• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

nurtubam geçmiş olsun canım, inş sınavda ağrı falan yapmaz allah kolaylık versin canım.

nilim öyle bi stres ki bi türlü bitmiyor ve bizi daha da bitiriyor.
:50:

alana girecek tüm arkadaşlarıma başarılar diyorum.

sınav zor olsa yapamasak ayrı bi dert,
kolay olsa herkes yapsa ayrı bi dert. :31:

rabbim hayırlı olanı nasip etsin ..

bu arada clementinem, geçen haftadan beri hiç uğramadın özledik seni, sınavdan sonra gel artık yaa :17:

kızlar karnıma ağrılar giriyor:25: bu duyguyu ilkokulda aniden yazılı olucağımızı öğrendiğim zamanlarda yaşardım aynı onun gibiyim çok hazırlıksız hissediyorum kendimi:18:önceden allah çalışanın emeğini versin diye dua ediyorduk artık bu duanın yanına şansımız bol olsun her ne biliyorsak sorular ordan gelsin inşallah, hepimize başarılar:3:

canlarım başarılar diliyorum hepinize:21:yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik olsun bitsin sınav bizde rahat bir nefes alalım her şey olacağına varıyo nasıl olsa.
benim yarın için planım şu çözmekte zorlandığım soruları sona bırakıcam,hiçbir fikrim olmayn soruları boş bırakıcam.50 soru çünkü riske atılmaz.inşallah gkgy gibi olmaz çalışanla çalışmayanı ayıran sorular gelir.
Allah yardımcımız olsun:16::54:

nurtubam geçmiş olsun canım, inş sınavda ağrı falan yapmaz allah kolaylık versin canım.

bu arada clementinem, geçen haftadan beri hiç uğramadın özledik seni, sınavdan sonra gel artık yaa :17:

Saol canım benim kolum daha iyi çok şükür kremin faydası oluyor boyun ve omuz ağrısı kaldı inşallah o da sabaha azalır

canlarım başarılar diliyorum hepinize:21:yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik olsun bitsin sınav bizde rahat bir nefes alalım her şey olacağına varıyo nasıl olsa.
benim yarın için planım şu çözmekte zorlandığım soruları sona bırakıcam,hiçbir fikrim olmayn soruları boş bırakıcam.50 soru çünkü riske atılmaz.inşallah gkgy gibi olmaz çalışanla çalışmayanı ayıran sorular gelir.

tubisim bende senin gibi yapmayı düşünüyorum canım

kızlar hepinize başarılar diliyorum inşallah sinavimiz umduğumuzdan çok çok çok daha iyi geçer Allah zihin açıklığı versin bize :54::54:

nilocum arkadaşim seni iyi anlıyorum bende cok gerginim
saçma sapan şeylere sinirleniyorum keyfim gidiyo
istanbudayim geziyorum ama üzerimde bir gerginlik anlatamam
bide anneciğimin midesi rahatsiz bir haftadir düzelmedi
stres oruç yicekler derken iyileşme süresi uzadi aklim onda
yarin gitcem inşallah yanina
suan yanimda olmasa bile onun huzuru yokjen benimde olmuyor.
hani anne hasta olunca evin tadi olmaz ya
evlenip gitsende yine tadin olmuyormus.

herkese başarılar diliyorum
emeklerimizin karşılığıni alıriz inşallah
kolu yırtılan arkadaşım geçmiş olsun
telden bu kadar yazdım idare edin gari:)

kızlar akşam kendime geldim kalktım son kez baktım ve bitirip bıraktım eşimle yürüyüş yaptık geldik
hepinizi çoookkkkkkkkk seviyorum RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN :48::48::48:
SINAVA BAŞLAMADAN DUA ETMEYİ UNUTMAYALIM BİRBİRİMİZE
ayşegülüm kolun yarına iyileşir umarım
ebonum annene geçmişolsun
iyi geceler kujucuklarımmm :38:

ayşegül çok geçmiş olsun canım inşallah yarına bişey kalmaz
kızlar sınavda bool şanslar, çok güzel çalıştınız, sorular size kolay gelir ve emeğiniz boşa gitmez inşallah, Allah yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle:16: güzel haberlerinizi bekliyoruz:46:

Son düzenleme:
kızlarım :3:herkes gitmiş :ssz:

nurtubam ah kuzum kıyar mıyım ya hu :26: cok geçmiş olsun tatlım Allah'tan 50 soru. zorlanmadan işaretlersin inşallahh :29:
ben de çıkayım artık
inşallah sınavımız çokk iyi geçer inşalah en az 45 net yaparız inşallah bilmediklerimizi bile doğru yaparız
Rabbim hepimize kazanmak istediğimiz yerleri nasip etsin hayırlısıyla :16:

iyi geceler. üstün başarılar canlarım :29:

Hepinize başarılar kızlar. rabbim gönlünüze göre versin inşallah emekleriniz boşa çıkmasın

kızlaaar cok heyecanlıyım smdi yoldayım. mide agrısı kalp carpıntısı mide bulantim herseym var :(( gecen hafta bu kadar degldim :( bide bugn farklı bi heyecanım var snav sonrası anlatırım :))) bugun benim icin büyuk gun insallah 2heyecanımıda hayırlısıyla atlatırım:) herkese başarılar rabbim emegimizi boşa cıkarmasın gecen haftanın eksgini bu hafta kapattirsin bize insallah dualarım sizinle :))

Ayşegülüm gecmiş olsun bu arada sen kolunu yormamaya caliş. bu kpss saglıgimizida psikolojimizide bozdu :(

nil bende dun aglama krizi vardı kardesm kendime getirdi beni şebeklik yapti yanimda:)

svcnmm senin işlerinle uğraşıyorum bitanem o yüzden yoğundum biraz akşama kadar toparlamış olurum özelden msj atarım kuzum:7:

nur tubam canım benim çok üzüldüm çok..dualarım seninle umarım acısız ağrısız bir sınav geçiriyorsundur canım :50::50:

leylasımm nilim aklım hep sizlerde Allah yar ve yardımcınız olsun..

alana giren tüm arkadaşlar hepinize geçmiş olsun

Rabbim Ramzan ayı yüzü gözü hürmetine gönlümüzün muradını versin İNŞALLAH..

kimseyi tanımıyorum ama sedef bana başka bir topikte çok yardımcı oldu: )
o yüzden topiğine bakmak istedim :17:
sınava girmiş tüm arkadaşların Rabbim gönlündekini hakkında da hayırlı etsin inşaallah :nazar:
inşallah hepiniz atanırsınız :16:

selam kızlar
benim sınavım çok zordu şaka gibi sınavdı
ne denemelerde gördüğümüz sorular ne nette gördüğümüz hiçbirinin alakası yoktu.
cok fazla afalladık benim sınıfımda giren herkesin yüzü asıktı.

bir sürü ders olmasına rağmen tüm soruları osmanlıca tamlamalardan yani edebiyatın en zor dersinden vs sormuşlar
1 tane bile Türkçe sorusu yoktu.
öytler şimdiye kadar gördüklerimin en fecisiydi
yine de yaptım bir şeyler. 40ya yakın soru ancak işaretledim zamanımda yetmedi zaten

face gruplarında da herkes zor olduğunu yazmış belki o yönden sapma yüksek gelir
Allah atanmak nasip etsin.

svcnmm senin işlerinle uğraşıyorum bitanem o yüzden yoğundum biraz akşama kadar toparlamış olurum özelden msj atarım kuzum:7:

nur tubam canım benim çok üzüldüm çok..dualarım seninle umarım acısız ağrısız bir sınav geçiriyorsundur canım :50::50:

leylasımm nilim aklım hep sizlerde Allah yar ve yardımcınız olsun..

alana giren tüm arkadaşlar hepinize geçmiş olsun

Rabbim Ramzan ayı yüzü gözü hürmetine gönlümüzün muradını versin İNŞALLAH..
cloşummm napıyosun :3:
kimseyi tanımıyorum ama sedef bana başka bir topikte çok yardımcı oldu: )
o yüzden topiğine bakmak istedim :17:
sınava girmiş tüm arkadaşların Rabbim gönlündekini hakkında da hayırlı etsin inşaallah :nazar:
inşallah hepiniz atanırsınız :16:
canımmm :29: ben alana girmedim ama umarım giren arkadaşlarımın iyi geçmiştir, sağol desteğin için :16:
selam kızlar
benim sınavım çok zordu şaka gibi sınavdı
ne denemelerde gördüğümüz sorular ne nette gördüğümüz hiçbirinin alakası yoktu.
cok fazla afalladık benim sınıfımda giren herkesin yüzü asıktı.

bir sürü ders olmasına rağmen tüm soruları osmanlıca tamlamalardan yani edebiyatın en zor dersinden vs sormuşlar
1 tane bile Türkçe sorusu yoktu.
öytler şimdiye kadar gördüklerimin en fecisiydi
yine de yaptım bir şeyler. 40ya yakın soru ancak işaretledim zamanımda yetmedi zaten

face gruplarında da herkes zor olduğunu yazmış belki o yönden sapma yüksek gelir
Allah atanmak nasip etsin.

renginamm ya alanda bile mi böyle yaptılar pes doğrusu pes pes :47: geçen yıl norm fazlası sınıfçıları başka alanlara bi tıkla yollarken bu yıl kendi alanındaki kişileri bu kadar zorlaması ne büyük bi çelişkidir anlamıyorum :47: herkesin böyle geçtiyse iş sıralamaya kaldı, umarım sıralamamız iyi gelir. bu arada bugün sorular ve cevaplar açıklanacakmış. bu saatten sonra aklımda bişey kalmadı o ayrı.. zaten bu hafta içinde de puanlarımız açıklanacakmış.

cloşummm napıyosun :3:

canımmm :29: ben alana girmedim ama umarım giren arkadaşlarımın iyi geçmiştir, sağol desteğin için :16:

renginamm ya alanda bile mi böyle yaptılar pes doğrusu pes pes :47: geçen yıl norm fazlası sınıfçıları başka alanlara bi tıkla yollarken bu yıl kendi alanındaki kişileri bu kadar zorlaması ne büyük bi çelişkidir anlamıyorum :47: herkesin böyle geçtiyse iş sıralamaya kaldı, umarım sıralamamız iyi gelir. bu arada bugün sorular ve cevaplar açıklanacakmış. bu saatten sonra aklımda bişey kalmadı o ayrı.. zaten bu hafta içinde de puanlarımız açıklanacakmış.

sedefim ya sorular cok zordu
facelere baktım da diğer branşlardan cok zorlananlar olmamıs
umarım öyledir yani.bizim kızların da iyidir inşallah

cevaplar da acıklansa da ben bakamam kzum ya kalbim dayanmaz:50:

Son düzenleme:

sedefim ya sorular cok zordu
facelere baktım da diğer branşlardan cok zorlananlar olmamıs
umarım öyledir yani. bari onların ii olsun.

cevaplar da acıklansa da ben bakamam kzum ya kalbim dayanmaz:50:

inş atanırız kuzum, emek veren herkes atansın ya nolur ya
vallahi ben cevaplara baksam bile hatırlamıyorum ki, zaten ilk bölüme sürem yetmemişti, bazı soruları hiç okumamıştım bile. bir an önce tercih sonuçlarının açıklanıcağı zaman gelsin bence, yoruldum düşünceli düşünceli beklemekten :ssz:

inş atanırız kuzum, emek veren herkes atansın ya nolur ya
vallahi ben cevaplara baksam bile hatırlamıyorum ki, zaten ilk bölüme sürem yetmemişti, bazı soruları hiç okumamıştım bile. bir an önce tercih sonuçlarının açıklanıcağı zaman gelsin bence, yoruldum düşünceli düşünceli beklemekten :ssz:

inşallah canım inşallah ya böyle kpss ne görüldü ne duyuldu yani resmen uzman sorusu sormuşlar
midem bulandı artık yemin ederim ya:47:

Back