• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

evet canım öyle

Bence olur senin. Genel Sıralaman tahminim 5 binlerde değil mi?

Alanlı sınavdan 80 alıpta geçen sene 87 ile aldılar diye üzülme. ikisi bir değil.

Şu bölüm sıralamalarınız bi çıksın hele de ondan sonra netleşir herşey. Şimdiden üzülmeyin

Sedefcim nasılsın? 77 almışsın hayırlı olsun.
Tatlım üzmeyin kendinizi lütfen, öenmli olan sıralama. onlar verilsin hele öyle belli olur az çok

nihanım hiç umudum yok hiç..
evet önemli olan sıralama ama sınıfçıların durumu da hiç belli değil ki :5:

bi de utanmadan hala daha 2014 de girceklere şöyle çalışın böyle çalışın diye öneriler veriyorum
öneri benim neyime bu puanla
ha ben yaptım da çok mu yüksek aldım
Sedef hocam saçmalama hepimiz biliyoruz ki bu sınav başarıyı ölçecek kıstas değil.Elimizden geleni yaptık.Sıralama ve kontenjanları görmeden umutsuz olma.
peki şimdi napcaz kızlar elim ayağım tutmuyor ya

Önce sıralamaları verecekler sonra kontenjanları.Biz de korku ile beklemeye devam edicez:(

kızlar sevinçten ağladım:43:sonuçlar açıklanmış ben dışardaydım eve gelene kadar nasıl geldim yüreğim ağzımda geldim ellerim titreyerek girdim tc mi şifremi sonra tüm rakamlar birbirine girdi okuyamadım hiç rakam:14:bir kuvvet baktım ve 84 almışım çok şükür rabbime:nazar:tabi önemli olan sıralama belki de puan yetmicek alım sayısıda önemli bilemiyorum şu anda çok değişik duygular içerisindeyim:44:inşallah sizlerinde güzel geçmiştir geçmiş sayfalara bakamadım daha inşallah güzeldir sonuçlarınız:nazar:bu arada fende tahminim alan kurtardı beni

kpsshayalli tebrik ederim seni çok sevindim. :21:

Bölümün neydi ? Bence olur senin alandan 84 almak çok iyi.

nihanım hiç umudum yok hiç..
evet önemli olan sıralama ama sınıfçıların durumu da hiç belli değil ki :5:

Sedefim şu an puan bi şeyi ifade etmiyo ki. Sınıfçılardan herkes çok mu iyi bakalım. İlla ki iyi yapanlar vardır ama bakalım sıralama ne, kaç alım olcak şu an her şey belirsiz bence. Üzülmek de sevinmek de pek doğru değil:50:

Memurlar nette yazılanlar doğruysa tezeği avuçla yediğimin resmidir.Yok ya üfürüyolardır.Di mi :18: Allah'ım yarabbim aklımıza mukayyet ol.

kpsshayali Tebrikler inşallah güzel sonuçlara erersin
benim taniyip da icimden gelen sen sedef nilos ve clementin
bunlarin atanacagini umuyorum
diğerleri icin de hayırlısı

KıZlar ben de katılabilir miyim buraya,sınıfcıyım,2.senem geçen sene 82,bu sene 77.4 almışım :( offf gitti umutlar hayaller

Kızlar hepiniz için sonuçlarınız hayırlı olsun. İnşallah atanırsınız ve bu üzüntüleriniz,stresiniz boşa gider.
sedefim üzülme lütfen, daha sıralamalar ve alımlar belli değil. Atanacaksın inşallah kuzum, benim içime en başından beri bu doğuyor. Hatta sana şey anlatayım.
Bugün dershaneye kaydolmak için dershanelerle görüştüm. Tam ben murat dershanesindeyken açıklandı sonuçlar. Telefonlar bir başladı, susmuyor tabi. Biz de o sırada pazarlık için müdür yardımcısıyla görüşüyorduk. Birini bağladılar telefona 79 almış. sınıfçıymış. Bu yeni bir sistem olduğu için kesin bir şey diyemem ama 79 sınıfçı için atanabilecek bir puan bence dedi. Bir dershanenin müdür yardımcısı böyle diyorsa bir bildiği vardır herhalde canım. Bence 77.8 ile atanırsın sen hayırlısıyla. Ümitsizliğe kapılma hemen lütfen...

Back