tuğbammm fıstığım kafanı hiç takma her deneme aynı değil bazısı çok şaçmalamış oluyor hem netin düşük değil ki kuzumkızlar femin 120lik eğitim denemesini çözdüm 82.75 net çıktı
NİLİM bu zamanlar canını sıkacak zamanlar değileve geldikten sonra dersinin başına oturuyosun işte o kadar
nurtubam evet kendisinden kaynaklıymış devamı 2. videoda o da yarım saatlik bişey onuda izle benim 1 buçuk saatim gitti izledim izlicem diye ama dediklerini not aldım ve inşallah uygulayacam bol bol kürek çekiyoruz ama boşa çekmeyelim bari en kısa zamanda eksiklerimi not alayım hangi konularda eksiğim diye sonrada muhteşem bi plan programla hazirana gireyim inşallah
nilim notlarını benimle paylaşırmısın ?
kırılıyorum hastalıktan ..
başım kaldırmaz 1,5 saati:44::44:
grip oldum nilim
kronik faranjitim var
oksürükten kırılıyorum
kızlaarr müjdee3 büyük ilde girecektik ya alana değişmiş şükür
bence daha da düzeltirler buyrun bakınÖABT, aday sayıları nedeniyle, 17 ilde yapılacak - Memurlar.Net
kızlar femin 120lik eğitim denemesini çözdüm 82.75 net çıktı
NİLİM bu zamanlar canını sıkacak zamanlar değileve geldikten sonra dersinin başına oturuyosun işte o kadar
BEYAZANNEM haklısın moral bozup motivasyonu düşürmesinden daha iyidir
NILIMMM Kiyamam ben sana yaa yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bitanem herşeyi herkesi boşver kuzum sen kendine sınavına odaklan bugünler de geçecek canım benim arkadaşlarinla gez dolaş eğlen akşama bomba gibi hazır ol süper bir şekilde çalışmanı tamamla kuzum
grip oldum nilim
kronik faranjitim var
oksürükten kırılıyorum
clemim oyy kıyamam sana yaa:26:
olan olmuş atlat da sınava iyi ol kuzum inşallah
Allah şifa versin tez zamanda amin
sağolasın renginim
iğne vurulmamak için zorluyorum kendimi ama
vurulmadan da iyileşemeyeceğim
bide canım neye sıkıldı biliyormusun renginim
tg deneme çozdüm
bi puan hesaplayayaım dedim
29 net türkçe
8 net mat
52 gk
69 eğitim neti 82 küsür puan verdi gene yetmiyor gene yetmiyor ne yapacağımı inan şaırdım kuzum ya
tuğbammm fıstığım kafanı hiç takma her deneme aynı değil bazısı çok şaçmalamış oluyor hem netin düşük değil ki kuzum
grip oldum nilim
kronik faranjitim var
oksürükten kırılıyorum
benim ilk tercih konya ikinci ankara idii nolcek şimdi anlamadım ben onu :44: ayrıca branştan en çok bizden giren var 19.835 kişi dahada atamazlar gıdım gıdım kadro verirler
tubişim gayet iyisin ayrıca fem denemeleride çok kek deil
NUTUBİŞİM NİLİM istatistik kısmını bile tüm önyargılarıma rağmen halletmişken insan netlerin biraz daha iyi olmasını bekliyor :18::18:
clemim iğne ol bir şey olmaz. sınava kadar yapılması gerekeni yapmamız lazım
netlerine gelince o puan hesaplamalar ösymninki ile pek tutmuyor canım
duruma bakılırsa eiğitmden bile iyi gelir yani hiç korkma
hem kpssde daha iyisini yapmayacağın ne malum
daha 1 aya ne kadar yükseltirsin değil mi ama
çok geçmiş olsun clementinem Allah şifa versin dikkat et kendine canım benimgrip oldum nilim
kronik faranjitim var
oksürükten kırılıyorum
nilim bizi bizden başka kimse anlamıyor kpssye hazırlanmamış o sınava girmemiş kimse bilmez ne çektiğimizi aynı şeyler eminim herkeste oluyordur ben de ailemle çok tartışmışımdırdüzeldim nurtubamannemin sınavı ciddiye almamasına kızıyorum canım ya bi işi oluyor mesela yarımsaatliğine gelsen diyor o yarım saat özelliklede sabah sa benim günümü öldürüyo ya da mesela telefon açıyo test çözüyodum diyorum o ne konuşacaksa konuşup öyle kapatıyo sabah çagırmadı ama ima etti yiğenime baktıgı için misafir hazırlıgına sıkışmış ben gittim ve laf arası anne beni çok oyalıyosun dedim ama arkadaşlarınla gezince ya da misafirliğe gidince oyalanmıyomusun dedi bende dellendim zaten kimse yok burda arkadaşım haftada bir görüşüp rahatlamama da müsade et dedim neyse geçti bissürü cici aldım rahatladımmm ohhhhhh akşamada mat çalışıcam inşallah çok olmasada verimli bi gün oluyo inşallah
netlerin güzel canım ama senin de dediğin gibi matematiği yükseltmen lazım bu ay iyice yüklenirsen halledersinsağolasın renginim
iğne vurulmamak için zorluyorum kendimi ama
vurulmadan da iyileşemeyeceğim
bide canım neye sıkıldı biliyormusun renginim
tg deneme çozdüm
bi puan hesaplayayaım dedim
29 net türkçe
8 net mat
52 gk
69 eğitim neti 82 küsür puan verdi gene yetmiyor gene yetmiyor ne yapacağımı inan şaırdım kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?