2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

yarın bayram hiç bayram gibi gelmiyor bana
yaşlı teyzeler gibi nerede o eski bayramlar diyorum artık

hatta sabah kardeşim söyledi de öğrendim yarın olduğunu. ya ben hayattan soğudum ya da hayat benden soğudu..
şimdi bu konuşmayı niye yaptım onu da bilmiyorum

ayy biri son ses cengiz dinliyo
kesin kpss sonucunu görmüştür
hüzünlü kpss şarkısı olmayınca ona sardı herhalde

kpsshayali sen bizim avuntumuzsun bari, gidiceksin senn hazırla babanun bavulunu kuzummm
leylas ve gelinimizin de iyidir inşallah

ben de anamın sardığı yaprak sarmasını görünce anladım yarın bayram olduğunu

sedefim rengişim kafayı sıyırmamak elde değil biz deliliğe vuruyoruz biraz :76:

bi de canlar sevdiceğin sıralaması 3814 bölümü ilköğretim matematik.iyi bir alım olursa gider olmasa şubatta ümitliyiz tabi şubatta atama olursa.hayırlısı

bi de canlar sevdiceğin sıralaması 3814 bölümü ilköğretim matematik.iyi bir alım olursa gider olmasa şubatta ümitliyiz tabi şubatta atama olursa.hayırlısı

iyi bi sıralama bence tuğbam gidebilir yani. inş gider bari ordan mutlu olursunuz
benimki de ''aman en kötü seneye beraberiz keşanda'' diyo bildiğin mutlu atanamadığım için. polyanna mı desem sarı şapka mı desem, öyle bişey oldu çocuk

inşallah olur tugbisim
inşallah kuzum

inşallah sedefim ya bari o gitsede kurtulsa hayırlısıyla
bizimkiler bize moral için doğmuş.ben 12bininci oldum diyorum oooo 7 bin kişiyi geçmişsin diyo bana ne yapsınlar ya üzmek istemiyolar can onlar can

Son düzenleme:
kızlar alan sıralamaları açıklanmış!!!
clemim şansıma saygı ile tükürüyorum p3 de 1300lerde p 10 da 2100 lerdeki ben alandan 8000 lerdeyim yani 10 la alsalar şansım baya varmış
kısmet değilmiş kuzum bu yıl olmadı seneye inşallah ben direkt alandan başlayacağım
tubam son yıllarda kaç aldılar sizden ortalama? senin adına çok sevinmiştim punına umarım olur bende alanla başlıcam ve eşşek gibi alana bakacam hoş sosyalde hangi saçma soruyu tutturabilceksem

bi onlardan mı hayır var artık anlamadım ki kuzum, annemle tartıştık. çok salmışım kendimi, hiç iş yapmıyomuşum, ne temizlik ne yemek. napiim ne zaman yapsam aklıma ''ben böyle ev hanımı mı olcam'' gibi bi düşünce geliyo üzülüyorum. saçma biliyorum ama her şeyden moralim bozuluyo şu sıralar işte.

Canlarım sayfalara bakmadım tek tek ama inş Rabbim yüzümüze gülsün. Sıralamam 645.Geçen yıl 3000 alım yaptılar bizden 8000 ihtiyaca .Bu yıl 16000 ihtiyaç var güzel de bir alım olursa gidiciyiz çok şükür.

kuzum bende öyleyim valla bak böyle mutlu olamıyorum hiçbir şeyden ama geçer bu günlerde inşallah

güzel bir alım olmasa da gidersin canım.çok sevindim sıralamana hayırlı yerlere atanırsın inşallah

bende alana deli gibi çalışayım diyorum ama soruların çoğu sürpriz sosyaldevalla öss de olduğu gibi kafama göre çalışıcam bu yıl.kpss yi önemsemicem canım.p10 sıralaman çok iyiymiş.ama işte sistemi berbat ettiler ya

inşallah olur tubişim onun için de burda halay çekebiliriz

nilim bizden geçen yıl 158 kişi aldılar bu yıl ne kadar alınacağı açıklanmadı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…