kuzum ingilizce ama atandı gecen yl ful girebilirsen zaten bin oluyor tatlım evet sınıfcıların sansı fazla aslında bu konuda
valla bizi bu hale getirenler utansın ne deyim
şu sonuçlar açıklansın da bir inşallah gerek kalmaz iş aramaya.gerek kalırsa da hemen araştırmalara başlıcam kpsskoliklik yeter artık
kızlar etüt merkezi falanmı açsak her branştan var bizde
olmasını çok istiyorum kızlar ha olmadı nolur 1 gün aglarım en fazla 1 hafta depresyona girerim sonra ne mi olur hayat bana sormadan devam eder bebiş yapar onunla ugraşırım kpss ye gelince eşim bebişim işimden vakit kaldıkça canım ne zaman isterse çalışmaya çalışırım ve o lanet sınava girdiğimde bunamı bu emegi verdim diyecek bi psikoloji yaşamam aman almazsa olmasın napayım der geçerim düğünüm sevincim mutlulugum hüznüm hepsi yarım ve buruk yaşandı yıllardır bu sınav ugruna 1 yıllım doldu evlilikte ama ne eşimle bi vakit geçirebildim ne evimle ilgilenebildim ne de başka şeyler ....
o nedenle size tavsiyem olmassa öldüm bittim moduna girmeyelim su akar yatagını bulur...
çok çok geçmiş olsun canım benim ınşallah iyidir yeğenin bende yeni teyze oldum yanından ayrilamiyorum aglayinca içim gidiyor
SEDEFIM kolum iyi çok şükür canım
ben de sizi çok seviyorumo yönden iyi ki açmışım canım, yoksa nerden edinicektim böyle arkadaşları, hem belki yakın yerlere atanır gerçekte de görüşürüz kim bilir
ohh geçmiş olsun kuzumsavunma mekanizmalarından organlaştırma vardı. sınava yakın hepimiz hasta olduk, sınav stresinden organlaştırma mı yaptık ne adamın nasıl psikolojisini etkiliyolar ya
bi arkadaşım da ist da alana gircekti, çıkışta bakırköye uğrayıp öyle döncem edirneye diyodu
[video=youtube;u_FwV2Oc3Bc]http://www.youtube.com/watch?v=u_FwV2Oc3Bc[/video]
beyin bedava
artık adam nasıl hissizleşmiş kaçıncı girişiyse ahh aahh
ben alana girdigim zamanda bir adam okulu arıyordu sacları bembeyaz dökülmüş falan. cok üzücü ya gercekten
Sedef kuzum sen deli misin o nasıl söz ?Ya sinir strestena detim 6 gün geç geldi,az evvel oldum şükür. Bir de onun stresini çekiyordum. Yedi bu sınav beni yedi.
Babam da beğenmedi netlerimi zaten.
canlarım dün yazamadım buraya gecem hastanelerde geçti yeğenim hastalandı sabah 6buçukta uyudum 11 buçukta kalktım
şöyle bir baktım sorulara gkgy den hatırlayamadıklarım var tam bir hesap yapamadım ama pek iç açıcı bir net beklemiyorum
kızzz nurummm nasılsın datlumm
aynen öyle sedefim sınavdan önceki gün böyle birşey yaşayınca aglamaktan gözlerinm sismistidatlum yeğenim olmasa psikolojim yere yapisacak ama ona bakınca herşeyi unutuyorumsınavi bosverdim gitti sorulara bakmadım bile tatlim
ben de sizi çok seviyorumo yönden iyi ki açmışım canım, yoksa nerden edinicektim böyle arkadaşları, hem belki yakın yerlere atanır gerçekte de görüşürüz kim bilir
ohh geçmiş olsun kuzumsavunma mekanizmalarından organlaştırma vardı. sınava yakın hepimiz hasta olduk, sınav stresinden organlaştırma mı yaptık ne adamın nasıl psikolojisini etkiliyolar ya
bi arkadaşım da ist da alana gircekti, çıkışta bakırköye uğrayıp öyle döncem edirneye diyodu
kızlar iftara yarım saat kala fena dağıttım suratımı..
düştüm yüzümü pencereye çarptım suratımda 2 tane kocaman morluklar oldu ve dudağım kesildi ve şişti.
kanını zor durdurdum. krem ve buz falan koydum ama izi kalacak sanırım. dudağıma dikiş atarlar diye hastaneye de gitmedim
canım çok çok geçmiş olsun yaa doktora gitseydin keşke kuzum yaa belki iz kalmasın diye krem falan verirdikızlar iftara yarım saat kala fena dağıttım suratımı..
düştüm yüzümü pencereye çarptım suratımda 2 tane kocaman morluklar oldu ve dudağım kesildi ve şişti.
kanını zor durdurdum. krem ve buz falan koydum ama izi kalacak sanırım. dudağıma dikiş atarlar diye hastaneye de gitmedim
Kızlar nasıl dagıtmışınız ya ... hele bi durun sınav acıklansın sonuclar belli olsun sonra duşunelim ne yapacagmızı. ama hepimiz eylulde gorev basında olacaz ve topigimizin adıda cicegi burnunda ogretmenlerin kafesi:)
Kızlar nasıl dagıtmışınız ya ... hele bi durun sınav acıklansın sonuclar belli olsun sonra duşunelim ne yapacagmızı. ama hepimiz eylulde gorev basında olacaz ve topigimizin adıda cicegi burnunda ogretmenlerin kafesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?