Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanın burdakilere acayip bir bağım var benim,gönülleriniz ççok güzel ondan sanırım..
Bugün şöyle bir düşündüm de 2010 dan beri sürecin içindeydim adam aklıllı bu yıl çalıştım doğrudur ama çok isyan edicek duruma geldiğimde olmuştu.
Ama şimdi düşünüyorum da Rabbimin güzel bir mükafataı varmış bana da onu bekliyormuşum.
Sevdiceğimle tanıştım,nişanlandım,kısmetse de seneye hazirana düğün.
O zorunlu hizmetini tamamladı ben de muaf oldum sayesinde.
Her şey için hayırlısı diye dua etmek ve öyle düşünmek en güzeliymiş,insan bazen farkedemiyor.
Belki önceden atanmış olsam belki onun gibi temiz yürekli bi insanla karşılaşamayacaktım ya da doğuda bi yerlerde olacaktım.
Hepinizi öpüyorum koccamaan sedefim renginam clemim beyazannem sevcanım ebonum tugbam şimdi duygusala bağladım aklıma ismi gelmeyen niceleri
Rabbim hepimiz için en hayırlı zamanda versin isteklerimizi inşallah:119:
İnanın burdakilere acayip bir bağım var benim,gönülleriniz ççok güzel ondan sanırım..
Bugün şöyle bir düşündüm de 2010 dan beri sürecin içindeydim adam aklıllı bu yıl çalıştım doğrudur ama çok isyan edicek duruma geldiğimde olmuştu.
Ama şimdi düşünüyorum da Rabbimin güzel bir mükafataı varmış bana da onu bekliyormuşum.
Sevdiceğimle tanıştım,nişanlandım,kısmetse de seneye hazirana düğün.
O zorunlu hizmetini tamamladı ben de muaf oldum sayesinde.
Her şey için hayırlısı diye dua etmek ve öyle düşünmek en güzeliymiş,insan bazen farkedemiyor.
Belki önceden atanmış olsam belki onun gibi temiz yürekli bi insanla karşılaşamayacaktım ya da doğuda bi yerlerde olacaktım.
Hepinizi öpüyorum koccamaan sedefim renginam clemim beyazannem sevcanım ebonum tugbam şimdi duygusala bağladım aklıma ismi gelmeyen niceleri
Rabbim hepimiz için en hayırlı zamanda versin isteklerimizi inşallah:119:
tuğbacım bende dün ağladım puan açıklanınca bu kadar üzülmemiştim
ama göz göre göre bu kadar yakından kaybettiğime ağladım
eşimde yanımdaydı sağolsun tesellim oldu üzülme dedi seni atamayanlar kaybetsin dedi
bende dedim hayatta herkesin bir şansı var heralde benimki de sensin dedim
allahıma çok şükür eşim olmasa çok kötü olurdum bu sefer
napalım ikimiz birlikte sisteme lanet ettik
herkesi öpüyorum
niloşum nerdesin, biliyorum bayram koşturmacasındasın
ama uğra buraya da yalnız bırakma beni
sıralamayı görünce daha bi kötü oldum bende insan yanıyo emeğine isyan etmiyorum ama üzülüyorum bizde insanız sonuçta eşinin dediği çok doğru canım atamayanlar utansın bizi eşinin sana böyle destek olması çok güzel maşallah maşallah Rabbim ağzınızın tadını bozmasın gerisi bunun kadar önemli değil inan.ama bence bir daha dene şansını bırakma çalışmayı bu kadar yaklaşmışken kuzum
bu arada iyi bayramlar kızlar :124::125:
tuğbacım bende dün ağladım puan açıklanınca bu kadar üzülmemiştim
eşimde yanımdaydı sağolsun tesellim oldu üzülme dedi seni atamayanlar kaybetsin dedi
herkesi öpüyorum
Eğitim bilimlerine ve gk-gy biraz göz attım eğitimden 3 soru iptal edilmiş matematiktende yanlış sorular var yaptım yaptım sonucu bulamadım baktım iptal soruymuş.
4 5 sene okumuş insanların bu şekilde sınandığına inanmak istemiyorum ben artık ya öğretmen olmasam da bende kpss çilekeşlerindenim. Geçen sene 80 aldım hiç bir işime yaramıyor
İptal edilen soruları görünce de hepten sıkıldı içim bir soruyu bile düzgün hazırlayamaz mı öyle bir kurum hayret...
Bu ara da okul öncesi öğretmenliğini kazandım sizce gitmeli miyim? 4 sene sonra sizce şimdi ki gibi revaçta olur mu? yaşım oldu 22 bitirdiğim lisanstanda atanamıyorum
günaydın kızlar gece 2 de yatıp 5.30 da kalktım dün sonrasındada malum anne yanında olunca kahvaltıya git gezme tozma gece eve gelip yattık hemen hepinizin bayramını kutluyorumtuğbacım bende dün ağladım puan açıklanınca bu kadar üzülmemiştim
herkesi öpüyorum
kpss ye girmeyi bırakmicam ama sadece alan okuyarak
alanla ilgili çalışcam
çünkü diğerlerine yıllardır çalışmaktan bıktım
öğrenci modundan kurtulmak istiyorum
:18:
Eğitim bilimlerine ve gk-gy biraz göz attım eğitimden 3 soru iptal edilmiş matematiktende yanlış sorular var yaptım yaptım sonucu bulamadım baktım iptal soruymuş.
4 5 sene okumuş insanların bu şekilde sınandığına inanmak istemiyorum ben artık ya öğretmen olmasam da bende kpss çilekeşlerindenim. Geçen sene 80 aldım hiç bir işime yaramıyor
İptal edilen soruları görünce de hepten sıkıldı içim bir soruyu bile düzgün hazırlayamaz mı öyle bir kurum hayret...
Bu ara da okul öncesi öğretmenliğini kazandım sizce gitmeli miyim? 4 sene sonra sizce şimdi ki gibi revaçta olur mu? yaşım oldu 22 bitirdiğim lisanstanda atanamıyorum
canlarım bayramınız mübarek olsun
biraz geç oldu ama hala bayram bitmedi neticede
herkes soruyo nereye atandın diye, açıklanmadı ama bi yer olmıcak diye kestirip atıyorum
bi de herkes bana iş edinme konusunda uzman kesilmiş
biri diyo markete kasiyer olarak gir, 4 yıllık mezunları alıyolar diyo
biri diyo bizim sekreter işten çıktı seni alalım, sadece telefonlara bakıcan bi de çay falan götürcen diyo
biri diyo benim kızı fabrikaya yazdırdım, seni de yazdırayım beraber gelip gidin he olmaz mı
ayy vallahi delircektim. küçümsemek anlamında asla demiyorum. ama ben kadrolu öğretmen olamasam bile yine kendi mesleğimle ilgili bişeyler yapmak isterim yani. maaş fln farketmez, ben çocukları seviyorum, onlara kelime öğrettikten sonra o kelimeyi yazmaları, okumaları sonrasında bana ışıltı dolu gözlerle bakmaları paha biçilemez. nerede olursa olsun, ister kadrolu, ister ücretli, ister kolej ya da özel ders.. hayatım boyunca mutlu olucağım şey çocuklarıma bişeyler öğretmek. bi türlü anlayamadılar bunu. ahh bizi bizden başka kimler anlayabilir ki kaderdaşlarım benim, çok seviyorum sizi
günaydın kızlar gece 2 de yatıp 5.30 da kalktım dün sonrasındada malum anne yanında olunca kahvaltıya git gezme tozma gece eve gelip yattık hemen hepinizin bayramını kutluyorum
kpss ye gelince kimine açmayalım o konuyu dedim anlayana sistemi ve soruları anlattım derken atlattım herkesin benimle üzüldüğünü hissettim en azından eşimede dedimki bu sistem benimle inatlaşıyo ya daha benim ne inat oldugumu bilmiyo dedim seni aldım 7 yılda inadımla o işide alırım inşallah dedim baya güldü bana
eylülde başlıyorum kızzzzzlarrrrrr türkçe mat ales kitabı ile giriş ,alanla gelişme,egitimle sonuç yapcam sobnra tekrar soru vs
ama bu sorular kasmadan incinmeden fedakarlık etmeden
ha bide napcam biliyomusunuz ben elişi ve örgüye bayılırım onlarada vakit ayırıcanm
ebonum yalnız bırakmam seni canım arkadaşım
sedefim bu yıl ücretli yap kuzum sen pek çalışamadan aldın 77 yi 1 yıl daha dene olacagına eminim
tubam alana beraber çalışcaz tamam mı sana önericem bilgi agırlıklı roman tarzı kitaplar var onları okucaz bu yıl genel kültür manyagı olacaz
bana da sıralama koydu ebonum
okulöncesi bi arkadaşım benle puanı aynı 77 ve sıralaması 400 lerde
benim puan da 77 sıralamam 7binlerde
sınıfçılar gerçekten uçmuş
onca sınıfçı arasından bi ben mi gerizekalıyım dedim kendime
bana da onur diyo ki ''bu sistemde emek veren emeğini alsa sana derim ki gece gündüz çalış, bu yıl daha fazla emek ver, ama bunu yapsan bile atanıcağının garantisi yok, zaten soruların çalışılcak bi yanı yok, bu sadece seni 1 yıl daha mahveder'' diyo. gene dene, gene çalış, ama kendine eziyet edicek şekilde değil diyo. 2.ye de denicem, olmadı koleje giricem.
dün gece bi komşumuza gittik, onun gelini de ordaydı, o da sınıfçı bi kolejde çalışıyo. çok memnun olduğunu söyledi, bi de beni çok sevmiş, gitmiş müdürüne beni anlatmış, bu kızı mutlaka almalısınız, çocuklar ona bayılırlar demiş Allahım nasıl utandım, ben ona 1 yıl daha kolej istemediğimi söylemiştim, ama o illa başlamamı istiyo, çok mutlu olucaksın diyo, ben de önyargılı başlamıştım ama düşündüğüm gibi çıkmadı çok rahatım çok memnunum diyo. bu yıl için istemiyorum ama seneye düşünüyorum.
bana da sıralama koydu ebonum
okulöncesi bi arkadaşım benle puanı aynı 77 ve sıralaması 400 lerde
benim puan da 77 sıralamam 7binlerde
sınıfçılar gerçekten uçmuş
onca sınıfçı arasından bi ben mi gerizekalıyım dedim kendime
bana da onur diyo ki ''bu sistemde emek veren emeğini alsa sana derim ki gece gündüz çalış, bu yıl daha fazla emek ver, ama bunu yapsan bile atanıcağının garantisi yok, zaten soruların çalışılcak bi yanı yok, bu sadece seni 1 yıl daha mahveder'' diyo. gene dene, gene çalış, ama kendine eziyet edicek şekilde değil diyo. 2.ye de denicem, olmadı koleje giricem.
dün gece bi komşumuza gittik, onun gelini de ordaydı, o da sınıfçı bi kolejde çalışıyo. çok memnun olduğunu söyledi, bi de beni çok sevmiş, gitmiş müdürüne beni anlatmış, bu kızı mutlaka almalısınız, çocuklar ona bayılırlar demiş Allahım nasıl utandım, ben ona 1 yıl daha kolej istemediğimi söylemiştim, ama o illa başlamamı istiyo, çok mutlu olucaksın diyo, ben de önyargılı başlamıştım ama düşündüğüm gibi çıkmadı çok rahatım çok memnunum diyo. bu yıl için istemiyorum ama seneye düşünüyorum.