Kpsshayali fencilerden 74 alan birinin sıralaması kaçtır tahminen.
Senin sıralaman gayet güzel kesin atanırsın bu sene :)
rengin de öylee
yarın bayramhiç bayram gibi gelmiyor bana
yaşlı teyzeler gibi nerede o eski bayramlar diyorum artık
hatta sabah kardeşim söyledi de öğrendim yarın olduğunu. ya ben hayattan soğudum ya da hayat benden soğudu..şimdi bu konuşmayı niye yaptım onu da bilmiyorum
bi de canlar sevdiceğin sıralaması 3814 bölümü ilköğretim matematik.iyi bir alım olursa gider olmasa şubatta ümitliyiz tabi şubatta atama olursa.hayırlısı
bi de canlar sevdiceğin sıralaması 3814 bölümü ilköğretim matematik.iyi bir alım olursa gider olmasa şubatta ümitliyiz tabi şubatta atama olursa.hayırlısı
inşallah kuzum
inşallah olur tugbisim
iyi bi sıralama bence tuğbam gidebilir yani. inş gider bari ordan mutlu olursunuz
benimki de ''aman en kötü seneye beraberiz keşanda'' diyobildiğin mutlu atanamadığım için. polyanna mı desem sarı şapka mı desem, öyle bişey oldu çocuk
clemim şansıma saygı ile tükürüyorumkızlar alan sıralamaları açıklanmış!!!
tubam son yıllarda kaç aldılar sizden ortalama? senin adına çok sevinmiştim punına umarım olur bende alanla başlıcam ve eşşek gibi alana bakacam hoş sosyalde hangi saçma soruyu tutturabilceksemkısmet değilmiş kuzum bu yıl olmadı seneye inşallah ben direkt alandan başlayacağım
inşallah kuzum
inşallah sedefim ya bari o gitsede kurtulsa hayırlısıyla
bizimkiler bize moral için doğmuş.ben 12bininci oldum diyorum oooo 7 bin kişiyi geçmişsin diyo banane yapsınlar ya üzmek istemiyolar can onlar can
bi onlardan mı hayır var artık anlamadım ki kuzum, annemle tartıştık. çok salmışım kendimi, hiç iş yapmıyomuşum, ne temizlik ne yemek. napiim ne zaman yapsam aklıma ''ben böyle ev hanımı mı olcam'' gibi bi düşünce geliyo üzülüyorum. saçma biliyorum ama her şeyden moralim bozuluyo şu sıralar işte.
Canlarım sayfalara bakmadım tek tek ama inş Rabbim yüzümüze gülsün. Sıralamam 645.Geçen yıl 3000 alım yaptılar bizden 8000 ihtiyaca .Bu yıl 16000 ihtiyaç var güzel de bir alım olursa gidiciyiz çok şükür.
clemim şansıma saygı ile tükürüyorump3 de 1300lerde p 10 da 2100 lerdeki ben alandan 8000 lerdeyim yani 10 la alsalar şansım baya varmış
tubam son yıllarda kaç aldılar sizden ortalama? senin adına çok sevinmiştim punına umarım olur bende alanla başlıcam ve eşşek gibi alana bakacam hoş sosyalde hangi saçma soruyu tutturabilceksem
inşallah olur tubişim onun için de burda halay çekebilirizbi de canlar sevdiceğin sıralaması 3814 bölümü ilköğretim matematik.iyi bir alım olursa gider olmasa şubatta ümitliyiz tabi şubatta atama olursa.hayırlısı
clemim şansıma saygı ile tükürüyorump3 de 1300lerde p 10 da 2100 lerdeki ben alandan 8000 lerdeyim yani 10 la alsalar şansım baya varmış
tubam son yıllarda kaç aldılar sizden ortalama? senin adına çok sevinmiştim punına umarım olur bende alanla başlıcam ve eşşek gibi alana bakacam hoş sosyalde hangi saçma soruyu tutturabilceksem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?