- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
tamam nilim şimdilik moralini bozma daha 1 hafta daha sık dişinimeraba sedoş meraba kızlar 1 hafta var alana ben kitaplara gömülmek istiyorum gkgy de genele bakınca kendimi yalnız hissetmedim egtmde kötü deildi alandan ne yaparsam o kurtaracak beniyoksa ögretmenliğe veda
bu yıl elimden gelen gelmeyen hepsini yapmalıyım inşaallah
kızlar nete günde 1 defa gircem çok aranızda olamıcam
doğru söze ne denir, yazdıklarına %100 katılıyorum. hele de o soruların malum kişilere verildiği kesin!bütün yıl didinip ne pahasına olursa olsun çalışmayı bırakmayıp düştüğümüz yerden tekrar kalkmayı başardığımız zamanın sonunda karşılaştığımız sorular bunlar olmamalıydı asla!!!!hepimiz bu sınavın eleme sınavı olduğunun farkındayız ve bir şekilde eleniceğimizide biliyoruz bu bazen bir soruyla oluyor bazen 0.000007 puanla oluyor yani sen oraya hangi soruyu koyarsan koy mutlaka sıralama oluyor ne demeye 2006nın güncelini sorarsın, fizik sorusu gibi gezegenli soru sorarsın tüik verilerine göre işsizliğin sıralamasını sorarsın,elemek için soru tarzını değiştirmek asla kabul edilebilir bir gerekçe değil bu soruları sormalarının tek amacı standart sapması çok yüksek olan bu soruları açık şekilde verdikleri insanlar tarafından yapılması ve o şekilde o kişilerin öne geçmelerini sağlamak!!!matematik soruları oldukça zordu ve anlaşılması güçtü bu kadar hızlı bir şekilde alese dönmeleri haksızlık aleste bile böyle değil ya bu kadar acımasız sorular yok ve orda en azından süre daha fazla burada 120 soru ama verdikleri süre 119 dakika onuda bilmem farkettiniz mi arkadaşlar 9.30olunca sınav başlıyor 11.30 olduğu anda sınav bitti deniliyor oysa 11.31 olduğu anda sınavın bitirilmesi gerek,1 dakikada yeri geliyor 3 soru yapıyorsunuz sözelden, her yerden haksızlık !!!eğitim soruları herkes tarafındna kolay deniliyor ancak çeldiricilerin iyi çalıştığını düşünüyorum ve gkgydeki oturumda kimin doğrusu daha çoksa o öne geçicek, eğitimde de kim daha az yanlış yaparsa o öne geçicek yani zorsa herkese zor kolaysa herkese kolay önemli olan sıralama benim gibi alana giricek arkadaşlarda var çok zor ama moral bozmadan çalışmaya devam etmek zorundayız arkadaşlar %50lik kısım orada gerçi ben alanında hiç kolay olucağını sanmıyorum ama gene çalışmaktan başka çare yok
bu arada sınava çok hazırlanmadan giripte sınav için çok kolaydı çalışan yapardı diyenlere hiç kulak asmayın kızlar biz biliyoruz o duygu değişimlerimizi yaşadıklarımızı boşverinonların anlamalarına gerek yok, sizleri çoook seviyorummm
kızlar sevdiğiniz tavsiye edeceğiniz yabancı dizi var mı ben the vampire diaries ,how i met your mother bitirdim fringenin 5. sezondayım
csi:new york var bi de kuzum, bizdeki kanıt dizisinin yabancı versiyonu, ben öyle incelemeli, katilli dizileri de severimtabii bu kanıttan kat kat daha güzel bi dizi
aynen ebonum, benimki seneye gircek işte, acaba hiç girmesem mi diyo daha benim anlattıklarımdan. zaten onun da türkçe matı iyiydi bi, onu da b.kladılar. şimdi aklı iyice pomeme kaydı, daha şimdiden çocuk umudunu yitirdi. bilmiyorum bu nasıl iş yaa
gelinim hakkında hayırlısı olsunben o şekerleri yemedim, belki arada zehirliler karışmıştır bi kişi gitse kardır diye düşünüyolardır gibi bi düşünce geldi aklıma yemedim töbe yaa ne düşündürüyolar
ahh kıyamam yaa, bu yıl seçim dalgasından belki çoğu branştan alımlar artabilir kuzum. bizim de geçen yıl 324 kişi aldılar. bu sene sınıfçılar geçen yılki gibi olmıcak diyolar ama bakalım. gönlüm emek veren herkesin atanmasından yana.. aahh ahh biz de polisler gibi şimdi kura çekiyo olmalıydık :97:
kızlar bugün 1 e kadar uyumuşum
Uyuyun canım yaa hak ettinizSınıfçıların bence de bu yıl iyi olacak sedefcim ben atanacağını hissediyorum.Bölümü gerçekten zor, şöyle iyi bir derece yapmalı da atansın Off of ne diyeyim ki ben bu sisteme. Baksana daha girmeden umudunu tüketiyorlar herkesin.
Bugün memurlar'dan cevaplara bakmış da ordakilere göre gk.gy 79-80 gibi eğitim de 65, nasıl sizce? Ben düşük buldum:18::18::18: ilk kısım bu yıl farkı attıracak olan zaten o da düşük. Emin olamadıklarını da boş olarak saymış ama bilemiyorum
aynen sucum, ben de kitap okumayı çok özlemişim, bugün vaktim olmadı, bütün odamı dip köşe temizledim, her yer pasak içinde olmuş vallahi, kpss yüzünden çok salmıştım. temizlik yaptım rahatladım =) yerlerini değiştirdim mobilyalarımın, böyle daha güzel oldu. değişiklik. yarın pirayeye başlıcam ben de. tavsiye ederim, daha önceden de okumuştum ama çok beğendiğimden bi kere daha okucam, yeni kitaplar alıcam kendine. var mı tavsiye ettiğin? dizilerinden de how i met your motherın ben de hastasıyım. fringe e başlıcaktım bi türlü fırsat olmamıştı, ona başlıyayım ben de bu akşamteşekkür ederim canım bende çok severim macera, polisiye, aksiyon ama çook fazla korku içermeyecek :18: (tek başıma kalamıyorum sonra) söylediklerini kaydediyorum canım fringe bitince onları indirip bakayım. Sabah, uzun zaman sonra kitap okuyacam diye heyecan yaptım uyuyamadım erkenden kalıp kitap okumaya başladım çok özlemişim rahat rahat kitap okumayı, film izlemeyi tek ders sınavından önce biraz ara verdim tatil yapıp kafamı boşaltayım tekrar çalışmaya geçerim.
ahh kuzum ya kıyamam ben sana. o da koskoca adam insan azcık düşünür ya.. şu tadilatlar da tam zamanında, keşke senin sınav bittikten sonra başlasalardı tadilata kuzum ya. ne diyim, bizim halimizden ancak biz anlarız, başka kimse anlayamaz. biraz daha sık dişini nilim bak sayılı gün kaldı geçicek çok az kaldı.sedefim durumlar farklı kayınvalidemlerdeyim evde tadilat var kayınpederim bi halt bilmediği için eşim ugraşıyor yapıyor ama adam karışmaya gelince akşama kadar dır dır dır :26: ve dışardada olsa içerdede olsa sesi geliyor e eşimde bi yerde dayamamayıp kızıyor napcam bilemedim bugün çalıştım ama çok yoruldu kafam bi verimide olmadı yanıbaşımda gürültü konsantre sıfır tabi şu ana kadar sallamadım ama adam iyice beterleşti
canım iyi mi kötü mü bilemiyorum, çünkü dediğin gibi cevapları yayınlasaydılar o zaman milletle karşılaştırıp az çok bişeyler düşünebilirdik, çünkü bu sınavda sıralama önemli olucak bence. bi de ben de baktım memurlar nete, ama çoğunluğun işaretlediği şık doğru diyemeyiz. geçen yılki kpss de benimki sınavdan çıkınca memurlar netten karşılaştırmıştık cevaplarla, mesela benimkiyle aynı yapan çok kişi vardı, ama cevap o değildi. sevdiceğinin belki de çok daha yüksek gelicek netleri, belki sevdiceğinin oraya bakıp yanlış yaptığını düşündüğü sorular doğrudur, kimbilir.. ama eğer bu civarlarda gelirse iyi hele ki ilk bölüm. çünkü çoğu kişinin türkçe mattan ve güncellerden çok boşu var. zaten işaredikleri sorular ancak 80 tane falan oluyo. keşke cevapları açıklasaydılar da stres yapmasaydık, en azından ne geliceğini bilirdik. bu da yeni adet, işlerine gelmiyo tabi açıklamakUyuyun canım yaa hak ettinizSınıfçıların bence de bu yıl iyi olacak sedefcim ben atanacağını hissediyorum.Bölümü gerçekten zor, şöyle iyi bir derece yapmalı da atansın Off of ne diyeyim ki ben bu sisteme. Baksana daha girmeden umudunu tüketiyorlar herkesin.
Bugün memurlar'dan cevaplara bakmış da ordakilere göre gk.gy 79-80 gibi eğitim de 65, nasıl sizce? Ben düşük buldum:18::18::18: ilk kısım bu yıl farkı attıracak olan zaten o da düşük. Emin olamadıklarını da boş olarak saymış ama bilemiyorum
"Ahmet ve anne bir kız kardeş Ayşe ve oğlu Mehmet hangi tür akrabalığa girer"
hatırladınız dimi?
hala okuyorum hala anlıyamıyorum
sanırım türkçedeki anlatım bozukluğunu vatandaşlıkta gidermek istemişler
hatırladınız dimi?
şimdi anladım arkadaşım sağol. yani benim bile gerçek hayatta baba bir anne ayrı kardeşim var, ona rağmen hiç böyle bişey aklıma gelmemiştiya bu soruda apacık anlatım bozuklugu vardıya bende 4 kere okuduktan sonra anlayabıldım allahaskına kım hazırlıyo bu soruları gozu kormu acaba? ben acıklıyım bu soruyu sana ahmet ve ayşe nın annesı aynı kişi babaları farklıymıs mehmette ayşenın ogluymus galıba ahmetle mehmetın akrabalık derecelerını soruyo yanı ben oyle anladım:26::26::26: bıde su turkcedekı vıtamın sorusuna sınır oldum o neydı oyle yaaaa
ya sedefim ben bu soruyu 10 kez okudum şöyle kanaat getirdim ahmet ve anne olan bir kız kardes ayse. diye yani ayseyi anne olarak hayal ettim
hatırladınız dimi?
şimdi anladım arkadaşım sağol. yani benim bile gerçek hayatta baba bir anne ayrı kardeşim var, ona rağmen hiç böyle bişey aklıma gelmemişti
vitamin kelimesini duymak istemiyorum inan ki, hasta falan olsam vitamin istemem o derecehele hele o hasanla ahmet isimlerini duymak bile istemiyorum, o isimlerdeki kişiler de koşullu uyarıcım oldu
herhalde öyle kuzum tolinin dediği gibi.. ben ''anne bir kız kardeş'' sözünde, ya diyorum, anne nasıl hem annesi hem kız kardeşi olur
ben bu soruya 3.derece yan soy hısımlıgı dedim kuşum. artık yanlıs cıkarsa da sasırmam da neyse
haydin öptüm kuzularımuyuyayım da alana odaklanayım sabaha
tugbişimmm seni dee cok öptüm benim ikizimm
hatırladınız dimi?
canım iyi mi kötü mü bilemiyorum, çünkü dediğin gibi cevapları yayınlasaydılar o zaman milletle karşılaştırıp az çok bişeyler düşünebilirdik, çünkü bu sınavda sıralama önemli olucak bence. bi de ben de baktım memurlar nete, ama çoğunluğun işaretlediği şık doğru diyemeyiz. geçen yılki kpss de benimki sınavdan çıkınca memurlar netten karşılaştırmıştık cevaplarla, mesela benimkiyle aynı yapan çok kişi vardı, ama cevap o değildi. sevdiceğinin belki de çok daha yüksek gelicek netleri, belki sevdiceğinin oraya bakıp yanlış yaptığını düşündüğü sorular doğrudur, kimbilir.. ama eğer bu civarlarda gelirse iyi hele ki ilk bölüm. çünkü çoğu kişinin türkçe mattan ve güncellerden çok boşu var. zaten işaredikleri sorular ancak 80 tane falan oluyo. keşke cevapları açıklasaydılar da stres yapmasaydık, en azından ne geliceğini bilirdik. bu da yeni adet, işlerine gelmiyo tabi açıklamak
kpsshayalim aynılarını düşünüyorum. eğitim bilimlerinin ölçme sorusunda o vatandaşlık sorusunu verip burada hangi hata yapılmıştır gibi bi soru bile oluşturulabilirdi o sorudan. hatalı sadece bu soru değil ki, türkçede ünlü daralması yaptığım bir soru var. fakat memurlar.nette bişeyi farketmişler, alacağım kelimesi varmış orda, ben farketmemiştim ama bu kelimede de yumuşama var. ee o zaman bu soru da hatalı. bi b.k yapmaya çalışıyolar mantık sorularıyla ama daha onları sormayı bile beceremiyolar.böyle soru sorulmamalı orda ölçülmek istenen vatandaşlıktaki hısımlığı bilme derecemiz türkçede noktalama işaretlerini uygulamak değil!!!!!çok sinirleniyorum ya nasıl bir mantıkla böyle saçma sapan bir soru sorabiliyorlar ölçme değerlendirmecilerin hiçbiri de çıkıp dememiş mi böyle soru sorulmaz diye!!!isteseler pek ala düzgün cümle kurup çok kazık çok zor vatandaşlık sorusu sorabilirler ayrıntı içeren ama bunların yapmak istediği o değil ki bunların amacı bizi delirtmektürkçedeki vitamin mantık sorusu zaten oldukça karmaşıktı ben en sonuncusunu yaptım sadece ki normalde verilenleri çıkardığınızda tüm sorular çıkıyordu ama o mantık sorusunun şıklarının hepsi olasılıklı soruydu böyle bir soru yok ya!adamların amacı moral bozmak sınav anında,matematikteki soruların anlaşılabilmesi için olağanüstü bir güç lazımdı ki o güç türkçe bittikten sonra tükenmişti birçok insanda....türkçenin dilbilgisi sorularınında vatandaşlıktaki ahmet ayşeli sorudan çokta farkı yoktu neymiş isim tamlamasının sıfat fiil eki almış arasına girmiş hali yokmuş, paragraf sorularına hele iyice hasta oldum eskidende bir paragrafa bağlı 3 soru sorulurdu ama bu sınavda onu bile değiştirmişler arkadaşlar eskiden paragrafı bir kere okurdun 3 soruyu tak tak yapardın şimdi paragrafı her soru için okuman gerekiyor çünkü soruların içinde de öncüller var istenilen bir sürü şeyler var, böyle bir sınavla karşılaşacağımı bilseydim hiç kendimi yormazdım ben çünkü bu sorularla çalışmışsın çalışmamışsın hiçbir farkı yok ki!!!!bizi bu kadar zor bir cenderenin içine atıyorlar da ne oluyor sanki karşımıza çıkacak öğrenciler süper zekalılar mı olacak baştan aşağı saçma sapan, öğrencileri geçtim kendi branşındaki öğretmenin konuşmaya mecali yok bilgisi yok hiçbir şeyde sen beni bu zorlukları yaşatıp onunla aynı kulvarda başlatıcaksın hatta ben gene geride olucam çünkü onun kıdemi var benden daha fazla para alıyo olucak sıfır bilgisiyle!!!!madem bu kadar yıprattın beni madem devlete girmek bu kadar zor o zaman girdikten sonra karşılığını verde değsin ya çalıştığımıza!!!!alana da giricem sinirden çalışamıyorum yapmak istedikleride bu zaten onunda farkındayım gayet ama of işte offff
estağfurullah canım, en ihtiyacımız olduğunda yanımıza geldin, asıl sen sağol desteklerin için
Her sene yeni bir şey çıkarıyorlar sedefim ya, artık yoruldum valla işin içine girince görceksiniz inşallah, bu mebin, ösymnin işlerine akıl sır ermiyor ben çözemiyorum artık bunları.Çok haklısın o da aynı şeyi söyledi, ordakilerin doğru olduğu ne malum dedi. ilk kısım 70e kadar düşebilir de dedi.Dedim ya bir tahminde bulunmak şu süreçte çok da doğru değil. Sistem değiştiği için ben de bir şey diyemiyorum size danışayım demiştim çok sağ ol cevabın için. dediğin gibi puandan ziyade sıralama önemli zaten. Yığılmalar da çok olacaktır. İnşallah hepinizin çok iyi gelir. Ben de burayı işgal ettim kaç gündür izninle kitap tavsiyesi de yapayım ben de çok özledim okumayıKış Bahçesi, Ateş Böceği Yolu, Mart Menekşeleri, Uçurtma Avcısı, Bin Muhteşem Güneş ilk aklıma gelen çok sevdiğim kitaplardan....diyeyim ve gideyim artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?