• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

puanın iyi olması da işe yaramadı kuzum bölümümden tiksindim yaa bu yıl taş çatlasa alacağı 200 kişi ben duruyorum 360 larda bayramdan sonra çalışmaya başlıyorum :ssz:

nasip mi artık bu işler ne ben bilemiyorum kuzum. o kada uğraştık yine olmadı. ben de matematiğe hafiften giriş yaptım 1 haftalık tatilden sonra yine devam ederim inşallah

nasip mi artık bu işler ne ben bilemiyorum kuzum. o kada uğraştık yine olmadı. ben de matematiğe hafiften giriş yaptım 1 haftalık tatilden sonra yine devam ederim inşallah

kısmet değilmiş kuzum bu yıl olmadı seneye inşallah ben direkt alandan başlayacağım

kısmet değilmiş kuzum bu yıl olmadı seneye inşallah ben direkt alandan başlayacağım

sözel çalışacak kafam henüz yok benim de kuzum. :50:agustos bitene kadar mat. bakarım alesin neyine bakacaksam gerçi

Son düzenleme:
kpsshayali nur tuba benim :17:arkadaşımla ortak açmıştık düğün hazırlıklarına fotolara falan bakalım diye sonra o evlendi kullanmaz oldu bende yeni hesap açmadım nurtuba olarak devam ettim ilk başlarda umursamıyordum ama sonraları çok fazla rahatsız oldum gerçek adım değildi ve burdaki herkes gerçek adım sandı burdaki güzel dostlukta yalanın yeri olmamalı diyerekten geç de olsa yeni hesap açtım

hepinizden özür dilerim kızlar inanın çok utanıyorum böyle birşey yaptığım için :5:
canım benim ya ne olucak sanki asıl ben seni kaçırdığım için kusura bakma:1:
sıralamam 250 kızlar fenciler çook iyi yapmış sözel branşlara yaramış ama 80 puandan aşağısıda sayısalcılara yaramış arkadaşım 79 puan ile 6binlerdeydi şimdi sıralamada bininci ben bindeydim anca 250ye düşebildim aradaki farka bakın yani:53:hayırlısı olsun inşallah:nazar:

kuzucum benim sıralamam 500 ilk girişimde geçensene 74 puanlarla onümde 4000 kişi varsı eğer ki rehberlik ataması olursa şansım var yok olmazssa yapacak bir şey yok ne yazık ki..

Kpsshayali fencilerden 74 alan birinin sıralaması kaçtır tahminen.

Senin sıralaman gayet güzel kesin atanırsın bu sene :)

kafamızdaki belirsizlik gider en azından diye düşündüm canım yolumuza bakarız artık..

tabi gider kuzum. ben zaten puanımı görür görmez eve atandıgımı farkettim:52:
sizlerin muallak hala tabi inşallah atanırsın canım

kızlar link atar msınız nereden bakılıyor? kaç yüz bininci olmuşum bakayım:52:

gldürdün ya beni şu halimle..:9:
matematikten başlamakla çok iyi yapmışsın renginim..
bu arada sınavda kaç netin vardı matematikten?

kuzum valla puanımı görünce netlerime bile bakmadım üzüntüden ama 9 tane yapmıştım:26:

12 bin hayırlı rakamdır ..

burdaki bin kısmeti ve gonül bolluğunu ifade ederken 1 rakamı gelecek yıl girilecek olan

kpss daki gerçek sıralamayı temsil eder..

dua ve selam ile

fetva meclisi.

12 bin hayırlı rakamdır ..

burdaki bin kısmeti ve gonül bolluğunu ifade ederken 1 rakamı gelecek yıl girilecek olan

kpss daki gerçek sıralamayı temsil eder..

dua ve selam ile

fetva meclisi.

ağzından bal damlıyo kuzum :21: inşallah inşallah hayaller seneye kaldı ama olsun çalışırız yine:16:

Back