cloşum kötü yaa
sınavdan sonra daha da batmaya başladı sanırım bana her şey, boğuluyorum evde. kaçıp gitmek istiyorum, ama el mahkum evdeyim. isterse hakkarinin en ücra köşesi olsun gene de gitmeye razıyım yeter ki gideyim artık bu evden..
kpsshayalim haklısın ben de mesela gy de çok oyalanırım ama gk daha kötü geçse de daha kısa sürede bitiririm. neyi doğru yapıyolar ki bunu yapsınlar kuzum
iyice bitirdiler Atamızın tarihini
demek ki çocuklara öğretmemizi istemiyolar, ben bundan bunu çıkarıyorum yani yanlışsam düzeltsinler
bence de açıklansın tuğbam böyle de çok stresliyim ki ben :18:
sucum kuzum napıyosun, nasıl gidiyo tatilin
ahh kuzummm.. sen güzelce süslen de düğünde kurtlarını dök bu gece
aynen janem. hepimiz elimizden geleni yaptık. inş hak ettiğimiz sonucu da alırız. ben de dizilere sardım çok fena. kitap kütüphaneden bulamadım, kitapçılarda da yok netten alıcam bi ara kitaplara da dalış yapmak istiyorum, çok özledim okumayı
şarkı bize cuk oturuyo niloşşşş
aynen ya memurlar nette herkeste bi tartışma halii.. bi de öyle bi kesin konuşuyolar ki, inanmıyorum arkadaş, çoğunluğun doğru yaptığı kesin doğru olcak diye bişey yok ki. hepimiz yanılıyo olabiliriz.
sağol aftırım biforum
inş hepimiz hak ettiğimizi alırız. dediğin gibi bize zor olan herkese zor.
kuzum 7iklim hocalarının bi videosunu izlemiştim ben. orda adam böyle bişeyin olmadığını söylüyodu. hatta bu çok yanlış bilinir diyodu. az cevaplanan soru da çok cevaplanan soru da bize aynı puanı getirirmiş. bu yüzden de o uğraştırıcı mat sorularının üzerinde durmak yerine basitleri çözmeye çalışın diyodu da adamın haberi yok tabii hepsinin uğraşmalı mat sorusu geldiğinden
tubişimmm biz de seni çok özleidk canım arkadaşım
hepimizin düşüncesi senle aynı kuzum. biz de ona yanıyoruz ya, onca yıl emek ver, ee? sorular neyi ayırt ediyodu ki? hiç çalışmayan bi insanın mantık zekası yüksekse o ''atanabilir nitelikte bir öğretmen'' mi olmuş oluyo? sınav IQ testi mi, kim milyoner olmak ister mi?
ya hele şu alan sınavına girmememe rağmen nasıl sinir oluyorum. ee alanı yaptın da noldu arkadaş? sonuç: gene herkesin aynı geçti, yanlış mıyım arkadaşlar, genele baktığımızda herkes aynı düşüncede çünkü. zor dediğimize herkes zor diyo. bu sınavın ranjı düşük olur. herkesin puanları yığılmalı olur. o halde nerde ayırt ediciliği? bu sınavı hazırlayanlardan daha çok ölçme bildiğimize eminim yani.
en korktuğum şeyde bi kaç puanla kaçırmak.. yan komşumuz geçen yıl 0.2 ile kaçırmıştı, bitap bi şekilde sınava gitti, daha gelmedi ist dan ama onun da aynı yorumları yapacağından eminim.