- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldim kızlar gelecek sizin yüzünüze bakacak yüzüm varmı bence yok dünde geldim ama yazmaya dilim varmadı
sonuçlar açıklandı iftar vaktine yakın 18.30 gibi gördüm p3 ve p 10 77 küsür p 121 67 SONUÇ:HÜSRAN
o kadar çok üzüldüm o kadar çok agladımki anlatamam o anı orucumu açtım 1 yudum su ile ikinciyi yutkunamadım...
4 te uyudum şimdi uyandım size yazmak istedim...
birdaha buralara gelirmiyim, birdaha eski ben olurmuyum ,bir daha bu yollarda aynı hevesle yürürmüyüm bilmiyorum...
hayatın bundan sonrası ne olur onuda boşverdim bu 6. girişimdi ve hiç biriniz bu sınava bu kadar girmemişti artık pes et diyor sanırım ösym ...
HAYAT SEN KAZANDIN YIKILMAK İSTEMEZDİM AMA YIKTIN BENİ
Allah a emanet olun kızlarım iyi puan alan herkes için çok sevindim hayırlı olsun şimdiden hepinize
benim için belli canım 67 ile bir sosyalci A-TA-NA-MAZnilim lütfen yapma böyle..
bak puanlara takılmayın bu sıralama sınavı...daha bir şey belli değil
benim için belli canım 67 ile bir sosyalci A-TA-NA-MAZ
bilsen o kadar çok isterdim ki umutlanmayı ama umudum yok zerre kadar
senin adına çok sevindim puanın çok iyi maşallah
günaydın kuzuzlaaar
annenin puanları:
kpss : 87.7
kpssp10: 87.9
kpss121: 82.5 sıralama--2317
ben geldim kızlar gelecek sizin yüzünüze bakacak yüzüm varmı bence yok dünde geldim ama yazmaya dilim varmadı
sonuçlar açıklandı iftar vaktine yakın 18.30 gibi gördüm p3 ve p 10 77 küsür p 121 67 SONUÇ:HÜSRAN
o kadar çok üzüldüm o kadar çok agladımki anlatamam o anı orucumu açtım 1 yudum su ile ikinciyi yutkunamadım...
birdaha buralara gelirmiyim, birdaha eski ben olurmuyum ,bir daha bu yollarda aynı hevesle yürürmüyüm bilmiyorum...
hayatın bundan sonrası ne olur onuda boşverdim bu 6. girişimdi ve hiç biriniz bu sınava bu kadar girmemişti artık pes et diyor sanırım ösym ...
Allah a emanet olun kızlarım iyi puan alan herkes için çok sevindim hayırlı olsun şimdiden hepinize
günaydın kuzuzlaaar
annenin puanları:
Geçen sene kontenjanlar çok geç açıklanmıştı.Bu sene daha erken açıklanır umarım.Sizin öğretmenlik mi memurluk mu?Kızlar bişi sorcam size,atama tercihleri ne zaman yapılacak..bir de atama yapılacak kontenjanlar ne zaman belli olcak..hepiniz istediğiniz yerlere atanırsınız umarım..
günaydın kuzuzlaaar
annenin puanları:
Lütfen umudunuzu kaybetmeyin herşey nasip işi.Benim arkadaşım 10 yılda atandı.Ama bu sürede evlendi çocuk sahibi de oldu.Yani eğer şu an olmuyorsa daha iyi bir zamanda olacak demektir.Her şerde bir hayır vardır.Ne olur pes etmeyin.ben geldim kızlar gelecek sizin yüzünüze bakacak yüzüm varmı bence yok dünde geldim ama yazmaya dilim varmadı
Geçen sene kontenjanlar çok geç açıklanmıştı.Bu sene daha erken açıklanır umarım.Sizin öğretmenlik mi memurluk mu?
Önce genel kontenjan açıklanır.Sonra il bazında kontenjanlar gelir.Yani öyle olmuştu geçen sene.kontenjanlar açıklandığında yer yer hangi il hangi ilçe olduğu yazıyor mu..erkek arkadaşım öğretmende onun için sordum..
Önce genel kontenjan açıklanır.Sonra il bazında kontenjanlar gelir.Yani öyle olmuştu geçen sene.
Sağol tatlım ben geçen sene atandım çok şükür.Umarım erkek arkadaşın bu sene atanır.Zor bir süreç bu süreç bilirim.Size bol şans.Tamam teşekkür ederim,inşallah bu yıl atanırsınn..
biliyorum 10 yıl sonra atananlarıda hocam benim kaldıramadıgım 1 yıl haricinde hiç bakmadan bu sınava girdiğim olmadı afedersiniz kendimi salak gibi hissetmeye başladım bide egtm iyi gkgy iyi alan beni silmiş resmen o iyi zaman ben 40 ı geçip memurluk hakkını kaybetmeden gelir umarımLütfen umudunuzu kaybetmeyin herşey nasip işi.Benim arkadaşım 10 yılda atandı.Ama bu sürede evlendi çocuk sahibi de oldu.Yani eğer şu an olmuyorsa daha iyi bir zamanda olacak demektir.Her şerde bir hayır vardır.Ne olur pes etmeyin.
puanın süper sevcanım hayırlı olsun şimdiden .canım dün eşimede dedim eşinmi senmi atansın deseler ben seni söylerdim diye iyiki var ve iyiki yanımdanilim şer bildiklerimizde de hayır vardır belki.
başta çok zor oluyor ama inş rabbim hep o hayrı sunsun sana inş.
dediğin gibi hayatında o kadar önemli olan seni anlayan bi eşin var. bu birçok şeyden daha da önemli biliyorsun.
alandan 31 dogru 16 y bekliyodum tubam 26d 21 y geldi ne olduda böyle oldu anlamadım keşke alanın cvplarınada bakmasaydım
çok sevindim gelinim bebişin şans getirdi sana
canım üzülme diyecem ama bi faydası olmayacak biliyorum.bende çok üzgünüm inan 63 aldım.sen
çok çalıştın niim sorun sende değildi inan.sosyal bilgiler alan bilgisi sınavı şansla yapılabilen bir sınavdı ama o şans bize gülmedi.erkek arkadaşımda 67 aldı onunda ümidi yok.bizim evlilik hayalleri hooop bir sene daha ertelendi.en azından sevdicek atanabilecek bi r puan alabilseydi.olmadı...ne yapalım sağlık olsun demekten başka elden bişey gelmiyo
biliyorum 10 yıl sonra atananlarıda hocam benim kaldıramadıgım 1 yıl haricinde hiç bakmadan bu sınava girdiğim olmadı afedersiniz kendimi salak gibi hissetmeye başladım bide egtm iyi gkgy iyi alan beni silmiş resmen o iyi zaman ben 40 ı geçip memurluk hakkını kaybetmeden gelir umarım
İnanın sizi en iyi anlayanlardan biriyim.Az mı ağladım az mı uykularım kaçtı.Psikiyatr,psikolog gezmeye başladım.Sinir krizleri geçirdim.Anne ben kesim gerizekalıyım bu kadar çalışıyorum olmadı dediğimde annem hep kızdı bana güçlü olmalısın diye.Ve geçen sene 2012 Eylül atamasında Ankara'ya atandım.Ailemle Ankara'da yaşıyoruz.Yok artık bu kadar da olmaz dedim inanamadım.Evimden işime gidip geliyorum.Eğer geçen sene olsa doğuya gidecektim.Demek ki orada yapamayacaktım ki rabbim hakkımda bunu hayırlı görmüş.İyi ki olmamış dedi.Şimdi hep herşeyin hayırlısı diye dua ediyorum.Velhasılkelam olmuyorsa vardır bir hayır.Siz pes etmeyin ne olur.Umudunuzu kaybetmeyin.Olacak diye inanın,çalışın,dua edin.Gerisi gelir.Sevgiler.