- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar sabah 7 de kalktım eşim bugün çalışma diye tembihledi ama ben duramadım çdt tekrar ettim eger çok sıkılırsam o uyanana kadar birazda mat çözerim.dün sınavdan korkuyorum dedim ona sorular uzaydanmı gelecek yine çalıştıgın çıkacak dedi mantıklı geldi benim gibi korkan varsa korkmmayın kızzzzzzzz bize vız gelir kpss
nurtubam hayırlı olsun
sevcanım senin içinde ne hayırlı ise o olsun
slm kızlar
Tubişim facede paylaşmış kafamın içinde Fadimenin düğünü var diye aynen o haldeyim
sedefim dediğin gibi bilgi yarışmaları paklar artık bu saatten sonra bizi
clemim evin hayırlı olsun datlum
sucum benim de geçen yıl kaldığım des vardı bütünlemeden geçtim zorla dd ile o da :26: sen de geçersin inşallah stres yapma hiç
haydi kızlar bu da ben de cumartesiden önce daha girmem sanırım şimdi güncellere falan bakıp çıkarım
Allah göremediklerimizi gördürsün. yapamadıklarımızı yaptırsın inşallah
alnımızın akıyla kazanmak nasip etsin amin
çok öptüm sizi
clementinem olmadı be canım onun ataması.
onca tatsızlık tartışma tükenmişliklerle kaldık...
rabbim hayırlsına yöneltsin dedim hep, ama bilmiyorum belkide en hayırlsı zor da..... bilmiyorum yaa...
özellikle bugün çok kötüyüm .... (yada her zamanki gibi kötüyüm )
özel mesajda uzun uzun anlattım canım.
hayırlsı olsun canım benim Allah onun atamaya yetmeyen puanlarını sana eklesin de senin atanmanı nasip etsin
AMİİİNNN
ausum kuşum çokk teşekkür ederim dua et olur mu datlumRengina kuzum
Herkese başarılar dilerim .
Hep çalıştıklarınızdan çıkar , attıklarınız tutar , bilemedikleriniz aklınıza geliverir inşallah.
Zor bir maratondu , emeğinizin karşılığını alırsın umarım .
clemim ben de seni çookk özledim canım Allah senin de hepimizin de kazanmamızı nasip etsin inşallah aminnnrenginim çok özledim seni arkadaşım çok çok..
Rabbim sınvada yardımcın olsun yolunu açık etsin canım benim
kızlar sınavda hepinize başarılar diliyorum.....Allah yüzünüzü kara çıkarmasın,emeklerinizin karşılıgını alın.......
kızlarr bugün girmeyeyim dedim ama güncellere bakmam lazım gelmişken burayı da merak ettimm
ausum kuşum çokk teşekkür ederim dua et olur mu datlum
clemim ben de seni çookk özledim canım Allah senin de hepimizin de kazanmamızı nasip etsin inşallah aminnn
çok teşekkürlerr
kızlar çokça dua edelim birbirimize olur mu.? kardeşin kardeşe duası daha çok kabul olurmuş
öptüm sizi
birazdan gezmeye çıkacaz kızlar rahatlamam için gelince yazarım yazamazsamda içimdekileri biliyosunuz :)