• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Canlarım sayfalara bakmadım tek tek ama inş Rabbim yüzümüze gülsün. Sıralamam 645.Geçen yıl 3000 alım yaptılar bizden 8000 ihtiyaca .Bu yıl 16000 ihtiyaç var güzel de bir alım olursa gidiciyiz çok şükür.

canım senin adına çok sevindim istedişğin yere atanırsın inşallah :54:

canım benim ya ne olucak sanki asıl ben seni kaçırdığım için kusura bakma:1:
sıralamam 250 kızlar fenciler çook iyi yapmış sözel branşlara yaramış ama 80 puandan aşağısıda sayısalcılara yaramış arkadaşım 79 puan ile 6binlerdeydi şimdi sıralamada bininci ben bindeydim anca 250ye düşebildim aradaki farka bakın yani:53:hayırlısı olsun inşallah:nazar:
canım sıralaman çok iyi gerçekten hayırlısıyla atanacaksın inşallah :54::29:

inşallah olur tubişim onun için de burda halay çekebiliriz :34::52::52:

aayy kuzum inşallah ya çok sağol:21:
sizin kontenjanlar bu yıl iyi olur inşallah canım sende giderisn:16:
keşke olsa canım benim ama görünen köy kılavuz istemez :50:
Kızlar sıralamam 1902. gecen sene ki gbi bi alım olursa galiba gdiyorum:) ama bi yandanda korkum var hayirlisi artık:))

inşallah gidersin canım :54:

ılkogretm matematik canim:1:
gidersin canım kafana takma:29:benim erkek arkadaşımda ilk. matçı sıralaması 3814.geçen sene ek atama dahil sizden 4074 kişi almışlar inşallah bu senede öyle olur :16:ama şunu deyim en kötü ihtimal 2500 alırlar :54:

leylas jane kpss hayali halayı hakettiniz :118::64::64::64::64::62::129::119:

beyazanneeeee gel hadi yaz şuraya merak ettik sen gelene kadar sana halay yok :1:

Son düzenleme:
2500-3300 arası gelmiştir diye tahmin ediyorum canım:26:
çok teşekkür ediyorum:)

kpsshayali kullanıcı adını değiştir, müstakbel öğretmen yap, hatta direk öğretmen yap yahu kpss adını duymak istemiyorum. hepimiz öğretmeniz neticede dimi ama, sistem bizi eziyo diye biz de kendimizi ezmeyelim :21:

gidersin canım kafana takma:29:benim erkek arkadaşımda ilk. matçı sıralaması 3814.geçen sene ek atama dahil sizden 4074 kişi almışlar inşallah bu senede öyle olur :16:ama şunu deyim en kötü ihtimal 2500 alırlar :54:

Canım 3500 atamada onunda şansı var aslinda. beklenende 3500:) olur insallah erkek arkadasininda:)

tesekkurler kızlar

Son düzenleme:
p10 sıralamam 172
p121 ise 2298
şaka gibi yaaa geçen yıllarda olsa gül gibi atanıyordum
hiç bir zaman branşımda bu kadar kötü bir sıraya düşmemiştim
78 aldığım zaman bile sıralamam 1300 dü
bu nasıl bir sınav bu kadar tarihçi sırf şu alan sınavıyla mı geçti önüme
inanamıyorum yaaa valla sonucuma bu kadar üzülmemiştim ama bu sıralama yıktı beni

Canım 3500 atamada onunda şansı var aslinda. beklenende 3500:) olur insallah erkek arkadasininda:)

tesekkurler kızlar

sağol canım hayırlısı çok istiyoruz inşallah olur:16:
p10 sıralamam 172
p121 ise 2298
şaka gibi yaaa geçen yıllarda olsa gül gibi atanıyordum
hiç bir zaman branşımda bu kadar kötü bir sıraya düşmemiştim
78 aldığım zaman bile sıralamam 1300 dü
bu nasıl bir sınav bu kadar tarihçi sırf şu alan sınavıyla mı geçti önüme
inanamıyorum yaaa valla sonucuma bu kadar üzülmemiştim ama bu sıralama yıktı beni

canım üzülme inan alan sınavı yaktı çoğumuzu ama ne yapalım hayırlısı olsun :5:

kpsshayali sen bizim avuntumuzsun bari, gidiceksin senn hazırla babanun bavulunu kuzummm :10:
leylas ve gelinimizin de iyidir inşallah

babamın bavuluda yok ki kız arıcam orhanı ver bavulunu dicem:9:inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz sedeeff:)
canım sıralaman çok iyi gerçekten hayırlısıyla atanacaksın inşallah :54::29:
inşallah canım daha güzel duaları ben senin için ediyorum:)

leylas jane kpss hayali halayı hakettiniz :118::64::64::64::64::62::129::119:

beyazanneeeee gel hadi yaz şuraya merak ettik sen gelene kadar sana halay yok :1:

ohhh yandan yandan dicem ama halayda olmuyo hızlı hızlı çekelim o zaman:32::64::74:bu yıl olmayanlar için seneye tek tek halay çekicez burda:13:
kpsshayali kullanıcı adını değiştir, müstakbel öğretmen yap, hatta direk öğretmen yap yahu kpss adını duymak istemiyorum. hepimiz öğretmeniz neticede dimi ama, sistem bizi eziyo diye biz de kendimizi ezmeyelim :21:

dün benimde aklıma geldi ya kullanıcı adımı değiştirmek :34:dua niyetine geçti kullanıcı adım amacına çok hizmet etti:23:tabi daha kesin değil ama neticeye varsın değiştiricem sedef:42:
leylass ve jane tebrik ediyorum ikinizide:nazar:
ebonum canım benim p10 ve p121i arasında epey fark olanlar gerçekten çok fazla ve bu biri yüksekken diğeri daha aşağıda olunca ve aşağıda olan puan türüne göre atama olunca insan çok sinirlenir çok haklısın canım benim bu sisteme dencek çok güzel hareketler biliyorum :23:

halayda bende varım kızlar inş. alandan 650.sıradayım.
inş hakkımda hayırlı olan yerler gelir....
çok karışığım bu aralar o yüzden yazamıyorum burdan....

beyazannede 250 civarı bi sıradaymış kızlar

halayda bende varım kızlar inş. alandan 650.sıradayım.
inş hakkımda hayırlı olan yerler gelir....
çok karışığım bu aralar o yüzden yazamıyorum burdan....

beyazannede 250 civarı bi sıradaymış kızlar

ben geldiiiiiiiiiiiiiiim

p3: 51

p10: 99

p121: 245:nazar:

de hayde çalsın sazlar dönsün kızlar:))))))))

sevcan gelinim tebrikler canlar sıralamalarınız çok iyi:nazar: :46:
gelsin size de halaylar:64::64::64::64::64::71::118::119::124:

Back