• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar ya kpss uzmanından bi puan hesaplayayım dedim acaba kaç puan civarı olacak diye...
daha hiç alan denemesi çözmedim siparişlerim yolda daha.
ama alan çok etkiliyor yaa en az 35 yapmak lazım off :31:

kızlar ya kpss uzmanından bi puan hesaplayayım dedim acaba kaç puan civarı olacak diye...
daha hiç alan denemesi çözmedim siparişlerim yolda daha.
ama alan çok etkiliyor yaa en az 35 yapmak lazım off :31:

evet canım malesef en az 35 gerekiyor gkgy ve e.bilimlerinin de iyi olması şart 85 ve üstü için :5:
ama ben bu sene puanların düşeceğini düşünüyorum

Son düzenleme:

evet canım malesef en az 35 gerekiyor gkgy ve e.bilimlerinin de iyi olması şart 85 ve üstü için :5:
ama ben bu sene puanların düşeceğini düşünüyorum

puanlar bana da düşer gibi geliyor ama biz elimizden gelenin en iyinin en iyisini yapmalıyız :31:
hiç alan denemesi çözmedim acaba kaç yaparım bilmiyorum bile :26:

ilgin için teşekkür ederim renginam bitanesin :29:Netten araştırınca anladım çok şükür :1:
:54::54::54::54:
son 1 ay kaldı ne yapabilirim konuları nasıl yetiştirebilirim:(

hiç çalışmadın mı:26:
bu işler beli olmuyor ama son 1.5ayda çalışıp kazanan 85 alan var yani
nereye kadar giderse artık. uykundan, gezmelerden, varsa sevdicekten hatta aileden feragat et 1 aya kadar
sonra istesek de çalışamayacagız :1:

günaydın canlarım dün hız problemlerini bitirdim birazcıkta soru çözdüm ama az
nurtubam maşallah sana süpersin dereceye oynayan biyolojicim benim :nazar::nazar::nazar:

aslında bugün çok motiveydim ama bir arkadaşım alt üst etti moralimi kafayı taktım taktım durdum elime ne geçecekse:25:
dünden ölçmeden kalan yerleri tekrar ettim şimdi sorularını çözücem 200 kadar sonrada osmanlı tarihini tekrar edicem canlarım
iyi çalışmalar öptüm kocaman:54::54:
ayrıca SEDEFİM çok özlendin kuzum inşallah sınavların iyi geçiyodur:16::16:

moralini bozan arkadaşına bugün git 1 ay sonra gel de :20: canınıda sıktırma kimseye zümrem tamam mı :47:
canım dün yediiklimi özet geçermisin demişsin ya çok uzunda kuzum şöyle diyim lise çdt kitabına çalışın mutlaka diyor alandan 25 üstüne pek kimse çıkamıcak diyor yani her soru 2 puana yakın getirecekmiş .gy çok uzun sorulardan oluşacak turlama tekniğini kullanın ,mattan problemler yogunlukta olacak diyor, alandanda yanlış dogruyu götürecekmiş. bi de cografyada grafiklere iyi çalışın diyor tatlım, ama izle derim yavaş yavaş. izlersen anlıcaksın adam bazı derslerde nokta soruları bile verdi :27: benim açımdan çok motive edici oldu eksiklerim gözümün önünden geçti sende dersaneye gitmiyodun bak bişeyden haberimiz olmuyor bu nedenle :17: ablanı kırma zümrecik :34:

Son düzenleme:
$943322_10151626853557147_1347738013_n.jpg bu aynı bizzzzzzzzzz:4::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::27::27::27::27::32::32::40::40::40::40::40::40::40:

Uygurlara ödeme aracı olarak “BÖZ” mühürlenmiş kumaş metaryeller ve KUANPOYU (nemsi bez) kullanılmıştır.Uygurlarda kağıt parada kullanılmıştır(ÇAV) bu 3 uygurlarda ticarette para olarak kullanılıyomuş :36:

günaydın kızlar günaydın nilimm :16::16:

fotoya bayıldım yaa harika bir foto ancak bu kadar anlatabilir halimizi:9::9::9::9:

nilim ben birinci olursam herkes olur :1::1::1:

sabah denemeyle başlamadım kızlar

alandan soru çözmekle başladım bugün canım deneme çözmek istemiyor soru ve tekrar ağırlıklı olacak bugünüm

herkese iyi çalışmalar öptüm çok çok :54::54::54:

Son düzenleme:
günaydın canlarım dün hız problemlerini bitirdim birazcıkta soru çözdüm ama az
nurtubam maşallah sana süpersin dereceye oynayan biyolojicim benim :nazar::nazar::nazar:

moralini bozan arkadaşına bugün git 1 ay sonra gel de :20: canınıda sıktırma kimseye zümrem tamam mı :47:
canım dün yediiklimi özet geçermisin demişsin ya çok uzunda kuzum şöyle diyim lise çdt kitabına çalışın mutlaka diyor alandan 25 üstüne pek kimse çıkamıcak diyor yani her soru 2 puana yakın getirecekmiş .gy çok uzun sorulardan oluşacak turlama tekniğini kullanın ,mattan problemler yogunlukta olacak diyor, alandanda yanlış dogruyu götürecekmiş. bi de cografyada grafiklere iyi çalışın diyor tatlım, ama izle derim yavaş yavaş. izlersen anlıcaksın adam bazı derslerde nokta soruları bile verdi :27: benim açımdan çok motive edici oldu eksiklerim gözümün önünden geçti sende dersaneye gitmiyodun bak bişeyden haberimiz olmuyor bu nedenle :17: ablanı kırma zümrecik :34:

tamam zümrem seni mi kırıcam izlerim tabi :16::16: moralimi bozan insanlarla kpss den sonra görüşücez :41::41:

valla özellikle beni çok iyi yansıtmış bu foto :1::1: evet biraz depresyondayım ve birazda paranoya oldum bu aralar:26:bi duysanız düşüncelerimi gülermisiniz ağlarmısınız bilmiyorum :37:

Uygurlara ödeme aracı olarak “BÖZ” mühürlenmiş kumaş metaryeller ve KUANPOYU (nemsi bez) kullanılmıştır.Uygurlarda kağıt parada kullanılmıştır(ÇAV) bu 3 uygurlarda ticarette para olarak kullanılıyomuş :36:

aayy çok sağol NİLİM ya :21::21: bu tarz zor sorular gelmesinde sen söylemesen hiç haberim yok bundan :1::1:

günaydın kızlar günaydın nilimm :16::16:

fotoya bayıldım yaa harika bir foto ancak bu kadar anlatabilir halimizi:9::9::9::9:

nilim ben birinci olursam herkes olur :1::1::1:

sabah denemeyle başlamadım kızlar

alandan soru çözmekle başladım bugün canım deneme çözmek istemiyor soru ve tekrar ağırlıklı olacak bugünüm

herkese iyi çalışmalar öptüm çok çok :54::54::54:

sanada iyi çalışmalar kuzum:16::16::16:
bende bugün bi eğitim denemesi çözeyim diyorum :1::1:

selam kuzuşlarım:29:
sabah deneme çözdüm ihtiyacın pek iç acıcı değil:27:
sonra arkadaslarım geldi sımdı gittiler calısma da yalan oldu tabi:6: ama olsun çok özlemişim onları:12:
hüzünlendim de onları görünce biri de nişanlı evlenecek 1 ay sonra :5:
sevdicek bana matematik videosu ve tg denemeleri yollamıs bugün geçti elime:ssz:

öyle işte sizi sevviyorum canlarım :16::16:

slm kızlar

öğleden önce ne güzel dersime çalışıyordum

sonra arkadaşlar aradı toplandık gel bende gitmemek için çok direndim ama sonra kıramadım gittim

gitmez olaydım kızlar yaa gittimki en yakın arkadaşım beni sevgilisiyle tanıştıracakmış

gelen kim olsa beğenirsiniz benim çocukluk aşkım ister istemez gerildim bir garip oldum ama o beni tanımadı sanırım :1:

neyse doğal olarak kafam eski günlere gitti tüm çalışma isteğim de gitti kızlar biraz yürüyüş yapıp çalışmaya çalışacağım :1:

Son düzenleme:
slm kızlar öğleden önce ne güzel dersime çalışıyordum sonra arkadaşlar aradı toplandık gel bende gitmemek için çok direndim ama sonra kıramadım gittim gitmez olaydım kızlar yaa gittimki en yakın arkadaşım beni sevgilisiyle tanıştıracakmış gelen kim olsa beğenirsiniz benim çocukluk aşkım ister istemez gerildim bir garip oldum ama o beni tanımadı sanırım :1: neyse doğal olarak kafam eski günlere gitti tüm çalışma isteğim de gitti kızlar biraz yürüyüş yapıp çalışmaya çalışacağım :1:

oyy benim kuzum:29:
biraz hava al da başla madem canım
eskileri getirme aklına 1 ay sonra istediğin kadar düşünürsün zaten:52:

oyy benim kuzum:29:
biraz hava al da başla madem canım
eskileri getirme aklına 1 ay sonra istediğin kadar düşünürsün zaten:52:

beynime oksijen gidince kendime geldim renginam böyle saçma sapan şeyleri kafaya takmanın hiç zamanı değil :12::12:

oturdum alan sorularımı 200e tamamladım :6:

Son düzenleme:
Back