• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar iftara yarım saat kala fena dağıttım suratımı..
düştüm yüzümü pencereye çarptım suratımda 2 tane kocaman morluklar oldu ve dudağım kesildi ve şişti.
kanını zor durdurdum. krem ve buz falan koydum ama izi kalacak sanırım. dudağıma dikiş atarlar diye hastaneye de gitmedim :43:

canım çok geçmiş olsun yeterince buzu tuttuysan merak etme bir şeyi kalmaz canım

kızlar sevcan ceza almış sanırım konusunu kendisi sildiği , konu silmenin de yasak oldugu için bilginize ...
sevcanım burayı okursan sana msj atmaya çalışıcam en kısa zamanda yazdıklarına çok üzüldüm yine dön dolaş aynı dertleri yaşıyosun Allah yardımcın olsun

o dediğin size gecerli ya hu. :34: buguyu da dövcem az kaldı :15:
kazanırsınız len ben nöbetçi kalırım burada merak etmeyin:52:

canım bu sınav bagıl degerlendiriliyo netlere bakip 3 5 kisinin netleriyle degerlendirmeyelim. bi sınav acıklansın sonra kotuyse uzuluruz ama ben iyi olacagnı duşunuyorum senin icinde:)

kızlarım tünaydınlar :32:
yok mu kimse neler yapıyorsnuz ::12:

Kızlar merhaba önecelikle geçmiş olsun hepinize inş istediğiniz yerlere atanırsınız hepiniz:) ben kpssye seneye giricem eğitim bilimlerinden çalışmaya başkadım ama doğru bir stratejiyle mi çalışıyorum pek emin değilim sizler nasıl çalışmaya başlamıştınız ben yazarak çalışıyorum ama hem çok zmn gidiyo hem de yorucu oluyo biraz ne yapmalıyım sizce önerilerinizi bekliyorum:)

kızlar iftara yarım saat kala fena dağıttım suratımı..
düştüm yüzümü pencereye çarptım suratımda 2 tane kocaman morluklar oldu ve dudağım kesildi ve şişti.
kanını zor durdurdum. krem ve buz falan koydum ama izi kalacak sanırım. dudağıma dikiş atarlar diye hastaneye de gitmedim :43:

sevcanımmm çok geçmiş olsun kuzum hemen hastaneye gitmelisin hemennn, silverdin ve stilex yaralar için iyi geliyo, ama ne olur ne olmaz sen hastaneye git yine de

Kızlar nasıl dagıtmışınız ya ... hele bi durun sınav acıklansın sonuclar belli olsun sonra duşunelim ne yapacagmızı. ama hepimiz eylulde gorev basında olacaz ve topigimizin adıda cicegi burnunda ogretmenlerin kafesi:)

janemmm ne güzel demişsin :21: he yaa atanıcaz bizim bıcırıklarla geçirdiğimiz maceraları anlatıcaz kafemizde :8:

Kızlar merhaba önecelikle geçmiş olsun hepinize inş istediğiniz yerlere atanırsınız hepiniz:) ben kpssye seneye giricem eğitim bilimlerinden çalışmaya başkadım ama doğru bir stratejiyle mi çalışıyorum pek emin değilim sizler nasıl çalışmaya başlamıştınız ben yazarak çalışıyorum ama hem çok zmn gidiyo hem de yorucu oluyo biraz ne yapmalıyım sizce önerilerinizi bekliyorum:)

canım benim merhaba :16:
yazarak çalışmak vakit alır.
önce gelişimle çalışmaya başla. hem kolaydır, hem eğlencelidir. illa yazıcam diyosan bile sadece belirli yerleri yaz. mesela eriksonun freudun kohlbergin kuramlarını yaz. her şeyi yazma. gelişimde her üniteden sonra test çöz. sadece çalışarak gitme, testle de pekiştir.
ardından öğrenmeye geç. ya da gelişimle öğrenmeyi aynı anda götür. aynı anda götürmen daha iyi çünkü tek ders olarak gidersen ardında bıraktığın dersi unutabilirsin. gelişimle öğrenmeyi aynı anda götür. 2 si birbirini tamamlayan dersler. bi de bu yıl ben bilmediğim çok kelimeyle karşılaştım sınavda. o yüzden eğitimle ilgili değişik kavramların anlamını öğren. bu 2 sini bitirdikten sonra araya bi sayısal koy ölçme çalış derim. ölçmede örneklerin bol verildiği bi kitaptan çalış. ihtiyacın 2012 kitabı iyiydi, okulda ölçme finaline orda çalışmıştım. ama 2013 kitabı iyi değil, çok ince hiç örnek yok.
pg yi çok kasmana gerek yok, ne de olsa 4 soruya indi. benim dershanedeki pg ve öyt hocam çok çok iyiydi, ben sadece onun yazdırdığı notlardan çalıştım canım, hiç kitap açmadım. gelişim ve öğrenme hocam da çok çok iyiydi, dershaneye yazıldın mı? ihtiyacın uzaktan eğitiminde bizim öğrenme hocamız da ders veriyo, bu adam mükemmel anlatıyo. onun videolarını bulabilirsen cuk oturtursun bu 2 dersi. rehberlik de kolay gibi görünür ama zor soruları vardır. onda da bu gingzberg super holland falan bunlara çalış. soru geldi çünkü.

Back