• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar moralim o kadar bozuk ki bugunku denemem berbat bile diyemicem o kadar ki kotu. bugun bişe oldu ve ben okudugum hic biseyi anlamadim ve sene basindaki netlerime dondum 28genel kultur 39 egtm 53 genel yetenek :50: simdi sorulara bakiyorum deneme gercekten zordu ve ben her seyi karistırmışım:(

uzi bıranşın ne :44:
kızlar yediiklim yolluk deneme GKGY sayı 1 i çözdüm
türkçe :30 net
mat 13 net
tarih 25 net
cografya 15.50 net
vatandaşlık 9.50 net
TOPLAM 94 NET
:12: :46::52:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sizce nası canişkolar
2 tanede bilgi paylaşayım ben yapamadım :26:
uluslararası verilere göre dünyanın en büyük otomobil üreticisi ülke :ÇİN
Türkiye istatistlik kurumuna göre en çok iç göç veren bölgemiz :karadeniz (ben iç anadolu demiştim :30:)
biraz dinleneyim 110 egtm sorusu çözecem çıkmşılardan :41:
:nazar::nazar::nazar::nazar: çok çok iyi canım:16::16:
kızzlarr ya siz hepiniz alanı bitrdiniz mii
bi ben mi kaldım numune gibi:43:
kuzum ben bitirdimde ne oldu sanki hiçbirşey bilmiyomuş gibiyim:18:

sınava kadar düzelmezsem sorulara bön bön bakıp hayatımı 2. kez mahvedeceğim.

ilkini evlenerek yaptım

canım benim ne oldu üzme tatlı canını sınava odaklan :26:

Son düzenleme:
demeyin kızlar yaa :43: bitmiyor melet :47: bitirecegim ama :kkk:

sınava kadar düzelmezsem sorulara bön bön bakıp hayatımı 2. kez mahvedeceğim.

ilkini evlenerek yaptım

boşver kuzu

renginaın başını yeterince ağrıttım. senin de canını sıkmayım
kuzum estağfirullah baş ağrıtmak ne demk her zaman yanındayım. lütfen böyle düşünme:31:

kızlar moralim o kadar bozuk ki bugunku denemem berbat bile diyemicem o kadar ki kotu. bugun bişe oldu ve ben okudugum hic biseyi anlamadim ve sene basindaki netlerime dondum 28genel kultur 39 egtm 53 genel yetenek :50: simdi sorulara bakiyorum deneme gercekten zordu ve ben her seyi karistırmışım:(
böyle böyle ögrenecegiz canım bunlar artı puan. üzülme.

günaydın kızlar :3:dün 400 soru ile günü kapattım çok mutlu oldum sabah 11-13 ve akşam 7-11 arası evde olmadım halde demekki insan isteyince yapıyomuş nolur Allahım bu hafta devam etsin bu isteğim :16::16::16::16::16::16::16:

ne aynaya bakacak ne olanları anlatacak cesaretim var

turanı alıp kaçmak istiyorum

annecik noldu ki sanaa:44:
anlat ferahla içinde tutma bütün yıl verdiğin emegı cope mı atcan canını skarak aman haaaaaa:47:

boşver kuzu

renginaın başını yeterince ağrıttım. senin de canını sıkmayım

canım hayırdır bi sorun mu var :26:

beyazanne gördüğün gibi kimse senin derdine ne banane nede başımı agrıtır demiyor bu insanlar soruyorsa içten soruyor emin ol kızım HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL :29:
nete girer girmez burda paylaşıyosun derdini :20::19::20:
sınava 3-5 gün kala seni yıldıran ne ise irdeliyoruz bi çare varsa buluyoruz oldumu tatlım :31::38:

günaydın kızlarımmm :32:
rüyamda İstanbul'a gidiyordum alan sınavına girmeye :27:
girdim cıktım tabi oraları hatırlamıyorum :1:

kolay gelsin kızlarrr :12:

merhaba canlar :3: biraz sonra gkgy ve eğitim denemesi çözücem sonrada vatandaşlık tekrarına başlıcam
beyazanne nilin dediklerine katılıyorum kuzum:16::16:

Son düzenleme:
kızlar yeiiklim yolluk deneme 2 yi çözdüm sonuçlar iyi çok şükür
şimdide ölçme ve yöntem çözüyorum ama gitmiyor pazar pazar öğğğ geldi bu ne arkadaş yaaa :31:

slm kızlar yatılı misafir geldi ev şenlik alanı gibi gnk_gny eğitim denemesi çözdüm sadece bur de alandan deneme çözeceğim çalışma ortamı diye birşey kalmadı :14:

Back