• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sağolasın renginim

iğne vurulmamak için zorluyorum kendimi ama

vurulmadan da iyileşemeyeceğim :50::50:

bide canım neye sıkıldı biliyormusun renginim

tg deneme çozdüm

bi puan hesaplayayaım dedim

29 net türkçe

8 net mat

52 gk

69 eğitim neti 82 küsür puan verdi gene yetmiyor gene yetmiyor ne yapacağımı inan şaırdım kuzum ya

canım bunlarda sapma yok ,kocaeli yediiklimin hocası bir slayt eklemişti ondaki standart sapmalara bak puanına bi ekle moralin yerine gelcek eminim
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

ha bu arada tugbamm sana yorum yapmayı unuttum sanmaa :6:
fem denemeleri kolay değil ki kuzuşum herkes o kadar çıkaramaz yani:32:
ben sana inanıyorum hem :7:
sağol canım benim bende burdaki bütün arkadaşlarıma güveniyorum emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah :5::5:

TUĞBAMM ne sıklıkta deneme çözüyorsun tatlım

kuzum sistemli olarak yeni başladım çözmeye..önceleride çözüyodum ama her gün değil.dünde yediiklim çözdüm 80lik 54 net vardı

Sınav Yapılacak Alan Başvuru Yapan Aday Sayısı
Türkçe 14.119
İlköğretim Matematik 6.632
Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji 14.212
Sosyal Bilgiler 19.835
Türk Dili ve Edebiyatı 18.488
Tarih 13.359
Coğrafya 4.705
Matematik (Lise) 13.634
Fizik 6.067
Kimya 4.952
Biyoloji 6.655
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 8.071
Yabancı Dil (Almanca) 2.896
Yabancı Dil (Fransızca) 750
Yabancı Dil (İngilizce) 15.799
TOPLAM 150.174

tabloyu görünce gözlerim dolu dolu oldu:5::5:
binlerce kişi sınava girecek her birimizin branşından Allahım yardım et sen bize :5::5:

sağol canım benim bende burdaki bütün arkadaşlarıma güveniyorum emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah :5::5:

kuzum sistemli olarak yeni başladım çözmeye..önceleride çözüyodum ama her gün değil.dünde yediiklim çözdüm 80lik 54 net vardı

kuzum yediiklim de zor o net normal yani moralini hiç bozma güzelim sistemli olarak deneme çözmeye devam et tatlım çok faydası oluyor

kuzum yediiklim de zor o net normal yani moralini hiç bozma güzelim sistemli olarak deneme çözmeye devam et tatlım çok faydası oluyor

devam edicem tabi sağol ilgilendiğin için kuzuuumm :16:

Son düzenleme:
Topiğin kaçağı geldi.:3::3::3:

Mezuniyet telaşlarındayım da ayıp söylemesi.:ssz::ssz::ssz: Hala ödevlerle uğraşıyorum şaka gibi.:ssz::ssz::ssz:

Raporumu vereyim hemen.

100 Türkçe 100 Coğrafya 100 Tarih 40 Matematik çözdüm.

Biraz da Rehberlik ile 400'e tamamlasam kafi.:ssz::ssz::ssz:

Ama bende ne kafa kaldı ne psikoloji.:37::37::37:

Son düzenleme:
Topiğin kaçağı geldi.:3::3::3:

Mezuniyet telaşlarındayım da ayıp söylemesi.:ssz::ssz::ssz: Hala ödevlerle uğraşıyorum şaka gibi.:ssz::ssz::ssz:

Raporumu vereyim hemen.

100 Türkçe 100 Coğrafya 100 Tarih 40 Matematik çözdüm.

Biraz da Rehberlik ile 400'e tamamlasam kafi.:ssz::ssz::ssz:

Ama bende ne kafa kaldı ne psikoloji.:37::37::37:

oooo mezun da olurmuş bugumm:16:
pek de yakışmış kepler pelerinlerr :55:
hayırlı olacak inşallah kuzummm:72:

Selam kızlar herkese. Ben de gireceğim sınava 2013'de sadece genel kültür ve genel yetenekten. Çünkü Kültür Bakanlığı istiyorum hayırlısıysa ve Dille beraber gk ve gy istiyor öncelikle.
Sizler ne de güzel hazırlanıyorsunuz cidden duygulandım Allah zayi etmesin emeklerinizi.
Ben de başlıyorum artık ciddi ciddi:)

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrrrr :3: nabersinizzzzzzzzz
dün sadece mat çalıştım o kadar
bugün evimi temizlicem masamın yerini değiştirecem sonra çalışmaya başlıcam eger pegama dan soru çözemezsem 1 egtm ve gkgy deneme çözerim :6:
görüşmek üzere aaaa 30 mayıs olmuş mayısıda devirdik haziran daha daha verimli geçer inşallah :16::16::16::16:

çok geçmiş olsun clementinem Allah şifa versin dikkat et kendine canım benim

nilim bizi bizden başka kimse anlamıyor kpssye hazırlanmamış o sınava girmemiş kimse bilmez ne çektiğimizi aynı şeyler eminim herkeste oluyordur ben de ailemle çok tartışmışımdır :1::1:

sağolasın arkadaşım bir sen resmimi göremedin öyle değil mi :17:
face in varsa link at ordan iletişim kuralım arkadaşım..

bu arada dua ette çabuk iyileşeyim:50:

netlerin güzel canım ama senin de dediğin gibi matematiği yükseltmen lazım bu ay iyice yüklenirsen halledersin :34::34::34:

başladım canım daha doğrusu hız verdim
problemlerin çözüm yollarını falan hemen unutuyorum tubam
,onları tekrar edeceğim birde hiç bakmadığım konular var mesela bolme bolünebilme gibi kolaymış aslında

onlara bakacağım senin tavsiye edeceğin kolay bir konu varsa onuda dikkate alayım kuzum

günaydın kızlarrrrrrrrrrr :3: nabersinizzzzzzzzz
dün sadece mat çalıştım o kadar
bugün evimi temizlicem masamın yerini değiştirecem sonra çalışmaya başlıcam eger pegama dan soru çözemezsem 1 egtm ve gkgy deneme çözerim :6:
görüşmek üzere aaaa 30 mayıs olmuş mayısıda devirdik haziran daha daha verimli geçer inşallah :16::16::16::16:

seni ne yapsam bilemiyorum

hep aynı serzenişler
Allah rızası için biraz çalıştığına güven kardeşim:20::20:

sana hep düzensiz ve az çalışıyorsun gibi geliyor ama ben yazdıklarına bakıyorum gayet iyi..

anlamıyorum tam olarak sorun nerde boşu boşuna kendini üzüyorsun sen üzülünce bende üzülüyorum

geldik son bir aya bu son bir ayda senden verimsiz çalıştım lafını duymak istemiyorum söyleye söyleye beyninide inandırdın artık

olumlu mesajlar verelim kendimize nilim bak çok az kaldı:13:

Son düzenleme:
seni ne yapsam bilemiyorum

hep aynı serzenişler
Allah rızası için biraz çalıştığına güven kardeşim:20::20:

sana hep düzensiz ve az çalışıyorsun gibi geliyor ama ben yazdıklarına bakıyorum gayet iyi..

anlamıyorum tam olarak sorun nerde boşu boşuna kendini üzüyorsun sen üzülünce bende üzülüyorum

geldik son bir aya bu son bir ayda senden verimsiz çalıştım lafını duymak istemiyorum söyleye söyleye beyninide inandırdın artık

olumlu mesajlar verelim kendimize nilim bak çok az kaldı:13:

canım aslında aralık 1 den itibaren neredeyse aralıksız her gün az yada çok çalıştım kayınvalidemlerde bile 1 soru bankası bitirmiş bir gelinim :32: ama bana üst üste birkaç gün planıma uyamayınca sanki hiç çalışmadım gibi geliyor haklısın kendi kendimi üzüp inandırıyorum deneme çözüyorum sonuçlarda gayet iyi :nazar: sadece konu eksiklerim var onlarada haziranda bakıcam liste çıkarıp ve çözebildiğim kadar deneme çözecem :55: cloşum beni kendime getirdin kuzum bak bu ayın son günü sana bu ayı son günü bu ay boyunca yaptıklarımı yazıyorum NOT: gaza getirmek serbest :16::16::16::16:

sosyal bilimlerin temel alanlarınadan 14 ders
alandan cografya
alandan vatandaşlık (fem ve data dan çokkkk ayrıntılı olarak )
2 deneme
matematikten problemlerden son üçü kaldı yüzde karışım faiz
körfez alan denemeleri gk (10 vat 10 tarih 10 cografya ) kitabı bitti
pegama çıkmış sorular eb
pegama gkgy çıkmşış sorular (bunlar tam bitmedi :26:)

toplamda konular dışındada 4000 küsür soru :emir_bebek:
kuzum bugün baya yogunum yediiklim özetlemeside uzun 2 buçuk sayfa not aldım yarın söz yazacam bugünlük affet tatlım olurmu:16:

canım aslında aralık 1 den itibaren neredeyse aralıksız her gün az yada çok çalıştım kayınvalidemlerde bile 1 soru bankası bitirmiş bir gelinim :32: ama bana üst üste birkaç gün planıma uyamayınca sanki hiç çalışmadım gibi geliyor haklısın kendi kendimi üzüp inandırıyorum deneme çözüyorum sonuçlarda gayet iyi :nazar: sadece konu eksiklerim var onlarada haziranda bakıcam liste çıkarıp ve çözebildiğim kadar deneme çözecem :55: cloşum beni kendime getirdin kuzum bak bu ayın son günü sana bu ayı son günü bu ay boyunca yaptıklarımı yazıyorum NOT: gaza getirmek serbest :16::16::16::16:

sosyal bilimlerin temel alanlarınadan 14 ders
alandan cografya
alandan vatandaşlık (fem ve data dan çokkkk ayrıntılı olarak )
2 deneme
matematikten problemlerden son üçü kaldı yüzde karışım faiz
körfez alan denemeleri gk (10 vat 10 tarih 10 cografya ) kitabı bitti
pegama çıkmış sorular eb
pegama gkgy çıkmşış sorular (bunlar tam bitmedi :26:)

toplamda konular dışındada 4000 küsür soru :emir_bebek:
kuzum bugün baya yogunum yediiklim özetlemeside uzun 2 buçuk sayfa not aldım yarın söz yazacam bugünlük affet tatlım olurmu:16:

yürü be NİLOŞUM kim tutar seni :10::10:

yürü be NİLOŞUM kim tutar seni :10::10:
gaza getirmek serbest mesajım alınmış teşekür ederim zümremmm :38:
:28:75 egtm çözdüm ögrenmede bilgiyi işleme kuramında çok kıl sorular var oraya dikkat kızlar 2012 sorularına bakın bence bu yıl oradan zorlayacaklar :31::31:
sedef nerdesin ösledik seni :54:
:29:

ebon sana msj atıyorum ama kutun dolu almıyo bu yazdıgımı görürsen boşalt tamam mı tatlım aramıza gel bi an önce :29:özleniyosun :54:

günaydın
tdün tüm planlarım yattı. tam masaya oturdum bir titreme geldi... ateş 39u geçti vs... tüm gün ölü gibi yattım gece ancak düşürdük. mastit olmuşum. dana oğlum tüm gün sadece sağ memeyi emince diğerinde süt birikmiş. o yapıyor. Allah kimsenin başına vermesin. halisünasyonlar, ağrılar sancılar...

bugün inşallah sorun çıkmaz

Back