kızlar egitimim baya iyiydi
türkçede emin olmadıklarım var ama çok deil
mat 10 tane işaretledim kesin emin deilim çogundan
tarih cografya genele bakarsam iyi
vatandaşlıktan günceller hariç kötü geçmedi
güncellerde ALLAH BELANIZI VERSİN ÖSYM SİZİ PAPALAR GÖMSÜN ORHAN PAMUKTA DUANIZI OKUSUN NE DİYİM HA Bİ DE DÜNYAYA DEİL UZAYA GÖMÜLÜN EMİİİ
PAPA SORUM DOGRU ORHAN PAMUK YANLIŞ GÜNEŞ SİSTEMİ SORUSUNUN İPTALİ OLABİLİRMİŞ ÇÜNKÜ GECEN YIL YENİ VE EN BÜYÜK GEZEGEN BULUNMUŞ O DA YANLIŞ
FİLM SORUMDA BOŞ DİĞERLERİNİ HATIRLAMIYORUM :26:
ALANDA EBELERİNİN KIZLIK SOYADINI SORACAKLAR EMİNİMO YÜZDEN FENA ÇALIŞMAM LAZIM
kızlar egitimim baya iyiydi
türkçede emin olmadıklarım var ama çok deil
mat 10 tane işaretledim kesin emin deilim çogundan
tarih cografya genele bakarsam iyi
vatandaşlıktan günceller hariç kötü geçmedi
güncellerde ALLAH BELANIZI VERSİN ÖSYM SİZİ PAPALAR GÖMSÜN ORHAN PAMUKTA DUANIZI OKUSUN NE DİYİM HA Bİ DE DÜNYAYA DEİL UZAYA GÖMÜLÜN EMİİİ
PAPA SORUM DOGRU ORHAN PAMUK YANLIŞ GÜNEŞ SİSTEMİ SORUSUNUN İPTALİ OLABİLİRMİŞ ÇÜNKÜ GECEN YIL YENİ VE EN BÜYÜK GEZEGEN BULUNMUŞ O DA YANLIŞ
FİLM SORUMDA BOŞ DİĞERLERİNİ HATIRLAMIYORUM :26:
ALANDA EBELERİNİN KIZLIK SOYADINI SORACAKLAR EMİNİMO YÜZDEN FENA ÇALIŞMAM LAZIM
Demir veya tel toka takıp girmezsiniz inşallah yetişemedim gündüze. Çıkartıyorlar demir kıskaçlı tokaları felan. Lastik toka atın. Çıkartırlarsa kalem sokun kafanıza.
İnşallah yarın güzel haberlerinizi duyarız. Hepinize başarılar bol şans. Rengina ve sedefonur kalbim sizinle.
merhaba kızlar
çook yorgunum bende renginam gibigece uyuyamadım heyecandan
sınava gelince gkgy beni fazlasıyla şaşırttı
türkçeden 3 boşum var vitamin soruları..kafam durdu sanki akıl yürütemedim
matematikten 4 tane işaretledim
vtandaşlık iyiydi tarih ve coğrafyada öyle.
ama güncellerden çok boşum var.çalıştıklarımızdan bir tane bile çıkmadı Allah nasıl biliyosa öyle yapsın soruları hazırlayanları
eğitim iyiydi 3 boşum var biri ölçme biri pg diğerini hatırlamıyorum.
hayırlısı olsun canlarım alanda daha iyi olucağıma inanıyorum sizlerinde tabi
sınav nasıl geçti arkadaşlar bence sınav biraz tuhaftı ama kolay bir sınavdı da ben yapamadım o ayrı bu hamile halimle pek çalışamadım açıkçası ama oturup çalışan için yapılabilir bir sınavdı
Demir veya tel toka takıp girmezsiniz inşallah yetişemedim gündüze. Çıkartıyorlar demir kıskaçlı tokaları felan. Lastik toka atın. Çıkartırlarsa kalem sokun kafanıza.
İnşallah yarın güzel haberlerinizi duyarız. Hepinize başarılar bol şans. Rengina ve sedefonur kalbim sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?