2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Kizlar benim de aslinda burda ne nette soylenenlerden fazla solicek biseyim yok.Haftaya kadar alan calisip son sansimi denicem. Hepimizin hakkinda hayirlisi...

Merhaba kızlar, nasılsınız?
Öncelikle hepinize geçmiş olsun diyorum Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin hepinize.
Bugün sevdiceğime, arkadaşlarıma dua ederken sizlerin de adını andım.
Sedefcim arkadaşlarım da aynı senin yorumlarını yaptılar, sabahki çok zormuş, standart sapmalarla iyi de gelebilir sıkmayın canınızı.
Güzel haberlerinizi de alırız inşallah.
Öpüyorum

bende sedefimle ebonuma hak veriyorum..bizim nasıl çalıştığımızı şöyle bütün sayfaları okuyunca anlayacaksın emin olkimimizin okulu vardı kimimiz evliydi sorumlu olduğu bir evi vardı kimimizin çocuğu vardı kimimiz evde ders çalışmaya ortam bulamamaktan yıprandık daha neler neler... ama yılmadık çalıştık hep.burda biz sadece ders konuşmadık.kimin ne derdi varsa sanki bizim derdimiz gibi çözüm yolu aradık dertleştik..buradaki bu atmosfer kaç kere gözlerimin dolmasına neden oldu bilemezsin...o yüzden böyle saçma sapan sırf gıcıklık olsun diye hazırlanmış bir sınava kolay çalışan için yapılabilir bir sınavdı yazıp bizi üzmeyinemin olun ki burdaki herkes çok çalıştı.

sağol nihanım topik olarak herkes kendi şartlarına göre elinden geleni yaptı
bundan sonrası nasip kısmet.. neyin ne olucağı hiç belli olmaz, çünkü zor gelen herkese zor gelmiş, kolay olan herkese kolay
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. sevdiceğin de inşallah atanır ve siz inşallah bir an önce kavuşursunuz

Teşekkür ediyorum sedefcim inşallah diyorum taa yürekten
Ben bile burdan gördüm nasl çalıştığınızı Sedef, Allah hiç kimsenin emeklerini karşılıksız bırakmasın ve hakkınızda hayırlısı olsun.
Sabahki çok zor diyordu o da , Türkçe çok oyalayıcıymış, matematik alesten betermiş, günceller tam bir komedi zaten, adına bile uygun değil biliyorsunuz İlk kısımda 20ye yakın boşu varmış, e yanlışlar da çıkar bakalım artık. Öğleden sonraki iyiydi dedi ama net bilemiyoruz tabi Artık olan oldu bakalım sonuç ne olacak
Alan sınavınız da var sizin, Allah yardımcınız olsun

yatsı ezanını bekliyorum kızlar okunsun kılayım da yatıcam en hızlısından
geberiyorum ya yorgunluktan resmen
linda zaten kendi söylediğiyle çelişmş hem sorular tuhaf deyip hem çalışan yapardı demek cok garip
biz çalışmadığımız için değil ösymnin kazandırmamak için çabasını son raddesine getirmesinden başarılı olamıyoruz.
neyse ya hu

cok öptüm sizi canlarımm

not: tuğbişimm faceeeee

aynen canım, türkçedeki vitamin sorusu tarzında dershanedeki denemelerde de geliyodu, ama bu kadar fazla vitamin bu kadar insan gelmiyodu, tak tak tak ayırıp hemen cevabı bulabiliyodun. ben ales sorularına hiç bakmadım ama Allah aşkına %30 ales olcak diyolardı, 1-2 işlem sorusu dışındakilerin hepsi alesti. türkçede de 1 ünlü daralması, 1 soru işareti, 1 yazım yanlışı dışındakilerin hepsi alesti. ben çıkmış yılların denemelerini de çözdüm, bazı yıllar zorlamışlar onlarda da evet, ama en azından mantıklı zorlamışlar. bu yılkinde ise resmen göz göre göre çalışanın hakkı yenmiş.
dediğin gibi artık ne desek bişey değişmicek, olan oldu, inşallah hayırlısıyla atanırız canım

Hepimize geçmiş olsun kızlar , eve yeni geldim sayılır sınav yerim ilde bi köydeydi dünden gittim ben uzak diye, onda da araba tuttu, arabadan indi eczane aradım hepsi kapanmış bir kadına dil döktüm de açtı sağolsun hala başım dönüyor sersemim bitti ya çok şükür.
Sınav benimde sabah ki baya kötüydü batırdım resmen türkçe fazlasıyla zaman aldı mate geçtim baktım zaman yetmeyecek tarihe geçtim tarihe çok güveniyordum nasıl sorulardı onlar ya Atatürk ilke ve inkılapları sorulmayan tarih sınavı mı olurmuş , coğrafya yaptım ,vatandaşlık güncel çalışmadığım için yapmadım bile , eğitim güzeldi. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Çok duyuyorum bu vitamin sorusunu da detaylı konuşamadım ki tam bilmiyorum çok uzunmuş dolandırmışlar diye duydum ben de. Kesinlikle artık işin çivisini çıkarmışlar sedefcim. Bugün o soruları duyunca ben de yapamazdım dedim. Gerçekten artık sırf millet yapamasın diye uğraşıyorlar.Tüm tahminleri altüst eden bir sınavmış. Şu alanı da güzelce atlatırsınız inşallah canım.

ahh sucum geçmiş olsun kuzum. ben de sabah bir kusmak bir kusmak.. sonra sınavdakiler de korkuttu beni yüzün bembeyaz olmuş dediler, wc ye götürdüler. girdiğim okulda da erkekler tuvaletinin birini kadına çevirmişler. orayı görünce daha çok midem bulandı, wc ye gitmemle ishalim başlamasın mı.. ki ben kendimi bildim bileli ishal olmam kabız olurum yani insanın ne kadar psikolojisini etkiliyolar ya ama bitti ya şükür kuzum. hepimiz için hayırlısı olsun

canım soru çok uzun ve karışıktı, baya bişey açıklamış ama hiçbir yerden bi sonuç çıkmıyodu, bi de buna ait 3 soru vardı, soruyu anlayamayınca 3 ü de gidiyo tabi
ben alana girmicem, sınıfçıyım. ama diğer arkadaşların inşallah alanı iyi geçer kuzum da iyice atlatırlar bu stresi

Sana da geçmiş olsun canım benimde stresten oldu canım tuvaletten çıkamadım stresten işte, araba feci etkiledi beni sınav esnasında başım döndü peçeteyi ıslattım yüzüme sürdüm olmadı elime su döktüm yüzümü yıkadım görevli sürekli bana baktı müdahalede edemedi

Son düzenleme:
[

Aa evet sınıfçıların alan yok değil mi, yarimin de yok alan sınavı İnşallah kızların iyi geçer.
Tam da sorusunu bulmuşlar, bari tek olsaydı da gam yemezdik.
Bugün sanki ben girdim sınava sedefcim yaa, öylesine gergindim ben de.

kpss için yazılanlar kızlar

Ösym de memur olabilmek için; bolca vitamin alınmali, aşk filmi izlenmeli, siber saldirilara her daim hazirlikli olunmalidir.

"Vitamin"lerim normal benim. Ama Osman'ın değil. Bu yüzden Ali'nin kaynının görümcesinin eltisinin kirvesiyle hısımlık bağı olmaz, çünkü zamanında siber saldırı yapmıştı velet. Ayrıca da bu sebepten Güneş sisteminin en büyük gezegeni "Jüpiter"dir. Bu arada, "babamın bavulu"nu alıp tatile çıkasım var. Hadi babamızın bavulunu da alıp gidelim burdan!

Vitamin sorusunu yapan standart sapmadan sınavı kazanır

+Hasanın selami var.
-Hangi Hasan?
+vitaminsiz Hasan

Ahmet,Zafer,Hasan ananız sizi doğuracağına taş doğıraydı

Bundan sonra analar pirince, suya okumayı bırakıp vitamine okuyacaklar

jüpiter neptünün ağabeyi,uranüs venüs'ün kayınıysa Oscar ödüllerini alan,vitamin almayana göre bi kilo orhan pamuk mu daha ağırdır demir mi ?

annenin kardesinn dıdısı kacinci kusak hangi kan yan mı sag mi sol mu yarım kan mı çeyrek kan mı bilmiyorsn atanamazsın tebi

2014 Kpss'de ‎#vitaminsizler sorusunu cevaplayabilmeniz için doktorlar dizisini izlemeniz şiddetle önerilir

vitaminsizler sorusunun tamamını hatırlayan aday sınavda derece yapacaktır

kpss2013 orantısız vitamin eksikliği ve zihinsel darbe nedeniyle iptal edilecekmiş...:))

KPSS: şi gücü bırakıp ahmet, hasan ve zafer adlı 3 dallamanın vitaminlerini hesaplamaya kastığımız sınav.

kızlar merhaba ben de bir kaç kere buraya yazmıştım bu yıl ben de elimden geldiğince çalıştım bazı çalışamadığım dönemlerim oldu herkesin burdabu sınav için ne çok emek verdiğini biliyorum inş hepiniz istediğiniz yerlere atanırsınız benim gk türkçe kötüydü mat e doğru dürüst hiç bakamadım günceller ztn güncel değildi eğitim de kolay gibi görünüyor ama şıklardaki çeldiriciler kafa karıştırıcıydı bu stresin heyecanın üstüne şimdi hep sınavda kodlamalarımı yanlış mı yaptım acaba diye vesveseleniyorum sanki baba adı kısmına anne adı mı yazdım acaba diyorum gözetmen de eğitim sınavında ben tam bitirdim hepsini şöyle bi baktım kodlamalara hemen tamam mı dedim benim de boşluğuma geldi bir an tamam deyiverdim aldı hemen şimdi tam hatırlaymıyorum anne adı mı baba adı mı yazdım sabahkinde de bi kadın gözetmen yanımdaki sıraya oturup nerdeyse uyudu horlamaya bile başladı ben yan yan bakınca açtı gözünü bu gözetmenleri seçmece mi alıyorlar bana da böyleleri denk geliyor anlamıyorum koşullandım hepsine kızlar anne adı yazdıysam yanlışlıkla bir şey olur mu acaba sizce kodlamalarda önemli olan ne ?

ahh canım ya insan yanına bi kolonya bile alamıyo ki, ona çok ihtiyacım vardı, sanki kolonyayla kopya çekicem. ben de wc ye giderken biri sordu nereye gidiyosun diye, ya sanane yaa Allah Allah neyse wc ye gidiyorum dedim, giderken biri daha durdurdu nereye gidiyon diye, napcan wc de diyo töbe yaa sınav anında gitmek yasak diye tetenek oldum gittim işte of neyse ki kurtulduk kuzum
sevdiceğin de sınıfçı mı canım benimki de bugün senin gibi olmuş, bi çıktım tırnakları kanıyo, yemiş hepsini yaa

rozmariiii seni hatırlıyorum kuzum benim gözetmenler çok iyiydi, zaten daha sınav başlamadan öyle fısır fısır konuşmıcaz, aranızda dolaşmıcaz, yaptıklarınıza bakmıcaz fln dediler. karşı gelme hakkın varmış zaten. keşke söyleseydin kuzum rahatsız olduğunu. çok ayıp yani, azcık insan halinden anlasınlar yahu. baba adı ana adı önemli midir bilmiyorum ama o baba adını orda görünce sinirlerim boşaldı, lanet olası şerefsizin adını yazdım. bi de kadın erkek eşitliği diyolar pehh anamızın adını niye yazmıyoruz yahu iyi düşün iyi olsun kuzum. kaydırmayı falan aklına getirme, doğru işaretlemişsindir sen

sucum bunu kim yazdıysa alnından öpüyorum yaa, bu kadar trajikomik bi sınav, bu kadar güzel anlatılamazdı
helal olsun arkadaşa

sedefcim ben kaç kere ales sınavına girdim ve en son girdiğim sınavda
çıkmış mantık sorularının hepsini çözdüm, dgs de dahil
sözelciler arasında iyi sayılabilecek 83 puanı aldım gazi üniv. türkiye cumhuriyeti yüksek lisansı bölümüne yerleştim,
bu sınavda mantık geleceğini biliyorduk, o yüzden bir haftadır yine ales,dgs mantık sorularına baktım biraz çözdüm
ama ben böyle bir soru görmedim
mantık da en az 2-3 tane kesin bilgi verilir sonra 5-10 tane olasılıkla soruyu çıkarırdın
ama bunda sadece 1 tane kesin bilgi vardı
ve ilk soruyu hatırlarsanız, cevapları çok uzundu, hem olasılıkla düşüneceksin, yerleştireceksin
hemde sorduğu şeyi anlamaya çalışacaksın.
böyle birşey olamaz ya.
hadi biz öğretmenleri almak istemiyorsunuz, eleyelim kurtulalım şunlardan diyorsunuz da
peki sınava sabah giren zavallı İİBF mezunlarından, mühendislik, sanat vs. mezunlarından ne istiyorsunuz
onlara ne gareziniz var diyesim geliyor...
size şunu iddia ediyorum ki, bunlar yandaşlarına zor zoruları veriyorlar, adamlar zaten standart sapmadan alıyor
artık tamamını vermeselerde oluyor yani.

sucum bunu kim yazdıysa alnından öpüyorum yaa, bu kadar trajikomik bi sınav, bu kadar güzel anlatılamazdı
helal olsun arkadaşa

twitterda harika yorumlar vardı ya
ben gündüz hep telden girdim, okudukça bayıldım
memurlar nette öyle keza.
kısacası binlerce insan aynı şeyden muzdarip, ama düzeni değiştirecek bir fikir, eylem.. hiç birşey yok

Son düzenleme:
günaydııın
kız
lar hızlıca yorum:

vitaminsizlerin sorusunu ben de yapamadım ama diğer türkçelerden eminim.

matematikten 20 taneye vaktim yetti, en azından 15i garantidir.

tarih kolaydı. çdt süperdi. ama menderes dönemi sorum yanlış

coğrafya ful yorumdu ama yaptım galiba şu karabük konya arasını boş bıraktım. anayasa fazla kasmamışlar ama hısım sorusunda epey oyalandım. 3. dereceden yan mıydı?

güncellerde orhanın babasının bavulunu bilmiyordum boş bıraktım.

ama adamlar kendini geliştirmiş hacııııııııııı

kendi kalemlerini üretmişler:) silgiler olsun o plastik kutu olsun, sonra şeker üretmişler...

vitaminli miydi acep:)

eğitimden 5 boşum var. 7sinden emin değilim. ama gerisinden eminim. o yedi de yanlış çıksa 66,25 gibi bir net yapar, yeter inşallah

sevdiceğin de sınıfçı mı canım benimki de bugün senin gibi olmuş, bi çıktım tırnakları kanıyo, yemiş hepsini yaa

Ah yaa onu çok iyi anlıyorum zira ben de fenaydım tüm gün içim içimi yedi.
Gidip yardım edebilseydim keşkee dedim
Sınıfçı değil canım felsefe Ve alımları maalesef çok az

aynen ebonum, benimki seneye gircek işte, acaba hiç girmesem mi diyo daha benim anlattıklarımdan. zaten onun da türkçe matı iyiydi bi, onu da b.kladılar. şimdi aklı iyice pomeme kaydı, daha şimdiden çocuk umudunu yitirdi. bilmiyorum bu nasıl iş yaa
gelinim hakkında hayırlısı olsun ben o şekerleri yemedim, belki arada zehirliler karışmıştır bi kişi gitse kardır diye düşünüyolardır gibi bi düşünce geldi aklıma yemedim töbe yaa ne düşündürüyolar

Ah yaa onu çok iyi anlıyorum zira ben de fenaydım tüm gün içim içimi yedi.
Gidip yardım edebilseydim keşkee dedim
Sınıfçı değil canım felsefe Ve alımları maalesef çok az
ahh kıyamam yaa, bu yıl seçim dalgasından belki çoğu branştan alımlar artabilir kuzum. bizim de geçen yıl 324 kişi aldılar. bu sene sınıfçılar geçen yılki gibi olmıcak diyolar ama bakalım. gönlüm emek veren herkesin atanmasından yana.. aahh ahh biz de polisler gibi şimdi kura çekiyo olmalıydık :97:

kızlar bugün 1 e kadar uyumuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…