baktım canım, sinirlerim zıpladı gene.. zaten böyle şeylerin olduğunu biliyodum gözümle de gördüm iyice sinir kat sayım yükseldi, yazıklar olsun hepsinebişeyler derdim de ban yerim şimdi
ya gizli ya açıktan yapıyorlar. bakmama bile gerek yok ehlicim. onların bizim beddualarımıza da ihtiyaçları yok. kendi ateşleri hazırdır elhamdülillahkızlar facebooklarınızdan torpilediren e bakın.
ilginç şeyler var.
Renginam,sana hep reptomim diyesim geliyorSana reptomim diyebilir miyim Ben çok sıkılıyorum kızlar ya boşluktayım,anayasa çalışmamak,tarih tekrar etmemek,bir yerlerinin yusuf yusuf olmaması ne kötüymüş
boşver tatlım onların torpili varsa bizim de Rabbimiz var.
ben bunu yapanların Allah inancının olduğuna inanmıyorum.
kul hakkı ya. çalışayım didineyim hem param hem zamanım gitsin bunlar da millet keriz yerine koyup bunu yapsın.
dediğim gibi Rabbime çok güveniyorum.
o görsün emeğimizin karşılığını.
hani derler ya şer görünen de hayır, ahyır görünen de şer olabilir diye.
işte bu söze çokkk inanıyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun
Ne olmuş ya bakamadım ben.:44:
hg gelinimgünaydın
gecikmeli de olsa
anne geri döndüüüüüüüüüüüüüüü:))
günaydın kızlar hoşgeldin anne
bugün nazan bekiroglu nar agacı romanıma başlıcam çok şükür son 3 aylık hayallarimde top 3 te kendisi
günaydın
gecikmeli de olsa
günaydın
gecikmeli de olsa
ayşe kulinin hangisini okucan tatlışım ben hepsinede bayılıyorummm elif şafak ve ayşe kulin benim için muhteşem her yazdıgı okunulası yazarlar
hg gelinimnasılsın nasıl oldun?
günaydın niloşumbizim de bugün çarşıda biraz işimiz var annişle, ondan sonra ayşe kuline başlıcam
ayşe kulinin hangisini okucan tatlışım ben hepsinede bayılıyorummm elif şafak ve ayşe kulin benim için muhteşem her yazdıgı okunulası yazarlar
gelini memurlarda yakalarsam gelsin burayada söylesin benim bildiğim egtmm ve gkgy iyi demişti alanda zorlanmış anladıgım ama o ne zorlukları aştı bu sınav ona fıs gelir inşallah
kızllarrrr ben atanırmıyım acep benim içime dogdu evet diyen varsa topitop dagıtacam hepinize şekerlerim :13:
ay inş.canım zümrem topitop alıp geliyom o zaman ben sizecanım bence atanacaksın benim hislerim öyle diyo kuzum
amin canım.facen varmı kusursuzum seni merak ediyorum varsa görüşelim dersen msj atarmısınNil'im içime doğdu diyemem ama içimden geliyor İNŞALLAH ATANIRSIN halay çekmeye geleceğim sözüm var
Tatilden yeni döndüm ara sıra aranıza katılırım kızlar, kendinize iyi bakın hepinizin hakkında hayırlısı neyse o olsun....
bu msjını facedende yolladım umarım okur:44:clementine bugün beni okuldan sigorta parasını yatırmam için aradılar,kursu sordum bilmiyoruz dediler...
bende arkadaşlarımı aradım kurs 12 Ağustos'ta başlıyormuş eğer başka şehirde katılmak istersen faks çekmen gerekiyor onun içinde bugün yani 19 Temmuz sonmuşumarım haberin vardır ya da bu mesajı okursun... 5.5 haftalık talim hayırlı olsunnnn :)
bence de atanacaksin canım benim çok öncesinden hissederdimayşe kulinin hangisini okucan tatlışım ben hepsinede bayılıyorummm elif şafak ve ayşe kulin benim için muhteşem her yazdıgı okunulası yazarlar
gelini memurlarda yakalarsam gelsin burayada söylesin benim bildiğim egtmm ve gkgy iyi demişti alanda zorlanmış anladıgım ama o ne zorlukları aştı bu sınav ona fıs gelir inşallah
kızllarrrr ben atanırmıyım acep benim içime dogdu evet diyen varsa topitop dagıtacam hepinize şekerlerim :13:
bence de atanacaksin canım benim çok öncesinden hissederdim
nilim bence de atanıcaksın. bence bu topikteki herkes atanıcak. baştan boşuna üzüldük. ama hemen hemen herkesin böyle geçti sınavı. şimdi umutluyum hepimiz gidicez inşallahayşe kulinin hangisini okucan tatlışım ben hepsinede bayılıyorummm elif şafak ve ayşe kulin benim için muhteşem her yazdıgı okunulası yazarlar
gel delim gel, sensiz bu topik olur muclementine bugün beni okuldan sigorta parasını yatırmam için aradılar,kursu sordum bilmiyoruz dediler...
bende arkadaşlarımı aradım kurs 12 Ağustos'ta başlıyormuş eğer başka şehirde katılmak istersen faks çekmen gerekiyor onun içinde bugün yani 19 Temmuz sonmuşumarım haberin vardır ya da bu mesajı okursun... 5.5 haftalık talim hayırlı olsunnnn :)
bugum bu gece açıklancak gibi geliyo bana :18:Açıklasınlar gayrı.
bence de tuğbam.. hepimiz gidicez hayırlısıylacanım bence atanacaksın benim hislerim öyle diyo kuzum
nilim bence de atanıcaksın. bence bu topikteki herkes atanıcak. baştan boşuna üzüldük. ama hemen hemen herkesin böyle geçti sınavı. şimdi umutluyum hepimiz gidicez inşallah
ayşe kulini okumayan yoktur sanırımben onu bir gün kitabıyla tanıdım. adı aylin i aldım, sırayla hepsini okucam. bi de türkan ı okumuştum, türkan saylanı harika anlatmış
gel delim gel, sensiz bu topik olur muinş cloşla işiniz olur
bugum bu gece açıklancak gibi geliyo bana :18:
bence de tuğbam.. hepimiz gidicez hayırlısıylabugün çok heyecanlıyım, sanki bugün açıklanıcak gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?