• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın fıstık :8:
ayarlarsın daha uyku düzenini ya..şimdiden kasma kendini bu kadar..snra afakanlar basar bak :52:

dimi, yaa bi de uykuyu ayarlarsam iyice kendimi inek modunda hissedicem cilde zarar şimdilik :27:
uyku deyince akan sular duruyo bende, gece uykum gelmez, gündüz de kalkmak bilmem :1: zaten okullar açılınca mecbur erken kalkıcam şimdi doya doya uyuyayım :21:

tarih 2. ünite konu çalışması bitti, şimdi şu testlerin hakkından geleyim bi :23:

testlerin hakkından geldim :23:
biraz ara vericem :6:
çok sıcak yaa, edirne yanıyooo, sonbahar gelsinnnn :52:

arada soru sorun burdan birbirinize :6:
2012 topiğinde valla biz hep soru sorardık..diğer kızlar tembel teneke sanırım :27:

evet haklısın canım, yanlış ya da boş sorularımızı öğrenerek ilerliyebiliriz, doğruları zaten yapıyoruzdur. :31:
heeeyy nerdesiniz millet
hadi koşun gelin, vakit daralıyor, süreç zorlu biliyorum ama sonundaki mutluluk paha biçilemez :23:

merhaba

bu sene 5. kez kpss ye gireceğim inşallah... sizden epey tecrübeliyim yani:))

yaptıklarımı değil de yapmayıp pişman olduklarımı yazayım bu sene son kez girip atanalım inşallah.

2. döneme kesinlikle konu kalmasın. bitirmiş olun.

sonra da her ay bir soru bankası hedefiniz olsun.

son aya girince her gün 1 deneme hedefleyin. inanın soru çözmek kadar işe yarayan başka şey yok. soru çözerken eksiğinizi görürsünüz.

şu yayınlardan edinin, konular bitince bunlarla haftalık tekrar yapabilirsiniz.
İhtiyaç 2012 Genel Kültür KPSS bunun eğitim bilimleri de var. ilaç kutusu gibi küçük kutuda 176 kart.önde soru arkada cevap. bu sene bu kartlardan çok soru çıktı

ya da postitlere unutacağınıza inandığınız bilgileri yazıp bir poşete koyun. haftalık tekrarı bununla da yapabilirisniz.

ilk sınava nişanlı girdim, ikinci sene yeni evli, üçüncü sene hamile ve nihayet bu sene eşim oğluma baktı ben içerideyken... yani ben hep hayatı sınavın önüne koydum. hata etmişim. öncelik mesleğiniz olsun. atanın, koca nasılsa bulunur.

5. kez olacağından sıfırdan konu çalışmak ağır geliyor ama çaresiz başlayacağım. bitirdiğim soruları konu sahibine özelden atarım inşallah

benim ve yakışıklı oğlum için de dua edin

5. kez olacağından sıfırdan konu çalışmak ağır geliyor ama çaresiz başlayacağım. bitirdiğim soruları konu sahibine özelden atarım inşallah

benim ve yakışıklı oğlum için de dua edin

mrb. öncelikle tavsiyeleriniz ve tecrübeleriniz için çok teşekkürler..
umarım bu sene emeklerinizin karşılığını alırsınız..en azından aradan evlilk ve çocuğu çıkarmışsınız :8:
oğlunuz sizin uğurunuz olur inşallah:nazar:
yukarıdaki yazdıklarınızı şurayada kopyalayabilir misnz? belki ekleyeceklerinizde olablr

http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...ynak-kitap-calisma-stratejileri-onerelim.html
buradan birçok arkadaşmın faydalanması için böyle bir toipc açtık :32:

merhaba

yaptıklarımı değil de yapmayıp pişman olduklarımı yazayım bu sene son kez girip atanalım inşallah.

son aya girince her gün 1 deneme hedefleyin. inanın soru çözmek kadar işe yarayan başka şey yok. soru çözerken eksiğinizi görürsünüz.

İhtiyaç 2012 Genel Kültür KPSS bunun eğitim bilimleri de var. ilaç kutusu gibi küçük kutuda 176 kart.önde soru arkada cevap. bu sene bu kartlardan çok soru çıktı

ya da postitlere unutacağınıza inandığınız bilgileri yazıp bir poşete koyun. haftalık tekrarı bununla da yapabilirisniz.

ilk sınava nişanlı girdim, ikinci sene yeni evli, üçüncü sene hamile ve nihayet bu sene eşim oğluma baktı ben içerideyken... yani ben hep hayatı sınavın önüne koydum. hata etmişim. öncelik mesleğiniz olsun. atanın, koca nasılsa bulunur.
canım öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim :16: ben ilk kez giricem, o yüzden baya bilgisizim hem ders hem strateji olarak, deneme yanılma yoluyla girdim bi yola bakalım :10: hata etmişim deme, her şeyde bir hayır vardır. bak Allah sana ne güzel bi hediye vermiş, yakışıklı bir prens.. :nazar: o senin uğurun olucak inşallah. hem bak eşin de anlayışlı biri sanırım ki oğluna bakmış. evli ve çocukluyken mutlaka daha zordur çalışmak ama asla imkansız değil :34:
dediğin kartlardan mutlaka alıcam, daha önce de incelemiştim zaten, fakat dediğim gibi daha yolun başındayım. bu kartlar benim gibi tarihten sıfır olan biri için, ancak boş boş bakılcak kartlardı :1: o yüzden almadım. biraz daha ilerleyince alıcam.
ben de sana haddim olmayaraktan bişey önermek istiyorum, tabii sen daha tecrübelisin, uygulayıp uygulamamak sana kalmış ama benim içimde kalmasın, söylemek istiyorum.
sıfırdan alıcağım için konu çalışmak ağır geliyor demişsin, evet konu çalışmak bu süreçte belki de en sıkıcı şey. fakat sen sıfırdan alıcaksın ama konular hakkında sıfır değilsin. yani belki ezberinde hiçbir şey kalmamıştır ama en azından bi temelin vardır. benim sana tavsiyem sıkıcı kalın konu anlatımlılardan konuyu okumak yerine, ders videolarını izlemen, inan izlemek hem görselliğe hem işitselliğe hitap ettiğinden sana daha eğlenceli gelicek, üstelik kitabı okumadığın ama dersi yine hocadan dinlediğin için bişey kaybetmiceksin. tabii iş bununla bitmez. videonu izledikten sonra özet kitapları var. geniş kapsamlı özetler, konu anlatımından kısa, derste anlatılandan uzun diyelim.. bunun için de x yayıncılığın öğretmenin ders notu adlı defterleri var. bu defterler 2,4 tl. her dersten var hepsini temin edebilirsin, bütçeni de sarsmaz. bu defterlerden de konuyu çalışırsın. konuyu hemen bitirdikten sonra da soru bankasından soru çözersin.
bu videolar netten indirilebiliyor. ben ihtiyaç dershanesine yazıldığım için uzaktan eğitim üyeliğim var, ama aynı videolar nette de var. oradan indirip izleyebilirsin.
bi de bu videoları mp3 e çevirip telefonuna atıp dinleyebilirsin. senin kurtarıcın olur. çocuğunla yorulduğunda dinlenmek için uzandığında açarsın mp3 ü dersini dinlersin. ben benim tarihim kötü olduğu için pelin hocanın videolarını indirip mp3 e çevirip tele attım, oradan dinliyorum. aynı zamanda ev işi, yemek vs. yaparken de takarsın kulağına, hem vaktin gitmemiş olur hem de bi taşla 2 kuş :34:
bi de çalışıp bitirdiğin konuları buraya yazarsan ilk sayfadaki tablomuza eklerim, ne kadar ilerlediğini görürsün daha da hırslanırsın :15:
dilerim hepimiz için sonu mutluluk veren bi süreç olur :16:

Son düzenleme:
ben osmanlı kültür uygarlığı geçtim, ona ayrıca bi vakit ayırıcam. yoksa eylüle bu tarih bitmezzz :96:
duraklama dönemini dinledim. şimdi annişle bi kahve keyfi, ardından konu çalışması ve testttt
anammm 6 günüm kaldı :52:

ya benım sorum alakasız olacak ama: (:17:
bi kimya-fizik mezunu olarak sınava gırsek(öğretmen değiliz)
başka tercihler yaparak sanıyorum 4013ten herhangi bir lisans mezunu olarak atanabılırmıyız:17:
teşekkür ederim şimdiden:29:

merhaba

Tavsiyelerin için teşekkürler canım,o kartlardan ben de alacagım,bu sene bizim senemiz olur inşallahhh..Oğlun sana şans getirsinnn:nazar:

ya benım sorum alakasız olacak ama: (:17:
bi kimya-fizik mezunu olarak sınava gırsek(öğretmen değiliz)
başka tercihler yaparak sanıyorum 4013ten herhangi bir lisans mezunu olarak atanabılırmıyız:17:
teşekkür ederim şimdiden:29:

merhaba canım :16: kodu tam bilmiyorum 4013 mü bilmiyorum ama bi kod var, ordan tercih yapabilmen için herhangi 4 yıllık mezunu olman yeterli :31:

Ha bir de onun için sınava bu sene girmesi lazımdı.Yani çift yıllarda.

Girmediysen 2014 yollarını gözleyeceksin.:6:

Ben deneme çözmeye gidiyorum fıstık,görüşürüz.:54:

kolay gelsin tatlışım :54:

papatyam profil resmin ne güzelmiş :12:

Son düzenleme:
beni yansıtan birşey olsun istedim cnm :24:

bak sen topiğin rekalmını yapmıyorsun...olmaz ki böylee....cık cık cık :20:
az insan toplaa hadii marş marşş :4:

kimse gelmiyor, kendileri kaybediyor
hele bi gelsinler, o zaman sorcam ben onlara :20:
hadi şimdilik ağır ağır gidiyoruz ama çok değil 1 ay sonra sabahın köründe kalkıp alıcaz elimize kahveleri akşama kadar ders çalışcaz :32:
teftiş edicem herkesi :9:

[ı]kimse gelmiyor, kendileri kaybediyor
hele bi gelsinler, o zaman sorcam ben onlara :20:
Hadi şimdilik ağır ağır gidiyoruz ama çok değil 1 ay sonra sabahın köründe kalkıp alıcaz elimize kahveleri akşama kadar ders çalışcaz :32:
Teftiş edicem herkesi :9:
[/ı]

aynen aynen sor tabi.
Hadi sezon daha açılmadı esnek davranıyorlar o yüzden...
Eylül 2.haftası en geç sıkı bir disipline girilmesi gerek
:34:

Back