2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

slmm canlarımmm öncelikle sınavım kötü geçti onu baştan söyleyeyim zaten iyi geçmesi gibi de bir beklentim yoktu misafirlerdi kol bayun ağrısıydı sevdicek atandı gitti ben kaldım buralarda derken sınavdan başka herşeye kafa yordumhayırlısı olsun diyorum kızlar sabah istanbula gideceğim akşam da düğün var şimdi çantamı hazırlayacağım sonrasında da kuaföre gideceğim sizi seviyorum öpüyorum çok çok

Kızlar sınavım bizm bolumdeki herkes gbi yani 27 28net bekliyorm ama gy gk kurtaracak beni sanki:) elimden geleni yaptm ben vicdanim rahat artik tatili hakkettigmi duşunuyorum o yuzdn cok guzel dinlenecem yuruyuş yapacam kitap okucam ve bol bol film izlicem :)))

size tirp atasım geldi şu anda bakıyorum bakıyorum hep rumuzlar atıf yapılıyor neden beni de rengarenk yapmıyorsunuz neden bana da hoş geldin demiyorsunuz

hoşgeldin kpsshayali al sana rengarenk karşılamageçmişolsun

canım herkes aynı inan benimkide seninki gibi bildiğimi yanlış yaptıklarım atıp da tutturduklarım var
bundada vardır yaradanın bi hayrı
kuzum bu arada ilk yılında alan böyleyse 2 yılı düşünemiyorum bu sene gidip kurtulmak nasip olsun inş.
memurlara baktım sorulara herzamanki gibi herkesin kendi yaptıgı dogru bide arkadaşlar öyle bi iddia ediyoki noluyo lan bumu prof benmi gerizekalıyım dedirtecek cinsten

ammmmmiiiiiinnnnnnnnnnnn içimdekileri yazmışsın canım bize süre baya fazla geldi edb ve sayısala yetmemiş kafaları basmıyoki ösym nin hinlikten başka bişeye o yüzden süreyi kim ayarlayacak
bak yine sinirlendim haaaa

kızlaar hepimize benden bi şarkı gelsin SERTAP ERENER "İYİLEŞİYORUM"sizi seviyorum panpişlerim

Umrumda değil, iyi ki bitti
Omuzlarımdan koca bir yük gitti
Çoktan alıştım yokluğuna, inan ki

Hadi hepinize geçmiş olsun kızlar.

Bundan sonrasu tatil artık. Sonuçlar açıklanana kadar tam bi tatil olmuyacaktır ama yinede keyfini çıkarmaya bakın. Olan oldu artık inşallah gönlünüze göre olur herşey.

Renginam sana zor gelecek herkese zor gelecek demiştim tee aylar önce öylede olmuş o yüzden düşünüp düşünüp sıkma canını hayırlısı ne ise o olsun sen çalıştın için rahat en önemlisi bu.

Bi 20dk daha olsaydi ben 37 38net rahat yapardm ama kimse yetistiremedi o yuzdn rahatim:)

aynen canım ilk yıl böyleyse ben gelecek yılları hiç düşünemiyorum
herkes bişeyler paylaşmış şunun cevabı şu bunun cevabı bu diye sanki soruları onlar hazırladı belki de soruları vermişlerdir onlara ondan bu kadar eminlerdir

Son düzenleme:
öyle de böyle de bitti şükür sınavlar
hakkımızda hayırlısı olsun canlarım
kızlar bi de şu standart sapma olayını bi bilen varsa bizi bi bilgilendirsin az cevaplanan sorular çok puan getirir diye bişey var mı:26:

Merhaba canlarım,öncelıkle hepinizi cok cok özledim
Uzun zaman oldu giremeyeli ama netim yoktu,aklım sizdeydi inanın acaba kılzar naptı diye düşünmeden edemedim..
Gel gelelim bana..Sınavlarım fiyaskoydu,bütün bir sene boşuna emek vermişim gibiydi,ücretli çalışmadım,hiçbir işle meşgul olmadım,arkadaşlarla buluşmadım vs..hep özveri hep özveri anlayacagınız,,sonuç ne kocaman bir hayal kırıklıgı..
Güncellerin güncelle alakası yoktu,matematikte kalem oynatılmıyordu,her şeyi bırak süre en büyük sorundu,zaman yetmedi..
Bugunku sınava gelince zaten basından beri haksızlık abidesi olan sınavım berbat gecti,kolay görünen fakat oldukca zor olan sorulardı gercekten tebrik ediyorum hazırlayanları çok ayırt ediciydi,alan bilgimi mükemmel ölçüyordu(!)
Anlayacagınız sancılı bir bekleyiş içerisinde olacagım puanlar acıklanana kadar hayırlısı diyorum hep..
Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaslarımm..

bizde seni özledik tubişim
dediklerine katılıyorum kuzum bu sene nasıl bir sınava girdik ben anlayamadım
çöküntü üstüne çöküntü yaaaaaa
düşük netlere yüksek puanlar gelir diyorlar ama bilemiyorum
hayırlısı demekten başka bi çaremiz yok artık Allaha kaldı her şey elimizden geleni yaptık:13:

Canım gecmiş olsun,atlattık cok sükür iyi ya da kötü bitti ya o bana yeter

kızlar yazdıklarınızı şimdi okudum ben pek fazla zorlanan duymamştım diğer branşlardan ama meğer yeni yeni facelerde yazıyorlar. kıyamam onlarda biz gibi işte
demiştin afom hayırlısı olsun ama cok fazla etkilendim ben bu sınavlardan. gece bir damla uyku uyumadan girdim sınava. ne yaptıysam uyuyamadım haliyle soruları da 2 kez falan okudum anlayabilmek için. zaman zaten yetmedi.
cevaplarım bir arkadasımla tıpa tıp aynı :) ya kazanırız ikimzde ya kaybederiz. ama o daha çok işaretlemiş tabi
Canım gecmiş olsun,atlattık cok sükür iyi ya da kötü bitti ya o bana yeter

sagol benim tubiim nerelerdesin ya hu özledim ama ben seni
sana da geçmişler olsun inşallah kazanırsın canım

genelde herkes en fazla 30 net bekliyor kızlar sanırım :26:

kpss hayali canım kusura bakma alan beni çarptı resmen
iyiymiş bu ya ben arada sitem edeyim böyle ohh ne güzel yüzüm güldü şu sınavdan sonra
ay canım benim ya üşenmemişsinde hakkaten rengarenk yapmışsın
kızlar ben hepinizi çok seviyorum gerçekten ya maşallah çok güzel bir grup olduk burdaburası sınav bitim,yle anlamını yitirir inşallah bir daha uğramayız yeni bir konu mu açsak napsak

kız kpsshayali ben reptomim hatırladın mı beni
söyleyeceğim sürekli unutuyorum ayol.

geyik açarız sanırım canım. tabi inşallah buraya sınav için yazmamıza gerek kalmaz artık

iyi gidiyor sedefcim (sınav bittiğine göre nilin izniyle ) cehennemi okuyorum, finger bitmek üzere evdeyim ramazandan dolayı dışarı çıkamıyorum
Bu arada Atatürk ilke ve inkılaplarının genel kültürde sorulmamasını geçtim alanda dahi sorulmuyorsa vardır bunda bir iş ama bizim gibi öğretmenler olduğu sürece kimse Atatürk'ümüzü unutturamaz. Öğretmen olayım öğrencilerime ilk öğreteceğim şeyler arasında Atatürk'ün hayatı ve yaptıkları

ohh iyi iyi kuzum
ben de ilk önce ATATÜRK kelimesini öğreticem. ondan sonra el, ele, eleleyi öğrenirler

42500 ATAMA İÇİN YAPILAN ACIKLARA GÖRE
TAHMİNLER (kaynak: memurlar.net)
ALINTIDIR...
Almanca:350
Beden Eğitimi : 1900
Bilişim Teknolojileri: 1500
Coğrafya:750
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi: 4000
Elektrik-Elektronik:150
Felsefe:230
Fen ve Teknoloji: 2750
İlk Mat:3000
İngilizce: 4300
Kimya: 275
Lise Matematik:1300
Müzik: 900
PDR:3500
Resim: 400
Sosyal: 1300
Sınıf Öğretmenliği:4500
Okul Öncesi:3000
Tarih:500
Türk Dili ve Edebiyat:2200
Türkçe:3200
Zihin Engelliler:750
Diğer:1600 :26: kızlar ben boşluğa düştüm sanki ya hu test yok deneme yok. tuhaf oldum

inanasım gelmiyo yaa zaten bizim sınıfçıların durumu çok karışık, 4500 hayal
kuzum ben sınavdan 1 gün sonra uyandığımda elime vatandaşlığı almıştım sonra napıyorum ben yaa deyip attım kitabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…