burdan devam edersek de başlık konu dışına çıkmış diye mune el atmasın olaya sonra
sınavdan sonra bendede yoğun bi düğün hazırlığı dönemi başlayacak,
artık bi yandan göbişi eritmek için plates neyin yaparım, diğer yandanda gelinlik mobilya beğenirim
evet evet atandığımız yerlerde görüşelim
belki eneze atancan ne malum
aynen kuzum ya ne hayallerim var bi bilsenaaayyy şu iki günde hayırlısıyla bi bitse de spartakusün izleyemediğim bölümlerini izlesem.pasta börek yapsam en çokda tercih yapmak istiyorum.böyle nereyi yazsam diye kafam kurcalansın istiyorum ya inşallah inşallah cümlemize
nereye giderseniz ben varım zayıflama konusunda tontonlugu kimseye bırakmam bende varım
bence burdan götürelim zayıflama mücadelemizi de yoksa dağılırız, burda bizbizeyiz
yaban ellere düşeriz gibime geliyor
gerçi ben sınavdan sonra tatile gidiyorum
eşimin yıllık izni var 20 gün
istanbulda sınava gircem, ordan ankaraya ailemin yanına
ordan adanaya memleketime, eşim daha hiç görmedi
ordan inşallah antalya fethiye üzerinden
eşimin memleketi ayvalık a gelcez
3-4 ağustosta burdayım
ben sizi yine telden takip etcem, ama telde beğen butonu yok ona göre
yemeke çıkmadık ebuşum onun yerine bakkala çıktık cips kola dondurma çikolata aldık yürüdük biraz bu bile iyi geldi tatlım yaniloşşş sen yemeğe çık en iyisi senin kafa gitmiş arkadaşım
sedoşum bugün konu çalışamadım çok doluydu kafam öglene kadar boş boş dolandım sonra eelimdeki alan denemelerini bitireyim dedim 7 alan denemesi çözdüm kaldı 2 oda biterse çok sevinicem
niloşşşşburdayız bizden kurtulamazsın çalışmaya devam son 3 günün hadi bundan sonra kurtulcaksın
herkes düşer önemli olan ayağa kalkabilmek gibi klişe bi laf söliim niloşumaynen kuzum ya ne hayallerim var bi bilsenneyese yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooppp sınavdayız
nereye giderseniz ben varım zayıflama konusunda tontonlugu kimseye bırakmam bende varım
gidince bizi unutma bak döyerim ona göre
yemeke çıkmadık ebuşum onun yerine bakkala çıktık cips kola dondurma çikolata aldık yürüdük biraz bu bile iyi geldi tatlım ya
sedoşum bugün konu çalışamadım çok doluydu kafam öglene kadar boş boş dolandım sonra eelimdeki alan denemelerini bitireyim dedim 7 alan denemesi çözdüm kaldı 2 oda biterse çok sevinicemyarında tarihe bakıcam
inan bugün baya sinir stres oldum agladım falan ama yine kendime geldim
aaayyy şu iki günde hayırlısıyla bi bitse de spartakusün izleyemediğim bölümlerini izlesem.pasta börek yapsam en çokda tercih yapmak istiyorum.böyle nereyi yazsam diye kafam kurcalansın istiyorum ya inşallah inşallah cümlemize
aynen kuzum ya ne hayallerim var bi bilsenneyese yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooppp sınavdayız
gidince bizi unutma bak döyerim ona göre
yemeke çıkmadık ebuşum onun yerine bakkala çıktık cips kola dondurma çikolata aldık yürüdük biraz bu bile iyi geldi tatlım ya
sedoşum bugün konu çalışamadım çok doluydu kafam öglene kadar boş boş dolandım sonra eelimdeki alan denemelerini bitireyim dedim 7 alan denemesi çözdüm kaldı 2 oda biterse çok sevinicemyarında tarihe bakıcam
inan bugün baya sinir stres oldum agladım falan ama yine kendime geldim
inşallah kuşum ya
ben de bazen bir hayallere kapılıp sevdiceğe diyorum şurayı yazarım burayı yazarım sonra aklım başıma geliyor
ah ahh:97:
diren niloş
az kaldı çok az kuzum
inşallah o günler yakında kuşuumm
inşallah kuşum ya
ben de bazen bir hayallere kapılıp sevdiceğe diyorum şurayı yazarım burayı yazarım sonra aklım başıma geliyor
ah ahh:97:
benimki de takmış kafasına 84 alcan deyip duruyor.sonrası soru işareti, alıp bi de gidememek var. ben de bazen kapılıyorum senin gibi renginam, insanın elinde değil ki, annem diyo adana urfa yaz (ikimiz de kebaba bayılırız da ) zaten adana urfa kollarını açtı beni bekliyo sonra hayal kırıklığı yaşamamak için kendimi durdurmaya çalışıyorum. sınav geçince baş ağrılarım daha da arttı sanki düşünmekten
benimki de takmış kafasına 84 alcan deyip duruyor.sonrası soru işareti, alıp bi de gidememek var. ben de bazen kapılıyorum senin gibi renginam, insanın elinde değil ki, annem diyo adana urfa yaz (ikimiz de kebaba bayılırız da ) zaten adana urfa kollarını açtı beni bekliyo sonra hayal kırıklığı yaşamamak için kendimi durdurmaya çalışıyorum. sınav geçince baş ağrılarım daha da arttı sanki düşünmekten
sedefim ya sen taa temmuzdan beri çalıştın kuşum. sınavda belki istediklerimiz çıkmadı ama sonuçta emek var ortada. ya onu geç sen kalbinle bile kazanırsın bak Tuğbişime de geçende söyledim bunu.
inşallah istediğin puanı da alırsın. ki zaten ben inanıyorum kendimden cok sana vallahi bak
Sedefim kuzum ben senden çok ümitliyim bende Rengişime katılıyorum sen kalbinle bile kazanırsın
kızlar vallahi ağlatıcaksınız beni heeyok yok ben sizin kadar emek gösteremedim kızlar yaa, biliyosunuz zırt pırt okuldan hep bişiler çıktı, ama şu var elimden gelen azdı ama o az kadarını da yaptığıma inanıyorum. gerisi Allaha kalmış. gönlüm bu topikteki ve tüm türkiyedeki emek veren her öğretmenin atanmasından yana
kızlar vallahi ağlatıcaksınız beni heeyok yok ben sizin kadar emek gösteremedim kızlar yaa, biliyosunuz zırt pırt okuldan hep bişiler çıktı, ama şu var elimden gelen azdı ama o az kadarını da yaptığıma inanıyorum. gerisi Allaha kalmış. gönlüm bu topikteki ve tüm türkiyedeki emek veren her öğretmenin atanmasından yana
#diren niloş
az kaldı çok az kuzum
inşallah o günler yakında kuşuumm
herkes düşer önemli olan ayağa kalkabilmek gibi klişe bi laf söliim niloşum
az kaldı az, o kalan 2 denemeyi de yarın çözersin hadi çok yorma kendini kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?