- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugum iyi bence hadi hayırlısı
sedefim dediğin gibi bu gece dananın kuyruğu kopabilir o zaman:18::18:
maaşallah canım
Bu alan kaç soru soruldu? Fenciler neden göz korkutuyor. Hangi bölümde Kaç net yapan yırtar?
Bu 3 ünü istiyorum
Malesef bizim bölüm uçmuş,eve atandım hayırlısıyla.
ne diyeyim bugum ne diyeyim bunaldım artık pcye tekme atasım var
Bu alan kaç soru soruldu? Fenciler neden göz korkutuyor. Hangi bölümde Kaç net yapan yırtar?
Bu 3 ünü istiyorum
merhaba kızlar..sizlere öncelikle kolay gelsin diyeyim..ben 2014 kpss için çalışmaya başlayacağım..dershaneye de yazılayım diyorum..kpss b den gireceğim sınava..yediiklim e sordum haftada 2 gün 4 er saat için 1200 dedi...sizce nasıl fiyat?? ve başta sormam gerekeni sonda sorayım dershane çalışma açısından farkeder dimi??
Osym açılmıyor kızlarrrrrr
sedefim eğer çalışıp yaptılarsa amenna helal olsun derim elbette
canım 4 saat az geldi bana. ben haftasonları 6 bazen 7 saat görüyodum ve haftaiçi de etütlerimiz oluyodu. ben dershaneye okulum var çalışamam diye gittim. dershanesiz de olur. şöyle diyim, ben eğitim bilimleri açısından çok yararını gördüm. çünkü gerçekten kalitesiz bi ünideydim ve eğitime dair ders almadık. eğitimi hiç bilmiyodum, hocalarım şansıma çok iyiydi ve eğitimi iyi öğrendim. b grubu ne tam bilmiyorum ama, ilk bölüm yani gygk için ben dershanenin faydasını hiç görmedim. zaten tarih coğ vat kendi kendine okuyarak ezberleyerek bol soru çözerek yapılacak dersler. mat iyi değilse mat hocan boş sor çözerse o açıdan iyi olabilir, ben dershanedeki mat derslerine girmedim alt yapım olduğu için. tarihe de girmedim düz anlatıyodu çok, sınıftan çıktığım an aklımda bişey kalmıyodu. kısaca gygk için katkısını görmedim.
kızlar memurlarda uçanlar var, doğru mudur bilinmez ben pek inanmıyorum. renk kuşum sınıfçılardan ilk bölüm 102 net yapan gördüm, doğruysa helal olsun ama doğruysa tabii. moral bozmak isteyen çok. salla onları kuzum
ben şimdi alışverişe gidiyorum yoksa dk başı ösym sonuç açıklama sayfasına tıklamaktan kafayı yicem akşama görüşürüz canlar
Sedo az bekle bence
Sedo az bekle bence
svcn sen fenci misin.
Bu alan ne manyak birşey ya kimine hiç sorulmamış kimine 3 soru kimine 50 soru
afom acıklanır mı diyorsun kesin?
biri ösymden birinden p.tesi diye duymuş da az önce okudum:44:
Damdam damdam damdam
Uleynn ben heyecanlandım burada.
Yerleştirme sonucum açıklanırken bile heyecanlanmamıştım 18 saatte oluverince
evet canım fenciyim ne yazık ki :18: