- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
size tirp atasım geldi şu anda bakıyorum bakıyorum hep rumuzlar atıf yapılıyor neden beni de rengarenk yapmıyorsunuz neden bana da hoş geldin demiyorsunuz
canım herkes aynı inan benimkide seninki gibi bildiğimi yanlış yaptıklarım atıp da tutturduklarım varniloşum geldim
sınavım ne iyi ne kötü bazılarını bana en yakın geleni işaretledim:26:
Selahattin eyyubi çıkar demişti sevdicek çıktı
sedefim Atatürk ilke ve inkilaplarından hiç soru yoktu malesef o çalışmalar boşunaydı hem gkgy de hem alan için
hayırlısı artık beni kurtarsa kurtarsa eğitim kurtarır en kötü 60 net bekliyorum
bir an önce açıklasınlar kurtulalım önümüze bakalım canlar
ammmmmiiiiiinnnnnnnnnnnn içimdekileri yazmışsın canım bize süre baya fazla geldi edb ve sayısala yetmemiş kafaları basmıyoki ösym nin hinlikten başka bişeye o yüzden süreyi kim ayarlayacaksoruları çok mu aramışlar diye hiiç düşünmüyorumbu kadarda olmaz dedikçe daha fazlasını yapmalarında üstlerine yok işin garip tarafı yarısı sınav kolaydı diyor yarısıda çok kötüydü diyor:26:fenciler hep böyledir zaten yapamadım der çok zordu çok kötüydü der bir bakmışsın 90 almış benim için sınav beklediğim gibiydi örnek sorulardan da zor sorular vardı özellikle kimya çok zordu fiziktede zorlamışlar öyt kısmı hiç şaşırtmadı beni tam beklediğim gibi geldi feni bilmeden öytsini yapamıyorsun...ve süre konusunda bir haksızlık olduğunu düşünüyorum sayısal branşlara süre ucu ucuna yetti hatta yetmeyenlerde vardır bizlere 75dakikadan daha fazla süre vermeleri gerekiyordu sınavdaki tüm soruları okudum ama boşlarıma dönüp bakamadım hayırlısı artık yapıcak bir şey yok hepimize geçmiş olsun öyle ya da böyle bitti çok şükür sonuçlar açıklanınca en derin ohumuzu çekeriz inşallah
hoşgeldin kpsshayali al sana rengarenk karşılamageçmişolsun
canım herkes aynı inan benimkide seninki gibi bildiğimi yanlış yaptıklarım atıp da tutturduklarım var
bundada vardır yaradanın bi hayrı
kuzum bu arada ilk yılında alan böyleyse 2 yılı düşünemiyorum bu sene gidip kurtulmak nasip olsun inş.
memurlara baktım sorulara herzamanki gibi herkesin kendi yaptıgı dogru bide arkadaşlar öyle bi iddia ediyoki noluyo lan bumu prof benmi gerizekalıyım dedirtecek cinsten
ammmmmiiiiiinnnnnnnnnnnn içimdekileri yazmışsın canım bize süre baya fazla geldi edb ve sayısala yetmemiş kafaları basmıyoki ösym nin hinlikten başka bişeye o yüzden süreyi kim ayarlayacak
bak yine sinirlendim haaaa
kızlaar hepimize benden bi şarkı gelsin SERTAP ERENER "İYİLEŞİYORUM"sizi seviyorum panpişlerim
Umrumda değil, iyi ki bitti
Omuzlarımdan koca bir yük gitti
Çoktan alıştım yokluğuna, inan ki
hoşgeldin kpsshayali al sana rengarenk karşılamageçmişolsun
canım herkes aynı inan benimkide seninki gibi bildiğimi yanlış yaptıklarım atıp da tutturduklarım var
kuzum bu arada ilk yılında alan böyleyse 2 yılı düşünemiyorum bu sene gidip kurtulmak nasip olsun inş.
memurlara baktım sorulara herzamanki gibi herkesin kendi yaptıgı dogru bide arkadaşlar öyle bi iddia ediyoki noluyo lan bumu prof benmi gerizekalıyım dedirtecek cinsten
ammmmmiiiiiinnnnnnnnnnnn içimdekileri yazmışsın canım bize süre baya fazla geldi edb ve sayısala yetmemiş kafaları basmıyoki ösym nin hinlikten başka bişeye o yüzden süreyi kim ayarlayacak
kızlaar hepimize benden bi şarkı gelsin SERTAP ERENER "İYİLEŞİYORUM"sizi seviyorum panpişlerim
Merhaba canlarım,öncelıkle hepinizi cok cok özledim
Uzun zaman oldu giremeyeli ama netim yoktu,aklım sizdeydi inanın acaba kılzar naptı diye düşünmeden edemedim..
Gel gelelim bana..Sınavlarım fiyaskoydu,bütün bir sene boşuna emek vermişim gibiydi,ücretli çalışmadım,hiçbir işle meşgul olmadım,arkadaşlarla buluşmadım vs..hep özveri hep özveri anlayacagınız,,sonuç ne kocaman bir hayal kırıklıgı..
Güncellerin güncelle alakası yoktu,matematikte kalem oynatılmıyordu,her şeyi bırak süre en büyük sorundu,zaman yetmedi..
Bugunku sınava gelince zaten basından beri haksızlık abidesi olan sınavım berbat gecti,kolay görünen fakat oldukca zor olan sorulardı gercekten tebrik ediyorum hazırlayanları çok ayırt ediciydi,alan bilgimi mükemmel ölçüyordu(!)
Anlayacagınız sancılı bir bekleyiş içerisinde olacagım puanlar acıklanana kadar hayırlısı diyorum hep..
Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaslarımm..
öyle tatlım öyle ya ne yapayım artık zordu ama işte olursa olur ya hu
olmazsa illa öğretmenlik demk istemiyorum iş başvuruları falan yaparım kafama ne uyarsa
ömrümüz kpss uğruna gitmesin artık vallahi
demiştin afom hayırlısı olsun ama cok fazla etkilendim ben bu sınavlardan. gece bir damla uyku uyumadan girdim sınava. ne yaptıysam uyuyamadım haliyle soruları da 2 kez falan okudum anlayabilmek için. zaman zaten yetmedi.Hadi hepinize geçmiş olsun kızlar.
Bundan sonrasu tatil artık. Sonuçlar açıklanana kadar tam bi tatil olmuyacaktır ama yinede keyfini çıkarmaya bakın. Olan oldu artık inşallah gönlünüze göre olur herşey.
Renginam sana zor gelecek herkese zor gelecek demiştim tee aylar önce öylede olmuş o yüzden düşünüp düşünüp sıkma canını hayırlısı ne ise o olsun sen çalıştın için rahat en önemlisi bu.
Canım gecmiş olsun,atlattık cok sükür iyi ya da kötü bitti ya o bana yeter
iyiymiş bu ya ben arada sitem edeyim böyle ohh ne güzel yüzüm güldü şu sınavdan sonra
kpss hayali canım kusura bakma alan beni çarptı resmen
ay canım benim ya üşenmemişsinde hakkaten rengarenk yapmışsınhoşgeldin kpsshayali al sana rengarenk karşılamageçmişolsun
iyiymiş bu ya ben arada sitem edeyim böyle ohh ne güzel yüzüm güldü şu sınavdan sonra
ay canım benim ya üşenmemişsinde hakkaten rengarenk yapmışsın
kızlar ben hepinizi çok seviyorum gerçekten ya maşallah çok güzel bir grup olduk burdaburası sınav bitim,yle anlamını yitirir inşallah bir daha uğramayız yeni bir konu mu açsak napsak
cloşummm napıyosun
yemek
anca yemek yapıyorum sedefim
ramazan bana iyi geldi bu sene Allah tekrarını nasip etsin..
sen nasılsın evde durumlar nasıl dualarım annenle valla..
cloşum kötü yaasınavdan sonra daha da batmaya başladı sanırım bana her şey, boğuluyorum evde. kaçıp gitmek istiyorum, ama el mahkum evdeyim. isterse hakkarinin en ücra köşesi olsun gene de gitmeye razıyım yeter ki gideyim artık bu evden..
kpsshayalim haklısın ben de mesela gy de çok oyalanırım ama gk daha kötü geçse de daha kısa sürede bitiririm. neyi doğru yapıyolar ki bunu yapsınlar kuzumsoruları çok mu aramışlar diye hiiç düşünmüyorumbu kadarda olmaz dedikçe daha fazlasını yapmalarında üstlerine yok işin garip tarafı yarısı sınav kolaydı diyor yarısıda çok kötüydü diyor:26:fenciler hep böyledir zaten yapamadım der çok zordu çok kötüydü der bir bakmışsın 90 almış benim için sınav beklediğim gibiydi örnek sorulardan da zor sorular vardı özellikle kimya çok zordu fiziktede zorlamışlar öyt kısmı hiç şaşırtmadı beni tam beklediğim gibi geldi feni bilmeden öytsini yapamıyorsun...ve süre konusunda bir haksızlık olduğunu düşünüyorum sayısal branşlara süre ucu ucuna yetti hatta yetmeyenlerde vardır bizlere 75dakikadan daha fazla süre vermeleri gerekiyordu sınavdaki tüm soruları okudum ama boşlarıma dönüp bakamadım hayırlısı artık yapıcak bir şey yok hepimize geçmiş olsun öyle ya da böyle bitti çok şükür sonuçlar açıklanınca en derin ohumuzu çekeriz inşallah
iyice bitirdiler Atamızın tarihininiloşum geldim
sınavım ne iyi ne kötü bazılarını bana en yakın geleni işaretledim:26:
Selahattin eyyubi çıkar demişti sevdicek çıktı
sedefim Atatürk ilke ve inkilaplarından hiç soru yoktu malesef o çalışmalar boşunaydı hem gkgy de hem alan için
hayırlısı artık beni kurtarsa kurtarsa eğitim kurtarır en kötü 60 net bekliyorum
bir an önce açıklasınlar kurtulalım önümüze bakalım canlar
demek ki çocuklara öğretmemizi istemiyolar, ben bundan bunu çıkarıyorum yani yanlışsam düzeltsinler
bence de açıklansın tuğbam böyle de çok stresliyim ki ben :18:
sucum kuzum napıyosun, nasıl gidiyo tatilinkızlar hepinize geçmiş olsuninşallah güzel sonuçlar alırsınız
ahh kuzummm.. sen güzelce süslen de düğünde kurtlarını dök bu geceslmm canlarımmmöncelikle sınavım kötü geçti onu baştan söyleyeyim zaten iyi geçmesi gibi de bir beklentim yoktu misafirlerdi kol bayun ağrısıydı sevdicek atandı gitti ben kaldım buralarda derken sınavdan başka herşeye kafa yordum hayırlısı olsun diyorum kızlar sabah istanbula gideceğim akşam da düğün var şimdi çantamı hazırlayacağım sonrasında da kuaföre gideceğim sizi seviyorum öpüyorum çok çok
aynen janem. hepimiz elimizden geleni yaptık. inş hak ettiğimiz sonucu da alırız. ben de dizilere sardım çok fena. kitap kütüphaneden bulamadım, kitapçılarda da yok netten alıcam bi ara kitaplara da dalış yapmak istiyorum, çok özledim okumayıKızlar sınavım bizm bolumdeki herkes gbi yani 27 28net bekliyorm ama gy gk kurtaracak beni sanki:) elimden geleni yaptm ben vicdanim rahat artik tatili hakkettigmi duşunuyorum o yuzdn cok guzel dinlenecem yuruyuş yapacam kitap okucam ve bol bol film izlicem :)))
şarkı bize cuk oturuyo niloşşşşhoşgeldin kpsshayali al sana rengarenk karşılamageçmişolsun
aynen ya memurlar nette herkeste bi tartışma halii.. bi de öyle bi kesin konuşuyolar ki, inanmıyorum arkadaş, çoğunluğun doğru yaptığı kesin doğru olcak diye bişey yok ki. hepimiz yanılıyo olabiliriz.
sağol aftırım biforumHadi hepinize geçmiş olsun kızlar.
Bundan sonrasu tatil artık. Sonuçlar açıklanana kadar tam bi tatil olmuyacaktır ama yinede keyfini çıkarmaya bakın. Olan oldu artık inşallah gönlünüze göre olur herşey.
Renginam sana zor gelecek herkese zor gelecek demiştim tee aylar önce öylede olmuş o yüzden düşünüp düşünüp sıkma canını hayırlısı ne ise o olsun sen çalıştın için rahat en önemlisi bu.
inş hepimiz hak ettiğimizi alırız. dediğin gibi bize zor olan herkese zor.
aynen canım ilk yıl böyleyse ben gelecek yılları hiç düşünemiyorum
herkes bişeyler paylaşmış şunun cevabı şu bunun cevabı bu diye sanki soruları onlar hazırladıbelki de soruları vermişlerdir onlara ondan bu kadar eminlerdir
kuzum 7iklim hocalarının bi videosunu izlemiştim ben. orda adam böyle bişeyin olmadığını söylüyodu. hatta bu çok yanlış bilinir diyodu. az cevaplanan soru da çok cevaplanan soru da bize aynı puanı getirirmiş. bu yüzden de o uğraştırıcı mat sorularının üzerinde durmak yerine basitleri çözmeye çalışın diyodu da adamın haberi yok tabii hepsinin uğraşmalı mat sorusu geldiğindenöyle de böyle de bitti şükür sınavlar
hakkımızda hayırlısı olsun canlarım
kızlar bi de şu standart sapma olayını bi bilen varsa bizi bi bilgilendirsin az cevaplanan sorular çok puan getirir diye bişey var mı:26:
tubişimmm biz de seni çok özleidk canım arkadaşımMerhaba canlarım,öncelıkle hepinizi cok cok özledim
Uzun zaman oldu giremeyeli ama netim yoktu,aklım sizdeydi inanın acaba kılzar naptı diye düşünmeden edemedim..
Gel gelelim bana..Sınavlarım fiyaskoydu,bütün bir sene boşuna emek vermişim gibiydi,ücretli çalışmadım,hiçbir işle meşgul olmadım,arkadaşlarla buluşmadım vs..hep özveri hep özveri anlayacagınız,,sonuç ne kocaman bir hayal kırıklıgı..
Güncellerin güncelle alakası yoktu,matematikte kalem oynatılmıyordu,her şeyi bırak süre en büyük sorundu,zaman yetmedi..
Bugunku sınava gelince zaten basından beri haksızlık abidesi olan sınavım berbat gecti,kolay görünen fakat oldukca zor olan sorulardı gercekten tebrik ediyorum hazırlayanları çok ayırt ediciydi,alan bilgimi mükemmel ölçüyordu(!)
Anlayacagınız sancılı bir bekleyiş içerisinde olacagım puanlar acıklanana kadar hayırlısı diyorum hep..
Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaslarımm..hepimizin düşüncesi senle aynı kuzum. biz de ona yanıyoruz ya, onca yıl emek ver, ee? sorular neyi ayırt ediyodu ki? hiç çalışmayan bi insanın mantık zekası yüksekse o ''atanabilir nitelikte bir öğretmen'' mi olmuş oluyo? sınav IQ testi mi, kim milyoner olmak ister mi?
ya hele şu alan sınavına girmememe rağmen nasıl sinir oluyorum. ee alanı yaptın da noldu arkadaş? sonuç: gene herkesin aynı geçti, yanlış mıyım arkadaşlar, genele baktığımızda herkes aynı düşüncede çünkü. zor dediğimize herkes zor diyo. bu sınavın ranjı düşük olur. herkesin puanları yığılmalı olur. o halde nerde ayırt ediciliği? bu sınavı hazırlayanlardan daha çok ölçme bildiğimize eminim yani.
en korktuğum şeyde bi kaç puanla kaçırmak.. yan komşumuz geçen yıl 0.2 ile kaçırmıştı, bitap bi şekilde sınava gitti, daha gelmedi ist dan ama onun da aynı yorumları yapacağından eminim.
kız kpsshayali ben reptomim hatırladın mı beni
söyleyeceğim sürekli unutuyorum ayol.
geyik açarız sanırım canım. tabi inşallah buraya sınav için yazmamıza gerek kalmaz artık
bebeğim seni unutabilir miyim sendeki o zerafet nasıl unutuluramin canım inşallahhhh
iyi gidiyor sedefcim (sınav bittiğine göre nilin izniyle) cehennemi okuyorum, finger bitmek üzere evdeyim ramazandan dolayı dışarı çıkamıyorum
Bu arada Atatürk ilke ve inkılaplarının genel kültürde sorulmamasını geçtim alanda dahi sorulmuyorsa vardır bunda bir iş ama bizim gibi öğretmenler olduğu sürece kimse Atatürk'ümüzü unutturamaz. Öğretmen olayım öğrencilerime ilk öğreteceğim şeyler arasında Atatürk'ün hayatı ve yaptıkları
inanasım gelmiyo yaa42500 ATAMA İÇİN YAPILAN ACIKLARA GÖRE
TAHMİNLER (kaynak: memurlar.net)
ALINTIDIR...
Almanca:350
Beden Eğitimi : 1900
Bilişim Teknolojileri: 1500
Coğrafya:750
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi: 4000
Elektrik-Elektronik:150
Felsefe:230
Fen ve Teknoloji: 2750
İlk Mat:3000
İngilizce: 4300
Kimya: 275
Lise Matematik:1300
Müzik: 900
PDR:3500
Resim: 400
Sosyal: 1300
Sınıf Öğretmenliği:4500
Okul Öncesi:3000
Tarih:500
Türk Dili ve Edebiyat:2200
Türkçe:3200
Zihin Engelliler:750
Diğer:1600 :26: kızlar ben boşluğa düştüm sanki ya hu test yok deneme yok. tuhaf oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?