- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
puanın iyi olması da işe yaramadı kuzum bölümümden tiksindim yaa bu yıl taş çatlasa alacağı 200 kişi ben duruyorum 360 larda bayramdan sonra çalışmaya başlıyorum
clemim ne farkeder ki puanı iyi olanlar baksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
puanın iyi olması da işe yaramadı kuzum bölümümden tiksindim yaa bu yıl taş çatlasa alacağı 200 kişi ben duruyorum 360 larda bayramdan sonra çalışmaya başlıyorum
nasip mi artık bu işler ne ben bilemiyorum kuzum. o kada uğraştık yine olmadı. ben de matematiğe hafiften giriş yaptım 1 haftalık tatilden sonra yine devam ederim inşallah
kısmet değilmiş kuzum bu yıl olmadı seneye inşallah ben direkt alandan başlayacağım
canım benim ya ne olucak sanki asıl ben seni kaçırdığım için kusura bakmakpsshayali nur tuba benim arkadaşımla ortak açmıştık düğün hazırlıklarına fotolara falan bakalım diye sonra o evlendi kullanmaz oldu bende yeni hesap açmadım nurtuba olarak devam ettim ilk başlarda umursamıyordum ama sonraları çok fazla rahatsız oldum gerçek adım değildi ve burdaki herkes gerçek adım sandı burdaki güzel dostlukta yalanın yeri olmamalı diyerekten geç de olsa yeni hesap açtım
hepinizden özür dilerim kızlar inanın çok utanıyorum böyle birşey yaptığım için
kafamızdaki belirsizlik gider en azından diye düşündüm canım yolumuza bakarız artık..
tabi gider kuzum. ben zaten puanımı görür görmez eve atandıgımı farkettim
sizlerin muallak hala tabi inşallah atanırsın canım
gldürdün ya beni şu halimle..
matematikten başlamakla çok iyi yapmışsın renginim..
bu arada sınavda kaç netin vardı matematikten?
canım ben link beceremiyorum ama osym aday işlemlerim sol at koşede de lisans sıralaması var
bende 12 bin küsür
sen benim ikizimsin zaten
12 bin hayırlı rakamdır ..
burdaki bin kısmeti ve gonül bolluğunu ifade ederken 1 rakamı gelecek yıl girilecek olan
kpss daki gerçek sıralamayı temsil eder..
dua ve selam ile
fetva meclisi.