• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

burdan devam edersek de başlık konu dışına çıkmış diye mune el atmasın olaya sonra :1:

sınavdan sonra bendede yoğun bi düğün hazırlığı dönemi başlayacak,
artık bi yandan göbişi eritmek için plates neyin yaparım, diğer yandanda gelinlik mobilya beğenirim :1::1::1:

ya ben uğraşıp duruyorum günlerdir göbeği verebilmek için
aklı diyette gözü kızartmada olan kaç insan vardır acep :1: :1:

sen zaten yoğun bir sürece gireceksin
tatlı bir telaş desek daha doğru olur
herşeyin olduğu kadarını kabullen sevcani kendine boşuna stres yaratma o süreçte
kısacası yıpranma, balayını düşün herşeyde oraya odaklan :52:

aaayyy şu iki günde hayırlısıyla bi bitse de spartakusün izleyemediğim bölümlerini izlesem.pasta börek yapsam en çokda tercih yapmak istiyorum.böyle nereyi yazsam diye kafam kurcalansın istiyorum ya inşallah inşallah cümlemize :16::16:

aaayyy şu iki günde hayırlısıyla bi bitse de spartakusün izleyemediğim bölümlerini izlesem.pasta börek yapsam en çokda tercih yapmak istiyorum.böyle nereyi yazsam diye kafam kurcalansın istiyorum ya inşallah inşallah cümlemize :16::16:
aynen kuzum ya ne hayallerim var bi bilsen :4: neyese yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooppp sınavdayız :9::9::9::9:

bence burdan götürelim zayıflama mücadelemizi de yoksa dağılırız, burda bizbizeyiz
yaban ellere düşeriz gibime geliyor :1: :52:
gerçi ben sınavdan sonra tatile gidiyorum
eşimin yıllık izni var 20 gün

istanbulda sınava gircem, ordan ankaraya ailemin yanına
ordan adanaya memleketime, eşim daha hiç görmedi
ordan inşallah antalya fethiye üzerinden
eşimin memleketi ayvalık a gelcez
3-4 ağustosta burdayım
ben sizi yine telden takip etcem, ama telde beğen butonu yok ona göre :27:
nereye giderseniz ben varım zayıflama konusunda tontonlugu kimseye bırakmam bende varım :8:
gidince bizi unutma bak döyerim ona göre :48:

niloşşş sen yemeğe çık en iyisi senin kafa gitmiş arkadaşım :27: :52:
yemeke çıkmadık ebuşum onun yerine bakkala çıktık cips kola dondurma çikolata aldık yürüdük biraz bu bile iyi geldi tatlım ya :52:

niloşşşş :52: burdayız bizden kurtulamazsın :52: çalışmaya devam son 3 günün hadi bundan sonra kurtulcaksın :54:
sedoşum bugün konu çalışamadım çok doluydu kafam öglene kadar boş boş dolandım sonra eelimdeki alan denemelerini bitireyim dedim 7 alan denemesi çözdüm kaldı 2 oda biterse çok sevinicem:32: yarında tarihe bakıcam :12:
inan bugün baya sinir stres oldum agladım falan ama yine kendime geldim :31:

aynen kuzum ya ne hayallerim var bi bilsen :4: neyese yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooppp sınavdayız :9::9::9::9:

nereye giderseniz ben varım zayıflama konusunda tontonlugu kimseye bırakmam bende varım :8:

yemeke çıkmadık ebuşum onun yerine bakkala çıktık cips kola dondurma çikolata aldık yürüdük biraz bu bile iyi geldi tatlım ya :52:

sedoşum bugün konu çalışamadım çok doluydu kafam öglene kadar boş boş dolandım sonra eelimdeki alan denemelerini bitireyim dedim 7 alan denemesi çözdüm kaldı 2 oda biterse çok sevinicem:32: yarında tarihe bakıcam :12:
herkes düşer önemli olan ayağa kalkabilmek gibi klişe bi laf söliim niloşum :1:
az kaldı az, o kalan 2 denemeyi de yarın çözersin hadi çok yorma kendini kuzum

inşallah kuşum ya :31:
ben de bazen bir hayallere kapılıp sevdiceğe diyorum şurayı yazarım burayı yazarım sonra aklım başıma geliyor :27:
ah ahh:97:

#diren niloş
az kaldı çok az kuzum :10:

ben de bazen bir hayallere kapılıp sevdiceğe diyorum şurayı yazarım burayı yazarım sonra aklım başıma geliyor :27:

inşallah o günler yakında kuşuumm :16::16:

Son düzenleme:

benimki de takmış kafasına 84 alcan deyip duruyor. :1: sonrası soru işareti, alıp bi de gidememek var. ben de bazen kapılıyorum senin gibi renginam, insanın elinde değil ki, annem diyo adana urfa yaz (ikimiz de kebaba bayılırız da :1:) zaten adana urfa kollarını açtı beni bekliyo :27: sonra hayal kırıklığı yaşamamak için kendimi durdurmaya çalışıyorum. sınav geçince baş ağrılarım daha da arttı sanki düşünmekten :52:

inşallah kuzum. alan bu işte bir nevi uçsuz bucaksız. denemelerimiz cok kötü gelmiyor ama sınav zor olursa kahroluruz ya:5:

$10669_427236410723023_733501868_n.jpg
bu içimi rahatlattı benim canım :55:

benimki de takmış kafasına 84 alcan deyip duruyor. :1: sonrası soru işareti, alıp bi de gidememek var. ben de bazen kapılıyorum senin gibi renginam, insanın elinde değil ki, annem diyo adana urfa yaz (ikimiz de kebaba bayılırız da :1:) zaten adana urfa kollarını açtı beni bekliyo :27: sonra hayal kırıklığı yaşamamak için kendimi durdurmaya çalışıyorum. sınav geçince baş ağrılarım daha da arttı sanki düşünmekten :52:

sedefim ya sen taa temmuzdan beri çalıştın kuşum. sınavda belki istediklerimiz çıkmadı ama sonuçta emek var ortada. ya onu geç sen kalbinle bile kazanırsın bak Tuğbişime de geçende söyledim bunu.
inşallah istediğin puanı da alırsın. ki zaten ben inanıyorum kendimden cok sana vallahi bak :29:

Sedefim kuzum ben senden çok ümitliyim bende Rengişime katılıyorum sen kalbinle bile kazanırsın :16::16:

Son düzenleme:

sedefim ya sen taa temmuzdan beri çalıştın kuşum. sınavda belki istediklerimiz çıkmadı ama sonuçta emek var ortada. ya onu geç sen kalbinle bile kazanırsın bak Tuğbişime de geçende söyledim bunu.
inşallah istediğin puanı da alırsın. ki zaten ben inanıyorum kendimden cok sana vallahi bak :29:

Sedefim kuzum ben senden çok ümitliyim bende Rengişime katılıyorum sen kalbinle bile kazanırsın :16::16:

kızlar vallahi ağlatıcaksınız beni hee :5: yok yok ben sizin kadar emek gösteremedim kızlar yaa, biliyosunuz zırt pırt okuldan hep bişiler çıktı, ama şu var elimden gelen azdı ama o az kadarını da yaptığıma inanıyorum. gerisi Allaha kalmış. gönlüm bu topikteki ve tüm türkiyedeki emek veren her öğretmenin atanmasından yana :31:

kızlar vallahi ağlatıcaksınız beni hee :5: yok yok ben sizin kadar emek gösteremedim kızlar yaa, biliyosunuz zırt pırt okuldan hep bişiler çıktı, ama şu var elimden gelen azdı ama o az kadarını da yaptığıma inanıyorum. gerisi Allaha kalmış. gönlüm bu topikteki ve tüm türkiyedeki emek veren her öğretmenin atanmasından yana :31:

elinden geleni yaptın canım önemli olan bu Allah kısmet ettiyse olur az ya da çok çalışman bunu değiştirmez kuzum böyle düşün.inşallah nasibimizde vardır :54:

amin canım amin. bazen düşünüyorum acaba eylülde nerede nasıl olacağız diye :31:
şu kpss beni felsefik yaptı ya hu :1: neyse canlarım ben az daha derse devam edeyim olduğu kadar olmadığı da ya kader ya da bizim şanssızlığımız :1:

Son düzenleme:
#diren niloş
az kaldı çok az kuzum :10:

inşallah o günler yakında kuşuumm :16::16:

yirim seni kız zümrem ne tatlısın diren niloş kısmı pek bi güsel olmuş :46::46::38:
direniyom kuzum sık dişini verme canını modundayım dün 7 bugünde 2 deneme çözerek son 9 alan denemesini silmiş süpürmüş bulunmaktayım :nazar::nazar::nazar: birazdan tarihe başlıyorum aralarda yargı alandan soru çözecegim çok farklı soruları var
ha bide lys 2011 ve 2010 var elimde çözmem gereken yarınada kararsızım çalışmasam iyi olacak ama kendimi durdurabilirmiyim o şüpheli :27:

herkes düşer önemli olan ayağa kalkabilmek gibi klişe bi laf söliim niloşum :1:
az kaldı az, o kalan 2 denemeyi de yarın çözersin hadi çok yorma kendini kuzum

ben düşe kalka bi hal oldum ama hala yürüyorum sedefim Rabbim verdiğim emeği görürde atanırım inşallah :34:

Son düzenleme:
merhaba
biri beni çağırdı sanki:))

biliyor musnuz?

güneş doğdu galiba...

eşim, bana yazmaya başladı yeniden...

mesajlar falan..

:))

ayrıntılar sonra:)

kızlar slm...azcık alakasız olcak ama bişey sorcam:)ben alana erzurumda gircem de,eğitim fakültesinin yerini tam olarak bilebilen var mı acaba?şimdiden teşekkürler....

Back