inşallah canım inşallah ya böyle kpss ne görüldü ne duyuldu yani resmen uzman sorusu sormuşlar
midem bulandı artık yemin ederim ya
kızkardeşleerim sınavım orta halliydi şimdilik bu kadar
hee ya ben çıkmış sorulara bakıyodum, onlarda yapamadığım olunca, en azından bilmiyodum yapamadım deyip geçiyodum.
şimdi neyi bilmem gerektiğini bile bilmiyorum.
ya siz alancılar zaten o kadar ayrıntıya giriyomusunuz ki ders anlatırken? ne diye o kadar en gıcık konulardan soru yapıyolar ki?
svcnmm senin işlerinle uğraşıyorum bitanem o yüzden yoğundum biraz akşama kadar toparlamış olurum özelden msj atarım kuzum
heh işte o az önce dediğin konuyu ben de lisede görmedim mesela, ki ben de tm okudum bir sürü edebiyat dersim vardı ama hiç böyle şeyler görmedim. yazık yaa gerçekten yazık
kuşum ya işte mesela siz ne anlatacaksanız öğrencilere biz de öyle müfredatta ne varsa yani
ama ben lisede böyle konular işlemedim ki.
zaten bu soruları liselilere öğretsem direkt mezun olunca öğrtmen olurlar
slm kızlar
öncelikle hepimize geçmişler olsun.
eve yeni geldim ama tuhaf bi ruh durumu halindeyim, sınav nasıldı diye soranlara bilmiyorum diyorum
ama gerçektende nasıl bi sınavdı anlayamadım.
fen alanına dair sanki sorular basit gibi görünüyordu ama kavram bilgisi gerekliydi
kötü den iyi,
iyiden kötü bi sınavdı sankı
ne bilim herşey karıştı sanki benim kafamda
öyle yada böyle bi şekilde bitti kızlar sınav süreci, bundan sonrasında rabbim hayırlı olana yönlendirsin hepimizi
heh işte o az önce dediğin konuyu ben de lisede görmedim mesela, ki ben de tm okudum bir sürü edebiyat dersim vardı ama hiç böyle şeyler görmedim. yazık yaa gerçekten yazık
sevcanım evet evet en güzeli de artık atlattınız hepsi bitti geride kaldı. en azından o konuda rahatsınız kuzum
inşallah atanıcaz umudumuzu kaybetmeyelim
öyle tatlım öyle ya ne yapayım artık zordu ama işte olursa olur ya hu
olmazsa illa öğretmenlik demk istemiyorum iş başvuruları falan yaparım kafama ne uyarsa
ömrümüz kpss uğruna gitmesin artık vallahi
ben daha sınav anında bile nerdeyse bırakıp gidiyodum. ilk bölümde.. bunlarla uğraşılmaz ya dedim. çünkü emek verenle vermeyeni ayırt etmiyo ki sınav. haa öyle olsa canım feda. gömüleyim 1 yıl daha kitaplara. ama gene böyle sorular olucak bilmiyorum yani
renginam merak ettiğim bişey var. cumhuriyet tarihinden soru var mıydı? malum tarihte atatürk döneminden ilke ve inkılaplardan hiç soru yoktu
kuzum ben edebiyat mezunuyum.
Tarihi bilmyorum ama cumhuriyet edebiyatından diyorsan bir kaç soru vardı :)
heh şöyle adam olsunlar, eski edebiyata çok girmesinler, cumhuriyetimizden sorsunlar
selam kızlar
benim sınavım çok zordu şaka gibi sınavdı
ne denemelerde gördüğümüz sorular ne nette gördüğümüz hiçbirinin alakası yoktu.
cok fazla afalladık benim sınıfımda giren herkesin yüzü asıktı.
bir sürü ders olmasına rağmen tüm soruları osmanlıca tamlamalardan yani edebiyatın en zor dersinden vs sormuşlar
1 tane bile Türkçe sorusu yoktu.
öytler şimdiye kadar gördüklerimin en fecisiydi
yine de yaptım bir şeyler. 40ya yakın soru ancak işaretledim zamanımda yetmedi zaten
face gruplarında da herkes zor olduğunu yazmış belki o yönden sapma yüksek gelir
Allah atanmak nasip etsin.
cloşummm napıyosun
yemek
anca yemek yapıyorum sedefim
ramazan bana iyi geldi bu sene Allah tekrarını nasip etsin..
sen nasılsın evde durumlar nasıl dualarım annenle valla..
renginam sen de mi alana girdin kuzum ben neden girmiyosun diye hatırladım ki:44::44::44:
neyse sıkma canını bakalım sonuçlar açıklansın kim ne yapmış görelim bakalım
gene de gözün aydın canım üztünden bir yük kalktı
güzel bir tattili hak ettin
size tirp atasım geldi şu anda bakıyorum bakıyorum hep rumuzlar atıf yapılıyor neden beni de rengarenk yapmıyorsunuz neden bana da hoş geldin demiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?