• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

gerileme bitti
şimdi yatıcam, bi yandan da dağılmayı dinlicem, ama pelin hocanın sesi de ninni gibi kesin uyurum :1:

ben bilg muhendisliği okumaya baslıyorum ekimde ne kadar dogru bi karar bilmiyorum ama bilgisayar öğretmenliğinden umit kesilince bu yola basvurdum :S

canım öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim :16: ben ilk kez giricem, o yüzden baya bilgisizim hem ders hem strateji olarak, deneme yanılma yoluyla girdim bi yola bakalım :10: hata etmişim deme, her şeyde bir hayır vardır. bak Allah sana ne güzel bi hediye vermiş, yakışıklı bir prens.. :nazar: o senin uğurun olucak inşallah. hem bak eşin de anlayışlı biri sanırım ki oğluna bakmış. evli ve çocukluyken mutlaka daha zordur çalışmak ama asla imkansız değil :34:
dediğin kartlardan mutlaka alıcam, daha önce de incelemiştim zaten, fakat dediğim gibi daha yolun başındayım. bu kartlar benim gibi tarihten sıfır olan biri için, ancak boş boş bakılcak kartlardı :1: o yüzden almadım. biraz daha ilerleyince alıcam.
ben de sana haddim olmayaraktan bişey önermek istiyorum, tabii sen daha tecrübelisin, uygulayıp uygulamamak sana kalmış ama benim içimde kalmasın, söylemek istiyorum.
sıfırdan alıcağım için konu çalışmak ağır geliyor demişsin, evet konu çalışmak bu süreçte belki de en sıkıcı şey. fakat sen sıfırdan alıcaksın ama konular hakkında sıfır değilsin. yani belki ezberinde hiçbir şey kalmamıştır ama en azından bi temelin vardır. benim sana tavsiyem sıkıcı kalın konu anlatımlılardan konuyu okumak yerine, ders videolarını izlemen, inan izlemek hem görselliğe hem işitselliğe hitap ettiğinden sana daha eğlenceli gelicek, üstelik kitabı okumadığın ama dersi yine hocadan dinlediğin için bişey kaybetmiceksin. tabii iş bununla bitmez. videonu izledikten sonra özet kitapları var. geniş kapsamlı özetler, konu anlatımından kısa, derste anlatılandan uzun diyelim.. bunun için de x yayıncılığın öğretmenin ders notu adlı defterleri var. bu defterler 2,4 tl. her dersten var hepsini temin edebilirsin, bütçeni de sarsmaz. bu defterlerden de konuyu çalışırsın. konuyu hemen bitirdikten sonra da soru bankasından soru çözersin.
bu videolar netten indirilebiliyor. ben ihtiyaç dershanesine yazıldığım için uzaktan eğitim üyeliğim var, ama aynı videolar nette de var. oradan indirip izleyebilirsin.
bi de bu videoları mp3 e çevirip telefonuna atıp dinleyebilirsin. senin kurtarıcın olur. çocuğunla yorulduğunda dinlenmek için uzandığında açarsın mp3 ü dersini dinlersin. ben benim tarihim kötü olduğu için pelin hocanın videolarını indirip mp3 e çevirip tele attım, oradan dinliyorum. aynı zamanda ev işi, yemek vs. yaparken de takarsın kulağına, hem vaktin gitmemiş olur hem de bi taşla 2 kuş :34:
bi de çalışıp bitirdiğin konuları buraya yazarsan ilk sayfadaki tablomuza eklerim, ne kadar ilerlediğini görürsün daha da hırslanırsın :15:
dilerim hepimiz için sonu mutluluk veren bi süreç olur :16:

merhaba,

önerilerin gerçekten çok güzel. dinleme işi tam benlikmiş. yalnız biz öğretmen lojmaında oturduğumuzdan milli eğitimi,n netini kullanıyoruz ve indirme kelimesi gecen hiç bir yeri açmıyor. rica etsem videolardan mail adresime atabilir misiniz? tabii çok büyükse olmayabilir. o defterlerden edineceğim inşallah.

uzaktan eğitim videolarının bir tanesini indirdim diğerlerini indiremiyorum.
aa niye acaba yaa :26: bende iniyodu denedim ama 10 dk bekleniliyo :26:
merhaba,

önerilerin gerçekten çok güzel. dinleme işi tam benlikmiş. yalnız biz öğretmen lojmaında oturduğumuzdan milli eğitimi,n netini kullanıyoruz ve indirme kelimesi gecen hiç bir yeri açmıyor. rica etsem videolardan mail adresime atabilir misiniz? tabii çok büyükse olmayabilir. o defterlerden edineceğim inşallah.

hımm anladım canım, tabii ki mailine atarım ama nasıl becericem, biraz teknoloji özürlüsüyüm de :17: olmadı sevgilime yaptırırım, fakat ne zaman olur bilmiyorum ama en kısa zamanda denettiricem :34:

türkmengelini mail adresini özel mesajla gönder bana, boyutu sığıyor baktım şimdi, yalnız biraz yavaş yüklüyor, yollıcam yüklenince, videoları mı yükliyeyim, ses kayıtlarına çevrilmiş halini mi?

Son düzenleme:
kızlar bana dua edin lütfen çok kötü bir gün geçirdim okulla ilgili tüm sinirlerim harap oldu ben bir hafta belki iki hafta olmucam tatil yapıp kafamı toplamam lazım okul bitirdi beni çünkü sizlerin desteğini şimdiden kalbimde hissediyorum:16: dua edin bana

Kızlar en baştaki listede konuların çoğunu bitiren arkadaşlar var..Ne çabuk bitirdiniz,ne zaman başladınız çalışmaya tam olarak..Temmuz ayında konu açılmış,1 ayda mı bitti tüm konular:36:Ama ben paniğe kapılmalı mıyım ?:9:

merhaba kızlar nasıl gidiyor çalışmalar :16::16:
fena değil canım :12: bugün tam ders çalışma havası var burda, serin yağmurlu.. bayılıyorum böyle havalara :21: ama hastaneye gidicem bugün, gelince artık :6:
kızlar bana dua edin lütfen çok kötü bir gün geçirdim okulla ilgili tüm sinirlerim harap oldu ben bir hafta belki iki hafta olmucam tatil yapıp kafamı toplamam lazım okul bitirdi beni çünkü sizlerin desteğini şimdiden kalbimde hissediyorum:16: dua edin bana
Allah yardımcın olsun canım, sorun ne anlamadım ama inşallah her şeyin hayırlısı olur. çok iyi düşünmüşsün tatil yapmakla.. bi daha yapamıcaz çünkü 1 ay sonra her gün çok çalışcaz. seni aramıza geldiğinde güçlü bulmak istiyorum. git güç topla ve 2 haftaya aramıza dön :34:
Teşekkür ederim. Ben başka bir yolunu buldum. hiç beklemeden ve her birini 3 dakikada indirmeye başladım bile...tesadüfen karşılaştığım link çeviren bir site vasıtasıyla.
oo süper olmuş canım çok sevindim, iyi izlemeler :34:
Kızlar en baştaki listede konuların çoğunu bitiren arkadaşlar var..Ne çabuk bitirdiniz,ne zaman başladınız çalışmaya tam olarak..Temmuz ayında konu açılmış,1 ayda mı bitti tüm konular:36:Ama ben paniğe kapılmalı mıyım ?:9:
hiiiiiçççç paniğe kapılma.. bazı arkadaşlarımız konuyu açmadan önce de çalışmaya başlamışlardı. ben konuyu açtığımda başladım. sadece türkçe, tarih ve coğrafyayı bitirdim bugüne kadar canım :34: sen de bi yerden başla, başlayınca gerisi geliyo. 1 ay sonra geriye baktığında çok şey kazanmış olucaksın :31:

herkese selammmm
Ben bayadır giremedim foruma...bayramda evde değildim ve hiçç çalışamadım..bayram bitti hastane doktor işlerim başladı...1 seneye yakındır saç dökülmesi problemim vardı..artık bi doktora gidiyim dedim.. tahlilerimi fln yaptırdım..Şu an tahlillerimin yarısı çıktı sonuç olurak kansızlık ve demir eksikliğim varmış onun için başka bölümlere yönlendirdi doktor... bide stres yapmıcakmışım nasıl olucaksa o neyse...Böyle işte kızlar.
Son 3 gündür ders çalışabiliyorum.. ölçmeyi de bitirdim sedefcim tabloya ekleyebilirsin:)Maşallah yazdıklarınızı okudum baya çalışmışsınız süpersiniz vallaa..bende bugünden itibaren tempomu artırarak devam edicem inşallah.

Eğitim bilimleri özetlerimi bitirmiş oldum(nerdeyse 3 ayda bitti özetler)..artık bundan sonra bol tekrar ve soru çözümü yapıcam.
Birde en önemlisi matematik çalışmaya başlıcam 1 ay boyunca mat çalışıcam.. en azından biraz bişeyler öğrenmiş olurum dersane açılana kadar..Çok korkuyorum şu matematikten ama korkularımın üstüne gidicem ve çok çalışıcam..biliyorum 1 ayda matematikte ilerlemem çok zor ama yinede bi göz atmış olurum konulara...Ön bilgi edinmiş olurum...şimdilik bu kadar kızlar sık sık girmeye çalışıcam artık. herkese kolay gelsin hoşçakalın.....

herkese selammmm
Ben bayadır giremedim foruma...bayramda evde değildim ve hiçç çalışamadım..bayram bitti hastane doktor işlerim başladı...1 seneye yakındır saç dökülmesi problemim vardı..artık bi doktora gidiyim dedim.. tahlilerimi fln yaptırdım..Şu an tahlillerimin yarısı çıktı sonuç olurak kansızlık ve demir eksikliğim varmış onun için başka bölümlere yönlendirdi doktor... bide stres yapmıcakmışım nasıl olucaksa o neyse...Böyle işte kızlar.
Son 3 gündür ders çalışabiliyorum.. ölçmeyi de bitirdim sedefcim tabloya ekleyebilirsin:)Maşallah yazdıklarınızı okudum baya çalışmışsınız süpersiniz vallaa..bende bugünden itibaren tempomu artırarak devam edicem inşallah.

Eğitim bilimleri özetlerimi bitirmiş oldum(nerdeyse 3 ayda bitti özetler)..artık bundan sonra bol tekrar ve soru çözümü yapıcam.
Birde en önemlisi matematik çalışmaya başlıcam 1 ay boyunca mat çalışıcam.. en azından biraz bişeyler öğrenmiş olurum dersane açılana kadar..Çok korkuyorum şu matematikten ama korkularımın üstüne gidicem ve çok çalışıcam..biliyorum 1 ayda matematikte ilerlemem çok zor ama yinede bi göz atmış olurum konulara...Ön bilgi edinmiş olurum...şimdilik bu kadar kızlar sık sık girmeye çalışıcam artık. herkese kolay gelsin hoşçakalın.....

kusura bakmayın iki kere göndermişim mesajı:):)

Son düzenleme:

merhaba.. ben eğitim bilimleri derslerinin özetlerini çıkardım hatta bugün bitti..ortalama 3 ay sürdü ama son 1 aydır düzenli çalıştım çok fazla soru çözmedim konu anlatımlı kitaplardaki soruları çözdüm yani ortalama her konudan 30-40soru(çok az yani)..baya zaman alıyo eğitim.. hemen okuyim geçiyim olmuyo.. ben birazda dersane açılıncaya kadar boş durmıyim elimde notlarım olsun diye istedim o yüzden özet çıkardım..Çok fazla soru çözmedim öncelikle konuları bitirdim tabi ne kadar doğu bilemiyorum ben sadece kendi özetlerimle çalışabiliyorum...
Yani 1 ayda olacak bişey değil canım ama düzenli çalışarak sadece eğitimin konu çalışmasını 2 ayda yapabilirsin diye düşünüyorum..Ama yok hem konu çalışiyim hemde soru çöziyim diyosan tabi daha çok zamana yaymak gerekir...sınava daha çok var hiç sıkma canını çalışarak yapılmayacak şey yok..hemen başla çalışmaya...

herkese selammmm

işte budur yaa budurrr :46: azmettin ve başardın. aferin arkadaşım hep böyle ol! çok az kaldı seneye bugünlerde çalışmamızın karşılığını alıcaz. sen bu yaz eğitimi bitirmeyi kafana koydun ve başardın. en güzeli plan yapıp bu plana uymak. arkadaşlar hepimiz sabah kalktığımızda ya da akşam yatmadan önce kafamızda ertesi gün neleri çalışacağımızı düşünelim ve o gün onları bitirmeden yatmayalım.
çiçeğim sana tekrarlar için çok güzel bi kaynak sunucam. ben de ilk bölümü mat hariç bitirdim ya, bazılarının tavsiyesine göre x yayıncılığın ders notlarını aldım. tabii ki kendi özetlerimiz de çok güzel, ben de video izlerken özet çıkarmıştım. ama kendi özetlerimle tekrar ederken bile testte boş bırakılan sorular oluyor, iyisi mi bi kaynak daha edinmek istedim. ama kitap da istemedim, sil baştan çalışmıcaktım çünkü sadece tekrar yapıcaktım. bu x yayıncılığın ilk bölüm defterlerini aldım. kendi özetim gibi, biraz daha kapsamlı ama kitaptan ince ve defter gibi küçük rengarenk. bunun eğitim bilimleri olanı da var. ve tanesi 2,40 tl bütçeni de sarsmaz. mutlaka edin derim ben. önce kendi defterinden tekrarını yaparsın, ardından bu defteri okuyup öyle test çözersin ve yanlışların daha az çıkar eminim, belki de hiç çıkmaz. boşların da öyle..
sana adın gibi bu çiçekleri sunuyorum, tebrik ederim azmin için :16: :nazar: ve tabii ki sık sık topiğime bekliyorum

$indir.jpg

Back