Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
estağfurullah canım, en ihtiyacımız olduğunda yanımıza geldin, asıl sen sağol desteklerin için her zaman konuşalım
kitap tavsiyelerin için çok teşekkür ederim, en kısa zamanda alıp okuycam, çok özledim okumayı
sevdiceğin için de hepimiz için de hayırlısı ne ise o olsun canım, malesef bunu demekten başka yapacağımız bir şey yok.
aynen sucum, ben de kitap okumayı çok özlemişim, bugün vaktim olmadı, bütün odamı dip köşe temizledim, her yer pasak içinde olmuş vallahi, kpss yüzünden çok salmıştım. temizlik yaptım rahatladım =) yerlerini değiştirdim mobilyalarımın, böyle daha güzel oldu. değişiklik. yarın pirayeye başlıcam ben de. tavsiye ederim, daha önceden de okumuştum ama çok beğendiğimden bi kere daha okucam, yeni kitaplar alıcam kendine. var mı tavsiye ettiğin? dizilerinden de how i met your motherın ben de hastasıyım. fringe e başlıcaktım bi türlü fırsat olmamıştı, ona başlıyayım ben de bu akşam
Oncelikle herkese gecmis olsun alana girecek arkadaslar allah yardim etsin arada takip ediyodum sizleri yazmak istedim cunku kendimi gerizekali gibi hissediyorum beden eg.ogr ve atanmak icin bazilarina gore az puan olsada kendimce esek gibi calistim dersaneye gittim ve tarihim kotu diye ezberlemedigim savas antlasma kalmadi bunlar neden yoktu ya ilkeler inkilaplar anlasmalar allahim deli olucam sinav kitapcigini deli cevire cevire bunlari aradim ama yok hani dilbilgisi hani madenler tuneller guncellrr allahim kafaya yedim o kadar calistim emegimemi yanayim birde cikip kolaydi diyolar onami uzuleyim bilemedim ins hepimiz icin hayirlisi olur. Allah yardimcimiz olsun
selam hanımlar,
sanırım topiğin geneli,nin sınavı sıkıntılı geçmiş,
çok ilginç bi sınav olmuş gerçekten.
arkadaşlar, çalıştıgınız kaynaklardan sorular çıktı mı acaba,
beyaz kalemden çalışanlar memnun değillermiş.
selam hanımlar,
sanırım topiğin geneli,nin sınavı sıkıntılı geçmiş,
çok ilginç bi sınav olmuş gerçekten.
arkadaşlar, çalıştıgınız kaynaklardan sorular çıktı mı acaba,
beyaz kalemden çalışanlar memnun değillermiş.
Desene gene ne olacağı belli degil. Ben bu yıl piyasada cok duyulmamış yayinlara cok calismistim girmek nasip olmadı. Soruları inceleyemedim de.Hocam piyasadaki kaynakların hiçbirinde bu tarz sorular yoktu.Zaten sistem değişiyordu kör dövüşü yapıyordu herkes.Ama bu kadarını kimse beklemiyordu.
Not:Başka kaynakları bilemem.Anladın hocam
muhatcım evet beklediğimizden zordu hatta zor demek basit kalır garip bir sınavdı.
sen aklıma geldin girseydi de böyle şeylerle karşılaşacaktı Allah'ın sevgili kuluymuş ki görmemiş soruları dedim
körfez yayınlarından eğitimin bir sorusu tıpkısı çıkmış ama millet diyor o soru klasikti zaten her yayında vardı falan diye yine de bilemem.
benim çalıştığım hiçbir kitapta böyle sorular yoktu
bana en basit gelen bölümüm itibariyle Türkçe oldu ama cevapları bilmediğimz için ne kadar yanlış çıkar bilemem
diğerleri iç açıcı değil [/QUOTEcanim benim aklima da sen beyazanne sefefonur ve nilkon geldi. Dua ettim ama 2. Oturum saatleriydi:) Rabbim gonlunuzdekini nasip etsin insaallah
sağol tatlımcanim benim aklima da sen beyazanne sefefonur ve nilkon geldi. Dua ettim ama 2. Oturum saatleriydi:) Rabbim gonlunuzdekini nasip etsin insaallah
amin canım inşaalah:)
sağol tatlım
inşallah sana da Rabbim gönlündekini versin
Desene gene ne olacağı belli degil. Ben bu yıl piyasada cok duyulmamış yayinlara cok calismistim girmek nasip olmadı. Soruları inceleyemedim de.
Eğer o yayınlar tutturduysa yazarım BURDA
muhatcım evet beklediğimizden zordu hatta zor demek basit kalır garip bir sınavdı.
sen aklıma geldin girseydi de böyle şeylerle karşılaşacaktı Allah'ın sevgili kuluymuş ki görmemiş soruları dedim
körfez yayınlarından eğitimin bir sorusu tıpkısı çıkmış ama millet diyor o soru klasikti zaten her yayında vardı falan diye yine de bilemem.
benim çalıştığım hiçbir kitapta böyle sorular yoktu
bana en basit gelen bölümüm itibariyle Türkçe oldu ama cevapları bilmediğimz için ne kadar yanlış çıkar bilemem
diğerleri iç açıcı değil [/QUOTEcanim benim aklima da sen beyazanne sefefonur ve nilkon geldi. Dua ettim ama 2. Oturum saatleriydi:) Rabbim gonlunuzdekini nasip etsin insaallah
Hocam neyin ne olduğunu hepimiz biliyoruz.Bu soruların yapılacağı da belli yapılmayacağı da.Adamlar nihai amacına ulaştı velhasıl.Dua edelim de bi adaletsizlik olmasın.Çünkü bu soruları zaten kimse yapamadı.O yüzden puanlar ona göre gelecektir.Allah emeklerimizi zayi etmesin
Kızlar artık cok sıkıldım masa başında oturmaktan. şu alan sınavıda bitsin ve ben tatilime baslamak istiyorum. cok zor geliyo artik şu 3 4gunde calismak ama bu snav kurtarmali beni. o yuzdn calismaya calisiyorum bide sizn bolumun alan kitaplarnz nasl bilmiyorum ama ben matematkciym ve cok havada almis konulari neyn nerdn geldgini anlamak cok zor oluyo oda daha cok yoruyo :44:
canım benim erkek arkadaşım da ilköğretim matematikçi ama o da çok şikayetçi zorlanıyo alan çalışırken.çok tırsıyom diyo karacan yayınlarının setini aldı o..bende sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuyum bizim alanda da çok ayrıntı var padişahların hobileri bile var kitaptahakkımızda hayırlısı olsun canım ya