günaydın fıstık
ayarlarsın daha uyku düzenini ya..şimdiden kasma kendini bu kadar..snra afakanlar basar bak
testlerin hakkından geldim
biraz ara vericem
çok sıcak yaa, edirne yanıyooo, sonbahar gelsinnnn
arada soru sorun burdan birbirinize
2012 topiğinde valla biz hep soru sorardık..diğer kızlar tembel teneke sanırım
5. kez olacağından sıfırdan konu çalışmak ağır geliyor ama çaresiz başlayacağım. bitirdiğim soruları konu sahibine özelden atarım inşallah
benim ve yakışıklı oğlum için de dua edin
canım öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederimmerhaba
bu sene 5. kez kpss ye gireceğim inşallah... sizden epey tecrübeliyim yani:))
yaptıklarımı değil de yapmayıp pişman olduklarımı yazayım bu sene son kez girip atanalım inşallah.
2. döneme kesinlikle konu kalmasın. bitirmiş olun.
sonra da her ay bir soru bankası hedefiniz olsun.
son aya girince her gün 1 deneme hedefleyin. inanın soru çözmek kadar işe yarayan başka şey yok. soru çözerken eksiğinizi görürsünüz.
şu yayınlardan edinin, konular bitince bunlarla haftalık tekrar yapabilirsiniz.
İhtiyaç 2012 Genel Kültür KPSS bunun eğitim bilimleri de var. ilaç kutusu gibi küçük kutuda 176 kart.önde soru arkada cevap. bu sene bu kartlardan çok soru çıktı
ya da postitlere unutacağınıza inandığınız bilgileri yazıp bir poşete koyun. haftalık tekrarı bununla da yapabilirisniz.
ilk sınava nişanlı girdim, ikinci sene yeni evli, üçüncü sene hamile ve nihayet bu sene eşim oğluma baktı ben içerideyken... yani ben hep hayatı sınavın önüne koydum. hata etmişim. öncelik mesleğiniz olsun. atanın, koca nasılsa bulunur.
merhaba
bu sene 5. kez kpss ye gireceğim inşallah... sizden epey tecrübeliyim yani:))
yaptıklarımı değil de yapmayıp pişman olduklarımı yazayım bu sene son kez girip atanalım inşallah.
2. döneme kesinlikle konu kalmasın. bitirmiş olun.
sonra da her ay bir soru bankası hedefiniz olsun.
son aya girince her gün 1 deneme hedefleyin. inanın soru çözmek kadar işe yarayan başka şey yok. soru çözerken eksiğinizi görürsünüz.
şu yayınlardan edinin, konular bitince bunlarla haftalık tekrar yapabilirsiniz.
İhtiyaç 2012 Genel Kültür KPSS bunun eğitim bilimleri de var. ilaç kutusu gibi küçük kutuda 176 kart.önde soru arkada cevap. bu sene bu kartlardan çok soru çıktı
ya da postitlere unutacağınıza inandığınız bilgileri yazıp bir poşete koyun. haftalık tekrarı bununla da yapabilirisniz.
ilk sınava nişanlı girdim, ikinci sene yeni evli, üçüncü sene hamile ve nihayet bu sene eşim oğluma baktı ben içerideyken... yani ben hep hayatı sınavın önüne koydum. hata etmişim. öncelik mesleğiniz olsun. atanın, koca nasılsa bulunur.
ya benım sorum alakasız olacak ama:17:
bi kimya-fizik mezunu olarak sınava gırsek(öğretmen değiliz)
başka tercihler yaparak sanıyorum 4013ten herhangi bir lisans mezunu olarak atanabılırmıyız
teşekkür ederim şimdiden
merhaba canımkodu tam bilmiyorum 4013 mü bilmiyorum ama bi kod var, ordan tercih yapabilmen için herhangi 4 yıllık mezunu olman yeterli
karamelize arkadaşım bak bugusucum sağolsun söyledi 4001 miş
Ha bir de onun için sınava bu sene girmesi lazımdı.Yani çift yıllarda.
Girmediysen 2014 yollarını gözleyeceksin.
Ben deneme çözmeye gidiyorum fıstık,görüşürüz.
kolay gelsin tatlışım
papatyam profil resmin ne güzelmiş
beni yansıtan birşey olsun istedim cnm
bak sen topiğin rekalmını yapmıyorsun...olmaz ki böylee....cık cık cık
az insan toplaa hadii marş marşş
[ı]kimse gelmiyor, kendileri kaybediyor
hele bi gelsinler, o zaman sorcam ben onlara
Hadi şimdilik ağır ağır gidiyoruz ama çok değil 1 ay sonra sabahın köründe kalkıp alıcaz elimize kahveleri akşama kadar ders çalışcaz
Teftiş edicem herkesi[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?