2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlarım tünaydınlar
yok mu kimse neler yapıyorsnuz :

Evdeyim hep kuzum,feyste oyun oynuyom.

Daha 1 seneden fazla var,vakit kaybı olarak düşünme ama bol bol soru çöz.

kuzum hiç babana söylemiyeydin keşke :26:

Ondan bundan duymadan ben diyem dedim.

Evdeyim hep kuzum,feyste oyun oynuyom.

Ondan bundan duymadan ben diyem dedim.

bos vakit cok artık ama ben fena bosluktayım.

meraba kızlar nabersiniz akşama yemeke misafirimiz var koşturup duruyodum vakit kalmadı buraya
ayyyyyy artık açıklansın ya şu sınav hayırlısıyla yaptıgım hiç bişeyin tadıda yok

meraba kızlar nabersiniz akşama yemeke misafirimiz var koşturup duruyodum vakit kalmadı buraya
ayyyyyy artık açıklansın ya şu sınav hayırlısıyla yaptıgım hiç bişeyin tadıda yok

ben ruh gibi dolanıyorum etrafta
acıklanması iyi mi olur kötü mü onu bile bilmiyorum

kurbanlık koyun gibi bekliyoz canım ya nolacaksa olsun hayallerimizi kurmadan yıksınlar yıkacaklarsa :18::18:

bana o kadar dua etti ki çevremdekiler ben şimdi nasıl söylerim kazanamazsam onu düşünüyorum

çok saol canım cevabın için uzun uzun yazmışsın ben de gelişimle başladım ama galiba not alma işini biraz daha aza indirmeliyim en azından önemli yerleri yazmalıyım dediğin gibi şimdi ben bu sene son sınıfa geçtim ve daha 2.dönem öğrenme ve ölçme gördük okulda o yüzden bilgilerim taze notlarım da var o yüzden üstünden geçip soru çözmeyi düşünüyorum onlarla ilgili dershaneye yazıldım yediiklime ordan da video kartı verdiler bize ama ihtiyacın da videolarının iyi olduğunu duydum ben de ama maalesef bulamam büyük ihtimal

Konuları bir halledeyim bulduğum her kaynaktan çözücem yoksa unutuluyo ezber sonuçta:18:

olsun canım orda da kaliteli hocalar vardır. dersini güzel anlatandan önce videoyu izle ondan sonra konu çalışıp test çöz. gerçi zaten dershaneye yazılmışsın, orada da dersleri dinlemiş olcaksın. uzun bi süreç olucak. önemli olan ipin ucunu ne olursa olsun bırakmamak canım. şimdiden başarılar dilerim

Çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun:))

Bugum nirdesinnnn zümrem yaaa,bi degerlendiremedik sınavı,kritik yapamadık ya..
Ne dersin şansımız var mı atanabilir miyiz:26:

Renginam,sana hep reptomim diyesim geliyorSana reptomim diyebilir miyimBen çok sıkılıyorum kızlar ya boşluktayım,anayasa çalışmamak,tarih tekrar etmemek,bir yerlerinin yusuf yusuf olmaması ne kötüymüş

facebook.com/TorpileDiren

buradan girdim.
incele bana da fikirlerini yaz canım merak ediyorum.

baktım canım, sinirlerim zıpladı gene.. zaten böyle şeylerin olduğunu biliyodum gözümle de gördüm iyice sinir kat sayım yükseldi, yazıklar olsun hepsine bişeyler derdim de ban yerim şimdi

baktım canım, sinirlerim zıpladı gene.. zaten böyle şeylerin olduğunu biliyodum gözümle de gördüm iyice sinir kat sayım yükseldi, yazıklar olsun hepsine bişeyler derdim de ban yerim şimdi

Allahım torpille iş başına geçenlerin ayağına taş dolandırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…