2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

tahmini diyorlar da bana da pek inandırıcı gelmedi bizden en fazla 1500 alırlar.
ya puanlar ne zaman acıklanır acaba kuzu? barkod sistemine geçtiler ya eskisinden daha kısa sürede okunur zannımca?:44:

tahmini diyorlar da bana da pek inandırıcı gelmedi bizden en fazla 1500 alırlar.
ya puanlar ne zaman acıklanır acaba kuzu? barkod sistemine geçtiler ya eskisinden daha kısa sürede okunur zannımca?:44:

bu geceyi geçirelim de, yarından itibaren her gece 00:00-03:00 saatleri arasında açıklanabilir, biliyosun yeni moda gece yarısı açıklamak

bu geceyi geçirelim de, yarından itibaren her gece 00:00-03:00 saatleri arasında açıklanabilir, biliyosun yeni moda gece yarısı açıklamak

ha doğru ya
nasıl bakacagım puanıma kız kalpten giderim ben:18::18:

Canlarımmmmm hepimize geçmişler olsunnnnnnnn
Şükürler olsun iyi sonuçlarla karşılaşıcaz ,sınavım iyiydi İnşallah sizler de beklediğiniz sonuçları alırsınızzz
Hepinizi öpüyorummmm

oooooffff diyorum sadece sınava giren sayısı 19bin tahmini 1300 öleyim ben ya
Şükürler olsun iyi sonuçlarla karşılaşıcaz ,sınavım iyiydi İnşallah sizler de beklediğiniz sonuçları alırsınızzz
Hepinizi öpüyorummmm
canım çok sevindim sınavının iyi geçmesine

İnşallah kuzum benim,hepimiz,emek veren herkes kazansın yaCanım türkçe soruları böyleyse ben edebiyatı düşünemiyorum,nasıldı?agırlıgı hangi konuya vermişlerdi?biz de mesela eski edebiyat soruları çogunluktaydı..

Hepinizi öpüyorummmm

Canım yeni okudum mesajını,seni sormuştum ben deiyi gecmesine sevindim tatlım,geçmişler olsun,hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallah.

tubim ben üniversitede bile böyle sorular görmemiştim yemin billah olsun.
uzman soruları sormuşlardı. üniversiteye ögretim görevlisi alırken sorulan sorulardandı.

hepsi de eski Türk edebiyatıydı.
bir sürü beyitler bilmem neler. uygurca göktürkce yazılar. bunların Türkçe çevrimini yapmadan cevaplayamayacgın sorulardı
bir kac tane yeni Türk vardı

hiç Türkçe sorusu yoktu.
sizde ki Türkçeler falan nasıldı kuzum?

iki edat sorumuz vardı düşünebiliyor musunbir de tamlama sorusu,geri kalan hep dinleme okuma anlatma tekniklerinden ve eski türk edebiyatındandı iste,çok ilginçti cevapları bulamıyordum ikiye düşür salla olayı falan olmadı ben debilmiyorum valla kuzum cevapları bir görsek anlarız ne yaptıgımızı da..

cevaplara bakamam ben canım vallahi.
puanıma bakacagım direkt :18:

BUGU;BEYAZANNE ne yaptınız umarım iyi gecmiştir sınavlarınız???????????

bugu ugramıyor buralara pek
ama gky ve eğitimi iyi geçmiş diye duydum. alanı da bizimki gibi zannımca.

beyazannenin alanı nasıl geçti merak diyorum bende

selam kızlar dün yazılarınızı okudum ama cevap yazamadım
sonrasında da koptum ne konuştunuz
benim sınavım da orta halli denirmi bilmem
7 boşum vardı
doğrularımda var yanlışlarım da
bide doğru yapıp silip yanlışı işaretlediğim de var ki bu en acısı
bende bakmicam sorulara
dayanamam artık tatildeyim, anamın yanındayım çok şükür
bu saatten sonra artık hakkımızda hayırlısı
daha ilk yıldan zordu sınav, seneye nolur düşünemiyorum
öptüm hepinizi
hadi artık tatilin tadını çıkarma vakti
bol gezme,kitap okuma, film izleme zamanı

slm kızlar naberrr sancılı bir bekleyişteyim sonuçlar konusunda düşünmemeye çalışsamda aklımda
sabah elime dün fuardan aldıgım safiye sultanla başladım kitap okuma özlemime ne kadar özlemişsem yedim resmen kitabı 230 syfa toplamda 160lardayım
bugün biter zannımca bende naragacına başlarım inş.
su cugum rahat rahat konuş yavruuuuuummmm artıkın
gr kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…