sağolasın renginim
iğne vurulmamak için zorluyorum kendimi ama
vurulmadan da iyileşemeyeceğim
bide canım neye sıkıldı biliyormusun renginim
tg deneme çozdüm
bi puan hesaplayayaım dedim
29 net türkçe
8 net mat
52 gk
69 eğitim neti 82 küsür puan verdi gene yetmiyor gene yetmiyor ne yapacağımı inan şaırdım kuzum ya
sağol canım benim bende burdaki bütün arkadaşlarıma güveniyorum emeklerimiz boşa çıkmasın inşallahha bu arada tugbamm sana yorum yapmayı unuttum sanmaa
fem denemeleri kolay değil ki kuzuşum herkes o kadar çıkaramaz yani
ben sana inanıyorum hem
TUĞBAMM ne sıklıkta deneme çözüyorsun tatlım
Sınav Yapılacak Alan Başvuru Yapan Aday Sayısı
Türkçe 14.119
İlköğretim Matematik 6.632
Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji 14.212
Sosyal Bilgiler 19.835
Türk Dili ve Edebiyatı 18.488
Tarih 13.359
Coğrafya 4.705
Matematik (Lise) 13.634
Fizik 6.067
Kimya 4.952
Biyoloji 6.655
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 8.071
Yabancı Dil (Almanca) 2.896
Yabancı Dil (Fransızca) 750
Yabancı Dil (İngilizce) 15.799
TOPLAM 150.174
sağol canım benim bende burdaki bütün arkadaşlarıma güveniyorum emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah
kuzum sistemli olarak yeni başladım çözmeye..önceleride çözüyodum ama her gün değil.dünde yediiklim çözdüm 80lik 54 net vardı
kuzum yediiklim de zor o net normal yani moralini hiç bozma güzelim sistemli olarak deneme çözmeye devam et tatlım çok faydası oluyor
Topiğin kaçağı geldi.
Mezuniyet telaşlarındayım da ayıp söylemesi.Hala ödevlerle uğraşıyorum şaka gibi.
Raporumu vereyim hemen.
100 Türkçe 100 Coğrafya 100 Tarih 40 Matematik çözdüm.
Biraz da Rehberlik ile 400'e tamamlasam kafi.
Ama bende ne kafa kaldı ne psikoloji.
çok geçmiş olsun clementinem Allah şifa versin dikkat et kendine canım benim
nilim bizi bizden başka kimse anlamıyor kpssye hazırlanmamış o sınava girmemiş kimse bilmez ne çektiğimizi aynı şeyler eminim herkeste oluyordur ben de ailemle çok tartışmışımdır
netlerin güzel canım ama senin de dediğin gibi matematiği yükseltmen lazım bu ay iyice yüklenirsen halledersin
canım bunlarda sapma yok ,kocaeli yediiklimin hocası bir slayt eklemişti ondaki standart sapmalara bak puanına bi ekle moralin yerine gelcek eminim
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
günaydın kızlarrrrrrrrrrrnabersinizzzzzzzzz
dün sadece mat çalıştım o kadar
bugün evimi temizlicem masamın yerini değiştirecem sonra çalışmaya başlıcam eger pegama dan soru çözemezsem 1 egtm ve gkgy deneme çözerim
görüşmek üzere aaaa 30 mayıs olmuş mayısıda devirdik haziran daha daha verimli geçer inşallah
seni ne yapsam bilemiyorum
hep aynı serzenişler
Allah rızası için biraz çalıştığına güven kardeşim
sana hep düzensiz ve az çalışıyorsun gibi geliyor ama ben yazdıklarına bakıyorum gayet iyi..
anlamıyorum tam olarak sorun nerde boşu boşuna kendini üzüyorsun sen üzülünce bende üzülüyorum
geldik son bir aya bu son bir ayda senden verimsiz çalıştım lafını duymak istemiyorum söyleye söyleye beyninide inandırdın artık
olumlu mesajlar verelim kendimize nilim bak çok az kaldı:13:
canım aslında aralık 1 den itibaren neredeyse aralıksız her gün az yada çok çalıştım kayınvalidemlerde bile 1 soru bankası bitirmiş bir gelinimama bana üst üste birkaç gün planıma uyamayınca sanki hiç çalışmadım gibi geliyor haklısın kendi kendimi üzüp inandırıyorum deneme çözüyorum sonuçlarda gayet iyi sadece konu eksiklerim var onlarada haziranda bakıcam liste çıkarıp ve çözebildiğim kadar deneme çözecem cloşum beni kendime getirdin kuzum bak bu ayın son günü sana bu ayı son günü bu ay boyunca yaptıklarımı yazıyorum NOT: gaza getirmek serbest
sosyal bilimlerin temel alanlarınadan 14 ders
alandan cografya
alandan vatandaşlık (fem ve data dan çokkkk ayrıntılı olarak )
2 deneme
matematikten problemlerden son üçü kaldı yüzde karışım faiz
körfez alan denemeleri gk (10 vat 10 tarih 10 cografya ) kitabı bitti
pegama çıkmış sorular eb
pegama gkgy çıkmşış sorular (bunlar tam bitmedi :26:)
toplamda konular dışındada 4000 küsür soru
kuzum bugün baya yogunum yediiklim özetlemeside uzun 2 buçuk sayfa not aldım yarın söz yazacam bugünlük affet tatlım olurmu
gaza getirmek serbest mesajım alınmış teşekür ederim zümremmmyürü be NİLOŞUM kim tutar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?