• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Demir veya tel toka takıp girmezsiniz inşallah yetişemedim gündüze. Çıkartıyorlar demir kıskaçlı tokaları felan. Lastik toka atın. Çıkartırlarsa kalem sokun kafanıza.

İnşallah yarın güzel haberlerinizi duyarız. Hepinize başarılar bol şans. Rengina ve sedefonur kalbim sizinle.

pislik ÖSYM sayende film mi izleyebildik gönlümüzce aşk mi yaşadık da filmin yönetmenini soruyorsun.
onca şahsiyet arasindan şerefsiz orhan pamuğun konuşmasını yillar öncesini istemende dikkate şayan. ..
Cok SInirliyim coookkkk

ebon yazdıklarınin her kelimesine katılıyorum
çok berbat bir sınav oldu benim için geçen yıl daha iyi kalıyor buna gore

ben yorumlarimi yapayım sıcağı sıcağına sizinkileride merakla bekliyorum
eğitim çoğunluğu kolay sorulardi sanki
ama iki şık arasında kaldigim belkide yanlışi buldugum 10-15 soru vardi yine
sanırım alan sinavi cok zor olacak
sabahki bazi zor tarih sorularindan yila çıkarsak...
ne diyelim bu saatten sonra hakkimizda hayirli olan nasip olsun.

öncelikle hepimize geçmiş olsun..

artık önümüze bakabiliriz.

türrkçeden son 3 soru dışında yanlışım olduğunu düşünmüyorum yalnız çok vakit aldı neredeyse 45 dk da bitti türkçe

matematik tamamen ters köşe oldum vaktim yetmedi bakamadım bile.

tariten coğrafyadan anayasan yaptığım tüm sorulardan eminim

hiç bilmediğim soruları boş bıraktım
orhan pamuk ve yönetmen sorusu gibi..

eğitim fazlasıyla kolaydı 1 tane boş bıraktım diğerlerinden nerdeyse eminim

olduğu kadar..diyorum artık..

kpssye hazırlanmasam da erkek arkadaşımın hazırlanması nedeiyle sayfanızı arada sırada takip ediyordum. inş güzel yerlere atamanız gerçekleşir , hepinizin hakkında hayırlı olsun. matematik bu sene hep şaşırttı sbsde, össde ve kpss demekki mattan vurmakmış amaçları. :54:

kızlar egitimim baya iyiydi
türkçede emin olmadıklarım var ama çok deil
mat 10 tane işaretledim kesin emin deilim çogundan
tarih cografya genele bakarsam iyi
vatandaşlıktan günceller hariç kötü geçmedi
güncellerde ALLAH BELANIZI VERSİN ÖSYM SİZİ PAPALAR GÖMSÜN ORHAN PAMUKTA DUANIZI OKUSUN NE DİYİM HA Bİ DE DÜNYAYA DEİL UZAYA GÖMÜLÜN EMİİİ :27::47::41:
PAPA SORUM DOGRU ORHAN PAMUK YANLIŞ GÜNEŞ SİSTEMİ SORUSUNUN İPTALİ OLABİLİRMİŞ ÇÜNKÜ GECEN YIL YENİ VE EN BÜYÜK GEZEGEN BULUNMUŞ O DA YANLIŞ
FİLM SORUMDA BOŞ DİĞERLERİNİ HATIRLAMIYORUM :26:
ALANDA EBELERİNİN KIZLIK SOYADINI SORACAKLAR EMİNİM:28: O YÜZDEN FENA ÇALIŞMAM LAZIM :10:

güncellerde ALLAH BELANIZI VERSİN ÖSYM SİZİ PAPALAR GÖMSÜN ORHAN PAMUKTA DUANIZI OKUSUN NE DİYİM HA Bİ DE DÜNYAYA DEİL UZAYA GÖMÜLÜN EMİİİ :27::47::41:
PAPA SORUM DOGRU ORHAN PAMUK YANLIŞ GÜNEŞ SİSTEMİ SORUSUNUN İPTALİ OLABİLİRMİŞ ÇÜNKÜ GECEN YIL YENİ VE EN BÜYÜK GEZEGEN BULUNMUŞ O DA YANLIŞ
ALANDA EBELERİNİN KIZLIK SOYADINI SORACAKLAR EMİNİM:28: O YÜZDEN FENA ÇALIŞMAM LAZIM :10:

face gelsene......

Son düzenleme:

hatta helva karıcak hınım hısım da bulamasınlar neydi o ana kan kokusu geldi burnuma:25:

selam kızlar:ssz:
o kadar yorgunum ki anlatamam:5: 3 saatlik uykuyla sınava gittim hiç uyuyamadım bir de ilçede yaşıyorum sabah 6 da bindik üstüne yol çekince ne mide kaldı ne hal bende
gkgy Allah'a kaldı. bir tek Türkçemin iyi olduğunu düşünüyorum matematik 9 tane son anlarda yaptım. mantık sorularına giremedim bile dıdısının dıdısını sormuşlar.

eğitim iyiydi inşallah. ölçmeden boşum var. şimdi sıra alanda. hatta gkgyden dolayı iyi ki de alan getirmişler demek istiyorum belki ondan iyi yaparsak %50 etkisi iyi olur. yoksa bu sonucla zor olur sanırım

Allah yardımcımız olsun. inşallah
Demir veya tel toka takıp girmezsiniz inşallah yetişemedim gündüze. Çıkartıyorlar demir kıskaçlı tokaları felan. Lastik toka atın. Çıkartırlarsa kalem sokun kafanıza.

İnşallah yarın güzel haberlerinizi duyarız. Hepinize başarılar bol şans. Rengina ve sedefonur kalbim sizinle.

sağol afom benim :54: benim saçımda 3 tane tel toka vardı :D gecen yılda girdim öyle bir şey demediler

Son düzenleme:
sınav nasıl geçti arkadaşlar bence sınav biraz tuhaftı ama kolay bir sınavdı da ben yapamadım o ayrı bu hamile halimle pek çalışamadım açıkçası ama oturup çalışan için yapılabilir bir sınavdı

sanırım haneke'yi,orhan pamuğun konuşması olan babaım bavulunu pek yapamamış millet hee bir de tarihteki atatürkün hayatının anlatıldığı eser tek adam'ı yapamamışlar ne yalan söylim gerçekten tuhaftı o kadar güncel önemli olay oldu gidip onu sormuşlar ama ne hikmetse sınavda gelen bir esintiyle onları doğru yapmışım

lina daha önce seni burda görmedim
doğru dürüst hazirlanmamissin bile
burda aylarca emek vermis insanlara söylediğin "calisipta yapilmayacamk bir sınav değildi" demen inan çok acımasızca.
biz gerizekalıyiz izninle çalışıp calisip bişey anlamamisiz demekki...

merhaba kızlar
çook yorgunum bende renginam gibi:31:gece uyuyamadım heyecandan
sınava gelince gkgy beni fazlasıyla şaşırttı
türkçeden 3 boşum var vitamin soruları..kafam durdu sanki akıl yürütemedim
matematikten 4 tane işaretledim
v:31:tandaşlık iyiydi tarih ve coğrafyada öyle.
ama güncellerden çok boşum var.çalıştıklarımızdan bir tane bile çıkmadı Allah nasıl biliyosa öyle yapsın soruları hazırlayanları:47:
eğitim iyiydi 3 boşum var biri ölçme biri pg diğerini hatırlamıyorum.
hayırlısı olsun canlarım alanda daha iyi olucağıma inanıyorum sizlerinde tabi:16::16:

merhaba kızlar
çook yorgunum bende renginam gibi:31:gece uyuyamadım heyecandan
sınava gelince gkgy beni fazlasıyla şaşırttı
türkçeden 3 boşum var vitamin soruları..kafam durdu sanki akıl yürütemedim
matematikten 4 tane işaretledim
v:31:tandaşlık iyiydi tarih ve coğrafyada öyle.
ama güncellerden çok boşum var.çalıştıklarımızdan bir tane bile çıkmadı Allah nasıl biliyosa öyle yapsın soruları hazırlayanları:47:
eğitim iyiydi 3 boşum var biri ölçme biri pg diğerini hatırlamıyorum.
hayırlısı olsun canlarım alanda daha iyi olucağıma inanıyorum sizlerinde tabi:16::16:

gözünaydın melek kalpli arkadaşım:7:

kızçeler :ssz:
aahh ahh o sorular neydi öyle yahu :30:
sınav başlayınca önce bi şok yaşadım. atlatmam uzun sürdü, ales tarzı gelicek diye biliyoduk ama bu kadar fazla beklemiyodum, dershaneden en fazla 3 soru gelir demişlerdi türkçe mat için. 17 dilbilgisi gelicekti, hani nerde? anlatım bozukluğu hiç yoktu galiba
o vitaminli soruyu kim hazırladıysa onu iyi dileklerimle anıyorum
matematiklerde soruyu anlamak için bi süre, çözmek için ayrıca bi süre lazımdı
zaten türkçede yeterince vakit harcadım, mata geçtim baktım süre almış başını gidiyo, matematikten bi kaç tane yapıp bari gk ye bakayım dedim, hiç yapmadığım şey ve matematikleri bırakıp gk ye geçtim. yoksa hepsi boş kalcaktı.
tarih ehh bişey demiyorum benim tarihim genelde de kötü olduğu için. coğrafyada ezberlediğim sınır kapıları mı dersin, körfezler mi dersin, sen tut konya ovasının bilmemnesi neye yol açmaz, yok konya bilmemne arası giden kişi nerden geçer bilmemne..
o günceller.. hayatımda hiç bilmediğim kadar güncele bakabildiğim kadar baktım bunlar ne yahuuu, en iyi gilmin yönetmenini sorucağına en iyi yönetmeni sorsana yahu, o gezegen ne be, neresi güncel o sorunun, her yıl gezegenler büyüyo mu, orhan pamuk sorusuna yorum bile yapmıyorum. hele bi de vatandaşlıkta o akrabalık bilmemnesi, yazdıkları cümleden hiçbir şey anlamadım ki derecesini bulayım.
hızlı hızlı gk yi yapıp tekrar mata dönmem gerekiyodu çünkü mattan hiçbişey yapmamıştım. son yarım saat baktım ve mattan 3 boşum var sanırım gerisi doğruysa iyi ama doğruysa tabii..
eğitim kolaydı, onu da bu kadar kolay beklemiyodum açıkçası. bi kaç soruda bilmediğim kavramlar vardı, eleyerek yapmaya çalıştım ama bilmiyorum. şapkalı soruda çok kararsız kaldım en sonunda mavi şapkayı işaretledim. yeşille ikisi arasında kaldım. rehberlikte de gingzbergle hollan arasında kaldım, gingzberg yeteneğe önem veriyo diye onu işaretledim.
bi yandan çok rahatladım da bi yandan da bilmiyorum karmakarışığım yaa :27:
bi de benim sevdicek diyo ki senden önce çıkanlar da hep aynı şeyi konuştular diyo, herkes ilk bölüm için zor diye çıkmış, eğitim için kolay diye çıkmış. herkesin böyleyse sıralamaya bakıyo iş, puan kaç gelir bilmem ama inş sıralamalarımız önde olur kızlar.
Allah alan sınavı için size kolaylık versin canlarım..

sınav nasıl geçti arkadaşlar bence sınav biraz tuhaftı ama kolay bir sınavdı da ben yapamadım o ayrı bu hamile halimle pek çalışamadım açıkçası ama oturup çalışan için yapılabilir bir sınavdı

canım inan ki ben de bazı şartlardan dolayı, burdaki arkadaşlarım kadar emek veremeden girdim sınava. ve soruları görünce dedim ki çok çalışsam bile yapamıcakmışım dedim. ve o an burdaki arkadaşlarımın emeği geldi aklıma. o öküzce sorular yüzünden insanların onca yıl çalıştıkları bir hiç uğruna gidiyo, en çok üzüldüğüm bu. ben koca senedir gözlemliyorum burda herkesi, çalışmadıkları şey kalmamıştır emin ol. bir sürü güncel bilgi çalışıp gezegenli soru ve gidip orhan pamuğun 2006 daki(!!) konuşmasını sorcaklarını akıllarına getirememişler kusura bakma.

afterım atanmışsın galiba tebrik edemedim seni dün gördüm yorumunu, tebrikler arkadaşım :16:
ben kıstırmalı tokamı takmıştım, benimki sağolsun ne olur ne olmaz diye yanına lastik tokamı almış, onu taktım, herkesten tel tokaları bile çıkardılar çünkü.

Back