sağol kuzum benim
alandan çıkınca onun şokuyla pek uğrayamadım buralara dünde hastanedeydik
canım benim üzülmek kendini perişan etmek yok her denilene inanmak yok
her kafadan bir ses çıkıyo yok standart sapma 10 puan olur yok şu netleri yapan gider yok şu puan şu sıralamada olur
bu sene tamamen farklı bir sınav olduğu için ben yorum yapamıyorum kuzum
sağolasın kuzum evet Ömercik üşütmüş oğluşum ama şimdi iyi şükürler olsungeçmişolsun kuzum çok üzüldüm ömercikmi hastalananbenim küçük zümrem daha 2. yılın bu yolda 6.yılını deviren biri olarak söylüyorum agla sızla üzül naparsan yap nasipse oluyor öncede söylemiştim bak şimdide söylüyorum benim eşim sosyalci 2009 da zor bi sınavdı o sene hazırlandı girdi ve ben hiç iyi puan beklemiyorum dedi çünkü millet 2009 dan önce 95-100 arası yapıyodu 90 lı bi net yaptı gkgy den yine 90 küsürde egtm puanlar açıklandı 79.950 aldı pu puanla 1200.sıradaydı ara dönem atamalarla birlikte 3. atamada 0.20 ile kaldı çöktü resmen ve 4. seferde(2011 de 2. yılında ve haziranda yani sınavının geçersiz sayılmasına günler kala ) ben tercih bile yapmam dedi sen yaz olursa olur dedi ve o atamada ardahana atandı şimdi 2 yıllık ögretmen .gördüğünüz gibi herşey nasip puanı az aldım diyosun puanlar düşüyor sıralamam yüksek diyosun alım artıyor herşeyi bi yoluna bırakalım kızlarım bu topikte tek bir adam yok çalışmadı lay lay lom gezdi denecek herkes elinden geleni yaptı .olursa olur olmuyosa nasipte başka yerler başka şeyler başka hayırlar vardır tamam mı
özelden adresimi yollayacam söz kızlar hepinize
OLACAKKKKKK ÜZÜLDÜĞÜNÜZE YANACAKSINIZ
bu arada sınav bitti kaynanama gelin olayım dedim öglenden beri yaprak sarıyoduk gelemedim atarcıklarımın yanına
kuzum en kötüsüne alıstırmak lazım ya hu.
gecen yıl calısmadıgım halde ne dualar ettim bilsen
ama yine de kazanamayınca bildiğim halde bunu o kadar üzüldüm ki
alıstıralım her ihtimale de ne olursa artık
geçmişolsun kuzum çok üzüldüm ömercikmi hastalananbenim küçük zümrem daha 2. yılın bu yolda 6.yılını deviren biri olarak söylüyorum agla sızla üzül naparsan yap nasipse oluyor öncede söylemiştim bak şimdide söylüyorum benim eşim sosyalci 2009 da zor bi sınavdı o sene hazırlandı girdi ve ben hiç iyi puan beklemiyorum dedi çünkü millet 2009 dan önce 95-100 arası yapıyodu 90 lı bi net yaptı gkgy den yine 90 küsürde egtm puanlar açıklandı 79.950 aldı pu puanla 1200.sıradaydı ara dönem atamalarla birlikte 3. atamada 0.20 ile kaldı çöktü resmen ve 4. seferde(2011 de 2. yılında ve haziranda yani sınavının geçersiz sayılmasına günler kala ) ben tercih bile yapmam dedi sen yaz olursa olur dedi ve o atamada ardahana atandı şimdi 2 yıllık ögretmen .gördüğünüz gibi herşey nasip puanı az aldım diyosun puanlar düşüyor sıralamam yüksek diyosun alım artıyor herşeyi bi yoluna bırakalım kızlarım bu topikte tek bir adam yok çalışmadı lay lay lom gezdi denecek herkes elinden geleni yaptı .olursa olur olmuyosa nasipte başka yerler başka şeyler başka hayırlar vardır tamam mı
özelden adresimi yollayacam söz kızlar hepinize
OLACAKKKKKK ÜZÜLDÜĞÜNÜZE YANACAKSINIZ
bu arada sınav bitti kaynanama gelin olayım dedim öglenden beri yaprak sarıyoduk gelemedim atarcıklarımın yanına
evet canım hatta atanamamak en büyük ihtimal devede kulak bile değil alımlar
ben bu sene kendime ızdırap çektirdiğim için çok pişmanım eğer atanamazsam seneye bu böyle olmaz inanın kpss artık benim için ikinci üçüncü planda
doğru diyon niloşşş. benim dayımın kızı da ing öğretmeni, 2007 de sınava ilk girişiydi ve tek bir kitaptan çalışmıştı. o da tam çalışmak değil öyle göz gezdirmişti, çünkü okul yılını pas geçmişti, ondan sonra adamakıllı çalışırım diyodu, bi de lise ve üniyi ailesinden uzakta okuduğu için 1 yıl dayımlarla geçirmek istiyodu, ondan sonra atanırım diyodu. neyse puanı gelmişti 63tü çok iyi hatırlıyorum. zaten bu puanla bişey olmaz demişti, ama yine de tercihlerini öylesine yapmıştı. o zaman tercihler 1.,2.,3. bölge diye yapılıyodu, hepsini doldurmuştu. ve ağrıya atandı. kendi bile şaşırmıştı. hem istemiyodu hem beklemiyodu. ama nasipte varsa oluyo işte.
evet canım hatta atanamamak en büyük ihtimal devede kulak bile değil alımlar
ben bu sene kendime ızdırap çektirdiğim için çok pişmanım eğer atanamazsam seneye bu böyle olmaz inanın kpss artık benim için ikinci üçüncü planda
kuzum ya ben de düşünmeye başladım acaba başka ne iş yapablirim diye. ömrümüzden 1 sene daha bosa gecti daha ne olsun
ayy ben size çalışın dedim, benim yüzümden boşa kürek çekmişsiniz gibi geliyo, belki ben bu kadar ısrar etmesem siz daha rahat olucaktınız, şimdi benim yüzümden boşa o kadar emek vermişsiniz gibi geliyoben sandım ki 2012 den farkı olsa bile 3-5 mantık sorusu farklı gelir sandım canlarım, gerisi gene çalışmayla ezberlemeyle olur sandım.
çok haklısınız, 2014 için nasıl bir çalışma şartı olabilir ki? sabahtan akşama mantık sorusu çözerek mi? o türkçe o mat, o günceller nasıl çalışılabilir ki?..
biz de atanmayı istemeyelim belki tersi çıkar sedefim
ay kuzumm ya deliiiiayy ben size çalışın dedim, benim yüzümden boşa kürek çekmişsiniz gibi geliyo, belki ben bu kadar ısrar etmesem siz daha rahat olucaktınız, şimdi benim yüzümden boşa o kadar emek vermişsiniz gibi geliyoben sandım ki 2012 den farkı olsa bile 3-5 mantık sorusu farklı gelir sandım canlarım, gerisi gene çalışmayla ezberlemeyle olur sandım.
çok haklısınız, 2014 için nasıl bir çalışma şartı olabilir ki? sabahtan akşama mantık sorusu çözerek mi? o türkçe o mat, o günceller nasıl çalışılabilir ki?..
valla kuzenimdeki nasip azcık da bize bulaşsa
ben burdaki kolejlere de iş başvurusunda bulunmadım, alımları bittiücretli yaparım diye düşünüyorum ama hiç bilmiyorum renginam
oooyyyy kıyamam sedefim kuzum senin ne suçun var hepsi bu devletin suçu..bak böyle deyip beni üzüyosun
sedefim sen bu topigi açarak bize en büyük iyiliği yaptın.başta sen olmak üzere çok değerli insanlarla tanıştım
yaa ne bileyim kızlar üzüldüm öyle işte, bi de bize de dershaneden türkçeci 3 mantık gelcek, 17 dilbilgisi gelcek dedi, ahh o türkçeciyi var ya
ay kuzumm ya deliiiiyerim seni ne alaka kızz
kuzum ya ücretlide de hiç para yok ki benim sevdicek yaptı 400liraya düşün
yok kuzum sizi üzmek istemem. ama gerçekten sınav başladı ya türkçe bitti, mata başladım, matın yarısında bıraktım, bu ne yaa dedim. o an aklıma siz geldiniz. çoğunuz sözelciydiniz, alan bi yana deli gibi mat çalışıyodunuz. size ofisokulu önerdim vs. ordaki sorular var mıydı yoktu, antremanlarla mat kitabındakiler var mıydı yoktu, bi kaç işlem sorusu.. hepsi bu. yaş yüzde kar işçi havuz problemlerinin çözümlerini inceleyin dedim. 2012 mat soruları olsaydı hepsini yapardınız. ama o problemlerden 1 tane bile yoktu.. hiç mat yapamayan arkadaşlar mat için öyle emek verdiler ki burda, o an mat sorularındayken aklıma hep bunlar geldi. emeklerinize üzüldüm. ama yukarıda Allah bu emekleri gördü ya, emeğinizin karşılığını alıcaksınız inşallah
çok çok geçmiş olsun canım benim ınşallah iyidir yeğenin bende yeni teyze oldum yanından ayrilamiyorum aglayinca içim gidiyorcanlarım dün yazamadım buraya gecem hastanelerde geçti yeğenim hastalandı sabah 6buçukta uyudum 11 buçukta kalktım
şöyle bir baktım sorulara gkgy den hatırlayamadıklarım var tam bir hesap yapamadım ama pek iç açıcı bir net beklemiyorum
yaa ne bileyim kızlar üzüldüm öyle işte, bi de bize de dershaneden türkçeci 3 mantık gelcek, 17 dilbilgisi gelcek dedi, ahh o türkçeciyi var yamatçı da yüzde kar işçi havuz yaş prob normal gelir, 3 tane sayı problemini mantık problemi şeklinde sorarlar dedi, çok biliyo matçı maşallah.
kuzum senin sevdiceğin branşı ne? ben de az diye duydum ama sınıfçılar 30 saate girdiği için onları aldığı daha fazlaymış, dershanede bi arkadaş edirnenin köyünde sınıfçı olarak çalışmış, 1000 küsür alıyodum dedi. ben ona güvenerek ücretli düşündüm, bi de benim sigortam yok, sigortalı bi işte çalışmalıyım artık diye
çok çok geçmiş olsun canım benim ınşallah iyidir yeğenin bende yeni teyze oldum yanından ayrilamiyorum aglayinca içim gidiyor
SEDEFIM kolum iyi çok şükür canım
ben de sizi çok seviyorumkuzum benim kendini suçlamaktan vazgeç bebeeeemmsen bize buları derken iyilik ettin canım benim nesi kötü
sen bu topiği açmasan belki biz bu kadarını bile yapamayacaktık.terbiye oluyoduk burda yalan değil
seviyom kız seni temiz kalplim
çok çok geçmiş olsun canım benim ınşallah iyidir yeğenin bende yeni teyze oldum yanından ayrilamiyorum aglayinca içim gidiyor
SEDEFIM kolum iyi çok şükür canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?