2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kpsshayalli tebrik ederim seni çok sevindim.

Bölümün neydi ? Bence olur senin alandan 84 almak çok iyi.

kpsshayali Tebrikler inşallah güzel sonuçlara erersin
benim taniyip da icimden gelen sen sedef nilos ve clementin
bunlarin atanacagini umuyorum
diğerleri icin de hayırlısı
çok teşekkür ederim kızlar çok çalıştık herbirimiz hepimizin sonuna kadar hakkı ama bu sistem malesef böylealan geldi diye çok yıprandık daha çok çalıştık özellikle benim bölümümde olanlar için (fen) alanın gelmesiyle moral olarak her branştan çok daha fazla çöktük ama meğer benim bu puanı almamı sağlayan en etken olan şey alan sınavında yaptıklarım olmuşrengina rüyasında görmüştü beni sanırım 94 diye 4ü tutturduinşallah onunda güzel bir sonucu vardır eski sayfalarda göremedim sanırım onu:26:
sedefim canım benim senin puanını gördüm ve alanınız yoktu bu gkgyye 77.8puan hiç azımsanacak bir puan değil kuzum ve inşallah atanıcaksın ben inanıyorum
ebonum canım seninde iyidir inşallah,tubishim senin bölümünü anımsayamadım ama inşallah atanmanı sağlar puanın
nilkon,clementine,beyazanne,asgull,svcnn ve adını şuanda bildiğim ama yazamadığım tüm yıl beraber çalıştığımız kızlar hepimiz için hayırlısı olur inşallah duaları eksik etmeyelimşu anda net olan çokta bir şey yok ortada o yüzden lütfen ne havalara uçalım ne de karalar bağlayalım

Son düzenleme:
kızlar puanım p121 :81
sıralamam 3900 ama bu genel sıralamamı yoksa şimdi alan sıralaması mı ??

kpsshayali zümrem bu şimdi benim fencilerdeki sıralamam mı.
ben bişi anlamadım yaa sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :26:

Svcnn bu sıralama alan sınavına girenlerin içindeki sadece kendi branşın değil bir kaç güne açıklanır, kendi branş sıralaman.
Böteci var mı aranızda erkek arkadaşım böteci 84 aldı sizin yorumlarınız nedir?

çok sevindim kpsshayalimmm inşallah atanıcaksın canım benim
63 kızlar o çok güvendiğim eğitim yaktı beni
tuğbammm çok üzüldüm =(((
nihanımm ne zaman açıklanır sıralamalar kontenjanlar falan
sevdiceğin kaç aldı canım, inş iyidir

Kızlar bende p121 74.5 sıralamam 24bin bizim bolumde yıgılma 70 75 arasi .gecen seneyle kıyaslamayalım alan sınavı puanları cok dusurdu. benim arkadasımın p10 u 87 p121 i 60. ona gore dusunun puanlar cok dusecek.

sevcanım çok sevindim, bu genel sıralama branş sıralaman çok çok iyi gelecektir

Böteci ne oluyor :44:

svcnn tebrik ederim. geneldeki sırlaman 3 binse bence rahat 1000 1500 azaltabilirsin sıranı. sonuçta pek çok bölüm var sınava giren

canım çok sevindim seninde iyi almanabazı bölümler için 80 az olabilir ama bizim bölüm için 95 gibi bir puana tekabül ediyo yani ki sıralamana baksana 141bin kişide 3binlerdesin sınav ne kadar zor ortada yani 80 puanla 3bin gayet iyi bir sonuç,bizim kendi branşımızdaki sıralama daha belli olmadı canım ama 3binküsürden geriye düşmezsin asla 4 e bölün diyorlar genelde ama sen 2ye bölsen bile inşallah atanıyorsun
70-80 arasında yığılma çok olmuş ama bence atanıcaklar 75-80 aralığında olanlar olucak pek çok branşta kızlar hepimiz atanalımmm

sağol zümrem. inş hepimiz için güzel olur herşey.
bizim alandan kaç kişi alınır var mı bi fikrin ?

Bitti hayaller kızlar..65 gelmiş puanım..İyi gelen arkadaşlarıma çok sevindim,hayırlısı olsun hakkınızda..<kendim için ne düşüneceğimi bile bilmiyorum..

çok sevindim kpsshayalimmm inşallah atanıcaksın canım benim

tuğbammm çok üzüldüm =(((

nihanımm ne zaman açıklanır sıralamalar kontenjanlar falan
sevdiceğin kaç aldı canım, inş iyidir

Tatlım biz maillerle filan baskı kurmuştuk hep çünkü bizim yılımızda sıralama verilmeyecek demişlerdi.
Onun da bir hafta içinde verileceğini düşünüyorum, o kadar uzamaz inşallah.
Kontenjanlar filan bayramdan sonraya kalır gibi.
Sevdiceğim 85 aldı çok şükür sedefim. Bi an çook sevindik ama dedim ya hiçbir şey garanti değil bu durumda. Sıralama önemli, alımları da az ya felsefenin Bekliycez işte.

Bitti hayaller kızlar..65 gelmiş puanım..İyi gelen arkadaşlarıma çok sevindim,hayırlısı olsun hakkınızda..<kendim için ne düşüneceğimi bile bilmiyorum..

canım benimmm ne emekler verdin, hele tarih için.. çok üzgünüm tubam bu topik hakettiğini alamadı

inşallah atanır da musmutlu yuvanızı kurmaya başlarsınız nihanım, bunu senin için o kadar içten diliyorum ki, siz yine de moralinizi bozmayın bu puana sıralama da iyi gelecektir

sağol zümrem. inş hepimiz için güzel olur herşey.
bizim alandan kaç kişi alınır var mı bi fikrin ?
alım hakkında hiç tahminde bulunamıyorum ben canım ama iki tahmin dönüyor her yerde 1. si 2000 2.si 3000, inşallah her bölümdne her branştan çok alırlar okul öncesi ve pdr ve din kültüründen biraz azaltsalar keşke

canım benim sizin bölüm için nasıl bir puan hiç mi yetmiyor kuzum inşallah olur canım benim

inşallah atanır da musmutlu yuvanızı kurmaya başlarsınız nihanım, bunu senin için o kadar içten diliyorum ki, siz yine de moralinizi bozmayın bu puana sıralama da iyi gelecektir

İnşallah sedefim inşallah, emin ol aynı içten duayı ben de senin için ediyorum ve bilmiyorum içimden bir ses sedef de atanacak diyor. Umudunu yitirme sakın tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…