• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar hepinizi ayrı ayrı pataklamak istiyorum niye bakıp çöktünüz böyle memurlara yazan en en fazla 100 kişilik havacı civacılarmı çökeltti sizi :20: hiç birinizin branşından 100 kişi alınmıyo dimi 100 ünü memurlardan aldılar diyelim kalanını uzaydanmı transfer etcekler bacılarım :19:
ben bakamadım indirdim ama soruların hepsine halinizi görünce silmeye karar verdim onlarıda ben sadece merak ettigim 3-5 soruya baktım o kadar .bu sınavda netler değil sıralama önemli ha burda offfff burdayım yeni topik açalım diyenlere sesleniyorum hepiniz tıpış tıpış gitceksinizzzzzzz duydunuzmuuuu :4: atamada tercih yaparken ben hatırlatıcam size bu atarlı günlerinizi :32:

keşke sen haklı çıksan be nilim :5:
ama geçen sende 1 puanda kaldım ben, bu sene ise daha da kötü oldu netlerim,
evet bu bi sıralama sınavı ama virgülden sonra bile yüzlerce insan oynuyo branşımda ... :50:
ama inş sen haklı olursun ve hepimiz mutluluk türküleri söyleriz burda :26:

ben uzun zamandır burdayım ama demekki senin gitmişsin ben gelmişim :ssz:
bende diyorum hiç bi fenci yok burada.
netlerim,
gk-gy:77
eğitim:56
alanda vasattı sanki bilmiyorum :26:

ama herkes coşmuş gidiyo ben bu senede kalıyorum ne yazıkki :50::50:

canım bence gkgy netin iyi eğitimde iyi yani alanda artık ne kadar yüksek gelirse o kadar iyi, kaçıncı girişin canım ya aynı şeyi bende kasımda aralıkta diyodum burda hiç fenci yok diye:52:geç bulduk erken kaybetmeyelim birbirimizi:34:

kızlar hepinizi ayrı ayrı pataklamak istiyorum niye bakıp çöktünüz böyle memurlara yazan en en fazla 100 kişilik havacı civacılarmı çökeltti sizi :20: hiç birinizin branşından 100 kişi alınmıyo dimi 100 ünü memurlardan aldılar diyelim kalanını uzaydanmı transfer etcekler bacılarım :19:
ben bakamadım indirdim ama soruların hepsine halinizi görünce silmeye karar verdim onlarıda ben sadece merak ettigim 3-5 soruya baktım o kadar .bu sınavda netler değil sıralama önemli ha burda offfff burdayım yeni topik açalım diyenlere sesleniyorum hepiniz tıpış tıpış gitceksinizzzzzzz duydunuzmuuuu :4: atamada tercih yaparken ben hatırlatıcam size bu atarlı günlerinizi :32:

inşallah dediğin gibi olur canım o zaman benden ne istersin düşün bakalım:34:

canım bence gkgy netin iyi eğitimde iyi yani alanda artık ne kadar yüksek gelirse o kadar iyi, kaçıncı girişin canım ya aynı şeyi bende kasımda aralıkta diyodum burda hiç fenci yok diye:52:geç bulduk erken kaybetmeyelim birbirimizi:34:

3.girişim canım.
ilk yılımda okul yüzünden pek çalışamamıştım.
geçen sene 81 aldım 1 puanla kaldım.
ve bu sene atanıp gitmeye en çok ihityacım olduğu yıldı, her türlü sıkıntı arasında çok çalıştım,
beynimi kemiren düşüncelere rağmen çalışmak için uğraştım.
rabbim utandırmasın dedim hep,
ama ben fencilerden korkuyorum artık, :19:
zaten konuşulan netlere göre de baya uçmuşlar :26:

3.girişim canım.
ilk yılımda okul yüzünden pek çalışamamıştım.
geçen sene 81 aldım 1 puanla kaldım.
ve bu sene atanıp gitmeye en çok ihityacım olduğu yıldı, her türlü sıkıntı arasında çok çalıştım,
beynimi kemiren düşüncelere rağmen çalışmak için uğraştım.
rabbim utandırmasın dedim hep,
ama ben fencilerden korkuyorum artık, :19:
zaten konuşulan netlere göre de baya uçmuşlar :26:

aslında 2.girişin olmuş canım çünkü son sınıfta çalışmamışsın ve geçen sene gayet iyi puan almışsın ama bizde yığılma çok oluyor ne yazıkki 82 ile 81 arasında 400 kişi oluyormuş:50:bu ne azim nasıl geliyor böyle çalışma hevesi anlayamıyorum gerçekten birde tuttuklarını koparmıyorlar mı hayretle bakıyorum:26:bizde gireriz inşallah canım bir şekilde atananlar kervanına:16:

aynen öyle......ben sınavım ii gectı dıyenı görmedim,duymadım,bilmiyorum:27:

standart sapma sayesınde puanlarınız güzel gelecek:21::21::21::21::21:

moralinizi bozmayın hele bir sonuclar acıklansın....sıralamanıza bakın ondan sonra düşünürsünüz.....:34:

İnşallah ağzından bal damlıyor.:16:

ben kendı bildiğimi söyleyeyım yanlışsa diğer kızlar düzeltsinler......

p3 ve p10 da ki sıralaman yazacak....kendi branşında ki sıralaman da verilir ama 2012 de ne zaman verilmişti tam hatırlamıyorum...
sonuc kağıdın da yazmıyor onu biliyorum......

yalnız bu yıl alan sınavı oldu belki bu yıl ayrı ayrı yazılabilir.....

Evet p121 diye bir puan hesaplanacak branş öğretmenlerinin.sınıf ve okul öncesi p10,çünkü onlarda alan yok.:44:

İnşallah dediğin gibi olur.:31:

aynen öyle......ben sınavım ii gectı dıyenı görmedim,duymadım,bilmiyorum:27:

standart sapma sayesınde puanlarınız güzel gelecek:21::21::21::21::21:

moralinizi bozmayın hele bir sonuclar acıklansın....sıralamanıza bakın ondan sonra düşünürsünüz.....:34:
ahh inşallah cornellacımmm :16:
ben kendı bildiğimi söyleyeyım yanlışsa diğer kızlar düzeltsinler......

p3 ve p10 da ki sıralaman yazacak....kendi branşında ki sıralaman da verilir ama 2012 de ne zaman verilmişti tam hatırlamıyorum...
sonuc kağıdın da yazmıyor onu biliyorum......

yalnız bu yıl alan sınavı oldu belki bu yıl ayrı ayrı yazılabilir.....
anladım kuzu, zaten önemli olan sıralama :31:

ahh niloşşşş ağzından bal damlıyo valla, inşallah dediğin gibi olur
ilk maaşımla çocuklara mont ayakkabı alıcam, teyzemlere de diyorum ilk maaşımdan hiç medet unmayın diye :27: 2. ay hepinizin adreslerini özel mesajla bekliyorummmm :52:

canlarım dün yazamadım buraya gecem hastanelerde geçti yeğenim hastalandı sabah 6buçukta uyudum 11 buçukta kalktım:31:
şöyle bir baktım sorulara gkgy den hatırlayamadıklarım var tam bir hesap yapamadım ama pek iç açıcı bir net beklemiyorum:ssz:

canlarım dün yazamadım buraya gecem hastanelerde geçti yeğenim hastalandı sabah 6buçukta uyudum 11 buçukta kalktım:31:
şöyle bir baktım sorulara gkgy den hatırlayamadıklarım var tam bir hesap yapamadım ama pek iç açıcı bir net beklemiyorum:ssz:

tuğbam çok geçmiş olsun :71: şimdi nasıl yeğenin, iyidir inşallah
çoğumuzun öyle kuzum, ama salmıyoruz kendimizi :15: dur bakalım şu puanlar sıralamalar belli olsun da..

Geçmiş olsun canım,aynen bizim netlerde pek parlak degil.:5:

tuğbam çok geçmiş olsun :71: şimdi nasıl yeğenin, iyidir inşallah
çoğumuzun öyle kuzum, ama salmıyoruz kendimizi :15: dur bakalım şu puanlar sıralamalar belli olsun da..

Geçmiş olsun canım,aynen bizim netlerde pek parlak degil.:5:

sağolun canlarım:16:şu an iyi yeğenim :10:
sedefim tubişim sıralamanın açıklanmasına ne gerek var millet hangi puanın hangi sıralamada olacağını biliyo :1:
ben zaten internette yazılan netlere pek inanmıyorum:22:

sedefim tubişim sıralamanın açıklanmasına ne gerek var millet hangi puanın hangi sıralamada olacağını biliyo :1:

memurlar nette millet uçmuş tuğbam yaa :18: bi sınıfçı ilk bölümden 90 net yapmış maşallah :ssz:

memurlar nette millet uçmuş tuğbam yaa :18: bi sınıfçı ilk bölümden 90 net yapmış maşallah :ssz:

yavru kuşum hiç bozma moralini nasıl bir zeka var ki millette cevapladıkları bütün soruları hatırlıyolar şaştım:52:

sen orda her denilene inanma canım herkes bu topiktekiler gibi değil ki her şeyi dosdoğru söylesin:47:

artık tek dediğim şey kısmetse gelir şamdan yemenden kısmet değilse ne gelir elden kuzum ya:31:

Valla yapmıştır benim zümreler.:14:

:53: Hönk. :9:

yavru kuşum hiç bozma moralini nasıl bir zeka var ki millette cevapladıkları bütün soruları hatırlıyolar şaştım:52:

sen orda her denilene inanma canım herkes bu topiktekiler gibi değil ki her şeyi dosdoğru söylesin:47:

artık tek dediğim şey kısmetse gelir şamdan yemenden kısmet değilse ne gelir elden kuzum ya:31:
aynen kuzum ben de öyle diyorum hayırlısı :6:
Valla yapmıştır benim zümreler.:14:

:53: Hönk. :9:

valla bugum öyle yazmış :1: biri de demiş ki her sene böyle yazarlar ama puanlar açıklanınca göremeyiz onları demiş :60:

bu arada bugum ''aşk'' hayırlı olsun :69:

kuşum cok merak ettim seni ya hu gözükmedin ne zamandır :5:
cok geçmişler olsun yegenine
benim net daha beter kuzum :ssz:

kuşum cok merak ettim seni ya hu gözükmedin ne zamandır :5:
cok geçmişler olsun yegenine
benim net daha beter kuzum :ssz:

sağol kuzum benim:16::16:
alandan çıkınca onun şokuyla pek uğrayamadım buralara dünde hastanedeydik
canım benim üzülmek kendini perişan etmek yok her denilene inanmak yok:47:
her kafadan bir ses çıkıyo yok standart sapma 10 puan olur yok şu netleri yapan gider yok şu puan şu sıralamada olur :37:
bu sene tamamen farklı bir sınav olduğu için ben yorum yapamıyorum kuzum:50:

geçmişolsun kuzum çok üzüldüm ömercikmi hastalanan :emir_bebek: benim küçük zümrem daha 2. yılın bu yolda 6.yılını deviren biri olarak söylüyorum agla sızla üzül naparsan yap nasipse oluyor öncede söylemiştim bak şimdide söylüyorum benim eşim sosyalci 2009 da zor bi sınavdı o sene hazırlandı girdi ve ben hiç iyi puan beklemiyorum dedi çünkü millet 2009 dan önce 95-100 arası yapıyodu 90 lı bi net yaptı gkgy den yine 90 küsürde egtm puanlar açıklandı 79.950 aldı pu puanla 1200.sıradaydı ara dönem atamalarla birlikte 3. atamada 0.20 ile kaldı çöktü resmen ve 4. seferde(2011 de 2. yılında ve haziranda yani sınavının geçersiz sayılmasına günler kala ) ben tercih bile yapmam dedi sen yaz olursa olur dedi ve o atamada ardahana atandı şimdi 2 yıllık ögretmen .gördüğünüz gibi herşey nasip puanı az aldım diyosun puanlar düşüyor sıralamam yüksek diyosun alım artıyor herşeyi bi yoluna bırakalım kızlarım bu topikte tek bir adam yok çalışmadı lay lay lom gezdi denecek herkes elinden geleni yaptı .olursa olur olmuyosa nasipte başka yerler başka şeyler başka hayırlar vardır tamam mı:29::29::29::29::29:

ahh inşallah cornellacımmm :16:

anladım kuzu, zaten önemli olan sıralama :31:

ahh niloşşşş ağzından bal damlıyo valla, inşallah dediğin gibi olur
ilk maaşımla çocuklara mont ayakkabı alıcam, teyzemlere de diyorum ilk maaşımdan hiç medet unmayın diye :27: 2. ay hepinizin adreslerini özel mesajla bekliyorummmm :52:
özelden adresimi yollayacam söz kızlar hepinize

İnşallah ağzından bal damlıyor.:16:

Evet p121 diye bir puan hesaplanacak branş öğretmenlerinin.sınıf ve okul öncesi p10,çünkü onlarda alan yok.:44:

İnşallah dediğin gibi olur.:31:

OLACAKKKKKK ÜZÜLDÜĞÜNÜZE YANACAKSINIZ :20:

bu arada sınav bitti kaynanama gelin olayım dedim öglenden beri yaprak sarıyoduk gelemedim atarcıklarımın yanına

Son düzenleme:

aynen kuzum ben de öyle diyorum hayırlısı :6:

valla bugum öyle yazmış :1: biri de demiş ki her sene böyle yazarlar ama puanlar açıklanınca göremeyiz onları demiş :60:

bu arada bugum ''aşk'' hayırlı olsun :69:

İnşallah kuzum ya,inşallah gidelim hepimiz.:14::14::10::10:

Teşekkür ederiz fıstığım.:17::nazar:

Back