bütün yıl didinip ne pahasına olursa olsun çalışmayı bırakmayıp düştüğümüz yerden tekrar kalkmayı başardığımız zamanın sonunda karşılaştığımız sorular bunlar olmamalıydı asla!!!!hepimiz bu sınavın eleme sınavı olduğunun farkındayız ve bir şekilde eleniceğimizide biliyoruz bu bazen bir soruyla oluyor bazen 0.000007 puanla oluyor yani sen oraya hangi soruyu koyarsan koy mutlaka sıralama oluyor ne demeye 2006nın güncelini sorarsın, fizik sorusu gibi gezegenli soru sorarsın tüik verilerine göre işsizliğin sıralamasını sorarsın,elemek için soru tarzını değiştirmek asla kabul edilebilir bir gerekçe değil bu soruları sormalarının tek amacı standart sapması çok yüksek olan bu soruları açık şekilde verdikleri insanlar tarafından yapılması ve o şekilde o kişilerin öne geçmelerini sağlamak!!!matematik soruları oldukça zordu ve anlaşılması güçtü bu kadar hızlı bir şekilde alese dönmeleri haksızlık aleste bile böyle değil ya bu kadar acımasız sorular yok ve orda en azından süre daha fazla burada 120 soru ama verdikleri süre 119 dakika onuda bilmem farkettiniz mi arkadaşlar 9.30olunca sınav başlıyor 11.30 olduğu anda sınav bitti deniliyor oysa 11.31 olduğu anda sınavın bitirilmesi gerek,1 dakikada yeri geliyor 3 soru yapıyorsunuz sözelden, her yerden haksızlık !!!eğitim soruları herkes tarafındna kolay deniliyor ancak çeldiricilerin iyi çalıştığını düşünüyorum ve gkgydeki oturumda kimin doğrusu daha çoksa o öne geçicek, eğitimde de kim daha az yanlış yaparsa o öne geçicek yani zorsa herkese zor kolaysa herkese kolay önemli olan sıralama benim gibi alana giricek arkadaşlarda var çok zor ama moral bozmadan çalışmaya devam etmek zorundayız arkadaşlar %50lik kısım orada gerçi ben alanında hiç kolay olucağını sanmıyorum ama gene çalışmaktan başka çare yok
bu arada sınava çok hazırlanmadan giripte sınav için çok kolaydı çalışan yapardı diyenlere hiç kulak asmayın kızlar biz biliyoruz o duygu değişimlerimizi yaşadıklarımızı boşverin
onların anlamalarına gerek yok, sizleri çoook seviyorummm