• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bugün eğitim denemesi çözdüm bunun haricinde 200 soru çözdüm karma bi de tarihe çalıştım benden bu kadar kızlar yatıcam uyucam artık yarın daha çok ve daha verimli çalışmak ümidiyle yatıyorun iyi geceler canlarım :16::16::16:

günaydın kızlarrrrrrr :16::16::16::16: herkese bol verimli mutlu günler diliyorum :27:
dün 4 tarih deneme 4 cografya denmesi çözüp körfez gk alan denmesini bitirdim sonra bi de 50 kadar egtm çözdüm toplamda 210 ü buldum akşamada gezmedeydim:31:
kızlar ben bugünlerde hiç planlarıma uyamıyorum ya nolcem ben böle :26:
bugün mat çalışıcam havuz ve işçi prob. ne ofisokulla başlıyorum güne öglen 2 ye kadar çalışıp arkadaşlarla alışverişe çıkacam sonra akşamada çalışıcam inşallah gr canişkolar :21:
:29:

kızlar özel eğitime dair ,
özel eğitim temel ilkeleri yazınca 9 ilke çıkıyor zaten onlara ordan bakabilirsiniz.

tanılama ilkelerine dair ise meb in sitesinden bunu buldum
http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/55/18/967827/dosyalar/2012_12/14104538_zeltanilama.pdf

sevcanım indirdim teşekkür ederim benimde bulmam gereken eksiklerim var bisürü ama haziran başı konu eksiklerimi çıkarıp planımı yapıp öyle bakacam inşallah :13:

Son düzenleme:
günaydın kızlar :16::16::16: günaydın nilim :16::48: akşam biraz erken yatmıştım kızlar iyiki de öyle yapmışım çünkü sabah o kadar dinç uyandım ki bünye yorgunmuş farkında değilmişim :1::1::1: denemelerle güne başlıyorum canlarım Allah rast getire :10::10: svcnn teşekkür ederim canım eline sağlık indirdim hemen

havuz problemleri bitti ofis okuldan sıra işçi de :24::24::24:
kızlarrr siz hala uyuyomusunuz yoksa nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz:20::20::20::19::19::19:

günaydın kızlar :16::16::16: günaydın nilim :16::48: akşam biraz erken yatmıştım kızlar iyiki de öyle yapmışım çünkü sabah o kadar dinç uyandım ki bünye yorgunmuş farkında değilmişim :1::1::1: denemelerle güne başlıyorum canlarım Allah rast getire :10::10: svcnn teşekkür ederim canım eline sağlık indirdim hemen
tubiş ben bu günlerde çalışamıyorum ya :43::43::43: bi formülün varmı kuzum :29:

kuzum çalışmanı engelleyen şeyleri bir kenara bırak bir de canın istemese bile kendini zorlaya zorlaya patlayacak bile olsan derse devam et neler çalıştığını görünce motive artıyor bu sefer daha istekli çalışmaya başlıyor insan:34::34:

sürekli aynı yerde çalışıyorsan çalışma yerini değiştir kuzum
sol elle soru çözmeyi dene
masa başından kalkmak istediğinde kendine şart koy mesala bu testi bitir öyle kalk gibi

Son düzenleme:
tatlım ben aşırı zorlayamam migrenliyim o kadar zorlarsam en az 2 gün yerimden kalkamıyorum agrıdan
başka odayamı geçiyim aynı oda içi yeternmi acep bi de ne gibi bi faydası oluyor canım
senide meşgul ettim ama cevaplarmsın

sol elle soru çözmeyi dene
masa başından kalkmak istediğinde kendine şart koy mesala bu testi bitir öyle kalk gibi
sol elle beynin bi tarafını dinendirip diğerini çalıştırıyoz dimi aaa çok ilginç mutlaka denicicem
masa başı konusunda annem vs bırakırsa telefon ısrarla 2-3 defa çalmazsa genelde bitirmeden kalkmam tatlım

odanın içindede olur kuzum ben balkon mutfak dolaşıyorum öyle çalıştığın odayı sürekli havalandır canım odadaki oksijen azalınca insanın uykusu geliyor :1::1::1: sol eli bana dershane hocam demişti özellikle çözemediğiniz soruda kalemi diğer elinize alın demişti kuzum beyni rahatlatıyor gerçekten

Son düzenleme:
günaydın kızlar
aklınızda olsun bugün star gazetesi kpss deneme veriyor
bende birazdan almaya gidecem hatırlatayım dedim.
cevaplar da yarın nette oluyor :34:

tünaydın kızlarım 3 gibi yatıp 8bucuk gibi uyandım :27: gece de sürekli uyandım durduk yere:1:
uyku namına bir şey kalmadı ben de :52:
pegem tg4ü çözdüm eğitimin 58 net çıktı:5: eski sistemin 86sı yani:50:
neyse eksikliklerime bakıp pekiştirirm inşallah :31:

ben de pek plana uyamıyorum nilcim bu ara ama benimki stresten. nasıl olacak diye düşünmekten çalışamıyorum resmen ya hu
Allah'tan denemeleri aksatmıyorum ama bugünden itibaren oyalanmaya son verelim hep beraber:kkk:

sedeeeff neredesin arada gel kuzum sınavların nasıl geçiyor bilgi ver merak ettim seni :6:
clemmmm seni terlikle kovalayacağım :19: nerelerdesin bakayım :15:
bugusuu hele sen hiç gözükme gözüme gelmeyin hiç gelmeyin :19:
maaffsenden de haber yok ne zamandır:19:
kpsshayalii tubishhhh ve sayamadıklarımm gelin ya huuuu:84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
sedeeeff neredesin arada gel kuzum sınavların nasıl geçiyor bilgi ver merak ettim seni :6:
clemmmm seni terlikle kovalayacağım :19: nerelerdesin bakayım :15:
bugusuu hele sen hiç gözükme gözüme gelmeyin hiç gelmeyin :19:
maaffsenden de haber yok ne zamandır:19:
kpsshayalii tubishhhh ve sayamadıklarımm gelin ya huuuu:84::84::84::84::84::84::84:

sana katılıyorum renginam çok ihmal ettiler bizi:5: bende dün yediiklimin 80lik denemesini çözdüm 54 netim çıktı ağlayacaktım :18: biraz sonrada femin 120liğinden çözücem :52: herkese bol verimli çalışmalar :16::16::16:

Son düzenleme:

sana katılıyorum renginam çok ihmal ettiler bizi:5: bende dün yediiklimin 80lik denemesini çözdüm 54 netim çıktı ağlayacaktım :18: biraz sonrada femin 120liğinden çözücem :52: herkese bol verimli çalışmalar :16::16::16:

sana da datlum :29:

günaydın canlarım

ihmal ettiğimi düşünmeyin sakın. inanın fırsat bulamıyorum.

hele ilçeye inmek tüm günümü öldürüyor. dün de buranın pazarıydı. hem de oğlumu kontrole götürdük. demir eksikliği anemisi... doktor çok matrak biri. ben sonuçlar için kapıdan girdim "gel de seni biraz depresyona sokayım" dedi. ben salak gibi çocuğun demir damlasını vermemiştim. çok biliyorum ya.... oysa 6 aydan 1,5 yaşa kadar aralıksız verilmeliymiş.koyu yazıyorum hepiniz anne adayısınız inşallah. unutmayın. bana kızdı tabii..."hocam ösym sizin kadar strese sokmuyor beni" dedim.

yorgun argın oradan gelip akşam dağa gittim. kaç km bilmiyorum bile ama sadece gidiş yürüyerek 1 saat. abimlere netten çadır getirtmiştim. onu kurdum derken yatsıya ancak geldik. eşimle uzun yürümek iyi ve romantik oluyor. eşek yerine at olsa daha iyi ama neyse:P oğluşum beni çok özlemiş hemen sarıldık emiştik. babanesi baktı.

öyle işte. daha yeni masaya geçtim.
bugün inşallah

ofis okuldan üslü köklü tekrar
alandan en az 2 ünite
çdt bitecek innnşallah
bir de eğitim tg deneme tamammmm

bu arada x yay. yeni sistem 10lu denemem gelmiş. sorulara daha bakmadım amaaa yanında 2013 güncel kitapçığı geldi ki içinde yok yok. hem cep boy, ince renkli tasarım hem de illerin nüfus oranlarından yeni çıkan yasalara son hükümete kadar her şey var.önerilir. gygk 10, eğitim 10 deneme 9.90 x 2 den 5 tl kargo 5 tl kapıda ödeme 30 a geldi ama değdi.

beyazanne x yayıncılığın denemelerini ben de aldım ilk denemesini de çözdüm son sisteme göre güzel hazırlanmış ama soruları kolay geldi bana eminimki sana çok daha kolay gelecektir

beyazanne x yayıncılığın denemelerini ben de aldım ilk denemesini de çözdüm son sisteme göre güzel hazırlanmış ama soruları kolay geldi bana eminimki sana çok daha kolay gelecektir

hadi yaaa

aman boşver tg ler yeterince canımı sıkıyor. daha 65i geçemedim. varsın bu da yüzümüzü güldürsün . ona bakarsan uzmanın 6lı extraları da millete illallah dedirtmiş. o kadar zormuş. şurada ka. gün kaldı ki hiç moral bozamam

meraba kızlar annemle tartıştım biraz canım sıkıldı sinirlendim:19: dünden verilmiş sözüm var arkadaşlarla çarşıya çıkıcam ofisokuldan işçi havuzu bitirecektim havuz bitti işçidende 1.bölüm tamam ama 2.kaldı :ssz::ssz::ssz: akşama çalışırım artık gr. o kadar emek verdim 5-6 aydır ama bazen o kadar çaresiz umutsuz oluyorum ki şeytan diyor bırak herşeyin canı cehenneme :43::43::43:

BEYAZANNEM haklısın moral bozup motivasyonu düşürmesinden daha iyidir
NILIMMM Kiyamam ben sana yaa yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bitanem herşeyi herkesi boşver kuzum sen kendine sınavına odaklan bugünler de geçecek canım benim arkadaşlarinla gez dolaş eğlen akşama bomba gibi hazır ol süper bir şekilde çalışmanı tamamla kuzum

Back