• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

inşallah canım inşallah ya böyle kpss ne görüldü ne duyuldu yani resmen uzman sorusu sormuşlar
midem bulandı artık yemin ederim ya:47:

hee ya ben çıkmış sorulara bakıyodum, onlarda yapamadığım olunca, en azından bilmiyodum yapamadım deyip geçiyodum.
şimdi neyi bilmem gerektiğini bile bilmiyorum. :ssz:
ya siz alancılar zaten o kadar ayrıntıya giriyomusunuz ki ders anlatırken? ne diye o kadar en gıcık konulardan soru yapıyolar ki?

hee ya ben çıkmış sorulara bakıyodum, onlarda yapamadığım olunca, en azından bilmiyodum yapamadım deyip geçiyodum.
şimdi neyi bilmem gerektiğini bile bilmiyorum. :ssz:
ya siz alancılar zaten o kadar ayrıntıya giriyomusunuz ki ders anlatırken? ne diye o kadar en gıcık konulardan soru yapıyolar ki?

kuşum ya işte mesela siz ne anlatacaksanız öğrencilere biz de öyle müfredatta ne varsa yani
ama ben lisede böyle konular işlemedim ki.
zaten bu soruları liselilere öğretsem direkt mezun olunca öğrtmen olurlar:52:

slm kızlar :3:

öncelikle hepimize geçmişler olsun.

eve yeni geldim ama tuhaf bi ruh durumu halindeyim, sınav nasıldı diye soranlara bilmiyorum diyorum :1:

ama gerçektende nasıl bi sınavdı anlayamadım.
fen alanına dair sanki sorular basit gibi görünüyordu ama kavram bilgisi gerekliydi :31:

kötü den iyi,
iyiden kötü bi sınavdı sankı :31:

ne bilim herşey karıştı sanki benim kafamda:1:

öyle yada böyle bi şekilde bitti kızlar sınav süreci, bundan sonrasında rabbim hayırlı olana yönlendirsin hepimizi

svcnmm senin işlerinle uğraşıyorum bitanem o yüzden yoğundum biraz akşama kadar toparlamış olurum özelden msj atarım kuzum:7:

ayyy çok sağol canım yaaa, valla o kadar uğraştıracak mıydı seni yaa , hakkını helal et valla canım :17:

allah gönlünden geçenleri yaşamayı nasip etsin her zaman clementinem :38:

kuşum ya işte mesela siz ne anlatacaksanız öğrencilere biz de öyle müfredatta ne varsa yani
ama ben lisede böyle konular işlemedim ki.
zaten bu soruları liselilere öğretsem direkt mezun olunca öğrtmen olurlar:52:
heh işte o az önce dediğin konuyu ben de lisede görmedim mesela, ki ben de tm okudum bir sürü edebiyat dersim vardı ama hiç böyle şeyler görmedim. yazık yaa gerçekten yazık :ssz:
slm kızlar :3:

öncelikle hepimize geçmişler olsun.

eve yeni geldim ama tuhaf bi ruh durumu halindeyim, sınav nasıldı diye soranlara bilmiyorum diyorum :1:

ama gerçektende nasıl bi sınavdı anlayamadım.
fen alanına dair sanki sorular basit gibi görünüyordu ama kavram bilgisi gerekliydi :31:

kötü den iyi,
iyiden kötü bi sınavdı sankı :31:

ne bilim herşey karıştı sanki benim kafamda:1:

öyle yada böyle bi şekilde bitti kızlar sınav süreci, bundan sonrasında rabbim hayırlı olana yönlendirsin hepimizi

sevcanım evet evet en güzeli de artık atlattınız hepsi bitti geride kaldı. en azından o konuda rahatsınız kuzum
inşallah atanıcaz umudumuzu kaybetmeyelim :31:

heh işte o az önce dediğin konuyu ben de lisede görmedim mesela, ki ben de tm okudum bir sürü edebiyat dersim vardı ama hiç böyle şeyler görmedim. yazık yaa gerçekten yazık :ssz:

sevcanım evet evet en güzeli de artık atlattınız hepsi bitti geride kaldı. en azından o konuda rahatsınız kuzum
inşallah atanıcaz umudumuzu kaybetmeyelim :31:

öyle tatlım öyle ya ne yapayım artık zordu ama işte olursa olur ya hu
olmazsa illa öğretmenlik demk istemiyorum iş başvuruları falan yaparım kafama ne uyarsa
ömrümüz kpss uğruna gitmesin artık vallahi

öyle tatlım öyle ya ne yapayım artık zordu ama işte olursa olur ya hu
olmazsa illa öğretmenlik demk istemiyorum iş başvuruları falan yaparım kafama ne uyarsa
ömrümüz kpss uğruna gitmesin artık vallahi

ben daha sınav anında bile nerdeyse bırakıp gidiyodum. ilk bölümde.. bunlarla uğraşılmaz ya dedim. çünkü emek verenle vermeyeni ayırt etmiyo ki sınav. haa öyle olsa canım feda. gömüleyim 1 yıl daha kitaplara. ama gene böyle sorular olucak bilmiyorum yani :19:

renginam merak ettiğim bişey var. cumhuriyet tarihinden soru var mıydı? malum tarihte atatürk döneminden ilke ve inkılaplardan hiç soru yoktu :40:

ben daha sınav anında bile nerdeyse bırakıp gidiyodum. ilk bölümde.. bunlarla uğraşılmaz ya dedim. çünkü emek verenle vermeyeni ayırt etmiyo ki sınav. haa öyle olsa canım feda. gömüleyim 1 yıl daha kitaplara. ama gene böyle sorular olucak bilmiyorum yani :19:

renginam merak ettiğim bişey var. cumhuriyet tarihinden soru var mıydı? malum tarihte atatürk döneminden ilke ve inkılaplardan hiç soru yoktu :40:

kuzum ben edebiyat mezunuyum.
Tarihi bilmyorum ama cumhuriyet edebiyatından diyorsan bir kaç soru vardı :)

selam kızlar
benim sınavım çok zordu şaka gibi sınavdı
ne denemelerde gördüğümüz sorular ne nette gördüğümüz hiçbirinin alakası yoktu.
cok fazla afalladık benim sınıfımda giren herkesin yüzü asıktı.

bir sürü ders olmasına rağmen tüm soruları osmanlıca tamlamalardan yani edebiyatın en zor dersinden vs sormuşlar
1 tane bile Türkçe sorusu yoktu.
öytler şimdiye kadar gördüklerimin en fecisiydi
yine de yaptım bir şeyler. 40ya yakın soru ancak işaretledim zamanımda yetmedi zaten

face gruplarında da herkes zor olduğunu yazmış belki o yönden sapma yüksek gelir
Allah atanmak nasip etsin.

renginam sen de mi alana girdin kuzum ben neden girmiyosun diye hatırladım ki:44::44::44:

neyse sıkma canını bakalım sonuçlar açıklansın kim ne yapmış görelim bakalım

gene de gözün aydın canım üztünden bir yük kalktı

güzel bir tattili hak ettin:7:

renginam sen de mi alana girdin kuzum ben neden girmiyosun diye hatırladım ki:44::44::44:

neyse sıkma canını bakalım sonuçlar açıklansın kim ne yapmış görelim bakalım

gene de gözün aydın canım üztünden bir yük kalktı

güzel bir tattili hak ettin:7:

girdim clemim girmem mi:18:
sağol canım ama ya bana daha çok yük bindi gibi geliyor :5:

soruları çok mu aramışlar diye hiiç düşünmüyorum:19:bu kadarda olmaz dedikçe daha fazlasını yapmalarında üstlerine yok işin garip tarafı yarısı sınav kolaydı diyor yarısıda çok kötüydü diyor:26:fenciler hep böyledir zaten yapamadım der çok zordu çok kötüydü der bir bakmışsın 90 almış:47:benim için sınav beklediğim gibiydi örnek sorulardan da zor sorular vardı özellikle kimya çok zordu fiziktede zorlamışlar öyt kısmı hiç şaşırtmadı beni tam beklediğim gibi geldi feni bilmeden öytsini yapamıyorsun...ve süre konusunda bir haksızlık olduğunu düşünüyorum sayısal branşlara süre ucu ucuna yetti hatta yetmeyenlerde vardır bizlere 75dakikadan daha fazla süre vermeleri gerekiyordu sınavdaki tüm soruları okudum ama boşlarıma dönüp bakamadım hayırlısı artık yapıcak bir şey yok hepimize geçmiş olsun öyle ya da böyle bitti çok şükür:16:sonuçlar açıklanınca en derin ohumuzu çekeriz inşallah

niloşum geldim :3:
sınavım ne iyi ne kötü bazılarını bana en yakın geleni işaretledim:26:
Selahattin eyyubi çıkar demişti sevdicek çıktı :1:
sedefim Atatürk ilke ve inkilaplarından hiç soru yoktu malesef o çalışmalar boşunaydı hem gkgy de hem alan için:31:
hayırlısı artık beni kurtarsa kurtarsa eğitim kurtarır en kötü 60 net bekliyorum
bir an önce açıklasınlar kurtulalım önümüze bakalım canlar:16:

Son düzenleme:
size tirp atasım geldi şu anda bakıyorum bakıyorum hep rumuzlar atıf yapılıyor neden beni de rengarenk yapmıyorsunuz neden bana da hoş geldin demiyorsunuz:37::52:

kızlar hepinize geçmiş olsun :3: inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Back