• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

selamm...
baya erken başlamışsın çalışmaya..bölümün ne acaba merak ettim???

Türkçe öğretmenliği.:24:

canım o yok şu an sanırım, ben yazıyım onun adına, bu yıl eylüldeki kpss ye giricek o yüzden geçen yıldan çalışmaya başlamış :34:

Bir taşla iki kuş.:8: 2013 e tam gaz...:10:

İlk bölümde sorun yok sayılır,şükür.:nazar:

işte budur yaa budurrr :46: azmettin ve başardın. aferin arkadaşım hep böyle ol! çok az kaldı seneye bugünlerde çalışmamızın karşılığını alıcaz. sen bu yaz eğitimi bitirmeyi kafana koydun ve başardın. en güzeli plan yapıp bu plana uymak. arkadaşlar hepimiz sabah kalktığımızda ya da akşam yatmadan önce kafamızda ertesi gün neleri çalışacağımızı düşünelim ve o gün onları bitirmeden yatmayalım.
çiçeğim sana tekrarlar için çok güzel bi kaynak sunucam. ben de ilk bölümü mat hariç bitirdim ya, bazılarının tavsiyesine göre x yayıncılığın ders notlarını aldım. tabii ki kendi özetlerimiz de çok güzel, ben de video izlerken özet çıkarmıştım. ama kendi özetlerimle tekrar ederken bile testte boş bırakılan sorular oluyor, iyisi mi bi kaynak daha edinmek istedim. ama kitap da istemedim, sil baştan çalışmıcaktım çünkü sadece tekrar yapıcaktım. bu x yayıncılığın ilk bölüm defterlerini aldım. kendi özetim gibi, biraz daha kapsamlı ama kitaptan ince ve defter gibi küçük rengarenk. bunun eğitim bilimleri olanı da var. ve tanesi 2,40 tl bütçeni de sarsmaz. mutlaka edin derim ben. önce kendi defterinden tekrarını yaparsın, ardından bu defteri okuyup öyle test çözersin ve yanlışların daha az çıkar eminim, belki de hiç çıkmaz. boşların da öyle..
sana adın gibi bu çiçekleri sunuyorum, tebrik ederim azmin için :16: :nazar: ve tabii ki sık sık topiğime bekliyorum

Eki Görüntüle 497852 [/QUO

canım benim çooook teşekkür ederim sağolll çok naziksin...kesinlikle plan yapmakla bitmiyo iş.. önemli olan planı uygulama hayata geçirmek...şu an öyle hafifledim ki anlatamam kapkalın kitapların yanıda özetlerim onların yarısından da az....biliyorum iş bundan sonra başlıyo ama en azından eğitim özetlerim bitmiş oldu...
hımm tamam hemen araştırıyorum tatlım x yayıcılık internette var sanırım bu özetlerden fiyatıda iyi..Hem farklı kaynaklardan tekrar etmiş olurum canım...
İnşallah verimli bi hazırlık dönemi geçiririz canım emeklerimizin karşılığını alırız benim en çok istediğim eğitimde 100 yapmak hayalim yanii..İnşallah gerçek olurr..tabi gk gyde de elimden geleni yapıcam :)

inşallah başarıcaz kızlar, zaten daha öncelerde hedefi 100 gk gy, 100 eğitim olarak koymuştuk, yaklaşık da 90 puana denk geliyor, tabii bundan aşağısı da yeten arkadaşlarımız var ama hedefi yüksek tutalım biz yine de bence :65:

mineçiçeği bir de şey sorucam sana, eğitimden en zor gelen ders hangisiydi, yani var mı öyle kafanda şuna biraz daha ayrıntılı çalışılması gerekiyor dediğin?

dağılma dönemini bitirdim, tarihin en ezber 2. konusu bence, 2 günüm kaldı bitirmem lazım şu tarih tekrarlarını :52:

inşallah başarıcaz kızlar, zaten daha öncelerde hedefi 100 gk gy, 100 eğitim olarak koymuştuk, yaklaşık da 90 puana denk geliyor, tabii bundan aşağısı da yeten arkadaşlarımız var ama hedefi yüksek tutalım biz yine de bence :65:

mineçiçeği bir de şey sorucam sana, eğitimden en zor gelen ders hangisiydi, yani var mı öyle kafanda şuna biraz daha ayrıntılı çalışılması gerekiyor dediğin?

dağılma dönemini bitirdim, tarihin en ezber 2. konusu bence, 2 günüm kaldı bitirmem lazım şu tarih tekrarlarını :52:

ben soruna cvp vereym :9:
eğitimde en or ders ölçme..ayırt ediciliği yüksektir..ardından bana göre program geliştirme...

ben soruna cvp vereym :9:
eğitimde en or ders ölçme..ayırt ediciliği yüksektir..ardından bana göre program geliştirme...

hadi yaa, ölçmeye geçen yıl çalışmıştım, bana kolay gelmişti. belki de kişiden kişiye değişir, bi de sayısalım iyi ondan iyi kavradım belki de, ama program geliştirmeyi hiç bilmiyorum sağol canım :16:

kızlar şu soruya bakabilir misiniz?

II. Mahmut ile Ayanlar arasında yapılan Sened-i İttifak ile ''İstanbul'da herhangi bir isyan çıktığında, ayanlar emir beklemeden İstanbul'a gelip padişaha yardım edecekler'' kararı;

I. ayanlara siyasi haklar verildiği
II. merkezi otoritenin zayıf olduğu
III. padişahın güçlendiği

durumlarından hangilerinin göstergesidir?

A) Yalnız I
B) Yalnız II
C) Yalnız III
D) I ve II
E) I,II ve III

sayısalcı olduğundan olablr tabi..genelde herkes ölçmede zorlanıyor cnm..

herhalde tatlım, ölçmede tek formülleri ezberlerken zorlandım, onları da minik not kağıtlarına yazıp önce formüllere bakarak soru çözdüm, sonraları formüller kafama kazındı, ihtiyacın kitabındaki örnek sorular da işime çok yaramıştı, o yüzden pek zorlanmadım. bakalım eylül 1 de gelişimle başlıcam.

günaydın güzeller :16:
yeni bir gün.. hava çok sıcak değil, hadi bugün çok çalışalımmm :15:
ben tarihte 1. dünya savaşını yapmaya gidiyorum :10:
ondan sonra Atatürk gelcek daha kongreler düzenlicez :21:

bana en zor gelen ölçme ve değerlendirme sonrada program geliştirme...sen ölçmeyi halletmişsin zorlanmıyosun yani eminim diğer dersleri de rahatlıkla yaparsın:)ölçemede sayısala kaçtığı için karmaşık geldi bana.ölçmenin en zor konusu istatistiksel işlemler ihtiyacın kitabında 3. konuya denk geliyo diğer 4 ünitede işlem yerine anlatım çok fazla...
program geliştirmede ayrıntılı ve akılda pek kalıcı değil o yüzden çok fazla tekrar şarttt......aslında eğitimde bütün derslerin kendi içinde ayrı zorlukları var çalışınca o zorluklar azalıyo..dersler birbirine bağlantılı da olsa kavramlar farklı ve bi yerden sonra insanın kafası karışıyo inşallah çok tekrar ve soru çözümüyle bu kafa karışıklığı azalır....

sağol çiçeğim :16: bana da en kolay o 3. ünite gelmişti. işte sözel ve sayısal zekayla ilgili sanırım. sözel özürlüsüyüm ama sayısalı severim. o ünitenin kolay gelmesinden çok o üniteyi çok sevmiştim de.. ahh şimdi sayısal çalışmak vardı, ama yapamadığım derslerle uğraşmam lazım, en azından yaz bitene kadar.
çok çalışmak şarttt! bunu bilir bunu söylerim :ssz:
I. dünya savaşını bitirdim, kongrelere geldim. 48 soru çözdüm ve 7 yanlışşş. üstelik bu ilk çalışmam da değil, tekrarları yapıp test çözüyorum. =( napalım yılmak yok yola devam.. en azından çok çalışmakla halledilebileciğini biliyoruz. çare bizim elimizde :31:

Son düzenleme:
kongreleri yaptım, bi kaç gazete de çıkardım :1:
bugün inkılaplara kadar gelmek istiyorum inşallah :15:

selam kızlaaar nasılsınz bakalım sedefcim benim tabloya rehberliğin iki konusu ekleyebilirsin siz de çalışmalar nasıl :15:

dün akşam aşkla maç keyfi :69:
bugün evde parke döşetme :37:
ben hiç çalışamadım kızlar.. ama eylüle son 1 günüm var, bitiricem tarihi yarın gece 12 ye kadar :1:

Back