kızlar hepinizi ayrı ayrı pataklamak istiyorum niye bakıp çöktünüz böyle memurlara yazan en en fazla 100 kişilik havacı civacılarmı çökeltti sizihiç birinizin branşından 100 kişi alınmıyo dimi 100 ünü memurlardan aldılar diyelim kalanını uzaydanmı transfer etcekler bacılarım
ben bakamadım indirdim ama soruların hepsine halinizi görünce silmeye karar verdim onlarıda ben sadece merak ettigim 3-5 soruya baktım o kadar .bu sınavda netler değil sıralama önemli ha burda offfff burdayım yeni topik açalım diyenlere sesleniyorum hepiniz tıpış tıpış gitceksinizzzzzzz duydunuzmuuuuatamada tercih yaparken ben hatırlatıcam size bu atarlı günlerinizi
ben uzun zamandır burdayım ama demekki senin gitmişsin ben gelmişim
bende diyorum hiç bi fenci yok burada.
netlerim,
gk-gy:77
eğitim:56
alanda vasattı sanki bilmiyorum :26:
ama herkes coşmuş gidiyo ben bu senede kalıyorum ne yazıkki
kızlar hepinizi ayrı ayrı pataklamak istiyorum niye bakıp çöktünüz böyle memurlara yazan en en fazla 100 kişilik havacı civacılarmı çökeltti sizihiç birinizin branşından 100 kişi alınmıyo dimi 100 ünü memurlardan aldılar diyelim kalanını uzaydanmı transfer etcekler bacılarım
ben bakamadım indirdim ama soruların hepsine halinizi görünce silmeye karar verdim onlarıda ben sadece merak ettigim 3-5 soruya baktım o kadar .bu sınavda netler değil sıralama önemli ha burda offfff burdayım yeni topik açalım diyenlere sesleniyorum hepiniz tıpış tıpış gitceksinizzzzzzz duydunuzmuuuuatamada tercih yaparken ben hatırlatıcam size bu atarlı günlerinizi
canım bence gkgy netin iyi eğitimde iyi yani alanda artık ne kadar yüksek gelirse o kadar iyi, kaçıncı girişin canım ya aynı şeyi bende kasımda aralıkta diyodum burda hiç fenci yok diyegeç bulduk erken kaybetmeyelim birbirimizi
3.girişim canım.
ilk yılımda okul yüzünden pek çalışamamıştım.
geçen sene 81 aldım 1 puanla kaldım.
ve bu sene atanıp gitmeye en çok ihityacım olduğu yıldı, her türlü sıkıntı arasında çok çalıştım,
beynimi kemiren düşüncelere rağmen çalışmak için uğraştım.
rabbim utandırmasın dedim hep,
ama ben fencilerden korkuyorum artık,
zaten konuşulan netlere göre de baya uçmuşlar :26:
aynen öyle......ben sınavım ii gectı dıyenı görmedim,duymadım,bilmiyorum
standart sapma sayesınde puanlarınız güzel gelecek
moralinizi bozmayın hele bir sonuclar acıklansın....sıralamanıza bakın ondan sonra düşünürsünüz.....
ben kendı bildiğimi söyleyeyım yanlışsa diğer kızlar düzeltsinler......
p3 ve p10 da ki sıralaman yazacak....kendi branşında ki sıralaman da verilir ama 2012 de ne zaman verilmişti tam hatırlamıyorum...
sonuc kağıdın da yazmıyor onu biliyorum......
yalnız bu yıl alan sınavı oldu belki bu yıl ayrı ayrı yazılabilir.....
ahh inşallah cornellacımmmaynen öyle......ben sınavım ii gectı dıyenı görmedim,duymadım,bilmiyorum
standart sapma sayesınde puanlarınız güzel gelecek
moralinizi bozmayın hele bir sonuclar acıklansın....sıralamanıza bakın ondan sonra düşünürsünüz.....
anladım kuzu, zaten önemli olan sıralamaben kendı bildiğimi söyleyeyım yanlışsa diğer kızlar düzeltsinler......
p3 ve p10 da ki sıralaman yazacak....kendi branşında ki sıralaman da verilir ama 2012 de ne zaman verilmişti tam hatırlamıyorum...
sonuc kağıdın da yazmıyor onu biliyorum......
yalnız bu yıl alan sınavı oldu belki bu yıl ayrı ayrı yazılabilir.....
canlarım dün yazamadım buraya gecem hastanelerde geçti yeğenim hastalandı sabah 6buçukta uyudum 11 buçukta kalktım
şöyle bir baktım sorulara gkgy den hatırlayamadıklarım var tam bir hesap yapamadım ama pek iç açıcı bir net beklemiyorum
canlarım dün yazamadım buraya gecem hastanelerde geçti yeğenim hastalandı sabah 6buçukta uyudum 11 buçukta kalktım
şöyle bir baktım sorulara gkgy den hatırlayamadıklarım var tam bir hesap yapamadım ama pek iç açıcı bir net beklemiyorum
tuğbam çok geçmiş olsunşimdi nasıl yeğenin, iyidir inşallah
çoğumuzun öyle kuzum, ama salmıyoruz kendimizidur bakalım şu puanlar sıralamalar belli olsun da..
Geçmiş olsun canım,aynen bizim netlerde pek parlak degil.
sağolun canlarımşu an iyi yeğenim
sedefim tubişim sıralamanın açıklanmasına ne gerek var millet hangi puanın hangi sıralamada olacağını biliyo
ben zaten internette yazılan netlere pek inanmıyorum
memurlar nette millet uçmuş tuğbam yaa :18: bi sınıfçı ilk bölümden 90 net yapmış maşallah
sağolun canlarımşu an iyi yeğenim
sedefim tubişim sıralamanın açıklanmasına ne gerek var millet hangi puanın hangi sıralamada olacağını biliyo
ben zaten internette yazılan netlere pek inanmıyorum
memurlar nette millet uçmuş tuğbam yaa :18: bi sınıfçı ilk bölümden 90 net yapmış maşallah
aynen kuzum ben de öyle diyorum hayırlısı
yavru kuşum hiç bozma moralini nasıl bir zeka var ki millette cevapladıkları bütün soruları hatırlıyolar şaştım
sen orda her denilene inanma canım herkes bu topiktekiler gibi değil ki her şeyi dosdoğru söylesin
artık tek dediğim şey kısmetse gelir şamdan yemenden kısmet değilse ne gelir elden kuzum ya
Valla yapmıştır benim zümreler.
Hönk.
kuşum cok merak ettim seni ya hu gözükmedin ne zamandır
cok geçmişler olsun yegenine
benim net daha beter kuzum
geçmişolsun kuzum çok üzüldüm ömercikmi hastalanancanlarım dün yazamadım buraya gecem hastanelerde geçti yeğenim hastalandı sabah 6buçukta uyudum 11 buçukta kalktım
özelden adresimi yollayacam söz kızlar hepinize
ahh inşallah cornellacımmm
anladım kuzu, zaten önemli olan sıralama
ahh niloşşşş ağzından bal damlıyo valla, inşallah dediğin gibi olur
ilk maaşımla çocuklara mont ayakkabı alıcam, teyzemlere de diyorum ilk maaşımdan hiç medet unmayın diye2. ay hepinizin adreslerini özel mesajla bekliyorummmm
İnşallah ağzından bal damlıyor.
Evet p121 diye bir puan hesaplanacak branş öğretmenlerinin.sınıf ve okul öncesi p10,çünkü onlarda alan yok.:44:
İnşallah dediğin gibi olur.
aynen kuzum ben de öyle diyorum hayırlısı
valla bugum öyle yazmışbiri de demiş ki her sene böyle yazarlar ama puanlar açıklanınca göremeyiz onları demiş
bu arada bugum ''aşk'' hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?