2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kuzum ingilizce ama atandı gecen yl ful girebilirsen zaten bin oluyor tatlım evet sınıfcıların sansı fazla aslında bu konuda

işte onu denerim diye düşündüm kuzum, gerçi ücretlide bile kesin çıkçak diye bişey yok

bu arada kızlar her il kendi meb sitesine öğretmen ihtiyaçlarını koymuş. çok ihtiyaç var, herkesi atasa n'olcak sanki

valla bizi bu hale getirenler utansın ne deyim
şu sonuçlar açıklansın da bir inşallah gerek kalmaz iş aramaya.gerek kalırsa da hemen araştırmalara başlıcam kpsskoliklik yeter artık

başka şans var mı kuzum napalm
delirttiler artık kendimden cok ailemi düşünüyorum ya

etütü merkezi iyi fikir hakikaten her branştan var cafemizde

çok çok geçmiş olsun canım benim ınşallah iyidir yeğenin bende yeni teyze oldum yanından ayrilamiyorum aglayinca içim gidiyor

SEDEFIM kolum iyi çok şükür canım

sağol canım çok şükür iyi.sevindim kolunun iyileşmesine

inşallah çok isterim kuzum yaa

Sedef kuzum sen deli misin o nasıl söz ? Ya sinir strestena detim 6 gün geç geldi,az evvel oldum şükür. Bir de onun stresini çekiyordum. Yedi bu sınav beni yedi.

Babam da beğenmedi netlerimi zaten.

[video=youtube;u_FwV2Oc3Bc]http://www.youtube.com/watch?v=u_FwV2Oc3Bc[/video]

beyin bedava

artık adam nasıl hissizleşmiş kaçıncı girişiyse ahh aahh

[video=youtube;u_FwV2Oc3Bc]http://www.youtube.com/watch?v=u_FwV2Oc3Bc[/video]

beyin bedava

artık adam nasıl hissizleşmiş kaçıncı girişiyse ahh aahh

ben alana girdigim zamanda bir adam okulu arıyordu sacları bembeyaz dökülmüş falan. cok üzücü ya gercekten

Sedef kuzum sen deli misin o nasıl söz ? Ya sinir strestena detim 6 gün geç geldi,az evvel oldum şükür. Bir de onun stresini çekiyordum. Yedi bu sınav beni yedi.

Babam da beğenmedi netlerimi zaten.

ben söylemedım kalpten gitmesınler diye

kızzz nurummm nasılsın datlumm

aynen öyle sedefim sınavdan önceki gün böyle birşey yaşayınca aglamaktan gözlerinm sismisti

kızlar iftara yarım saat kala fena dağıttım suratımı..
düştüm yüzümü pencereye çarptım suratımda 2 tane kocaman morluklar oldu ve dudağım kesildi ve şişti.
kanını zor durdurdum. krem ve buz falan koydum ama izi kalacak sanırım. dudağıma dikiş atarlar diye hastaneye de gitmedim

Canım mutlaka git bence doktora ya,sadaka ver en kısa zamanda da Rabbim beterinden korusun.

canım çok çok geçmiş olsun yaa doktora gitseydin keşke kuzum yaa belki iz kalmasın diye krem falan verirdi

cok geçmiş olsun canım yaa:26:doktora gitmezsen daha kötü iz kalır yalnız:26:

Geçmiş olsun.Bi sadaka vermenize fayda var hocam.Allah beterinden korusun

Kızlar nasıl dagıtmışınız ya ... hele bi durun sınav acıklansın sonuclar belli olsun sonra duşunelim ne yapacagmızı. ama hepimiz eylulde gorev basında olacaz ve topigimizin adıda cicegi burnunda ogretmenlerin kafesi:)

çok geçmiş olsun kuzum ya bi doktora git canım iz kalmasını önlemek için bi şeyler verirdi:18:

inşallah kuzum

o dediğin size gecerli ya hu. buguyu da dövcem az kaldı
kazanırsınız len ben nöbetçi kalırım burada merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…