kızlarım tünaydınlar
yok mu kimse neler yapıyorsnuz :
Kızlar merhaba önecelikle geçmiş olsun hepinize inş istediğiniz yerlere atanırsınız hepiniz:) ben kpssye seneye giricem eğitim bilimlerinden çalışmaya başkadım ama doğru bir stratejiyle mi çalışıyorum pek emin değilim sizler nasıl çalışmaya başlamıştınız ben yazarak çalışıyorum ama hem çok zmn gidiyo hem de yorucu oluyo biraz ne yapmalıyım sizce önerilerinizi bekliyorum:)
kuzum hiç babana söylemiyeydin keşke :26:
Evdeyim hep kuzum,feyste oyun oynuyom.
Daha 1 seneden fazla var,vakit kaybı olarak düşünme ama bol bol soru çöz.
Ondan bundan duymadan ben diyem dedim.
meraba kızlar nabersiniz akşama yemeke misafirimiz var koşturup duruyodum vakit kalmadı buraya
ayyyyyy artık açıklansın ya şu sınav hayırlısıyla yaptıgım hiç bişeyin tadıda yok
kurbanlık koyun gibi bekliyoz canım ya nolacaksa olsun hayallerimizi kurmadan yıksınlar yıkacaklarsa :18::18:
ben ruh gibi dolanıyorum etrafta
acıklanması iyi mi olur kötü mü onu bile bilmiyorum
kurbanlık koyun gibi bekliyoz canım ya nolacaksa olsun hayallerimizi kurmadan yıksınlar yıkacaklarsa :18::18:
çok saol canım cevabın için uzun uzun yazmışsıncanım benim merhaba
yazarak çalışmak vakit alır.
önce gelişimle çalışmaya başla. hem kolaydır, hem eğlencelidir. illa yazıcam diyosan bile sadece belirli yerleri yaz. mesela eriksonun freudun kohlbergin kuramlarını yaz. her şeyi yazma. gelişimde her üniteden sonra test çöz. sadece çalışarak gitme, testle de pekiştir.
ardından öğrenmeye geç. ya da gelişimle öğrenmeyi aynı anda götür. aynı anda götürmen daha iyi çünkü tek ders olarak gidersen ardında bıraktığın dersi unutabilirsin. gelişimle öğrenmeyi aynı anda götür. 2 si birbirini tamamlayan dersler. bi de bu yıl ben bilmediğim çok kelimeyle karşılaştım sınavda. o yüzden eğitimle ilgili değişik kavramların anlamını öğren. bu 2 sini bitirdikten sonra araya bi sayısal koy ölçme çalış derim. ölçmede örneklerin bol verildiği bi kitaptan çalış. ihtiyacın 2012 kitabı iyiydi, okulda ölçme finaline orda çalışmıştım. ama 2013 kitabı iyi değil, çok ince hiç örnek yok.
pg yi çok kasmana gerek yok, ne de olsa 4 soruya indi. benim dershanedeki pg ve öyt hocam çok çok iyiydi, ben sadece onun yazdırdığı notlardan çalıştım canım, hiç kitap açmadım. gelişim ve öğrenme hocam da çok çok iyiydi, dershaneye yazıldın mı? ihtiyacın uzaktan eğitiminde bizim öğrenme hocamız da ders veriyo, bu adam mükemmel anlatıyo. onun videolarını bulabilirsen cuk oturtursun bu 2 dersi. rehberlik de kolay gibi görünür ama zor soruları vardır. onda da bu gingzberg super holland falan bunlara çalış. soru geldi çünkü.
Konuları bir halledeyim bulduğum her kaynaktan çözücem yoksa unutuluyo ezber sonuçta:18:Daha 1 seneden fazla var,vakit kaybı olarak düşünme ama bol bol soru çöz.
çok saol canım cevabın için uzun uzun yazmışsınben de gelişimle başladım ama galiba not alma işini biraz daha aza indirmeliyim en azından önemli yerleri yazmalıyım dediğin gibi şimdi ben bu sene son sınıfa geçtim ve daha 2.dönem öğrenme ve ölçme gördük okulda o yüzden bilgilerim taze notlarım da var o yüzden üstünden geçip soru çözmeyi düşünüyorum onlarla ilgili dershaneye yazıldım yediiklime ordan da video kartı verdiler bize ama ihtiyacın da videolarının iyi olduğunu duydum ben de ama maalesef bulamam büyük ihtimal
Konuları bir halledeyim bulduğum her kaynaktan çözücem yoksa unutuluyo ezber sonuçta:18:
olsun canım orda da kaliteli hocalar vardır. dersini güzel anlatandan önce videoyu izle ondan sonra konu çalışıp test çöz. gerçi zaten dershaneye yazılmışsın, orada da dersleri dinlemiş olcaksın. uzun bi süreç olucak. önemli olan ipin ucunu ne olursa olsun bırakmamak canım. şimdiden başarılar dilerim
kızlar facebooklarınızdan torpilediren e bakın.
ilginç şeyler var.
canım ben yazdım bişey çıkmadı :44:
kızlar facebooklarınızdan torpilediren e bakın.
ilginç şeyler var.
Bugum nirdesinnnn zümrem yaaa,bi degerlendiremedik sınavı,kritik yapamadık ya..
Ne dersin şansımız var mı atanabilir miyiz:26:
facebook.com/TorpileDiren
buradan girdim.
incele bana da fikirlerini yaz canım merak ediyorum.
baktım canım, sinirlerim zıpladı gene.. zaten böyle şeylerin olduğunu biliyodum gözümle de gördüm iyice sinir kat sayım yükseldi, yazıklar olsun hepsinebişeyler derdim de ban yerim şimdi
Allahım torpille iş başına geçenlerin ayağına taş dolandırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?