2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

merhaba
biri beni çağırdı sanki:))

biliyor musnuz?

güneş doğdu galiba...

eşim, bana yazmaya başladı yeniden...

mesajlar falan..

:))

ayrıntılar sonra:)
vay vay vayyyy havada aşk kokusu seziyorum
kızlar slm...azcık alakasız olcak ama bişey sorcam:)ben alana erzurumda gircem de,eğitim fakültesinin yerini tam olarak bilebilen var mı acaba?şimdiden teşekkürler....

canım malesef bilemiyorum orasını

merhaba
biri beni çağırdı sanki:))

biliyor musnuz?

güneş doğdu galiba...

eşim, bana yazmaya başladı yeniden...

mesajlar falan..

:))

ayrıntılar sonra:)

maşallah canım çok sevindim

ilerde eneze tatile gelebilirim benimkilerin yazlığı var orda

aaa o zaman buluşuruz sedoooşşş

kızlar slm...azcık alakasız olcak ama bişey sorcam:)ben alana erzurumda gircem de,eğitim fakültesinin yerini tam olarak bilebilen var mı acaba?şimdiden teşekkürler....

canım bu kısıtılı yerde soruna cevap bulman zor
elinin altında internet varsa google maps den arayıp yerini bulabilirsin

canlarım bugünü de bitirdiniz sayılır
yarın hiç anlamadan geçer zaten, ondan sonra özgürsünüz, çoktan hak ettiniz rahatlamayı
kendinize dikkat edin, ayakları sıcak tutun, benim gibi bu yaz sıcağında bile ayaklarınız üşürse Allah korusun ishal olursunuz
kolunuza bacağınıza da dikkat edin. yarını da atlattınız mı tamamdır bu iş

SEDEFİM sağol canım o güzel kalbinle dua et bize olur mu

sedefim son dersimde bitti sayılır pazartesiden bugüne 30 KÜSÜR ders ve 11 alan denemesi bitti sonuç:bende bittim
alanıma sövüyorum afedersiniz ne b..k buldularsa koymuşlar anacıgım
yarın çözebildiğim kadar soru çözecem benden bu kadar arkadaş gerisini ALLAH A BIRAKTIM OLDUGU KADAR OLMUYOSADA KADER
bu arada kafam 1 milyon adımı sorsalar mal mal bakarım ki

dualarım sizinle kuzum inşallah çok iyi geçer sınavlarınız
güzel haberlerinizi bekliyorum, hemen yazın buraya çıkınca

inşallah kuzucum
yazarız tabi halaylar çekeriz inşallah burda

valla bende bittim kuzum ya valla billa ne buldularsa koymuşlarolsun biz yaparız nilim

kizlaarrrr talihsizliğimin bu kadarı sağ omzum ve kolumda kas yırtılması oldu kolumu yukarı kaldıramıyorum yarın sınavda napcam sol elimle çözeceğim sanırım

kizlaarrrr talihsizliğimin bu kadarı sağ omzum ve kolumda kas yırtılması oldu kolumu yukarı kaldıramıyorum yarın sınavda napcam sol elimle çözeceğim sanırım

canım çok geçmiş olsun nasıl oldu:26:böyle kolunu masaya koyup çözemez misin kuzum

canım çok geçmiş olsun nasıl oldu:26:böyle kolunu masaya koyup çözemez misin kuzum
Saol kuzum yaa düştüm sağ tarafimin üstüne masa başında şekilden şekle giriyorum nasıl yapsam diye canım sabit tutmak istiyor galiba biraz zorlasam boynumdan itibaren ağrı giriyor
bunda da var bir hayır

Saol kuzum yaa düştüm sağ tarafimin üstüne masa başında şekilden şekle giriyorum nasıl yapsam diye canım sabit tutmak istiyor galiba biraz zorlasam boynumdan itibaren ağrı giriyor
bunda da var bir hayır

bozma moralini dediğin gibi bunda da vardır bir hayır.peki sol elinle yazabliyo musun kuzum

canım hiç bişey yapmak istemiyor kızlar belki girmem nete o nedenle alana gireceklere başarılar dilerim
bunaldım daraldım ölüyorum sanki insan sınava 1 gün kala bitermi diceksiniz ama ben ruhen bittim inanıın gidip girmeyi bile istemiyecek kadar hemde

bozma moralini dediğin gibi bunda da vardır bir hayır.peki sol elinle yazabliyo musun kuzum
sol elimle çok iyi olmasa da yazabiliyorum kuzum artik sınavda duruma gire birşeyler yapmaya çalışacağım

nilim kafanı dağıtacak birşeyler yap sınavı düşünme bile sabah girip kurtulacağız ve inanıyorumki sonularimiz güzel olacak canım benim sen elinden gelenin en iyisini yaptın

geçmişolsun agrı kesici krem falan sür girmeden sınava

canım biiliyorum ama kendime anlatamıyoruum bunu sabahtan beri aglama krizlerindeyim

Kizlar alan sinavina girrceklere basarilar diliyorum rabbim yardimciniz olsun.ins kim nereyi istiyorsa atanir emek veren caba sarfeden herkes atanir ins hakkimizda hayirlisi olsun

al benden de o kadar başımda müthiş bir ağrı var
sana da başarılar kuzum

Kizlar alan sinavina girrceklere basarilar diliyorum rabbim yardimciniz olsun.ins kim nereyi istiyorsa atanir emek veren caba sarfeden herkes atanir ins hakkimizda hayirlisi olsun

amiiiinn.teşekkürler sanada başarılar

canım inşallah yarına iyileşir kolun ya :18: bugün kolunu yorma fazla kuzucum

Son düzenleme:

canımm çok geçmiş olsun yaa napsan ki solla denersin, Allahtan 120 soru yok dimi 40 soru. ahh kuzum Allah şifanı versin, yarın sınavda ağrın olmaz inşallah. ama Allah yardımcı oluyor. benim de sol kasık ağrım sınava kadar hep vardı, sınav günü hiç yoktu, sınav bittiği gibi başladı. ama sınavda olmadı. dua et Allah şifa versin

kızlar bugün annemle derin temizliğe giriştik. her yer bitti sayılır, ama ben de bittim. hepinize başarılar diliyorum arkadaşlarım, çok emek verdiniz, ilk sınavdan sonra da kendinizi hiç salmadınız. helal olsun size, gidin yarın sorulara gününü gösterin

geçmişolsun agrı kesici krem falan sür girmeden sınava

canım biiliyorum ama kendime anlatamıyoruum bunu sabahtan beri aglama krizlerindeyim

nilocum arkadaşim seni iyi anlıyorum bende cok gerginim
saçma sapan şeylere sinirleniyorum keyfim gidiyo
istanbudayim geziyorum ama üzerimde bir gerginlik anlatamam
bide anneciğimin midesi rahatsiz bir haftadir düzelmedi
stres oruç yicekler derken iyileşme süresi uzadi aklim onda
yarin gitcem inşallah yanina
suan yanimda olmasa bile onun huzuru yokjen benimde olmuyor.
hani anne hasta olunca evin tadi olmaz ya
evlenip gitsende yine tadin olmuyormus.

herkese başarılar diliyorum
emeklerimizin karşılığıni alıriz inşallah
kolu yırtılan arkadaşım geçmiş olsun
telden bu kadar yazdım idare edin gari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…