• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

baktım canım, sinirlerim zıpladı gene.. zaten böyle şeylerin olduğunu biliyodum gözümle de gördüm iyice sinir kat sayım yükseldi, yazıklar olsun hepsine :47: bişeyler derdim de ban yerim şimdi

boşver tatlım onların torpili varsa bizim de Rabbimiz var.
ben bunu yapanların Allah inancının olduğuna inanmıyorum.
kul hakkı ya. çalışayım didineyim hem param hem zamanım gitsin bunlar da millet keriz yerine koyup bunu yapsın.
dediğim gibi Rabbime çok güveniyorum.
o görsün emeğimizin karşılığını.
hani derler ya şer görünen de hayır, ahyır görünen de şer olabilir diye.
işte bu söze çokkk inanıyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun:16::16:

kızlar facebooklarınızdan torpilediren e bakın.
ilginç şeyler var.
ya gizli ya açıktan yapıyorlar. bakmama bile gerek yok ehlicim. onların bizim beddualarımıza da ihtiyaçları yok. kendi ateşleri hazırdır elhamdülillah:47:
Renginam,sana hep reptomim diyesim geliyor:27:Sana reptomim diyebilir miyim:52:Ben çok sıkılıyorum kızlar ya boşluktayım,anayasa çalışmamak,tarih tekrar etmemek,bir yerlerinin yusuf yusuf olmaması ne kötüymüş:52:

tubişim bana rep de reptomim de istediğini de kuzumm :32::9:

boşver tatlım onların torpili varsa bizim de Rabbimiz var.
ben bunu yapanların Allah inancının olduğuna inanmıyorum.
kul hakkı ya. çalışayım didineyim hem param hem zamanım gitsin bunlar da millet keriz yerine koyup bunu yapsın.
dediğim gibi Rabbime çok güveniyorum.
o görsün emeğimizin karşılığını.
hani derler ya şer görünen de hayır, ahyır görünen de şer olabilir diye.
işte bu söze çokkk inanıyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun:16::16:

amin canım benim inşallah :16: torpili yapan ayrı bi vicdansız, yaptıran ayrı bi vicdansız.. sen orda kadroya geçtin de aldığın maaş senden kat be kat çıkar, yukarıda Allah her şeyi görüyo, alın teri olmadan aldıkları maaşı nasıl gönül rahatlığıyla harcıyolar acaba :ssz: ama dediğin gibi Allah inancı yok ki onlarda..

günaydın kızlar hoşgeldin anne :4:
bugün nazan bekiroglu nar agacı romanıma başlıcam çok şükür son 3 aylık hayallarimde top 3 te kendisi :6::9:

günaydın
gecikmeli de olsa

anne geri döndüüüüüüüüüüüüüüü:))
hg gelinim :16: nasılsın nasıl oldun? :6:
günaydın kızlar hoşgeldin anne :4:
bugün nazan bekiroglu nar agacı romanıma başlıcam çok şükür son 3 aylık hayallarimde top 3 te kendisi :6::9:

günaydın niloşum :16: bizim de bugün çarşıda biraz işimiz var annişle, ondan sonra ayşe kuline başlıcam :68:

hg gelinim :16: nasılsın nasıl oldun? :6:

günaydın niloşum :16: bizim de bugün çarşıda biraz işimiz var annişle, ondan sonra ayşe kuline başlıcam :68:
ayşe kulinin hangisini okucan tatlışım ben hepsinede bayılıyorummm elif şafak ve ayşe kulin benim için muhteşem her yazdıgı okunulası yazarlar :12:
gelini memurlarda yakalarsam gelsin burayada söylesin benim bildiğim egtmm ve gkgy iyi demişti alanda zorlanmış anladıgım ama o ne zorlukları aştı bu sınav ona fıs gelir inşallah
kızllarrrr ben atanırmıyım acep benim içime dogdu evet diyen varsa topitop dagıtacam hepinize şekerlerim :13:

clementine bugün beni okuldan sigorta parasını yatırmam için aradılar,kursu sordum bilmiyoruz dediler...
bende arkadaşlarımı aradım kurs 12 Ağustos'ta başlıyormuş eğer başka şehirde katılmak istersen faks çekmen gerekiyor onun içinde bugün yani 19 Temmuz sonmuş :( umarım haberin vardır ya da bu mesajı okursun... 5.5 haftalık talim hayırlı olsunnnn :)

Nil'im içime doğdu diyemem ama içimden geliyor İNŞALLAH ATANIRSIN halay çekmeye geleceğim sözüm var :17:

Tatilden yeni döndüm ara sıra aranıza katılırım kızlar, kendinize iyi bakın hepinizin hakkında hayırlısı neyse o olsun....

ayşe kulinin hangisini okucan tatlışım ben hepsinede bayılıyorummm elif şafak ve ayşe kulin benim için muhteşem her yazdıgı okunulası yazarlar :12:
gelini memurlarda yakalarsam gelsin burayada söylesin benim bildiğim egtmm ve gkgy iyi demişti alanda zorlanmış anladıgım ama o ne zorlukları aştı bu sınav ona fıs gelir inşallah
kızllarrrr ben atanırmıyım acep benim içime dogdu evet diyen varsa topitop dagıtacam hepinize şekerlerim :13:

canım bence atanacaksın benim hislerim öyle diyo kuzum:21:

ay inş.canım zümrem topitop alıp geliyom o zaman ben size :29:

Nil'im içime doğdu diyemem ama içimden geliyor İNŞALLAH ATANIRSIN halay çekmeye geleceğim sözüm var :17:

Tatilden yeni döndüm ara sıra aranıza katılırım kızlar, kendinize iyi bakın hepinizin hakkında hayırlısı neyse o olsun....
amin canım.facen varmı kusursuzum seni merak ediyorum varsa görüşelim dersen msj atarmısın:48:

clementine bugün beni okuldan sigorta parasını yatırmam için aradılar,kursu sordum bilmiyoruz dediler...
bende arkadaşlarımı aradım kurs 12 Ağustos'ta başlıyormuş eğer başka şehirde katılmak istersen faks çekmen gerekiyor onun içinde bugün yani 19 Temmuz sonmuş :( umarım haberin vardır ya da bu mesajı okursun... 5.5 haftalık talim hayırlı olsunnnn :)
bu msjını facedende yolladım umarım okur:44:

bence de atanacaksin canım benim çok öncesinden hissederdim :29:

nilim bence de atanıcaksın. bence bu topikteki herkes atanıcak. baştan boşuna üzüldük. ama hemen hemen herkesin böyle geçti sınavı. şimdi umutluyum hepimiz gidicez inşallah :10:
ayşe kulini okumayan yoktur sanırım :17: ben onu bir gün kitabıyla tanıdım. adı aylin i aldım, sırayla hepsini okucam. bi de türkan ı okumuştum, türkan saylanı harika anlatmış
gel delim gel, sensiz bu topik olur mu :29: inş cloşla işiniz olur :31:
Açıklasınlar gayrı.:14::14::14:
bugum bu gece açıklancak gibi geliyo bana :18:
bence de tuğbam.. hepimiz gidicez hayırlısıyla :10: bugün çok heyecanlıyım, sanki bugün açıklanıcak gibi geliyo

nilim bence de atanıcaksın. bence bu topikteki herkes atanıcak. baştan boşuna üzüldük. ama hemen hemen herkesin böyle geçti sınavı. şimdi umutluyum hepimiz gidicez inşallah :10:
ayşe kulini okumayan yoktur sanırım :17: ben onu bir gün kitabıyla tanıdım. adı aylin i aldım, sırayla hepsini okucam. bi de türkan ı okumuştum, türkan saylanı harika anlatmış

gel delim gel, sensiz bu topik olur mu :29: inş cloşla işiniz olur :31:

bugum bu gece açıklancak gibi geliyo bana :18:

bence de tuğbam.. hepimiz gidicez hayırlısıyla :10: bugün çok heyecanlıyım, sanki bugün açıklanıcak gibi geliyo

sedefim daha alanı acıklamadılar ya kuzumm haftaya kaldı bence artık :97:

Back