2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

yazıp yazıp siliyorum,
hanımlar 4 yıl öss için ugraştımçok üzüldüm çok agladım.
ve sonradan anladım ki benim eşimle tanışmam gerekiyormuş.
o yüzden 3 yılım heba olmuş.
Rabbime bin şükür iy ki o 3 yıl gitmiş.
kaderin size ne sakladığını bilemezsiniz.
şükredin sadece

ben geldim kızlar gelecek sizin yüzünüze bakacak yüzüm varmı bence yok dünde geldim ama yazmaya dilim varmadı
sonuçlar açıklandı iftar vaktine yakın 18.30 gibi gördüm p3 ve p 10 77 küsür p 121 67 SONUÇ:HÜSRAN
o kadar çok üzüldüm o kadar çok agladımki anlatamam o anı orucumu açtım 1 yudum su ile ikinciyi yutkunamadım...
4 te uyudum şimdi uyandım size yazmak istedim...
birdaha buralara gelirmiyim, birdaha eski ben olurmuyum ,bir daha bu yollarda aynı hevesle yürürmüyüm bilmiyorum...
hayatın bundan sonrası ne olur onuda boşverdim bu 6. girişimdi ve hiç biriniz bu sınava bu kadar girmemişti artık pes et diyor sanırım ösym ...
HAYAT SEN KAZANDIN YIKILMAK İSTEMEZDİM AMA YIKTIN BENİ
Allah a emanet olun kızlarım iyi puan alan herkes için çok sevindim hayırlı olsun şimdiden hepinize

nilim lütfen yapma böyle..
bak puanlara takılmayın bu sıralama sınavı...daha bir şey belli değil

nilim lütfen yapma böyle..
bak puanlara takılmayın bu sıralama sınavı...daha bir şey belli değil
benim için belli canım 67 ile bir sosyalci A-TA-NA-MAZ
bilsen o kadar çok isterdim ki umutlanmayı ama umudum yok zerre kadar
senin adına çok sevindim puanın çok iyi maşallah

benim için belli canım 67 ile bir sosyalci A-TA-NA-MAZ
bilsen o kadar çok isterdim ki umutlanmayı ama umudum yok zerre kadar
senin adına çok sevindim puanın çok iyi maşallah

sağ ol kuzum da yine girersin o zaman...bu kez önün açık..alandan ne sorulacağı belli. her şey oturmuş.
artık yayınevleri gerçekçi yayınlar hazırlar.

lütfen hayatın sonu gibi konuşma...
benim nilim böyle konuşmaz...
bak anne elinde 7 temmuz var.
gel istersen

beyazannem bak yine aglattın beni bu msjı aglayarak yazıyorum sana
dünden beri yiyemiyorum uyuyamıyorum sürekli aglıyorum
hayatın sonu değil tabiki ama benim kendime güvenimin sonu
bu yıl o kadar çok fedakarlık ettim o kadar çok çalıştımki sindiremiyorum aklım almıyor kabullenemiyorum
hayatımdaki tek olumluluk eşim başkada bişey yok elimde
annem ben eski ben olamam birdaha gücüm yok buna ...

günaydın kuzuzlaaar

annenin puanları:

kpss : 87.7

kpssp10: 87.9

kpss121: 82.5 sıralama--2317

çok sevindim gelinim bebişin şans getirdi sana

canım üzülme diyecem ama bi faydası olmayacak biliyorum.bende çok üzgünüm inan 63 aldım.sen
çok çalıştın niim sorun sende değildi inan.sosyal bilgiler alan bilgisi sınavı şansla yapılabilen bir sınavdı ama o şans bize gülmedi.erkek arkadaşımda 67 aldı onunda ümidi yok.bizim evlilik hayalleri hooop bir sene daha ertelendi.en azından sevdicek atanabilecek bi r puan alabilseydi.olmadı...ne yapalım sağlık olsun demekten başka elden bişey gelmiyo

nilim şer bildiklerimizde de hayır vardır belki.
başta çok zor oluyor ama inş rabbim hep o hayrı sunsun sana inş.
dediğin gibi hayatında o kadar önemli olan seni anlayan bi eşin var. bu birçok şeyden daha da önemli biliyorsun.

günaydın kuzuzlaaar

annenin puanları:

kpss : 87.7

kpssp10: 87.9

kpss121: 82.5 sıralama--2317

annemmm çok sevindim senin adına....

ama memurlara girdiğin kadar buraya uğramıyorsun yakında ben üyelik alıp gelecem bak ona göre

ya bide şu msj kutunu boşlat hele bi artık yaa... dünden beri yazamıyom sana anacım.

Kızlar bişi sorcam size,atama tercihleri ne zaman yapılacak..bir de atama yapılacak kontenjanlar ne zaman belli olcak..hepiniz istediğiniz yerlere atanırsınız umarım..

Kızlar bişi sorcam size,atama tercihleri ne zaman yapılacak..bir de atama yapılacak kontenjanlar ne zaman belli olcak..hepiniz istediğiniz yerlere atanırsınız umarım..
Geçen sene kontenjanlar çok geç açıklanmıştı.Bu sene daha erken açıklanır umarım.Sizin öğretmenlik mi memurluk mu?

Lütfen umudunuzu kaybetmeyin herşey nasip işi.Benim arkadaşım 10 yılda atandı.Ama bu sürede evlendi çocuk sahibi de oldu.Yani eğer şu an olmuyorsa daha iyi bir zamanda olacak demektir.Her şerde bir hayır vardır.Ne olur pes etmeyin.

biliyorum 10 yıl sonra atananlarıda hocam benim kaldıramadıgım 1 yıl haricinde hiç bakmadan bu sınava girdiğim olmadı afedersiniz kendimi salak gibi hissetmeye başladım bide egtm iyi gkgy iyi alan beni silmiş resmen o iyi zaman ben 40 ı geçip memurluk hakkını kaybetmeden gelir umarım

puanın süper sevcanım hayırlı olsun şimdiden .canım dün eşimede dedim eşinmi senmi atansın deseler ben seni söylerdim diye iyiki var ve iyiki yanımda
bikez daha dene ama hayatı erteleme diyor bakalım o gücü bulacakmıyım kendimde

alandan 31 dogru 16 y bekliyodum tubam 26d 21 y geldi ne olduda böyle oldu anlamadım keşke alanın cvplarınada bakmasaydım
bizim evlilik 4 yıl ertelendi kuzum tam kavuştuk olsada kurtulsak kpss den dedim yine olmadı...
saglık olsun hayırlısı olsun demek ve duymak elimizden gelen ama dilim desede kalbim susmuyor gece 4 te yatan ben 2 saatlik uyku ile duruyorum yemek bile yiyemiyorum yaşama sevincim öldü sanki tubam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…