- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.688
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Svcnn bu sıralama alan sınavına girenlerin içindeki sadece kendi branşın değil bir kaç güne açıklanır, kendi branş sıralaman.
Böteci var mı aranızda erkek arkadaşım böteci 84 aldı sizin yorumlarınız nedir?
Bilgisayar öğretmenliği oluyorBöteci ne oluyor :44:
svcnn tebrik ederim. geneldeki sırlaman 3 binse bence rahat 1000 1500 azaltabilirsin sıranı. sonuçta pek çok bölüm var sınava giren
bilgisayar dersi 5. Ve 6. Sınıfta zorunlu oldu, ingilizce 3 e düştü bu yılki ders müfredatında. İnş inş o da atansa iyi olacakbenim komşum böteci o da 85 almış.
umutlu bu yıl bizi arttırırlar çünkü dersle ilgili düzenleme yapılmış demişti.
inşallah hakkında hayırlısı olur
1 yıl daha nasıl çekilir bu çile bilmem kihele sneye nasıl olur bu sınav
Kızlar Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah hepiniz iyi yerlere atanırsınız. Olmayanlar da üzülmesin her şerde bir hayır vardır Rabbim bir kapıyı kapatır diğerini açar.
Ben 3.sınıftım hiç çalışmamıştım kendimi denemeye girmiştim 62 almışım seneye mezun oluyorum ve en az 90 almam gerekiyor Moralim bozuldu hepimiz için hayırlısı neyse o olsun
canım hiç canını sıkma daha yola başlamadan ben geçen sene hiç çalışmadım 62 aldım bu sene çalıştım ekimde dersane ile beraber başladım ve sistem değişti,alan geldi tüm ne varsa hepsi bizi buldu yani tek şansım okulum yoktu ama okulu olmasına rağmen maşallah yapanlarda var o yüzden yapamam diye düşünme sadece dua et seneye adil bir sınav olsun adam gibi sorular sorulsun
renginam umutsuz olmak için çok erken bence.
dur bir hele sıralaman gelsin, alım sayıları gelsin.
bir arkadaşım vardı dershane 1.si idi sürekli alan onun bölümünü o kadar etkiledi ki kız 78 aldı.
ama hiç umutsuz değil.
çünkü alan puanları bu kadar düşürdü dedi.
üzülmeyin kızlar herşeyin hayırlısı olsun ben öğretmen değilim geçen sene girdim bende 80 aldım ama işimi görmüyor çok üzücü ama yapacak bir şey yok bu yıl da okul öncesi öğretmenliğini kazandım alandan falan gözüm korkmadı değil bakalım hayırlısı
inşallah hepimiz atanırız bir şekilde
canım benimmm ne emekler verdin, hele tarih için.. çok üzgünüm tubam bu topik hakettiğini alamadı
Türkçede 81 üstü 4600 küsür insan varmış. Bir mal bizmişiz herhalde zümrem.
Nerden türemiş o varlıklar nasıl becermişler!Ben sana çok şaşırdım bugu netlerini yazmıştın o netlere nasıl bu puan geldi hayret
alım hakkında hiç tahminde bulunamıyorum ben canım ama iki tahmin dönüyor her yerde 1. si 2000 2.si 3000, inşallah her bölümdne her branştan çok alırlar okul öncesi ve pdr ve din kültüründen biraz azaltsalar keşke
canım benim sizin bölüm için nasıl bir puan hiç mi yetmiyor kuzum inşallah olur canım benim