• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kuzum ingilizce ama atandı gecen yl ful girebilirsen zaten bin oluyor tatlım evet sınıfcıların sansı fazla aslında bu konuda

işte onu denerim diye düşündüm kuzum, gerçi ücretlide bile kesin çıkçak diye bişey yok :ssz:

bu arada kızlar her il kendi meb sitesine öğretmen ihtiyaçlarını koymuş. :40: çok ihtiyaç var, herkesi atasa n'olcak sanki :19:

valla bizi bu hale getirenler utansın ne deyim :5:
şu sonuçlar açıklansın da bir inşallah gerek kalmaz iş aramaya.gerek kalırsa da hemen araştırmalara başlıcam kpsskoliklik yeter artık:47:

başka şans var mı kuzum napalm
delirttiler artık kendimden cok ailemi düşünüyorum ya

kızlar etüt merkezi falanmı açsak her branştan var bizde :1::1::9::9:
olmasını çok istiyorum kızlar ha olmadı nolur 1 gün aglarım en fazla 1 hafta depresyona girerim sonra ne mi olur hayat bana sormadan devam eder bebiş yapar onunla ugraşırım kpss ye gelince eşim bebişim işimden vakit kaldıkça canım ne zaman isterse çalışmaya çalışırım ve o lanet sınava girdiğimde bunamı bu emegi verdim diyecek bi psikoloji yaşamam aman almazsa olmasın napayım der geçerim düğünüm sevincim mutlulugum hüznüm hepsi yarım ve buruk yaşandı yıllardır bu sınav ugruna 1 yıllım doldu evlilikte ama ne eşimle bi vakit geçirebildim ne evimle ilgilenebildim ne de başka şeyler ....
o nedenle size tavsiyem olmassa öldüm bittim moduna girmeyelim su akar yatagını bulur...

etütü merkezi iyi fikir hakikaten her branştan var cafemizde :52:

çok çok geçmiş olsun canım benim ınşallah iyidir yeğenin bende yeni teyze oldum yanından ayrilamiyorum aglayinca içim gidiyor

SEDEFIM kolum iyi çok şükür canım

sağol canım çok şükür iyi.sevindim kolunun iyileşmesine:16::16:

ben de sizi çok seviyorum :70: o yönden iyi ki açmışım canım, yoksa nerden edinicektim böyle arkadaşları, hem belki yakın yerlere atanır gerçekte de görüşürüz kim bilir :29:

ohh geçmiş olsun kuzum :71: savunma mekanizmalarından organlaştırma vardı. sınava yakın hepimiz hasta olduk, sınav stresinden organlaştırma mı yaptık ne :5: adamın nasıl psikolojisini etkiliyolar ya :ssz:
bi arkadaşım da ist da alana gircekti, çıkışta bakırköye uğrayıp öyle döncem edirneye diyodu :ssz:

inşallah çok isterim kuzum yaa:29::29:

Sedef kuzum sen deli misin o nasıl söz ? :20::29::29::29: Ya sinir strestena detim 6 gün geç geldi,az evvel oldum şükür.:30: Bir de onun stresini çekiyordum.:14: Yedi bu sınav beni yedi.

Babam da beğenmedi netlerimi zaten.:14:

[video=youtube;u_FwV2Oc3Bc]http://www.youtube.com/watch?v=u_FwV2Oc3Bc[/video]

beyin bedava :51::51:

artık adam nasıl hissizleşmiş kaçıncı girişiyse ahh aahh

[video=youtube;u_FwV2Oc3Bc]http://www.youtube.com/watch?v=u_FwV2Oc3Bc[/video]

beyin bedava :51::51:

artık adam nasıl hissizleşmiş kaçıncı girişiyse ahh aahh

ben alana girdigim zamanda bir adam okulu arıyordu sacları bembeyaz dökülmüş falan. cok üzücü ya gercekten

Sedef kuzum sen deli misin o nasıl söz ? :20::29::29::29: Ya sinir strestena detim 6 gün geç geldi,az evvel oldum şükür.:30: Bir de onun stresini çekiyordum.:14: Yedi bu sınav beni yedi.

Babam da beğenmedi netlerimi zaten.:14:

ben söylemedım kalpten gitmesınler diye:27:

canlarım dün yazamadım buraya gecem hastanelerde geçti yeğenim hastalandı sabah 6buçukta uyudum 11 buçukta kalktım:31:
şöyle bir baktım sorulara gkgy den hatırlayamadıklarım var tam bir hesap yapamadım ama pek iç açıcı bir net beklemiyorum:ssz:

kızzz nurummm nasılsın datlumm
:29:

datlum yeğenim olmasa psikolojim yere yapisacak ama ona bakınca herşeyi unutuyorum :1: sınavi bosverdim gitti sorulara bakmadım bile tatlim
ben de sizi çok seviyorum :70: o yönden iyi ki açmışım canım, yoksa nerden edinicektim böyle arkadaşları, hem belki yakın yerlere atanır gerçekte de görüşürüz kim bilir :29:

ohh geçmiş olsun kuzum :71: savunma mekanizmalarından organlaştırma vardı. sınava yakın hepimiz hasta olduk, sınav stresinden organlaştırma mı yaptık ne :5: adamın nasıl psikolojisini etkiliyolar ya :ssz:
bi arkadaşım da ist da alana gircekti, çıkışta bakırköye uğrayıp öyle döncem edirneye diyodu :ssz:
aynen öyle sedefim sınavdan önceki gün böyle birşey yaşayınca aglamaktan gözlerinm sismisti:31:

kızlar iftara yarım saat kala fena dağıttım suratımı..
düştüm yüzümü pencereye çarptım suratımda 2 tane kocaman morluklar oldu ve dudağım kesildi ve şişti.
kanını zor durdurdum. krem ve buz falan koydum ama izi kalacak sanırım. dudağıma dikiş atarlar diye hastaneye de gitmedim :43:

düştüm yüzümü pencereye çarptım suratımda 2 tane kocaman morluklar oldu ve dudağım kesildi ve şişti.
kanını zor durdurdum. krem ve buz falan koydum ama izi kalacak sanırım. dudağıma dikiş atarlar diye hastaneye de gitmedim :43:

:53::53::53: Canım mutlaka git bence doktora ya,sadaka ver en kısa zamanda da Rabbim beterinden korusun.:50::50::50:

canım çok çok geçmiş olsun yaa doktora gitseydin keşke kuzum yaa belki iz kalmasın diye krem falan verirdi

cok geçmiş olsun canım yaa:26:doktora gitmezsen daha kötü iz kalır yalnız:26:

Geçmiş olsun.Bi sadaka vermenize fayda var hocam.Allah beterinden korusun

Kızlar nasıl dagıtmışınız ya ... hele bi durun sınav acıklansın sonuclar belli olsun sonra duşunelim ne yapacagmızı. ama hepimiz eylulde gorev basında olacaz ve topigimizin adıda cicegi burnunda ogretmenlerin kafesi:)

çok geçmiş olsun kuzum ya bi doktora git canım iz kalmasını önlemek için bi şeyler verirdi:18:

Kızlar nasıl dagıtmışınız ya ... hele bi durun sınav acıklansın sonuclar belli olsun sonra duşunelim ne yapacagmızı. ama hepimiz eylulde gorev basında olacaz ve topigimizin adıda cicegi burnunda ogretmenlerin kafesi:)

inşallah kuzum:16::16:

o dediğin size gecerli ya hu. :34: buguyu da dövcem az kaldı :15:
kazanırsınız len ben nöbetçi kalırım burada merak etmeyin:52:

Back