2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canlarım çok güzel puanlar gördüm burda tebrik ederim
benim hayaller seneye kaldı malesef sevdicekte ilköğretim matçı 67 aldı o da umutlu değil bari o güzel bir puan alsaydı kendimden çok onun için üzüldüm

benim komşum böteci o da 85 almış.
umutlu bu yıl bizi arttırırlar çünkü dersle ilgili düzenleme yapılmış demişti.
inşallah hakkında hayırlısı olur

Merhaba, aranızda mühendis olan var mı acaba?
Ben de uzman yardımcılığı için girdim bu sene 84-87 arası puanlarım pek umudum yok ama yine de ilanları bekleyeceğim.
Emek veren herkes atanır inşallah.

1 yıl daha nasıl çekilir bu çile bilmem kihele sneye nasıl olur bu sınav

Böteci ne oluyor :44:

svcnn tebrik ederim. geneldeki sırlaman 3 binse bence rahat 1000 1500 azaltabilirsin sıranı. sonuçta pek çok bölüm var sınava giren
Bilgisayar öğretmenliği oluyor
benim komşum böteci o da 85 almış.
umutlu bu yıl bizi arttırırlar çünkü dersle ilgili düzenleme yapılmış demişti.
inşallah hakkında hayırlısı olur
bilgisayar dersi 5. Ve 6. Sınıfta zorunlu oldu, ingilizce 3 e düştü bu yılki ders müfredatında. İnş inş o da atansa iyi olacak

Kızlar Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah hepiniz iyi yerlere atanırsınız. Olmayanlar da üzülmesin her şerde bir hayır vardır Rabbim bir kapıyı kapatır diğerini açar.
Ben 3.sınıftım hiç çalışmamıştım kendimi denemeye girmiştim 62 almışım seneye mezun oluyorum ve en az 90 almam gerekiyor Moralim bozuldu hepimiz için hayırlısı neyse o olsun

canım hiç canını sıkma daha yola başlamadan ben geçen sene hiç çalışmadım 62 aldım bu sene çalıştım ekimde dersane ile beraber başladım ve sistem değişti,alan geldi tüm ne varsa hepsi bizi buldu yani tek şansım okulum yoktu ama okulu olmasına rağmen maşallah yapanlarda var o yüzden yapamam diye düşünme sadece dua et seneye adil bir sınav olsun adam gibi sorular sorulsun

1 yıl daha nasıl çekilir bu çile bilmem kihele sneye nasıl olur bu sınav

renginam umutsuz olmak için çok erken bence.
dur bir hele sıralaman gelsin, alım sayıları gelsin.
bir arkadaşım vardı dershane 1.si idi sürekli alan onun bölümünü o kadar etkiledi ki kız 78 aldı.
ama hiç umutsuz değil.
çünkü alan puanları bu kadar düşürdü dedi.

Amiiinnn canım Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. Bu kadar çalışıpta sınav stresinden veya başka sebeplerden istediği puanı alamayan ama hakeden arkadaşlara nasıl üzüldüm anlatamam. Ailelerimiz bizi ne emeklerle ne zorluklarla okuttu. Herkes ilk yılında atanmak ailesini de mutlu etmek ister ama herşey kpss değil yüce rabbim eminim bir kapı kapanıyorsa diğerini açar,o isterse olmazlar olur sadece dua edelim. Hepimiz için dua ediyorum inşallah en yakın zamanda gönlümüzdeki yer olur

benim 70 ile hiç umudum olamaz ehlicim ne yapalım bu yıl da eve atandım

Canlarim mobilden giriyorum herkesin puanina bakamadim ama sevcan kpsshayali ve sedef guzel puanlar almissiniz tebrikler. İns emeklerimizin karsiligini aliriz.
Ve benim puanim 78.037 siralamam 10038 ;-) İnsallah gidicez gibi gorunuyor.memurlar netteki hesapa gore ing icinde 2000 ile 1500 arasi bi siralama gelicek diye tahminim.
İnsallh hepimizin iyi haberlerini duyucaz. Optum sizleri:-*

üzülmeyin kızlar herşeyin hayırlısı olsun ben öğretmen değilim geçen sene girdim bende 80 aldım ama işimi görmüyor çok üzücü ama yapacak bir şey yok bu yıl da okul öncesi öğretmenliğini kazandım alandan falan gözüm korkmadı değil bakalım hayırlısı
inşallah hepimiz atanırız bir şekilde

kızlar birisi bana yardım edebilir mi?

saatlerdir uğraşıyorum ama bulamadım.
2012 ağustosta okul ve branş bazında oluşan puanları merak ediyorum.
excel dosyasını bulamadım

ben de okul öncecyim.
biz de alan yok.

canım benimmm ne emekler verdin, hele tarih için.. çok üzgünüm tubam bu topik hakettiğini alamadı

Emeklik iş değilmiş bebegim cok iyi anladım,inan bana bu sene kafaya takmayacağım,koleje girip paramı kazanıp hayatımı da yaşayacağım,dizi sınırlaması yaapmadan tv izleyeceğim,canım istediğinde ders çalışacağım,bu seneki planlarım bu,bunu bu sene yapanlar benden cok yüksek aldılar çünkü.

Yok canım ya vasatında altında derler ya öyle benimki..Senin adına çok sevindim canım inşallah devamı gelir de atanır gidersin yolumuzu acarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…