kızlar ben de pır pırım yahufena heyecan var bende bu gece nasıl uyuycam bilmiyorum
Allah hepimize başarıyı nasip etsin, inşallah hepimiz atanırız arkadaşlarım
ben de ben de tuğbammmheyecanlanmaktan öte içim daralıyo benim kuzum bitsede gitsek modundayım bugün.bi de sanki iki gündür hiç çalışmamışım gibi ders çalışıyorumhatta notlarımı sınava gireceğim yere gidene kadar okucam
bende günlerdir gözüme batan buzdolabımı temizledim nihayet
(evli olunca da böyle oluyormuş demekki, geçen yıl ki halimi düşündüm
anacığım iş yaptırmazdı, kaldı ki son gün dolap temizletcek, hayatımda hiç temizledim mi acep)
sonra duşumu aldım yasinimi okudum, hepinize dua ettim
emek veren herkese hayırlısını dua et yarabbim dedim
inşallah kabul olmuştur.
şimdi de son kez güncel bakcam pc deki notlarımdan
sonra akşam 6 da inşallah tekirdağa yolculuk
hepinizi kocam öpüyorum, sonuç nasıl olursa olsun havamız hep güzel olsun
NOT: İYİ OLMAK ZORUNDASINIZ
HAYAT GİDİYOR...
ben de ben de tuğbammmben şu son güne kadar aşırı rahattım, dün özellikle de bugün sabahtan beri ellerim titriyo hele rüyalarımı anlatsam size koparsınız. bu sabahki ayrı bi alemde, hep ya geç kaldığımı ya da soruları yetiştiremediğimi, ya da türkçede kalıp diğerlerine hiç bakamadığımı gördüm rüyalarımda bu sabah kopya çektiğimi gördüm hem de bilgisayar varmış yanımda, google a yazıyorum cevap arıyorum, google bile bilmiyo, orda bile bulamıyorum falan, ter içinde uyandım
bitsin artık aynen. yarın şu saatlerde artık son sorularımızı çözüyo olucaz, az kaldı, atlatıcaz artık
ebonum çok doğru diyosun hayat akıp gidiyo..
iyi yolculuklar kuzucum, Allah kabul etsin dualarını sağolasın, ben de birazdan okucam hepimize
ayy kıyamam sana ben kuzum rüyalar ters çıkarmışyarın bitiyo senin çilen bizmkide haftaya pazar
olsun kuzum bunu atlatınca biraz da olsa rahatlarsınız siz de, sonuçta yarısı bitmiş oluyozaten alan sınavına stres yapmayın, sonuçta ilk kez oluyo, herkes ilk defa giriyo, bi de böyle şeylerde hep ilk girenler daha şanslıdır derler, inş sizin de lehinize olucak bu durum
evet kuzum yarısı bitmiş oluyo ve omzumuzdançok büyük bir yük kalkıyo.alan beni o kadar endişelendirmiyo.çok iyi olduğumdan değilde alanda ne bileyim daha net sorular var bilirsen yaparsın bilemezsen yapamazsın.aslında önemli olan yarınki sınavlar benim için.inşallah sedefim şanslı oluruz bu sene.güzel dileklerin için sağol kuzuum
renk kuşumben de şalvar tarzı beli lastikli bol bi pantolon giycem, düğme fermuar vs yok üstünde
üstüne de normal bi badi, burada bugün çok yağmur yağdı, o yüzden bi de yanıma hırka alıcam. siz de alın isterseniz, belli olmaz sabah serin olabilir
altıma da babet giycem. saçımı da toplarım.
ösym çıktısı + nüfus cüzdanı + hiç takmadığım o gözlükler+ suyum + sigara olmazsa olmaz onu sevdiceğin arabada bırakırım, çıkınca bol bol pöfürdetirim artık
aminnn can kuşummmm[
evet kuşum hırka alıcam ben de inşallah
yanımıza alacakları da unutmayalım kimlik ve çıktı mutlaka hazrlayalım şimdiden.
haydi ben cıkıyorum canlarım Allah kolaylık versin sınavdan mutlu çıkmamızı nasip etsin, istediğimiz hayırlı yerlere atanmak nasip etsin, AMİNNN
sizi yerim benher şey güzel olacak kızlaaarr size ve kendime güveniyorum ben
sedefim ben sigara alamıcam yanıma ablamın eşi götürecek sınava bi günde içmeyivereyim ya
aminnn can kuşummmm
en güzel kısmı da 1 yıldır çektiğimiz dertler biticek ya rahatlıcaz ya o yeter
enişten bilmiyo mu kuşum içtiğini, olsun sen de eve gidince atarsın stresini bol bol
kızlar hepimiz adına kuran okudum
Allah hepimiz için hayırlısını versin, dualarımı ettikten sonra biraz daha rahatladım
şimdi dışarı çıkıcam
yarın sınav sonrası görüşürüz arkadaşlarım hepinize başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?