- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
kpsshayalli tebrik ederim seni çok sevindim.
Bölümün neydi ? Bence olur senin alandan 84 almak çok iyi.
çok teşekkür ederim kızlar çok çalıştık herbirimiz hepimizin sonuna kadar hakkı ama bu sistem malesef böylekpsshayali Tebrikler inşallah güzel sonuçlara erersin
benim taniyip da icimden gelen sen sedef nilos ve clementin
bunlarin atanacagini umuyorum
diğerleri icin de hayırlısı
çok sevindim kpsshayalimmm inşallah atanıcaksın canım benimkızlar sevinçten ağladımsonuçlar açıklanmış ben dışardaydım eve gelene kadar nasıl geldim yüreğim ağzımda geldim ellerim titreyerek girdim tc mi şifremi sonra tüm rakamlar birbirine girdi okuyamadım hiç rakam bir kuvvet baktım ve 84 almışım çok şükür rabbime tabi önemli olan sıralama belki de puan yetmicek alım sayısıda önemli bilemiyorum şu anda çok değişik duygular içerisindeyim:44:inşallah sizlerinde güzel geçmiştir geçmiş sayfalara bakamadım daha inşallah güzeldir sonuçlarınız bu arada fende tahminim alan kurtardı beni
tuğbammm çok üzüldüm =(((63 kızlar o çok güvendiğim eğitim yaktı beni
nihanımm ne zaman açıklanır sıralamalar kontenjanlar falanSedefim şu an puan bi şeyi ifade etmiyo ki. Sınıfçılardan herkes çok mu iyi bakalım. İlla ki iyi yapanlar vardır ama bakalım sıralama ne, kaç alım olcak şu an her şey belirsiz bence. Üzülmek de sevinmek de pek doğru değil
kızlar puanım p121 :81
sıralamam 3900 ama bu genel sıralamamı yoksa şimdi alan sıralaması mı ??
kpsshayali zümrem bu şimdi benim fencilerdeki sıralamam mı.
ben bişi anlamadım yaa sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :26:
sevcanım çok sevindim, bu genel sıralama branş sıralaman çok çok iyi gelecektir
svcnn tebrik ederim. geneldeki sırlaman 3 binse bence rahat 1000 1500 azaltabilirsin sıranı. sonuçta pek çok bölüm var sınava giren
kızlar puanım p121 :81
sıralamam 3900 ama bu genel sıralamamı yoksa şimdi alan sıralaması mı ??
kpsshayali zümrem bu şimdi benim fencilerdeki sıralamam mı.
ben bişi anlamadım yaa sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :26:
canım çok sevindim seninde iyi almanabazı bölümler için 80 az olabilir ama bizim bölüm için 95 gibi bir puana tekabül ediyo yani ki sıralamana baksana 141bin kişide 3binlerdesin sınav ne kadar zor ortada yani 80 puanla 3bin gayet iyi bir sonuç,bizim kendi branşımızdaki sıralama daha belli olmadı canım ama 3binküsürden geriye düşmezsin asla 4 e bölün diyorlar genelde ama sen 2ye bölsen bile inşallah atanıyorsun
70-80 arasında yığılma çok olmuş ama bence atanıcaklar 75-80 aralığında olanlar olucak pek çok branşta kızlar hepimiz atanalımmm
çok sevindim kpsshayalimmm inşallah atanıcaksın canım benim
tuğbammm çok üzüldüm =(((
nihanımm ne zaman açıklanır sıralamalar kontenjanlar falan
sevdiceğin kaç aldı canım, inş iyidir
Bitti hayaller kızlar..65 gelmiş puanım..İyi gelen arkadaşlarıma çok sevindim,hayırlısı olsun hakkınızda..<kendim için ne düşüneceğimi bile bilmiyorum..
Tatlım biz maillerle filan baskı kurmuştuk hep çünkü bizim yılımızda sıralama verilmeyecek demişlerdi.
Onun da bir hafta içinde verileceğini düşünüyorum, o kadar uzamaz inşallah.
Kontenjanlar filan bayramdan sonraya kalır gibi.
Sevdiceğim 85 aldı çok şükür sedefim. Bi an çook sevindik ama dedim ya hiçbir şey garanti değil bu durumda. Sıralama önemli, alımları da az ya felsefeninBekliycez işte.
alım hakkında hiç tahminde bulunamıyorum ben canım ama iki tahmin dönüyor her yerde 1. si 2000 2.si 3000, inşallah her bölümdne her branştan çok alırlar okul öncesi ve pdr ve din kültüründen biraz azaltsalar keşkesağol zümrem. inş hepimiz için güzel olur herşey.
bizim alandan kaç kişi alınır var mı bi fikrin ?
canım benim sizin bölüm için nasıl bir puan hiç mi yetmiyor kuzum inşallah olur canım benimBitti hayaller kızlar..65 gelmiş puanım..İyi gelen arkadaşlarıma çok sevindim,hayırlısı olsun hakkınızda..<kendim için ne düşüneceğimi bile bilmiyorum..
inşallah atanır da musmutlu yuvanızı kurmaya başlarsınız nihanım, bunu senin için o kadar içten diliyorum ki, siz yine de moralinizi bozmayın bu puana sıralama da iyi gelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?