• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

slm kızlar:3:
Tubişim facede paylaşmış kafamın içinde Fadimenin düğünü var diye :52: aynen o haldeyim:27:
sedefim dediğin gibi bilgi yarışmaları paklar artık bu saatten sonra bizi:6:
clemim evin hayırlı olsun datlum :29:
sucum benim de geçen yıl kaldığım des vardı bütünlemeden geçtim zorla dd ile o da :26: sen de geçersin inşallah stres yapma hiç :29:

haydi kızlar bu da ben de cumartesiden önce daha girmem sanırım şimdi güncellere falan bakıp çıkarım:5:
Allah göremediklerimizi gördürsün. yapamadıklarımızı yaptırsın inşallah :31:
alnımızın akıyla kazanmak nasip etsin amin
çok öptüm sizi :7:

kızlar egtm tekrarım bitti clemimlede facede çdt ve güncel çalıştık 1 saat falan mat bakıp yatarım benden bu kadar :10:
klasik bi söz ama artık oldugu kadar olmadıgı kader rabbim alnımıza yazsın yeter :4:
şimdi napıyoruzzzzzzzzzzzzzz :52:hep beraber" RABBİM ELİMDEN GELENİ YAPTIM DİYİP İŞİ aLLAH A BIRAKIYORUZ VE OLDU BİLİYORUZ "
EBONUM ÖSLEDİM SENİ BULUŞAMADIK Bİ TÜRLÜ :48:
KUSURSUZ DELİM SENLEDE KARŞILAŞIRIZ İNŞALLAH YİNE :38:

slm canlarımm güzellerim bitanelerim sizi öyle çok özledim ki :43:

misafirlerimiz gitmediler hala hatta cumartesi kına gecesi pazar düğün var

ev işleri arasında her fırsatta derse bakmaya çalıştım kızlar :6:

bir elim toz alırken bir elim kitap tuttu :1:

hiç boş durmadığım için bir deri bir kemik kaldım görenler şok oluyor noldu sana diyor :9::9:

zorlu bir dönem oldu benim için elimden geleni yaptığıma inanıyorum

atanamazsam da içim rahat olur

yarın belki giremem diyerek mutfak işini bırakıp buraya koştum canlarım

HEPİNİZE SINAVDA BAŞARILAR DİLİYORUM

ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN

SORULARI BİR SOLUKTA OKUYUP DOĞRU CEVAPLAMAK NASİP ETSİN

HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN CANLARIM

ALLAHA EMANET OLUN

ÖPÜYORÜM ÇOK ÇOK ÇOK :54::54::54::54:

Not: benim sevdicek Kütahya merkeze atanmış kızlar bir de onun sevinci ve tarifsiz karışık duyguları mevcut

Son düzenleme:
clementinem olmadı be canım onun ataması.
onca tatsızlık tartışma tükenmişliklerle kaldık...

rabbim hayırlsına yöneltsin dedim hep, ama bilmiyorum belkide en hayırlsı zor da..... bilmiyorum yaa...
özellikle bugün çok kötüyüm .... (yada her zamanki gibi kötüyüm )

özel mesajda uzun uzun anlattım canım.

Son düzenleme:
günaydın kızlar sabah 7 de kalktım eşim bugün çalışma diye tembihledi ama ben duramadım çdt tekrar ettim eger çok sıkılırsam o uyanana kadar birazda mat çözerim.dün sınavdan korkuyorum dedim ona sorular uzaydanmı gelecek yine çalıştıgın çıkacak dedi mantıklı geldi benim gibi korkan varsa korkmmayın kızzzzzzzz bize vız gelir kpss :9::9:
nurtubam hayırlı olsun
sevcanım senin içinde ne hayırlı ise o olsun :48:

günaydın kızlar sabah 7 de kalktım eşim bugün çalışma diye tembihledi ama ben duramadım çdt tekrar ettim eger çok sıkılırsam o uyanana kadar birazda mat çözerim.dün sınavdan korkuyorum dedim ona sorular uzaydanmı gelecek yine çalıştıgın çıkacak dedi mantıklı geldi benim gibi korkan varsa korkmmayın kızzzzzzzz bize vız gelir kpss :9::9:
nurtubam hayırlı olsun
sevcanım senin içinde ne hayırlı ise o olsun :48:

allah razı olsun nilim. inş hepimizin sınavı çok güzel geçer.

ama galiba bizimkisi sınav korkusu değil, korku daha çok sonucca endeksli.
yani ''ya yine olmazsa '' korkusu. off düşünmek bile istemiyorum

Rengina kuzum :38:

Herkese başarılar dilerim .

Hep çalıştıklarınızdan çıkar , attıklarınız tutar , bilemedikleriniz aklınıza geliverir inşallah.

Zor bir maratondu , emeğinizin karşılığını alırsın umarım .

slm kızlar:3:
Tubişim facede paylaşmış kafamın içinde Fadimenin düğünü var diye :52: aynen o haldeyim:27:
sedefim dediğin gibi bilgi yarışmaları paklar artık bu saatten sonra bizi:6:
clemim evin hayırlı olsun datlum :29:
sucum benim de geçen yıl kaldığım des vardı bütünlemeden geçtim zorla dd ile o da :26: sen de geçersin inşallah stres yapma hiç :29:

haydi kızlar bu da ben de cumartesiden önce daha girmem sanırım şimdi güncellere falan bakıp çıkarım:5:
Allah göremediklerimizi gördürsün. yapamadıklarımızı yaptırsın inşallah :31:
alnımızın akıyla kazanmak nasip etsin amin
çok öptüm sizi :7:

renginim çok özledim seni arkadaşım çok çok..:29::29:

Rabbim sınvada yardımcın olsun yolunu açık etsin canım benim:38:

Son düzenleme:
clementinem olmadı be canım onun ataması.
onca tatsızlık tartışma tükenmişliklerle kaldık...

rabbim hayırlsına yöneltsin dedim hep, ama bilmiyorum belkide en hayırlsı zor da..... bilmiyorum yaa...
özellikle bugün çok kötüyüm .... (yada her zamanki gibi kötüyüm )

özel mesajda uzun uzun anlattım canım.

hayırlsı olsun canım benim Allah onun atamaya yetmeyen puanlarını sana eklesin de senin atanmanı nasip etsin:1::1::1:

AMİİİNNN

kızlar sınavda hepinize başarılar diliyorum.....Allah yüzünüzü kara çıkarmasın,emeklerinizin karşılıgını alın.......

kızlarr bugün girmeyeyim dedim ama güncellere bakmam lazım gelmişken burayı da merak ettimm:29::29:
Rengina kuzum :38:

Herkese başarılar dilerim .

Hep çalıştıklarınızdan çıkar , attıklarınız tutar , bilemedikleriniz aklınıza geliverir inşallah.

Zor bir maratondu , emeğinizin karşılığını alırsın umarım .
ausum kuşum çokk teşekkür ederim dua et olur mu datlum :29:
renginim çok özledim seni arkadaşım çok çok..:29::29:

Rabbim sınvada yardımcın olsun yolunu açık etsin canım benim:38:
clemim ben de seni çookk özledim canım:38: Allah senin de hepimizin de kazanmamızı nasip etsin inşallah aminnn:54:
kızlar sınavda hepinize başarılar diliyorum.....Allah yüzünüzü kara çıkarmasın,emeklerinizin karşılıgını alın.......

çok teşekkürlerr :7:

kızlar çokça dua edelim birbirimize olur mu.? kardeşin kardeşe duası daha çok kabul olurmuş
öptüm sizi :54::54::54:

kızlarr bugün girmeyeyim dedim ama güncellere bakmam lazım gelmişken burayı da merak ettimm:29::29:

ausum kuşum çokk teşekkür ederim dua et olur mu datlum :29:

clemim ben de seni çookk özledim canım:38: Allah senin de hepimizin de kazanmamızı nasip etsin inşallah aminnn:54:

çok teşekkürlerr :7:

kızlar çokça dua edelim birbirimize olur mu.? kardeşin kardeşe duası daha çok kabul olurmuş
öptüm sizi :54::54::54:

bende girmeyim dedim bende dayanamadım valla:9:
hep dualarımdasınız canlar:16::16:

kızlar ben de pır pırım yahu :52: fena heyecan var bende :52::52: bu gece nasıl uyuycam bilmiyorum
Allah hepimize başarıyı nasip etsin, inşallah hepimiz atanırız arkadaşlarım :16:

birazdan gezmeye çıkacaz kızlar rahatlamam için gelince yazarım yazamazsamda içimdekileri biliyosunuz :)

Back