nurtubam geçmiş olsun canım, inş sınavda ağrı falan yapmaz allah kolaylık versin canım.
nilim öyle bi stres ki bi türlü bitmiyor ve bizi daha da bitiriyor.
alana girecek tüm arkadaşlarıma başarılar diyorum.
sınav zor olsa yapamasak ayrı bi dert,
kolay olsa herkes yapsa ayrı bi dert.
rabbim hayırlı olanı nasip etsin ..
bu arada clementinem, geçen haftadan beri hiç uğramadın özledik seni, sınavdan sonra gel artık yaa
canlarım başarılar diliyorum hepinizeyüzdük yüzdük kuyruğuna geldik olsun bitsin sınav bizde rahat bir nefes alalım her şey olacağına varıyo nasıl olsa.
benim yarın için planım şu çözmekte zorlandığım soruları sona bırakıcam,hiçbir fikrim olmayn soruları boş bırakıcam.50 soru çünkü riske atılmaz.inşallah gkgy gibi olmaz çalışanla çalışmayanı ayıran sorular gelir.
Allah yardımcımız olsun
canlarım başarılar diliyorum hepinizeyüzdük yüzdük kuyruğuna geldik olsun bitsin sınav bizde rahat bir nefes alalım her şey olacağına varıyo nasıl olsa.
benim yarın için planım şu çözmekte zorlandığım soruları sona bırakıcam,hiçbir fikrim olmayn soruları boş bırakıcam.50 soru çünkü riske atılmaz.inşallah gkgy gibi olmaz çalışanla çalışmayanı ayıran sorular gelir.
Allah yardımcımız olsun
nurtubam geçmiş olsun canım, inş sınavda ağrı falan yapmaz allah kolaylık versin canım.
nilim öyle bi stres ki bi türlü bitmiyor ve bizi daha da bitiriyor.
alana girecek tüm arkadaşlarıma başarılar diyorum.
sınav zor olsa yapamasak ayrı bi dert,
kolay olsa herkes yapsa ayrı bi dert.
rabbim hayırlı olanı nasip etsin ..
bu arada clementinem, geçen haftadan beri hiç uğramadın özledik seni, sınavdan sonra gel artık yaa
nilocum arkadaşim seni iyi anlıyorum bende cok gerginim
saçma sapan şeylere sinirleniyorum keyfim gidiyo
istanbudayim geziyorum ama üzerimde bir gerginlik anlatamam
bide anneciğimin midesi rahatsiz bir haftadir düzelmedi
stres oruç yicekler derken iyileşme süresi uzadi aklim onda
yarin gitcem inşallah yanina
suan yanimda olmasa bile onun huzuru yokjen benimde olmuyor.
hani anne hasta olunca evin tadi olmaz ya
evlenip gitsende yine tadin olmuyormus.
herkese başarılar diliyorum
emeklerimizin karşılığıni alıriz inşallah
kolu yırtılan arkadaşım geçmiş olsun
telden bu kadar yazdım idare edin gari:)
cloşummm napıyosunsvcnmm senin işlerinle uğraşıyorum bitanem o yüzden yoğundum biraz akşama kadar toparlamış olurum özelden msj atarım kuzum
nur tubam canım benim çok üzüldüm çok..dualarım seninle umarım acısız ağrısız bir sınav geçiriyorsundur canım
leylasımm nilim aklım hep sizlerde Allah yar ve yardımcınız olsun..
alana giren tüm arkadaşlar hepinize geçmiş olsun
Rabbim Ramzan ayı yüzü gözü hürmetine gönlümüzün muradını versin İNŞALLAH..
canımmmkimseyi tanımıyorum ama sedef bana başka bir topikte çok yardımcı oldu: )
o yüzden topiğine bakmak istedim
sınava girmiş tüm arkadaşların Rabbim gönlündekini hakkında da hayırlı etsin inşaallah
inşallah hepiniz atanırsınız
selam kızlar
benim sınavım çok zordu şaka gibi sınavdı
ne denemelerde gördüğümüz sorular ne nette gördüğümüz hiçbirinin alakası yoktu.
cok fazla afalladık benim sınıfımda giren herkesin yüzü asıktı.
bir sürü ders olmasına rağmen tüm soruları osmanlıca tamlamalardan yani edebiyatın en zor dersinden vs sormuşlar
1 tane bile Türkçe sorusu yoktu.
öytler şimdiye kadar gördüklerimin en fecisiydi
yine de yaptım bir şeyler. 40ya yakın soru ancak işaretledim zamanımda yetmedi zaten
face gruplarında da herkes zor olduğunu yazmış belki o yönden sapma yüksek gelir
Allah atanmak nasip etsin.
cloşummm napıyosun
canımmmben alana girmedim ama umarım giren arkadaşlarımın iyi geçmiştir, sağol desteğin için
renginamm ya alanda bile mi böyle yaptılar pes doğrusu pes pesgeçen yıl norm fazlası sınıfçıları başka alanlara bi tıkla yollarken bu yıl kendi alanındaki kişileri bu kadar zorlaması ne büyük bi çelişkidir anlamıyorum herkesin böyle geçtiyse iş sıralamaya kaldı, umarım sıralamamız iyi gelir. bu arada bugün sorular ve cevaplar açıklanacakmış. bu saatten sonra aklımda bişey kalmadı o ayrı.. zaten bu hafta içinde de puanlarımız açıklanacakmış.
sedefim ya sorular cok zordu
facelere baktım da diğer branşlardan cok zorlananlar olmamıs
umarım öyledir yani. bari onların ii olsun.
cevaplar da acıklansa da ben bakamam kzum ya kalbim dayanmaz
inş atanırız kuzum, emek veren herkes atansın ya nolur ya
vallahi ben cevaplara baksam bile hatırlamıyorum ki, zaten ilk bölüme sürem yetmemişti, bazı soruları hiç okumamıştım bile. bir an önce tercih sonuçlarının açıklanıcağı zaman gelsin bence, yoruldum düşünceli düşünceli beklemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?