiiiiiiiiiiim
p3: 51
p10: 99
p121: 245
de hayde çalsın sazlar dönsün kızlar:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?