2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ya ben uğraşıp duruyorum günlerdir göbeği verebilmek için
aklı diyette gözü kızartmada olan kaç insan vardır acep

sen zaten yoğun bir sürece gireceksin
tatlı bir telaş desek daha doğru olur
herşeyin olduğu kadarını kabullen sevcani kendine boşuna stres yaratma o süreçte
kısacası yıpranma, balayını düşün herşeyde oraya odaklan

aaayyy şu iki günde hayırlısıyla bi bitse de spartakusün izleyemediğim bölümlerini izlesem.pasta börek yapsam en çokda tercih yapmak istiyorum.böyle nereyi yazsam diye kafam kurcalansın istiyorum ya inşallah inşallah cümlemize

aynen kuzum ya ne hayallerim var bi bilsen neyese yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooppp sınavdayız

nereye giderseniz ben varım zayıflama konusunda tontonlugu kimseye bırakmam bende varım
gidince bizi unutma bak döyerim ona göre

niloşşş sen yemeğe çık en iyisi senin kafa gitmiş arkadaşım
yemeke çıkmadık ebuşum onun yerine bakkala çıktık cips kola dondurma çikolata aldık yürüdük biraz bu bile iyi geldi tatlım ya

niloşşşş burdayız bizden kurtulamazsın çalışmaya devam son 3 günün hadi bundan sonra kurtulcaksın
sedoşum bugün konu çalışamadım çok doluydu kafam öglene kadar boş boş dolandım sonra eelimdeki alan denemelerini bitireyim dedim 7 alan denemesi çözdüm kaldı 2 oda biterse çok sevinicem yarında tarihe bakıcam
inan bugün baya sinir stres oldum agladım falan ama yine kendime geldim

herkes düşer önemli olan ayağa kalkabilmek gibi klişe bi laf söliim niloşum
az kaldı az, o kalan 2 denemeyi de yarın çözersin hadi çok yorma kendini kuzum

inşallah kuşum ya
ben de bazen bir hayallere kapılıp sevdiceğe diyorum şurayı yazarım burayı yazarım sonra aklım başıma geliyor
ah ahh:97:

#diren niloş
az kaldı çok az kuzum

inşallah kuşum ya
ben de bazen bir hayallere kapılıp sevdiceğe diyorum şurayı yazarım burayı yazarım sonra aklım başıma geliyor

inşallah o günler yakında kuşuumm

Son düzenleme:
diren niloş
az kaldı çok az kuzum

inşallah kuzum. alan bu işte bir nevi uçsuz bucaksız. denemelerimiz cok kötü gelmiyor ama sınav zor olursa kahroluruz ya

inşallah kuşum ya

benimki de takmış kafasına 84 alcan deyip duruyor. sonrası soru işareti, alıp bi de gidememek var. ben de bazen kapılıyorum senin gibi renginam, insanın elinde değil ki, annem diyo adana urfa yaz (ikimiz de kebaba bayılırız da ) zaten adana urfa kollarını açtı beni bekliyo sonra hayal kırıklığı yaşamamak için kendimi durdurmaya çalışıyorum. sınav geçince baş ağrılarım daha da arttı sanki düşünmekten

sedefim ya sen taa temmuzdan beri çalıştın kuşum. sınavda belki istediklerimiz çıkmadı ama sonuçta emek var ortada. ya onu geç sen kalbinle bile kazanırsın bak Tuğbişime de geçende söyledim bunu.
inşallah istediğin puanı da alırsın. ki zaten ben inanıyorum kendimden cok sana vallahi bak

Sedefim kuzum ben senden çok ümitliyim bende Rengişime katılıyorum sen kalbinle bile kazanırsın

Son düzenleme:

Sedefim kuzum ben senden çok ümitliyim bende Rengişime katılıyorum sen kalbinle bile kazanırsın

kızlar vallahi ağlatıcaksınız beni hee yok yok ben sizin kadar emek gösteremedim kızlar yaa, biliyosunuz zırt pırt okuldan hep bişiler çıktı, ama şu var elimden gelen azdı ama o az kadarını da yaptığıma inanıyorum. gerisi Allaha kalmış. gönlüm bu topikteki ve tüm türkiyedeki emek veren her öğretmenin atanmasından yana

elinden geleni yaptın canım önemli olan bu Allah kısmet ettiyse olur az ya da çok çalışman bunu değiştirmez kuzum böyle düşün.inşallah nasibimizde vardır

amin canım amin. bazen düşünüyorum acaba eylülde nerede nasıl olacağız diye
şu kpss beni felsefik yaptı ya hu neyse canlarım ben az daha derse devam edeyim olduğu kadar olmadığı da ya kader ya da bizim şanssızlığımız

Son düzenleme:
#diren niloş
az kaldı çok az kuzum

yirim seni kız zümrem ne tatlısın diren niloş kısmı pek bi güsel olmuş
direniyom kuzum sık dişini verme canını modundayım dün 7 bugünde 2 deneme çözerek son 9 alan denemesini silmiş süpürmüş bulunmaktayım birazdan tarihe başlıyorum aralarda yargı alandan soru çözecegim çok farklı soruları var
ha bide lys 2011 ve 2010 var elimde çözmem gereken yarınada kararsızım çalışmasam iyi olacak ama kendimi durdurabilirmiyim o şüpheli

herkes düşer önemli olan ayağa kalkabilmek gibi klişe bi laf söliim niloşum
az kaldı az, o kalan 2 denemeyi de yarın çözersin hadi çok yorma kendini kuzum

ben düşe kalka bi hal oldum ama hala yürüyorum sedefim Rabbim verdiğim emeği görürde atanırım inşallah

Son düzenleme:
merhaba
biri beni çağırdı sanki:))

biliyor musnuz?

güneş doğdu galiba...

eşim, bana yazmaya başladı yeniden...

mesajlar falan..

:))

ayrıntılar sonra:)

kızlar slm...azcık alakasız olcak ama bişey sorcam:)ben alana erzurumda gircem de,eğitim fakültesinin yerini tam olarak bilebilen var mı acaba?şimdiden teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…