- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.688
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar özel eğitime dair ,
özel eğitim temel ilkeleri yazınca 9 ilke çıkıyor zaten onlara ordan bakabilirsiniz.
tanılama ilkelerine dair ise meb in sitesinden bunu buldum
http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/55/18/967827/dosyalar/2012_12/14104538_zeltanilama.pdf
tubiş ben bu günlerde çalışamıyorum ya bi formülün varmı kuzumgünaydın kızlar günaydın nilim akşam biraz erken yatmıştım kızlar iyiki de öyle yapmışım çünkü sabah o kadar dinç uyandım ki bünye yorgunmuş farkında değilmişim denemelerle güne başlıyorum canlarım Allah rast getire svcnn teşekkür ederim canım eline sağlık indirdim hemen
tatlım ben aşırı zorlayamam migrenliyim o kadar zorlarsam en az 2 gün yerimden kalkamıyorum agrıdansürekli aynı yerde çalışıyorsan çalışma yerini değiştir kuzum
sol elle beynin bi tarafını dinendirip diğerini çalıştırıyoz dimi aaa çok ilginç mutlaka denicicemsürekli aynı yerde çalışıyorsan çalışma yerini değiştir kuzum
sol elle soru çözmeyi dene
masa başından kalkmak istediğinde kendine şart koy mesala bu testi bitir öyle kalk gibi
sedeeeff neredesin arada gel kuzum sınavların nasıl geçiyor bilgi ver merak ettim seni
clemmmm seni terlikle kovalayacağım nerelerdesin bakayım
bugusuu hele sen hiç gözükme gözüme gelmeyin hiç gelmeyin
maaffsenden de haber yok ne zamandır
kpsshayalii tubishhhh ve sayamadıklarımm gelin ya huuuu:84::84::84::84::84::84::84:
sana katılıyorum renginam çok ihmal ettiler bizi bende dün yediiklimin 80lik denemesini çözdüm 54 netim çıktı ağlayacaktım :18: biraz sonrada femin 120liğinden çözücem herkese bol verimli çalışmalar
beyazanne x yayıncılığın denemelerini ben de aldım ilk denemesini de çözdüm son sisteme göre güzel hazırlanmış ama soruları kolay geldi bana eminimki sana çok daha kolay gelecektir