vay vay vayyyy havada aşk kokusu seziyorummerhaba
biri beni çağırdı sanki:))
biliyor musnuz?
güneş doğdu galiba...
eşim, bana yazmaya başladı yeniden...
mesajlar falan..
:))
ayrıntılar sonra:)
kızlar slm...azcık alakasız olcak ama bişey sorcam:)ben alana erzurumda gircem de,eğitim fakültesinin yerini tam olarak bilebilen var mı acaba?şimdiden teşekkürler....
merhaba
biliyor musnuz?
güneş doğdu galiba...
mesajlar falan..
yirim seni kız zümrem ne tatlısın diren niloş kısmı pek bi güsel olmuş
direniyom kuzum sık dişini verme canını modundayım dün 7 bugünde 2 deneme çözerek son 9 alan denemesini silmiş süpürmüş bulunmaktayımbirazdan tarihe başlıyorum aralarda yargı alandan soru çözecegim çok farklı soruları var
ha bide lys 2011 ve 2010 var elimde çözmem gereken yarınada kararsızım çalışmasam iyi olacak ama kendimi durdurabilirmiyim o şüpheli
hadi kolay gelsin kuzum bende tarih çalışıcam bugün
ben düşe kalka bi hal oldum ama hala yürüyorum sedefim Rabbim verdiğim emeği görürde atanırım inşallah
merhaba
biliyor musnuz?
güneş doğdu galiba...
mesajlar falan..
ilerde eneze tatile gelebilirim benimkilerin yazlığı var orda
kızlar slm...azcık alakasız olcak ama bişey sorcam:)ben alana erzurumda gircem de,eğitim fakültesinin yerini tam olarak bilebilen var mı acaba?şimdiden teşekkürler....
canlarım bugünü de bitirdiniz sayılır
yarın hiç anlamadan geçer zaten, ondan sonra özgürsünüz, çoktan hak ettiniz rahatlamayı
kendinize dikkat edin, ayakları sıcak tutun, benim gibi bu yaz sıcağında bile ayaklarınız üşürse Allah korusun ishal olursunuz
kolunuza bacağınıza da dikkat edin. yarını da atlattınız mı tamamdır bu iş
SEDEFİM sağol canım o güzel kalbinle dua et bize olur mu
sedefim son dersimde bitti sayılır pazartesiden bugüne 30 KÜSÜR ders ve 11 alan denemesi bitticanlarım bugünü de bitirdiniz sayılır
yarın hiç anlamadan geçer zaten, ondan sonra özgürsünüz, çoktan hak ettiniz rahatlamayı
kendinize dikkat edin, ayakları sıcak tutun, benim gibi bu yaz sıcağında bile ayaklarınız üşürse Allah korusun ishal olursunuz
kolunuza bacağınıza da dikkat edin. yarını da atlattınız mı tamamdır bu iş
dualarım sizinle kuzum inşallah çok iyi geçer sınavlarınız
güzel haberlerinizi bekliyorum, hemen yazın buraya çıkınca
sedefim son dersimde bitti sayılır pazartesiden bugüne 30 KÜSÜR ders ve 11 alan denemesi bittisonuç:bende bittim
alanıma sövüyorum afedersiniz ne b..k buldularsa koymuşlar anacıgım
yarın çözebildiğim kadar soru çözecem benden bu kadar arkadaş gerisini ALLAH A BIRAKTIM OLDUGU KADAR OLMUYOSADA KADER
bu arada kafam 1 milyon adımı sorsalar mal mal bakarım ki
kizlaarrrr talihsizliğimin bu kadarı sağ omzum ve kolumda kas yırtılması oldukolumu yukarı kaldıramıyorum yarın sınavda napcam sol elimle çözeceğim sanırım
Saol kuzum yaa düştüm sağ tarafimin üstünecanım çok geçmiş olsun nasıl oldu:26:böyle kolunu masaya koyup çözemez misin kuzum
Saol kuzum yaa düştüm sağ tarafimin üstünemasa başında şekilden şekle giriyorum nasıl yapsam diye canım sabit tutmak istiyor galiba biraz zorlasam boynumdan itibaren ağrı giriyor
bunda da var bir hayır
sol elimle çok iyi olmasa da yazabiliyorum kuzum artik sınavda duruma gire birşeyler yapmaya çalışacağımbozma moralini dediğin gibi bunda da vardır bir hayır.peki sol elinle yazabliyo musun kuzum
nilim kafanı dağıtacak birşeyler yap sınavı düşünme bile sabah girip kurtulacağız ve inanıyorumki sonularimiz güzel olacak canım benim sen elinden gelenin en iyisini yaptıncanım hiç bişey yapmak istemiyor kızlar belki girmem nete o nedenle alana gireceklere başarılar dilerim
bunaldım daraldım ölüyorum sanki insan sınava 1 gün kala bitermi diceksiniz ama ben ruhen bittim inanıın gidip girmeyi bile istemiyecek kadar hemde
sol elimle çok iyi olmasa da yazabiliyorum kuzum artik sınavda duruma gire birşeyler yapmaya çalışacağım
nilim kafanı dağıtacak birşeyler yap sınavı düşünme bile sabah girip kurtulacağız ve inanıyorumki sonularimiz güzel olacak canım benim sen elinden gelenin en iyisini yaptın
canım hiç bişey yapmak istemiyor kızlar belki girmem nete o nedenle alana gireceklere başarılar dilerim
bunaldım daraldım ölüyorum sanki insan sınava 1 gün kala bitermi diceksiniz ama ben ruhen bittim inanıın gidip girmeyi bile istemiyecek kadar hemde
Kizlar alan sinavina girrceklere basarilar diliyorum rabbim yardimciniz olsun.ins kim nereyi istiyorsa atanir emek veren caba sarfeden herkes atanir ins hakkimizda hayirlisi olsun
sol elimle çok iyi olmasa da yazabiliyorum kuzum artik sınavda duruma gire birşeyler yapmaya çalışacağım
nilim kafanı dağıtacak birşeyler yap sınavı düşünme bile sabah girip kurtulacağız ve inanıyorumki sonularimiz güzel olacak canım benim sen elinden gelenin en iyisini yaptın
kizlaarrrr talihsizliğimin bu kadarı sağ omzum ve kolumda kas yırtılması oldukolumu yukarı kaldıramıyorum yarın sınavda napcam sol elimle çözeceğim sanırım
geçmişolsun agrı kesici krem falan sür girmeden sınava
canım biiliyorum ama kendime anlatamıyoruum bunu sabahtan beri aglama krizlerindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?