• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

renginam pmyo da soruları açıklamadan puanları açıklamışlar :40:

ben çok heyecanlıyım :52::18::ssz::37::23::36::7::40:

sedefim polislik de zaten soru ve cevaplar sınavdan önce verildiği için gerek duymamışlardır tekrar acıklamaya :60::60::60:

kızlarr benim de 25 gibi sanırım ama tek tek saymadım facelerde paylaştıkları cevaplara göre tahminim :14:

kızlar cezalydım ama sonunda döndüm aranıza ( Muneye selamlar olsun !! )

alanda 29 netim var kızlar :26:
ama fenciler gözümü öyle bi korkutmuş ki sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
:44:

sedefim dediğin gibi bu gece dananın kuyruğu kopabilir o zaman:18::18:

maaşallah canım:72:
aynen renginam :18:
kızlarr benim de 25 gibi sanırım ama tek tek saymadım facelerde paylaştıkları cevaplara göre tahminim :14:
şimdilik sakın moralinizi bozmayın. boşuna kendinizi üzüyosunuz. puanlarımız da bi gelsin ondan sonra zaten sevinicez :16:
kızlar cezalydım ama sonunda döndüm aranıza ( Muneye selamlar olsun !! )

alanda 29 netim var kızlar :26:
ama fenciler gözümü öyle bi korkutmuş ki sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
:44:

sevcanım hoşgeldin, çok özledik seni, sanırım konu silmek yasak o yüzden ceza verildi. dediğim gibi sakın kendini üzmek yok, puanlar geldikten sonra zaten sevinicez. tahminimce alan sınavı da sizde pek bişey değiştirmicek. memurlar da okuduğum akdarıyla herkesin gene aynı netlerde dolaşıyor.

aynen renginam :18:

şimdilik sakın moralinizi bozmayın. boşuna kendinizi üzüyosunuz. puanlarımız da bi gelsin ondan sonra zaten sevinicez :16:

sevcanım hoşgeldin, çok özledik seni, sanırım konu silmek yasak o yüzden ceza verildi. dediğim gibi sakın kendini üzmek yok, puanlar geldikten sonra zaten sevinicez. tahminimce alan sınavı da sizde pek bişey değiştirmicek. memurlar da okuduğum akdarıyla herkesin gene aynı netlerde dolaşıyor.

öyle tab,i sedefim bizden 35 yapan gördüm bir tane de bakalım ya olmazsa da ne yapalım açıklansa da kurtlsak
:47:

Back